Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Sorry, we currently have no events.
View All Events
22 minutes ago
Bungie: Η πλειοψηφία του ανθρώπινου δυναμικού δουλεύει πάνω στο Destiny. 22 minutes ago

Δόθηκαν νέες πληροφορίες για το μέλλον του Destiny.

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του ''χωρισμού'' μεταξύ Bungie και Activision, ο αρχηγός της ομάδας του Destiny, Luke Smith, κάνει δήλωση για το μέλλον του franchise.

Παρά την επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων που πραγματοποίησε η κινεζική NetEase στην Bungie για την δημιουργία ενός νέου project, o Smith επιβεβαιώνει στους fans ότι η πλειοψηφία της ομάδας στην Bungie δουλεύει πάνω στο Destiny, με post στο επίσημο blog της εταιρίας: ''H Bungie είναι μακροπρόθεσμα αφοσιωμένη στο Destiny. Δημιουργήσαμε το σύμπαν του Destiny και το μέλλον του βρίσκεται εξ ολοκλήρου στα χέρια μας. Η πλειοψηφία της ομάδας μας  δουλεύει σκληρά πάνω στην δημιουργία μελλοντικών εμπειριών, εχθρών και διαφορετικών τρόπων να παίξετε τον ρόλο του Guardian τον οποίο χτίζετε από το 2014. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, αρχικά τους ανθρώπους στην Activision που βοήθησαν στο να φέρουμε τον κόσμο του Destiny στους παίκτες, την High Moon Studios για την υπέροχη συνεργασία στην δημιουργία του Forsaken και την Vicarious Visions που βοήθησε στην εγκαθίδρυση της κοινότηας του Destiny στο PC, δούλεψε μαζί μας στο Warmind και αυτή την στιγμή δημιουργεί content για την επόμενη Season του παιχνιδιού.''

Η Bungie έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής άλλες δύο Season για το Destiny 2. Την Season of the Drifter, η οποία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη μαζί με το Joker’s Wild DLC ως Annual Pass add-on και την Season of [Redacted], της οποίας το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μαζί με το τελευταίο Annual Pass add-on Penumbra.

Η Bungie επίσης δήλωσε σχετικά με τις αρνητικές κριτικές του Black Armory: ''Μάθαμε πολλά από το Black Armory τα οποία και θα συμπεριλάβουμε σε μελλοντικές κυκλοφορίες, κυρίως μάθαμε ότι θα θέλαμε τα content drops να γίνουν βασικός λόγος για σύναξη του playerbase. Στο Black Armory θέσαμε το Power requirement του πρώτου forge πολύ ψηλά, πράγμα που έκανε το νέο content μη προσιτό για πολλούς παίκτες. Θέλουμε να βρούμε την ισορροπία μεταξύ νέου περιεχομένου το οποίο θα είναι προσιτό για τους περισσότερους παίκτες και περιεχομένου το οποίο θα εμπνέει τους πιο τολμηρούς παίκτες να εξελιχθούν παραπάνω. Τέλος, ανακαλύπτουμε βελτιώσεις σε catch-up mechanics για τους παίκτες μας στις επόμενες Seasons.''

Διαβάστε το review του Destiny 2 και συζητήστε για το νεότερο expansion στο σχετικό forum topic.

Ψάχνετε συμπαίκτες στο Destiny 2; Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

 

43 minutes ago
Best of: Τα χειρότερα games του 2018 43 minutes ago

Τα 10 games που θα πρέπει να αποφύγετε!

Η gaming χρονιά που μας πέρασε είχε ένα σωρό καλά games αλλά και ορισμένα τα οποία απέτυχαν παταγωδώς.

Κάποια εξ αυτών είχαν πολύ μεγάλο hype και τελικά μας απογοήτευσαν. Κάποια άλλα δεν τα περιμέναμε τόσο χάλια, ενώ υπήρχαν και τα κλασικά VR games μικρής διάρκειας και φτωχού gameplay που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα.

Δείτε την παρουσίασή μας για τα 10 χειρότερα games του 2018:

http://www.youtube.com/watch?v=L8KHEIiRvPk

10) Extinction (PC, PS4, Xbox One)
Έδωσε σκληρή μάχη με το Underworld Ascendant για την 10η θέση και την κέρδισε. Το Extinction είναι η πιο hyped σαβούρα της χρονιάς. Πιο σαβούρα κι από το Fallout 76. Το Extinction λογικά θα τιμήσει το όνομά του και θα αφανιστεί. Συνδυάζει Shadow of the Colossus και Attack on Titan, αλλά με αυτό το free flow τραγικό σύστημα μάχης, τα πεσμένα frames και τα ελλειπή animations είναι ότι χειρότερο.

Το gameplay επαναλαμβάνεται αφού σκοτώνετε μικρούς εχθρούς, κάποιους λίγο μεγαλύτερους -ορισμένοι πετάνε- ή τιτάνιους όπως τα ogre, κατά βάση θα σας βγει το λάδι να σκαρφαλώσετε πάνω τους, θα χοροπηδάτε σαν τα κατσίκια χτυπώντας τους σε αδύναμα σημεία όπως το σβέρκο και ακρωτηριάζοντάς τα, ενώ η κάμερα θα κάνει zoom in και zoom out όποτε γουστάρει. Στόχο θα έχετε να σώσετε πολίτες ενεργοποιώντας κρυστάλλους και χωρίς να αργήσετε γιατί μετά ξανά απ' την αρχή. Υπάρχουν κάποια καρτουνίστικα cutscenes, ενώ το voice acting είναι άθλιο, λες και οι ηθοποιοί διαβάζουν έτοιμο κείμενο. Διαρκεί γύρω στις 8 ώρες τις οποίες θα θέλετε να ξεχάσετε.
 
9) Agony (PC, PS4, Xbox One)
Ένα Horror First-Person Adventure που η Χριστιάνα ήθελε πάρα πολύ να κάνει review. Ας πρόσεχε. Σύμφωνα με το σενάριο ελέγχετε μια ψυχή που έχει παγιδευτεί στην κόλαση χωρίς να έχει μνήμη της ζωής της. Το gameplay δεν σας επιτρέπει να πολεμήσετε παρά μόνο να ξεφύγετε από τους εχθρούς σας. Σας ζητάει δοκιμαστίες που επαναλαμβάνετε και στις οποίες θα πεθάνετε δεκάδες φορές. Όταν γίνει αυτό τότε προσπαθείτε μέσω minigame να μπείτε σε μια ψυχή μήπως σώσετε την ψυχή σας και δεν ξαναγυρίσετε στο προηγούμενο checkpoint. Η ατμόσφαιρα της κόλασης είναι ωραία, υπάρχει παντού αίμα, ακρωτηριασμένα πτώματα, ενίοτε και γυμνό, μέχρι και voice acting από δαίμονες, αλλά το level design είναι αίσχος, μέσα στο σκοτάδι. Διαρκεί για 8 ώρες καθαρού gameplay αλλά με τόσα bugs που έχει θα χρειαστείτε σίγουρα πάνω από 10 με 12.
 
8) New Gundam Breaker (PC, PS4)
Έχουμε δει δεκάδες games για την Ιαπωνική anime σειρά Gundam, τα οποία έχουν απήχηση μόνο στη χώρα τους. Το New Gundam Breaker είναι ένα Action που έχει αφήγηση με στατικές εικόνες και gameplay με κακοσχεδιασμένα animations και bugαρισμένα quests. Οι χαρακτήρες είναι ρομπότ τα οποία χτυπούν με σπαθιά και με ranged επιθέσεις, ενώ στην οποία κάνουν upgrade τα κομμάτια τους και μαντέψτε πόσο γαμάτα θα περάσετε χτυπώντας με διάφορα skills και ακούγωντας κλασικές anime φωνές που σας πρίζουν κάθε λίγα δεύτερα και απολαμβάνοντας ιαπωνικά beatάκια. Πέρα από το single-player με τις αδιάφορες αποστολές που δεν βγάζουν νόημα σε φάση "σκότωσε τόσους εχθρούς" (who cares), έχουμε και 3v3 multiplayer, φυσικά με ρηχό gameplay και ψιλοπεσμένα frames στις μεγάλες μάχες. 
 
7)Soulblight (PC, Switch)
Ένα Roguelike Action RPG με top-down κάμερα τύπου...Sensible Soccer ας πούμε. Δηλαδή βλέπετε ακριβώς το κεφάλι του χαρακτήρα από πάνω κάτι που δεν έχει νόημα. Τα γραφικά είναι μέτρια και η μάχη οπτικά φαίνεται αστεία. Διαλέγετε ανάμεσα σε μια λίστα από Taints που σας δίνουν π.χ. Rage boost, bonus αν πίνετε αλκοόλ, bonus αν αυξάνετε το gold σας κτλ., ενώ το ασπρόμαυρο user interface των μενού που κάνει pop-up ολίγον τι σπάει νεύρα. Το sneak είναι συμπαθητικό και η μάχη κυρίως tactical αλλά πολύ επαναλαμβανόμενη. Τα 15 ευρώ του δυστυχώς δεν τα αξίζει.
 
6)Gene Rain (PC, PS4, Xbox One)
Ένα God of War clone, δηλαδή Third-Person Shooter. Η κίνηση των χαρακτήρων είναι bugαρισμένη, ειδικά στην κάλυψη όπου δεν σταθεροποιούνται και κάνουν slide και η στόχευση είναι κάπως συμπαθητική. Το gameplay έχει άφθονη δράση και αυτό είναι το μόνο καλό του παιχνιδιού. Το A.I. έχει θέματα καθώς οι εχθροί κάποιες φορές στοχεύουν όπου να 'ναι. Τόσο αυτοί όσο και οι συμπολεμιστές σας τρέχουν κάποιες φορές μπρος-πίσω χωρίς λόγο. Το Gene Rain έχει cutscenes, σωστή ποικιλία στο level design του περιβάλλοντος αλλά διαθέτει απαρχαιωμένα textures, λες και κάποιος τα πήρε από παιχνίδι του πρώτου Xbox.

Υπάρχουν κάποιοι καλοσχεδιασμένοι ήρωες και εχθροί, όπως ορισμένα μεγάλα Mechs που εντυπωσιάζουν ως παρουσίες, αλλά η ποιότητα γραφικών του είναι μέτρια, όπως μέτρια είναι και τα οπτικά εφέ. Στα animations λείπουν κάποια frames και οι χαρακτήρες πάνε ενίοτε λίγο αργά σαν συγκαμένοι, αλά το γενικότερο optimization είναι αισχρό αφού ακόμα και στα καλά PC τα frames θα πέφτουν κατακόρυφα αν επιλέξετε υψηλή ανάλυση. Το voice acting έχει κακή ποιότητα ηχογράφησης και οι ήχοι του περιβάλλοντος καμία σχέση με τα όσα βλέπετε. Ακόμα και οι ήχοι των όπλων επαναλαμβάνονται, τα δε οπτικά εφέ είναι ψεύτικα, ενώ δεν υπάρχει μουσική. Διαρκεί 3,5-4 ώρες και δεν δικαιολογεί με την καμία τα 25 ευρώ του.
 
5) One Piece: Grand Cruise (PS4 και PlayStation VR)
Το αγαπημένο μου PlayStation VR είναι εδώ και το τιμάω κάθε χρόνο. Στο Grand Cruise καλείστε να γίνετε πειρατής έχοντας στο πλάι σας όλη την παρέα του One Piece. Στοχεύετε και χτυπάτε με κανονιές τα βαρέλια και τις κανονιές των άλλων πλοίων, στοχεύετε και βρίσκετε αντικείμενα και...βασικά αυτό είναι όλο. Ένα παιδικό παιχνίδι χωρίς νόημα. Nami ΕΜΠ1 ολόκληρος να ξέρεις, είσαι το μόνο που αξίζει στο Grand Cruise. Τουλάχιστον τα γραφικά είναι κάπως συμπαθητικά, υπάρχουν άφθονα cutscenes και ιαπωνικό voice acting. Προχωράμε.
 
4)Tennis World Tour (PC, PS4, Xbox One, Switch)
Ποιος ο λόγος να δώσεις 60 ευρώ σε κονσόλα ή 50 σε PC για να αγοράσεις το Tennis World Tour? Καταρχήν οκ αναλαμβάνετε γνωστούς τενίστες όπως οι Roger Federer και Stan Wawrinka, αλλά εδώ λείπουν οι Nadal, Djokovic, Marie, Serena Williams και άλλοι. Λείπουν σχεδόν οι μισοί! Σαν να αγοράζεις ποδοσφαιράκι με τους μισούς σουπεστάρ να απουσιάζουν. Βέβαια υπάρχει editor και φτιάχνετε και τον δικό σας αθλητή αλλά και δικό σας γήπεδο. Στα modes υπάρχει φιλικό, καριέρα και online multiplayer. Το gameplay είναι αντιγραφή του Top Spin 4 ως προς το πως χτυπάτε την μπάλα ή ακόμα και στο σερβίς. Τα γραφικά είναι μέτρια, δηλαδή φτωχή ποιότητα στα textures, καλή απεικόνιση προσώπων με motion capturing αλλά χάλια facial expressions, μέτρια animations και πολύ κακή απεικόνιση γηπέδων.
 
3) Crisis on the Planet of the Apes (PC, PS4)
Άλλο ένα FPS VR game το οποίο κυκλοφορεί για PC και PS4. Το gameplay είναι ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ καθώς ως χιμπατζής προχωράτε σε τοποθεσίες που σας υποδεικνύονται. Οι Shooting μηχανισμοί πίσω από κάλυψη είναι τρισάθλιοι και τα περιβάλλοντα σκοτεινά. Τα εφέ των εκρήξεων είναι εντελώς αστεία, τα όπλα έχουν πανομοιότυπους ήχους. Το Crisis on the Planet of the Apes είναι linear, με άθλιο σενάριο και διαρκεί μόλις 2,5 ώρες. 
 
2)The Quiet Man (PC, PS4 Xbox One)
Αρχικά η παρουσίαση της Square Enix μας έδειξε ότι μπορεί να ετοιμάζει ένα Action-Adventure με ενδιαφέρον σενάριο. Δυστυχώς καταλήγουμε σε ένα παιχνίδι με φτωχό και επαναλαμβανόμενο gameplay, όπου στα περισσότερα σημεία απουσιάζει ο ήχος για να νιώσουμε σαν τον πρωταγωνιστή που είναι κωφάλαλος. Υπάρχουν CGI με πραγματικούς ηθοποιούς. Όταν όμως πηγαίνουμε στα γραφικά του gameplay νομίζουμε ότι παίζουμε παιχνίδι του PlayStation 2. Τα animations είναι αισχρά, οι χαρακτήρες μπαίνουν μέσα στο περιβάλλον, καθώς υπάρχει clipping, ενώ εκτελείτε τις ίδιες και τις ίδιες κινήσεις, δηλαδή ξερά κλωτσομπουνίδια μέσα από ένα μικρό ρεπερτόριο κινήσεων. Το μαρτύριο αυτό τελειώνει σε 3 ώρες ενώ η Square Enix μετά από κατακραυγή του κόσμου αφού δεν έβαλε voice acting και υπότιτλους, τα πρόσθεσε μία εβδομάδα μετά. Οπότε όσοι το έπαιξαν πριν έπρεπε να το ξανατερματίσουν.
 
1)Wild West Online (PC) 
Το Red Dead Redemption Online...των φτωχών. Των πολύ φτωχών όμως. Εδώ φτιάχνετε χαρακτήρα στην άγρια δύση διαλέγοντας μία από τις δύο φατρίες. Κάθε φατρία σας δίνει για παράδειγμα damage σε συγκεκριμένα είδη όπλων ή σε δυναμίτες, διπλό xp σε mining και crafting ή σε κάποια events κτλ. Μετά φτιάχνετε χαρακτήρα ανάμεσα σε 5 είδη προσώπων και μαλλιά ή όχι μαλλιά κάτι που σημαίνει ότι βλέπετε ξανά και ξανά τις ίδιες φάτσες!
 
Δείτε επίσης όλα τα προηγούμενα Best of και ειδικά αυτό των καλύτερων games του 2018.

Συζητήστε για την στήλη Best Of στο αντίστοιχο forum topic

1 hour 23 minutes ago
Budget Gaming 27: Motospeed F61 και V30 review 1 hour 24 minutes ago

Gaming mouse με κόστος από 10 ευρώ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Motospeed F61
Optical sensor: 2.000 DPI
Ρύθμιση DPI για 4 κλίμακες
Διαστάσεις: 12,4 x 7,4 x 4 εκατοστά
Επιτάχυνση: 15G
Tracking 37"/sec
Βάρος: 119 γρ.
Τιμή: Από 10€

Motospeed V30
Optical sensor: 3.500 DPI
6 προγραμματιζόμενα κουμπιά
Διαστάσεις: 12,8 x 6,7 x 4,1
RGB φωτισμός
Αντιολισθητική επιφάνεια
Βάρος: 169 gr.
Τιμή: Από 18€

Στο σημερινό επεισόδιο Budget Gaming σας παρουσιάζουμε τα δύο low budget gaming mouse της Motospeed.

Το Motospeed F61 είναι ένα από τα πιο οικονομικά mouse της αγοράς. Το Motospeed V30 είναι επίσης πάρα πολύ οικονομικό και προσφέρει πολλές από τις ανέσεις των ακριβών gaming mouse.

Δείτε την αναλυτική μας παρουσίαση:

http://www.youtube.com/watch?v=xmKwnBwHJvM

Θετικά Motospeed F61
- Πολύ χαμηλή τιμή
- Καλή ανταπόκριση

Αρνητικά Motospeed F61
- Φθηνή ποιότητα κατασκευής

Θετικά Motospeed V30
- Άνετο στη χρήση με πολύ καλά πατήματα
- Πολύ καλή τιμή για όσα προσφέρει

Αρνητικά Motospeed V30
- Θα μπορούσε να διαθέτει λίγο καλύτερα πλαϊνά κουμπιά

 

Δείτε την παρουσίασή μας για το Motospeed CK666 και συζητήστε σχετικά με την Motospeed σε αυτό το forum topic.

2 hours 22 minutes ago
Δωρεάν το Override: Mech City Brawl για το Σαββατοκύριακο 2 hours 23 minutes ago

Κατεβάστε το όσο προλαβαίνετε.

Το Override: Mech City Brawl είναι δωρεάν για το Σαββατοκύριακο μέσω του Steam.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Πρόκειτε για ένα sci-fi mech Action game το οποίο διαθέτει local split-screen και online multiplayer.

Συζητήστε για το Override: Mech City Brawl στο παρακάτω forum topic.

Γιάννης Αρβανίτης created a new topic ' Override: Mech City Brawl' in the forum. 2 hours 23 minutes ago

Το Override: Mech City Brawl είναι δωρεάν για το Σαββατοκύριακο μέσω του Steam.

Κάντε κλικ στο παρακάτω link για να το κατεβάσετε.
store.steampowered.com/app/709440/Override_Mech_City_Brawl/

Πρόκειτε για ένα sci-fi mech Action game το οποίο διαθέτει local split-screen και online multiplayer.

Read More...

Ελένη Παρούτογλου απάντησε στο θέμα 'Mortal Kombat 11' στο φόρουμ. 2 hours 47 minutes ago

Mortal Kombat 11 gameplay videos

mortal-kombat-11-raiden-gameplay-video-52-1547762920.jpg

Mortal Kombat 11 gameplay videos
Ατελείωτο splatter!

Η NetherRealm δημοσίευσε τα πρώτα gameplay videos του Mortal Kombat 11.

Όπως θα δείτε, τα βίντεο περιέχουν άφθονο splatter. Το αίμα και τα ζωτικά όργανα ρέουν από παντού:
www.youtube.com/watch?v=Ve9k3IiFu88

Δείτε επίσης το τρέιλερ με τα Fatalities του Mortal Kombat:
www.youtube.com/watch?v=XUi9C2uKM6o

Όσον αφορά στην ιστορία, παρουσιάστηκε το story trailer, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Raiden, ο Shinnok και η Kronika (Keeper of Time).

www.youtube.com/watch?v=-fJ69JHA7M4

Το Mortal Kombat 11 θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου για PC, PS4 και Xbox One.

Όσοι προπαραγγείλετε το Mortal Kombat 11 θα έχετε πρόσβαση στην beta αλλά και στον Shao Kahn από νωρίς.

Διαβάστε περισσότερα...

3 hours 2 minutes ago
4 hours 9 minutes ago
Downloads εβδομάδας: 18/1/2019 4 hours 9 minutes ago

Προστέθηκαν τα We Happy Few και The Lego Movie Video Game στο Xbox Game Pass.

 

Φτωχή σε downloads αυτή η εβδομάδα, καθώς πέρα από την προσθήκη των We Happy Few και The Lego Movie Video Game στο Xbox Game Pass δεν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη προσθήκη. Για PC μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και να κρατήσετε μόνιμα στην συλλογή σας το Adventure, What Remains of Edith Finch μέσω του Epic Games Store.

Δείτε αναλυτικά τα νέα downloads της εβδομάδας.

PC Demos
Chronicon Apocalyptica
Magical Diary: Wolf Hall
Fair Deal: Las Vegas
Clocker
Enemy On Board
CHROMATOSE
Sanator: Scarlet Scarf
Cannibal Lottery – Horror Visual Novel
Hyper Galactica
Tech Support: Error Unknown
Debris Field
The Witches’ Tea Party
The Anomaly
The Other: Airi’s Adventure
Fantasy Sino-Japanese War
The Legend Of Vraz
Mist Hunter
Monads

Δωρεάν 
games για PC (Trials και μόνιμα)
What Remains of Edith Finch (Κρατήστε το μόνιμα στη συλλογή σας, 10/1-25/1)

Δωρεάν PS Plus Ιανουαρίου
PS4
Portal Knights 
Steep 

 

PS3
Amplitude
Zone of the Enders HD Collection

PS Vita
Fallen Legion: Flames of Rebellion (PS Vita & PS4)
Super Mutant Alien Assault

PS4 Demos
God Eater 3

PS4 DLC
Assassin’s Creed Odyssey – Legacy of the First Blade EP2
The Walking Dead: The Final Season – Episode 3
Train Sim World: Northern Trans-Pennine
Neverwinter: Epic Headstart
Neverwinter: Headstart Chest
Neverwinter: Legendary Headstart Chest
Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr | Faith Undone
Gran Turismo Sport – Shelby G.T .350 ‘65
Gran Turismo Sport – BMW Z8 ‘01
Gran Turismo Sport – Porsche 356 A/1500 GS GT Carrera Speedster ‘56
Gran Turismo Sport – Nissan Fairlady Z Version S (Z33) ‘07
Gran Turismo Sport – TVR Tuscan Speed 6
Gran Turismo Sport - Ferrari Dino 246 GT ‘71
Gran Turismo Sport - Honta Integra Type R (DC2) ‘98
Senran Kagura Burst Re:Newal – SHINOVI VERSUS BGM Pack
Senran Kagura Burst Re:Newal – Cutie Melon
Senran Kagura Burst Re:Newal – Cutie Peach
Senran Kagura Burst Re:Newal – Diorama Motion Lovey-Dovey Couple Sleep Set

Xbox Live Games with Gold Ιανουαρίου
Xbox One
Celeste (1-31/1)
WRC 6 FIA World Rally Championship (16/1 - 15/2)

Xbox 360
Far Cry 2 (16-31/1)

Xbox One Demos
Asdivine Hearts II

Xbox Game Pass
Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5)
Life is Strange: Before the Storm (Episodes 1-3)
Life is Strange 2: Part 1
Ark: Survival Evolved
Farming Simulator 17
Absolver
Just Cause 3
Aftercharge
Ultimate Marvel vs. Capcom 3
We Happy Few
The Lego Movie Video Game 

Switch eShop
Onimusha: Warlords
Travis Strikes Again: No More Heroes
Dragon’s Lair Trilogy
The Walking Dead: The Final Season
Bash The Bear
Forever Forest
Mars or Die!
Planet RIX-13
Paladins Season Pass 2019
Paladins Digital Deluxe Edition 2019
ACA NEOGEO NINJA MASTERS
Bedtime Blues
Build a Bridge!
Crazy Strike Bowling EX
DYING: Reborn – Nintendo Switch Edition
Fairy Fencer F Advent Dark Force
Feudal Alloy
GetAmped Mobile
Holy Potatoes! We’re In Space?!
Johnny Turbo’s Arcade: Nitro Ball
Mecho Wars: Desert Ashes
Mega Mall Story
My Exotic Farm 2018
Octahedron: Transfixed Edition
Rampage Knights
Solitaire Klondike BLACK
Spot The Differences: Party!
The Office Quest
The Shrouded Isle
YIIK: A Postmodern RPG
Ancient Rush 2
Cinderella – An Interactive Fairytale
Fight of Gods
Old School Racer 2
Paladin
UTOPIA 9 – A Volatile Vacation

Switch Demos
Drowning
Combat Core
Piczle Colors
Cinderella – An Interactive Fairytale
Shift Happens

Switch DLC
Travis Strikes Again: No More Heroes – Season Pass
DRAGON BALL XENOVERSE 2 – Extra Pass
DRAGON BALL XENOVERSE 2 – TP Medal Pack (x200) #3
DRAGON BALL XENOVERSE 2 – TP Medal Pack (x500) #3
DRAGON BALL XENOVERSE 2 – TP Medal Pack (x1000) #3
DRAGON BALL XENOVERSE 2 – TP Medal Pack (x2000) #3
DRAGON BALL XENOVERSE 2 – TP Medal Pack (x5000) #3
Mordheim: Warband Skirmish – Undead Warband
Tales of Vesperia: Definitive Edition Adventurer Starter Pack
Tales of Vesperia: Definitive Edition Costume Pack
Paladins Digital Deluxe Edition 2019
Paladins Season Pass 2019
Pic-a-Pix Deluxe – Giant Puzzles 7
Taiko no Tatsujin: Drum’n’Fun! – Tatsujin Challenge Pack
Taiko no Tatsujin: Drum’n’Fun! – Winter Holiday Anime Pack
WorldNeverland – Elnea Kingdom:Charcoal Devon Coat Set
GetAmped Mobile – 60RM
GetAmped Mobile – 360RM
GetAmped Mobile – 750RM
GetAmped Mobile – 1460RM
GetAmped Mobile – 3200RM
GetAmped Mobile – 4400RM
GetAmped Mobile – 10540RM
Diablo III: Eternal Collection – Traditional Chinese Language Pack
Diablo III: Eternal Collection – Korean Language Pack

Wii U eShop
El Silla – Arcade Edition

Εσάς πώς σας φαίνονται τα downloads εβδομάδας; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό forum topic.

 

First time here, hello everyone
i need your help..we have recently bought XBox one S, and we have issues locating friends to add and friends cannot...
Show more

cdfsvasfhbhnbs 15 hours 51 minutes ago

 .

To approve a single suggestion, mouse over it and click "✔"
Click the bubble to approve all of its suggestions.

 egaethhjntaejhtjhsyrj

To approve a single suggestion, mouse over it and click "✔"
Click the bubble to approve all of its suggestions.

16 hours 20 minutes ago
Mortal Kombat 11 gameplay videos 16 hours 21 minutes ago

Ατελείωτο splatter!

Η NetherRealm δημοσίευσε τα πρώτα gameplay videos του Mortal Kombat 11.

Όπως θα δείτε, τα βίντεο περιέχουν άφθονο splatter. Το αίμα και τα ζωτικά όργανα ρέουν από παντού:

http://www.youtube.com/watch?v=Ve9k3IiFu88

Δείτε επίσης το τρέιλερ με τα Fatalities του Mortal Kombat:

http://www.youtube.com/watch?v=XUi9C2uKM6o

Όσον αφορά στην ιστορία, παρουσιάστηκε το story trailer, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Raiden, ο Shinnok και η Kronika (Keeper of Time).

http://www.youtube.com/watch?v=-fJ69JHA7M4

Το Mortal Kombat 11 θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου για PC, PS4 και Xbox One. Διαβάστε τις αρχικές πληροφορίες του Mortal Kombat, δείτε τους νέους χαρακτήρες του και συζητήστε για το MK 11 στο παρακάτω forum topic.

Όσοι προπαραγγείλετε το Mortal Kombat 11 θα έχετε πρόσβαση στην beta αλλά και στον Shao Kahn από νωρίς.

20 hours 59 minutes ago
Patch του Sea of Thieves απαιτεί την εγκατάσταση του παιχνιδιού από την αρχή 20 hours 59 minutes ago

Θα εφαρμοστεί στα PC αλλά και στο Xbox One.

Η εφαρμογή του επόμενου patch του Sea of Thieves θα απαιτεί να εγκαταστήσετε από την αρχή το παιχνίδι.

Η Rare ανακοίνωσε πως το Sea of Thieves θα υποστεί ένα νέο update εντός του Φεβρουαρίου, το οποίο σχεδιάστηκε τόσο για να μειωθεί ο χώρος που καταλαμβάνει στον σκληρό σας δίσκο όσο για να εφαρμόζονται ευκολότερα τα μελλοντικά patches. Το twist στην όλη υπόθεση είναι πως για να πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να διαγράψετε και να επανεγκαταστήσετε από την αρχή το παιχνίδι. Η παραπάνω ανακοίνωση αναφέρθηκε μέσω ενός blog post και μεταξύ άλλων αναφέρονται το μέγεθος κάθε μελλοντικής εγκατάστασης.

Η έκδοση για PC θα μειωθεί από τα 47GB στα 27, ενώ στο Xbox One θα μειωθεί από τα 35GB στα 10. Τέλος, στο Xbox One X, θα καταλαμβάνει 25 GB, ενώ στην αρχή απαιτούσε 47GB. Ο Joe Nate, executive producer της Rare, ανέφερε πως το patch θα βελτιώσει κατά πολύ το μέλλον του Sea of Thieves. Επιπλέον δήλωσε: “Το συνολικό μέγεθος της εγκατάστασης δεν θα αυξάνεται ιδιαίτερα πια, όπως στο παρελθόν, οπότε θα είναι πιο εύκολο και γρήγορο να εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι. Το update θα εφαρμοστεί στις 6 Φεβρουαρίου”.

Διαβάστε το review του Sea of Thieves και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Notification