Οδηγός αγοράς: 10+1 κάρτες γραφικών για κάθε μπάτζετ

Hot
GameWorld
GameWorld

GameWorld  

Το GameWorld.gr άνοιξε το δικό του online shop! -> GWShop.gr
 
0.0 ()
1
Οδηγός αγοράς: 10+1 κάρτες γραφικών για κάθε μπάτζετ

Οδηγός αγοράς: 10+1 κάρτες γραφικών για κάθε μπάτζετ

Οι καλύτερες προτάσεις με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Τα γραφικά είναι ένα απαραίτητο κομμάτι του κάθε υπολογιστή, ενίοτε ενσωματωμένα στον επεξεργαστή (APU) και άλλοτε μεμονωμένα με τη χρήση μίας ή και παραπάνω κάρτας γραφικών (GPU). Σε αυτή τη λίστα θα ρίξουμε μια ματιά σε 10 πολύ καλές λύσεις, ξεκινώντας από αυτές για τους χρήστες όχι μεγάλων απαιτήσεων και συνεχίζοντας με τους πιο απαιτητικούς.

Επιπροσθέτως θα θέλαμε να επισημάνουμε πως σε αυτή τη λίστα δεν λάβαμε υπόψη μας το περιθώριο για overclocking της κάθε κάρτας, καθώς αυτό είναι κάτι το οποίο διαφέρει από δείγμα σε δείγμα.

Ξεκινάμε λοιπόν με κάποιους σημαντικούς παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από την αγορά σας:
1)Το μέγεθος του κουτιού (form factor) στο οποίο σκοπεύετε να τοποθετήσετε την κάρτα γραφικών. Οι διαστάσεις της κάρτας αναγράφονται στη σελίδα του κατασκευαστή.

2)Το τροφοδοτικό (PSU) με το οποίο σκοπεύετε να την τροφοδοτήσετε. Βεβαιωθείτε ότι το τροφοδοτικό σας παρέχει τα κατάλληλα watt καθώς και αξιοπιστία (80 plus, 80 plus bronze κ.τ.λ.) έτσι ώστε η τροφοδοσία που θα παρέχει στην κάρτα να είναι επαρκής, καθώς και πως διαθέτει τα κατάλληλα καλώδια τροφοδοσίας (1 ή 2 ή και 3 καλώδια τύπου 6-pin ή 8-pin power connectors). Αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε τροφοδοτικά noname. Να προτιμάτε πάντα κάτι επώνυμο και ποιοτικό που θα σας κάνει μια οικονομική απόσβεση μελλοντικά.

3)Την τεχνολογία κάθετου συγχρονισμού της οθόνης, γνωστή ως Vsync. Πολλές οθόνες υπολογιστών έρχονται είτε με τεχνολογία G-sync η οποία ανήκει σε κάρτες Nvidia, είτε με τεχνολογία Freesync η οποία ανήκει σε κάρτες AMD. Σημαντικό είναι πως ο κάθετος συγχρονισμός σε κάρτες Nvidia λειτουργεί και με οθόνες τεχνολογίας Freesync.

4)Τις υποδοχές σύνδεσης (ports) που διαθέτει στο πίσω μέρος η κάρτα γραφικών, οι οποίες συνήθως έρχονται σε 3 τύπους: vga, hdmi, display port. Σημαντικό είναι πως για να μπορέσετε να προβάλετε στην οθόνη σας κάποια standard χρωμάτων όπως το hdr10, το HDR10+, dolby vision κτλ. χρειάζεστε καλώδιο τύπου hdmi ή display port ενώ, για ρυθμούς ανανέωσης άνω των 120hz ή αν έχετε υψηλές απαιτήσεις για CAD/Video editing/Photo editing τότε θα χρειαστείτε αποκλειστικά καλώδιο τύπου display port.

5) Για να μπορέσετε να λάβετε τις βέλτιστες δυνατές επιδόσεις από την κάρτα γραφικών σας, καλό θα είναι και η υπόλοιπη σύνθεσή σας (APU/CPU, RAM, Motherboard P.C.I.E. gen.) να είναι ανάλογα καλών επιδόσεων με την κάρτα γραφικών της επιλογής σας, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιος περιορισμός δυνατοτήτων (bottleneck) στο σύστημά σας. Ιδανικότερο σενάριο να είναι ανάλογης γενιάς όλο το σετ. Παράδειγμα 11ης γενιάς Core i5 μαζί με μια RTX 3060 και 16GB ή 32GB RAM.
6)Λόγω της αυξημένης ζήτησης αυτήν την περίοδο, ενδέχεται οι τιμές που θα βρείτε στα καταστήματα να είναι αρκετά διαφορετικές των τιμών που αναγράφουμε σε κάποια από τα προϊόντα. Επίσης μπορεί να συναντήσετε και κάποιες ελλείψεις σε ορισμένες υλοποιήσεις της κάθε κάρτας.

Έχοντας πει λοιπόν αυτά, ας περάσουμε στις προτεινόμενες επιλογές:

Low budget επιλογές
1) Asus GeForce GT 1030 2GB LP Silent with Brackets
Η προτεινόμενη τιμή για αυτό το μοντέλο ξεκινάει στα 79 ευρώ με τωρινή χαμηλότερη τιμή στην αγορά στα 98,87 ευρώ.

asus geforce gt 1030 2GBΜια αρκετά budget friendly επιλογή, που προτείνεται για χρήση σε υπολογιστή γραφείου, όταν δεν υπάρχουν ενσωματωμένα γραφικά στον επεξεργαστή. Προσφέρει ικανοποιητική απόδοση για χρήση πολυμέσων και ελαφρύ gaming, με αρκετά καλή απόδοση σε mainstream Εsports όπως το CS:GO και το LoL σε αναλύσεις έως 1080p. Χρήσιμη προσθήκη είναι και η υποστήριξη DirectX12, η χρήση του οποίου μπορεί να προσφέρει καλύτερα framerates, όταν διατίθεται σαν επιλογή. Δυνατά σημεία της συγκεκριμένης υλοποίησης αποτελούν, πέρα από τη τιμή: το μικρό της μέγεθος, η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος στα μόλις 30wt, καθώς και η πλήρης απουσία θορύβου λόγω της έλλειψης κάποιου ανεμιστήρα πάνω στην κάρτα. Σημαντικό για όσους επιλέξουν μια διαφορετική υλοποίηση της συγκεκριμένης κάρτας είναι το να φροντίσουν να αγοράσουν, αν γίνεται, κάποια έκδοση με μνήμη τύπου GDDR5, καθώς τα μοντέλα με αυτήν είναι σημαντικά πιο αποδοτικά από αυτά με GDDR4.
• Συχνότητα GPU: 1228 MHz (Base Clock) / 1468 MHz (Boost Clock)
• Ταχύτητα μνήμης: 1502 MHz
• Memory Bus: 64-bit
• Input/output: 1x DVI-D, 1x HDMI 2.0

2) Asus GeForce GTX 1050 Ti 4GB Cerberus
Η προτεινόμενη τιμή για αυτό το μοντέλο ξεκινάει στα 139 ευρώ, με τωρινή χαμηλότερη τιμή για αυτή την υλοποίηση στα 279 ευρώ.

asus geforce gtx 1050ti cerberus


Παρά το γεγονός πως η κάρτα αυτή κυκλοφόρησε το 2016 παραμένει ακόμα σε ικανοποιητική διαθεσιμότητα λόγω της απόφασης της Nvidia να συνεχίσει να τη προμηθεύει στα καταστήματα και το 2021, κάτι για οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο παρακάτω άρθρο.

. Από επιδόσεις, παρά την ηλικία της η συγκεκριμένη κάρτα, παραμένει αρκετά ικανή για χρήση gaming, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις σε Εsports παιχνίδια ακόμα και με υψηλές ρυθμίσεις γραφικών παραμέτρων. Ικανοποιητική θα βρει κάποιος και την απόδoση σε πολλά casual παιχνίδια όπως τα: GTAV, Fortnite και PUBG, για έως 1080p με μεσαίες ρυθμίσεις. Επιπλέον στα θετικά της είναι η χαμηλή κατανάλωση στα 75wt. Διαλέξαμε την συγκεκριμένη υλοποίηση καθώς δεν απαιτεί έξτρα καλώδιο τροφοδοσίας αλλά και για την ποιότητα κατασκευής και την ποιότητα ψύξης, τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλες οικονομικές εκδόσεις της 1050ti.
• Συχνότητα GPU: 1303 MHz (Base Clock) / 1417 MHz (Boost Clock)
• Ταχύτητα μνήμης: 1392 MHz
• Memory Bus: 128-bit
• Input/output: 1x DVI-D, 1x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4a

3) MSI GeForce GTX 1650 Super 4GB Ventus XS OC
Η προτεινόμενη τιμή για αυτό το μοντέλο ξεκινάει στα 160 ευρώ, με τωρινή χαμηλότερη τιμή για αυτή την υλοποίηση στα 348 ευρώ.

msi ventus xs oc edition
Αυτή η κάρτα κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2019 και αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση για όσους επιθυμούν μια οικονομική λύση για casual gaming. Σε ένα καλό σύστημα, με επιλεγμένες από τις υψηλές έως τις μέγιστες γραφικές παραμέτρους, είναι αρκετή για να κρατήσει σταθερά 60fps σε ένα μεγάλο αριθμό παιχνιδιών όπως το: COD Modern Warfare 2019, το Jedi Fallen Order και το Witcher 3, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, θα χρειαστεί κάποιους γραφικούς περιορισμούς σε πιο απαιτητικά παιχνίδια όπως το Red Dead Redemption 2 ή το Cyberpunk 2077. Διαλέξαμε την συγκεκριμένη υλοποίηση καθώς η ποιότητα της ψύξης και τα επίπεδα θορύβου είναι αρκετά ικανοποιητικά έτσι ώστε να μην δικαιολογούν την επένδυση περισσότερων χρημάτων σε κάποιο πιο ακριβό σχέδιο.
• Συχνότητα GPU: 1740 MHz (Boost Clock)
• Ταχύτητα μνήμης: 1665 MHz
• Memory Bus: 128-bit
• Input/output: 1x DVI-D, 1x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4a
Mid-range επιλογές

4) Asus GeForce GTX 1660 Super 6GB Rog Strix OC
Η προτεινόμενη τιμή για αυτό το μοντέλο ξεκινάει στα 229 ευρώ, με τωρινή χαμηλότερη τιμή για αυτή την υλοποίηση στα 550 ευρώ.

asus geforce gtx 1650 super strix oc

Έχοντας βγει στην κυκλοφορία τον Οκτώβριο του 2019, αποτελεί έως και σήμερα την ιδανική λύση για όποιον επιθυμεί να παίζει mainstream casual παιχνίδια όπως BattlefieldV και Call of Duty Warzone στα 60fps, με επιλεγμένες τις καλύτερες δυνατές γραφικές παραμέτρους. Ευχάριστη είναι και η αύξηση της GDDR6 μνήμης σε σχέση με την 1650SUPER από τα 4GB στα 6GB. Όσον αφορά την συγκεκριμένη υλοποίηση, περιέργως, μέσα στο χάος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις τιμές για τις κάρτες γραφικών, η συγκεκριμένη, μία από τις πιο ακριβές υλοποιήσεις της 1660SUPER, βρέθηκε να είναι η πιο φτηνή. Εννοείται βεβαίως, πως από άποψη θορύβου και θερμοκρασιών είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επίσης καλές επιλογές, αν και με ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, αποτελούν οι: MSI GeForce GTX 1660 Super 6GB Ventus XS OC, και η Gigabyte GeForce GTX 1660 Super 6GB OC.
• Συχνότητα GPU: 1530 MHz (Base Clock) / 1845 MHz (Boost Clock)
• Ταχύτητα μνήμης: 1785 MHz
• Memory Bus: 192-bit
• Input/output: 2x HDMI 2.0, 2x DisplayPort 1.4a

5) Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB OC rev. 2.0
Η προτεινόμενη τιμή για αυτό το μοντέλο ξεκινάει στα 349 ευρώ, με τωρινή χαμηλότερη τιμή για αυτή την υλοποίηση στα 599 ευρώ.

gigabyte geforce rtx 2060 6gb


Μοντέλο του Ιανουάριου 2019, η Nvidia αποφάσισε να επαναφέρει την RTX2060 στην παραγωγή, όπως και την 1050ti λόγω της αυξημένης ζήτησης. Καλή επιλογή αποτελεί η RTX2060 για όσους αναζητούν μια κάρτα για σχετικά υψηλά framarates σε ανάλυση 1080p, καθώς και για εμπειρία κοντά στα 60 fps σε 1440p. Ενδέχεται ωστόσο να χρειαστεί κάποιους γραφικούς συμβιβασμούς σε πιο απαιτητικά παιχνίδια. Ένα μεγάλο της θετικό είναι πως έχει πρόσβαση σε τεχνολογίες Raytracing και DLSS που ενδέχεται να φανούν αρκετά χρήσιμες, όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για όσους σκοπεύουν να την κρατήσουν και για τα επόμενα λίγα χρόνια. Προτείνεται για αγορά κοντά στο msrp και εφόσον δεν μπορείτε να βρείτε κάποια RTX3060 σε διαθεσιμότητα. Η συγκεκριμένη έκδοση επιλέχθηκε καθώς ήταν η μοναδική διαθέσιμη αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή.
• Συχνότητα GPU: 1365MHz (Base Clock) / 1680 MHz (Boost)
• Ταχύτητα μνήμης: 1680 MHz
• Memory Bus: 192-bit
• Input/output: 1x HDMI 2.0, 3x DisplayPort 1.4a

6) MSI GeForce RTX 3060 12GB Gaming Trio X
Η προτεινόμενη τιμή για αυτό το μοντέλο ξεκινάει στα 329 ευρώ, με τωρινή χαμηλότερη τιμή για αυτή την υλοποίηση στα 829 ευρώ.

msi geforce rtx 3060 12gb gaming trio x

Η πιο οικονομική επιλογή από την τελευταία γενιά καρτών της Nvidia (την Ampere). Προσφέρεται για αρκετά υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης καρέ σε ανάλυση 1080p καθώς και για απόδοση γύρω στα 60 fps σε 1440p ή και ultrawide FHD monitors. Κατάλληλη για ένα μεγάλο εύρος αρκετά απαιτητικών παιχνιδιών όπως: Horizon Zero Dawn, Hitman 3 ή και Cyberpunk 2077 με την χρήση dlss. Μεγάλο θετικό της τα 12GB VRAM, τα οποία την καθιστούν μια καλή επιλογή και για αυτούς που ασχολούνται με γραφικό σχεδιασμό ή και με άλλες απαιτητικές εργασίες στον υπολογιστή. Τέλος τα 12GB GRRD6 καθώς και οι τεχνολογίες Raytracing και DLSS, θα την κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα όσον αφορά την απόδοσή της στον τομέα του gaming για αρκετά χρόνια. Επιπλέον, επιλέχθηκε αυτή η υλοποίηση καθώς προσφέρει ένα πάρα πολύ καλό σύστημα ψύξης, ελάχιστο θόρυβο και καλή ποιότητα κατασκευής.
• Συχνότητα GPU: 1852 MHz (Boost Clock)
• Ταχύτητα μνήμης: 1875 MHz (15Gbps)
• Memory Bus: 192-bit
• Input/output: 1x HDMI 2.0, 3x DisplayPort 1.4a


7) Asus GeForce RTX 3060 Ti 8GB ROG Strix Gaming
Η προτεινόμενη τιμή για αυτό το μοντέλο ξεκινάει στα 399 ευρώ, με τωρινή χαμηλότερη τιμή για αυτή την υλοποίηση στα 1.099 ευρώ.

asus rog strix geforce rtx 2060ti

Ικανή να προσφέρει πάρα πολύ υψηλές επιδόσεις, είναι ίσως και λίγο overkill για τα περισσότερα παιχνίδια σε 1080p. Αυτή η κάρτα στοχεύει σε αυτούς που επιθυμούν ρυθμούς ανανέωσης καρέ σταθερά άνω τον 60fps σε ανάλυση 1440p ή ultrawide FHD. Παρά το μειονέκτημά της των 8GB VRAM σε σχέση με τα 12GB της RTX3060, εξακολουθεί να έχει σημαντικά καλύτερες επιδόσεις, τουλάχιστον στο τομέα του gaming. Τέλος, επιλέξαμε την συγκεκριμένη υλοποίηση της ASUS, καθώς αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές όσον αφορά την ικανότητα ψύξης και τα επίπεδα θορύβου.
• Συχνότητα GPU: 1860 MHz (Boost Clock)
• Ταχύτητα μνήμης: 1750 MHz (14 Gbps effective)
• Memory Bus: 256-bit
• Input/output: 2x HDMI 2.0, 3x DisplayPort 1.4a


8) AMD Radeon RX 6700 XT
Η προτεινόμενη τιμή για αυτό το μοντέλο ξεκινάει στα 479 ευρώ και δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαθεσιμότητα.

sapphire radeon rx 6700 xtΑντίστοιχη περίπου των επιδόσεων μιας RTX3070, αυτή η κάρτα είναι μια πιο οικονομική λύση από την AMD. Το πλεονέκτημά της σε σχέση με την RTX3070 είναι τα 12GB VRAM, ενώ μειονέκτημά της αποτελεί το γεγονός πως, παρόλο που έρχεται με τεχνολογία Raytracing, δεν παρέχει τουλάχιστον προς το παρόν, κάποια εναλλακτική του DLSS. Έτσι είναι στην κρίση του κάθε καταναλωτή το κατά πόσο η συγκεκριμένη τεχνολογία του είναι σημαντική ώστε να την επιλέξει. Περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη κάρτα μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω άρθρο.

 
• Συχνότητα GPU: 2321 MHz (Base Clock) / 2581 MHz (Boost Clock)
• Ταχύτητα μνήμης: 2000 MHz (16 Gbps)
• Memory Bus: 192-bit
• Input/output: 1x HDMI 2.0, 3x DisplayPort 1.4a
High-end επιλογές


9) MSI GeForce RTX 3070 8GB Gaming X Trio
Η προτεινόμενη τιμή για αυτό το μοντέλο ξεκινάει στα 499 ευρώ, με τωρινή χαμηλότερη τιμή για αυτή την υλοποίηση στα 1.299 ευρώ.

msi geforce rtx 3070 8gb gaming x trio

Η RTX3070 αποτελεί πραγματικά ένα από τα μεγαλύτερα άλματα που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τις επιδόσεις από γενιά σε γενιά. Με επιδόσεις ισάξιες μιας RTX2080ti της προηγούμενης γενιάς, με msrp μόλις την μισή τιμή από τα 1.000 στα 500 ευρώ και με χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος στα μόλις 220wt αποτελεί ιδανική λύση για 1440p gaming σε αρκετά υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης. Μοναδικό της μειονέκτημα ίσως να αποτελέσουν στο μέλλον τα μόλις 8GB VRAM, ειδικά για αυτούς που σκοπεύουν να τη χρησιμοποιήσουν σε αναλύσεις άνω των 2Κ, όπως 4K και ultrawide QHD. Επιλέχθηκε αυτή η υλοποίηση της MSI, καθώς το σύστημα ψύξης της σειράς GamingX, είναι για άλλη μια φορά αρκετά αποτελεσματικό και αθόρυβο χωρίς να έχει υπερβολικά αυξημένη τιμή σε σχέση με άλλα φθηνότερα μοντέλα.
• Συχνότητα GPU: 1830 MHz (Boost Clock)
• Ταχύτητα μνήμης: 1750 MHz (14Gbps)
• Memory Bus: 256-bit
• Input/output: 1x HDMI 2.0, 3x DisplayPort 1.4a


10) Asus GeForce RTX 3080 10GB ROG Strix OC
Η προτεινόμενη τιμή για αυτό το μοντέλο ξεκινάει στα 699 ευρώ, με τωρινή χαμηλότερη τιμή για αυτή την υλοποίηση στα 2.499 ευρώ.

asus rog strix rtx3090 cropped 100856377 large
Η RTX3080 αποτελεί τη ναυαρχίδα της Nvidia αυτής της γενιάς, τουλάχιστον αν εξαιρέσει κανείς την αρκετά πιο ακριβή RTX3090. Μάλιστα, στο χώρο των παιχνιδιών είναι αρκετά ικανή να προσφέρει πολύ υψηλά framarates σε ανάλυση 1440p αλλά ακόμα και για σταθερά 60fps σε πολλά απαιτητικά παιχνίδια σε 4k και ultrawide QHD. Αποτελεί έτσι ίσως μονόδρομο για όσους επιθυμούν να παίζουν σε τόσο υψηλές αναλύσεις. Ευχάριστη είναι και η αύξηση της VRAM στα 10GB σε σχέση με τα 8GB της RTX3070. Εδώ επιλέξαμε για άλλη μια φορά την ASUS ROG STRIX υλοποίηση της κάρτας, όχι μόνο εξαιτίας της ποιοτικής κατασκευής που είναι δεδομένη σε αυτό το σημείο, αλλά και επειδή είναι σημαντικά πιο φθηνή αυτή τη στιγμή σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις.
• Συχνότητα GPU: 1440 MHz (Base Clock) / 1905 MHz (Boost Clock)
• Ταχύτητα μνήμης: 1188 MHz (19 Gbps)
• Memory Bus: 320-bit
• Input/output: 2x HDMI 2.0, 3x DisplayPort 1.4a


11) Nvidia Quadro RTX 4000 8GB GDDR6
Η προτεινόμενη τιμή για αυτό το μοντέλο ξεκινάει στα 899 ευρώ, με τωρινή χαμηλότερη τιμή για αυτή την υλοποίηση στα 900 ευρώ.
nvidia quadro rtx 4000
Μπορεί να μην συνηθίζεται να προτείνεται επαγγελματική κάρτα γραφικών για χρήση σε Games. Όμως, η περίοδος που διανύουμε είναι έτσι, ώστε μια Quadro RTX 4000 που ισοδυναμεί σε απόδοση μεταξύ μίας Geforce RTX 2070 με Geforce RTX 3060, να είναι οριακά «OK» επιλογή, ακόμη και με τα 900€+ που ζητάει. Καθώς είναι δυσκολότερο να βρούμε ετοιμοπαράδοτες κάρτες γραφικών σειράς Geforce (γενικότερα). Τα πλεονεκτήματα της σειράς Quadro είναι οι πιστοποιήσεις που έχει σε όλα τα σχεδιαστικά προγράμματα CAD, 3D, 2D animation καθώς και Adobe CC. Αντέχει τις πολύ απαιτητικές εργασίες και το πολύωρο rendering. Πιάνει μόλις 1 slot από το κουτί. Ταιριάζει γάντι με γραφιστικές οθόνες όπως Eizo Prominence ή Eizo Coloredge. Το μοναδικό της μειονέκτημα είναι ότι κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο όταν «ζορίζεται», συγκριτικά πάντα με μια gaming κάρτα.
• Συχνότητα GPU: 1005 MHz (Base Clock) / 1545 MHz (Boost Clock)
• Ταχύτητα μνήμης: 1625 MHz
• Memory Bus: 256-bit
• Input/output: 3x DisplayPort 1.4 + VirtualLink (για VR headset)

Διαβάστε όλα τα άρθρα της στήλης Tech και συζητήστε περισσότερα για τις κάρτες γραφικών στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Cefirul (Level 28) 08/04/2021 13:09
Πολύ αναλυτικός οδηγός, σκέφτομαι να αγοράσω μία GeForce GTX 1050 Ti 4GB και το μοντέλο της Asus φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
#2 +1 Frazzle (Level 19) 08/04/2021 13:22
Αρκετά αναλυτικός οδηγός και καλύπτει κάθε είδους budget, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
#3 +1 Geotsak (Level 16) 08/04/2021 13:26
Πολύ καλός οδηγός, αν και αυτή η εποχή είναι ότι χειρότερο για την αγορά καρτών γραφικών δυστυχώς.
#4 BigGreekGamer (Level 31) 08/04/2021 14:52
Πολύ χρήσιμος οδηγός για τους αρχάριους στο PC Gaming αλλά αυτήν την περίοδο απ' ότι έχω ακούσει να λένε, δεν είναι και η κατάλληλη εποχή για να αγοράσεις parts για PC. Είναι δυσεύρετα αλλά και πολύ ακριβά.
#5 Kadaz (Level 19) 09/04/2021 22:10
Οι τιμές γενικά είναι λίγο στα ύψη εδώ και μερικούς μήνες. Πολύ ωραίο και αναλυτικό περιεχόμενο.
#6 Xintzi (Level 19) 10/04/2021 22:22
Αν και είμαι περισσότερο της κονσόλας βρήκα τον οδηγό πολύ ωραίο και αρκετά χρήσιμο. Οι τιμές ειναι λίγο τσιμπημένες και δεν νομίζω να είναι η κατάλληλη εποχή για αγορά. Ίσως στο μέλλον θα είναι καλύτερα..
#7 Andreecko (Level 18) 18/04/2021 05:42
Πολύ φοβάμαι ότι οι τιμές δύσκολα θα πέσουν μέχρι και το 2023. :-*
Notification