Best of 30: Τα 20 πολυαναμενόμενα games του 2021

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Best of 30: Τα 20 πολυαναμενόμενα games του 2021

Best of 30: Τα 20 πολυαναμενόμενα games του 2021

Οι μεγάλες κυκλοφορίες που περιμένουμε.

Tα δύο τελευταία χρόνια δεν είχαμε τόσο δυνατές κυκλοφορίες, τουλάχιστον σε σύγκριση με το 2018. Το 2021 ελπίζουμε να μας αποζημιώσει, καθώς η λίστα περιλαμβάνει και πολλά games τα οποία αναβλήθηκαν, λόγω του κορωνοϊού (ο οποίος ήταν ένας εκ των πολλών παραγόντων φυσικά).

Δείτε τα games που ξεχωρίσαμε. Ορισμένα από αυτά ενδέχεται να μην κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021.

S.T.A.L.K.E.R. 2 (PC, Xbox Series X/S)
Περίοδος κυκλοφορίας: 2021
Η νέα έκδοση του δημοφιλούς FPS από την οποία έχουμε δει μόνο ένα τρέιλερ.

Back 4 Blood
Ένα Zombie Shooter από την Turtle Rock που με το Evolve δεν τα πήγε τόσο καλά όσο περιμέναμε. Θα μοιάζει στο Left 4 Dead. Άξια αναφοράς θα είναι και τα επόμενα FIFA, PES ή Football Manager.

Mount & Blade II: Bannerlord
Περίοδος κυκλοφορίας: 2021

Εχουμε ένα Action RPG με στοιχεία Strategy από την TaleWorlds, το οποίο θα διαδραματίζεται ξανά σ’ έναν φανταστικό μεσαιωνικό κόσμο. Θα ελέγχετε στρατιώτες, ιππικό, siege weapons και άλλες μονάδες. ο σύστημα δουλεύει ακριβώς όπως και στο Skyrim, δηλαδή τα skills ανεβαίνουν με την χρήση, για παράδειγμα σε one handed, two handed όπλα, ασπίδα, τόξα κτλ. To αναλύσαμε στο Best of του 2020, έχει πάρει αναβολή για φέτος

It Takes Two (PC, PS5, Xbox Series X/S PS4, Xbox One)
Περίοδος κυκλοφορίας: 2021
Ένα ακόμη Co-op game από την Hazelight του Josef Fares, που δημιούργησε το A Way Out. Σε αυτό το παιχνίδι ένα ζευγάρι μετατρέπεται σε κούκλες και προσπαθεί να λύσει τα μάγια.

Lord of the Rings: Gollum
Περίοδος κυκλοφορίας: 2021

Release Date: “Late” 2021 | Platform(s): PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Switch, PC
Μία ιστορία στον κόσμο του Tolkien όπου θα πρωταγωνιστεί…ο Gollum! Το παιχνίδι έχει αναλάβει η Daedalic και έχουμε δεί μόνο ένα τρέιλερ. Το gameplay αναμένεται να μην περιλαμβάνει μάχη.

Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5)
Α’ εξάμηνο του 2021 
Η νέα έκδοση θα έχει καινούργια όπλα, πλήρη αλληλεπίδραση με το DualSense (haptic feedback και adaptive triggers) και ως αντίπαλο ξανά τον Dr. Nefarious που θα έχει μια νέα επικίνδυνη συσκευή, το Dimensionator με το οποίο ανοίγει portals σε άλλες διαστάσεις.

Skull & Bones (PC και κονσόλες)
Μάρτιος 2021
Ένα Tactical Action-Adventure σε open world περιβάλλον με κάμερα τρίτου προσώπου. Το αναπτύσσει η Ubisoft Σιγκαπούρης. Θα αναλάβετε τον πειρατή καπετάνιο ενός πλοίου και θα σαλπάρετε για τον Ινδικό Ωκεανό. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει single-player ή PvP έξι παικτών. Θα μπορείτε να συλλέξετε πλοία αντιπάλων διαφόρων μεγεθών, τα οποία θα έχουν επίσης διάφορα είδη κανονιών. Θα γίνονται τόσο ναυμαχίες, όσο και προσεγγίσεις πάνω στα πλοία. Το multiplayer εκτός από μάχη θα έχει και κυνήγι θησαυρού.

Psychonauts 2 (PC, Xbox Series X, Xbox One, PS4)
Περίοδος κυκλοφορίας: 2021

Το βάλαμε στο Top 20 απλά γιατί η πρώτη έκδοση είχε πάρει πολύ υψηλά reviews.
Ένα 3D Platform στο οποίο θα ελέγχετε τον Raz, ο οποίος έχει psyhic abilities, καθώς διεισδύει στο μυαλό των άλλων. Θα χρησιμοποιήσετε τηλεκίνηση, πυροκίνηση και μετεώριση. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει αγαπητά πρόσωπα από το πρώτο μέρος.

Δείτε αναλυτικά τα πολυαναμενόμενα games του 2020 στο σχετικό βίντεο:

Ακολουθούν τα 20 πολυαναμενόμενα games, με ορισμένες αλλαγές/προσθήκες (καθότι τα βίντεο δεν γίνονται edit).

20) Dying Light 2 (PC, PS5, Xbox Series X/S PS4, Xbox One)
Περίοδος κυκλοφορίας: 2021 
Στη νέα έκδοση του open world First-Person Zombie Action RPG (όλο αυτό) θα βρίσκεστε 15 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου μέρους, με έναν νέο πρωταγωνιστή, τον Aiden Caldwell. Οι επιλογές σας θα επηρεάζουν το σενάριο, καθώς ανάλογα με την φατρία με την οποία θα συμμαχήσετε θα αλλάζουν αντίστοιχα και οι αποστολές! Αν "ψυχρανθούν" οι σχέσεις σας με κάποια φατρία τότε θα έχετε ακόμα και την δυνατότητα να τα "ξαναβρείτε". Θα έχετε parkour skills, γάντζο, paraglider και άλλα εργαλεία, αλλά και ranged ή melee όπλα. Τα τελευταία θα φθείρονται με την χρήση. Πέρα από τα κλασικά ranged όπλα, θα υπάρχουν μέχρι και crossbows ή spears. Ο Aiden θα αποκτά επίσης superhuman skills λόγω της μόλυνσης, ενώ τα ζόμπι κλασικά θα είναι ευάλωτα την ημέρα και πιο επιθετικά την νύχτα. Θα υπάρχει open world εξερεύνηση με χάρτη τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τον προηγούμενο και θα μπορείτε να κάνετε craft νέα αντικείμενα και όπλα.

19) Rainbow Six Quarantine (PC, PS4, Xbox One)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Απρίλιος 2021 - Μάρτιος 2022
Ένα Tactical Co-op FPS 3 παικτών. Αναμένεται ανάμεσα στον φετινό Απρίλιο και τον Μάρτιο του 2022. Θα αντιμετωπίζετε ορδές εξωγήινων που έχουν εισβάλει στην Αμερική στην πολιτεία New Mexico. Λογικά θα βασίζεται στο single-player αλλά πριν την κυκλοφορία αναμένεται μία beta.

18) Monster Hunter Rise (Switch)
Ημερομηνία κυκλοφορίας:: 26/3/2021
Η Capcom θα κυκλοφορήσει το νέο Monster Hunter αποκλειστικά για το Switch. Θα έχουμε 14 είδη όπλων, συνεχή χάρτη όπως και στο Monster Hunter World και κάποιες νέες προσθήκες, όπως το pet Palamute που μοιάζει με σκύλο και που καβαλάτε ή τον Palico που μοιάζει με γάτα. Θα έχετε και νέα εργαλεία, όπως το Wirebug για να γαντζώνεστε και να μεταφέρεστε με σκοινί σε υψηλότερες τοποθεσίες. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει και Co-op multiplayer με 2-4 παίκτες. To βάλαμε χαμηλά στη λίστα γιατί θα έχει αρκετές ομοιότητες με το Monster Hunter World.

17) Ruined King: A League of Legends Story (PC, PS5, Xbox Series/X, PS4, Xbox One, Switch)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2021
Ένα Turn-Based RPG με χαρακτήρες από το League of Legends, το οποίο δεν αναπτύσσεται από την Riot Games αλλά από την Airship Syndicate (του Darksiders Genesis). Είναι το πρώτο Single-player παιχνίδι με θέμα το League of Legends. Στο μέχρι τώρα τρέιλερ έχουμε δει τους Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri, και Pyke.

16) Returnal (PS5)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19/3/2021
H εταιρεία ανάπτυξης Housemarque είναι γνωστή για τα Resogun, Alienation, Nex Machina και άλλα games. Τώρα ετοιμάζει ένα Third-Person Roguelike Shooter αποκλειστικά για το PS5. Είναι Sci-fi και πολεμάτε εξωγήινους, ενώ θα εκμεταλλεύεται το DualSense και το 3D Audio της κονσόλας. Τα όπλα θα έχουν primary και secondary fire και τα στατιστικά damage, attack speed και διάρκεια overheat, ενώ στο δρόμο σας θα βρίσκετε και συσκευές που θα σας δίνουν ασπίδα. Θα ανακαλύπτετε εργαλεία και υπάρξεις που θα γίνονται attach πάνω σας.

15) The Medium (PC, Xbox Series X)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 28/1/2021
Ένα Horror από την Bloober Team των Layers of Fear και Blair Witch. Θα ταξιδεύετε ανάμεσα στον πραγματικό κόσμο και αυτό των πνευμάτων και θα χρησιμοποιείτε psychic powers για να λύσετε γρίφους και να ανακαλύψετε σκοτεινά μυστικά.

14) Kena: Bridge of Spirits (PC, PS4, PS5 - timed exclusive)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μάρτιος 2021
Το πρώτο παιχνίδι της Ember Lab είναι ένα Action-Adventure με την αξιολάτρευτη ηρωίδα Kena που χρησιμοποιεί μαγεία για να βοηθήσει τους νεκρούς να γίνουν πνεύματα. Χρησιμοποιεί ραβδί και light, heavy και charged επιθέσεις, αλλά και abilities. Με upgrade το ραβδί γίνεται τόξο. Επίσης, θα έχετε ασπίδα, ενώ θα χρησιμοποιείτε τα πνεύματα Rot σε διάφορους γρίφους, που θα έχουν π.χ. μετακινήσεις αντικειμένων ή απόσπαση της προσοχής των εχθρών.

13) Outriders (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Stadia)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1/4/21

Μισό Third-Person Loot Shooter, μισό Action RPG, με έμφαση στο Co-op από την People Can Fly (Bulletstorm, Gears of War: Judgment). Θα δημιουργείτε χαρακτήρα διαλέγοντας μία από τις 4 classes, καθεμία με ξεχωριστά abilities. Ο Trickster θα αλλάζει τον χρόνο, ο Pyromancer θα χειρίζεται την φωτιά, ο Devastator θα κάνει σεισμούς και ο Technomancer θα χρησιμοποιεί βαρύ οπλισμό από απόσταση, όπως turrets και drones. Κάθε skill θα έχει cooldown, ενώ κάθε class θα έχει skill tree και θα μπορεί να ξεκλειδώσει νέα skills ή να κάνει upgrade. Θα υπάρχουν mods στα όπλα, σύστημα κάλυψης και το health σας θα κάνει regenerate αν σκοτώσετε όλους τους εχθρούς γύρω σας. Θα πολεμάτε με ανθρώπους και τέρατα, ενώ θα υπάρχουν προαιρετικά quests και διάλογοι με NPCs.

12) Deathloop (PC, PS5 - timed exclusive)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21/5/21
Ένα Action Shooter από την Arkane, δημιουργό των Dishonored και Prey, το οποίο θα έχει τόσο single-player, όσο και Multiplayer. Είστε στο νησί Blackreef, με χρωματική παλέτα που θυμίζει 60’s. Το σενάριο αφηγείται την ιστορία δύο assassins στο μέλλον, ο ένας, τον οποίο θα ελέγχετε, είναι ο Colt, assassin θα σκοτώνει για να σπάσει το time loop του νησιού και στο multiplayer mode υπάρχει μια άλλη Assassin, η Julianna που θέλει να το διατηρήσει. Ως Colt θα πρέπει να εξοντώσετε οκτώ στόχους μέχρι τα μεσάνυκτα, καθώς αν αφήσετε έστω έναν ή αν πεθάνετε, τότε το time loop θα παραμείνει.

11) Ghostwire Tokyo (PC, PS5)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2021 
Ο Shinji Mikami, Director της σειράς Resident Evil, ετοιμάζει το Ghostwire Tokyo (χωρίς την Ikumi Nakamura τελικά), το οποίο θα αποτελέσει ένα First-Person Action-Adventure. Θα έχετε Psychic και Paranormal abilities για να σκοτώσετε τα φαντάσματα του στοιχειωμένου Τόκιο. Το σύστημα μάχης θα συνδυάζει κάτι σαν μείξη...καράτε και μαγείας καθώς θα χρησιμοποιείτε κινήσεις χεριών για να εξαπολύσετε spells. Όταν ο εχθρός σας χάσει το μεγαλύτερο μέρος του health του, ο πυρήνας του θα εκτίθεται και θα μπορείτε να του κάνετε takedown.

10) Far Cry 6 (PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Stadia)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 25/5/21
Θα βρίσκεστε στο νησί Yara το οποίο θα εξουσιάζει ο δικτάτορας Antón Castillo και ο γιος του Diego. Θα ελέγχετε τον Dani Rojas, ο οποίος θα θελήσει να σαμποτάρει τον δικτάτορα. Το παιχνίδι θα έχει παρόμοιο στυλ με τα προηγούμενα, δηλαδή μια ευρεία γκάμα όπλων, skill tree και crafting. Στο πρώτο gameplay το σύστημα μάχης μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ωστόσο το user interface μάλλον είναι ακόμη σε ανάπτυξη.

9) Elden Ring (PS5)
Περίοδος κυκλοφορίας: Άγνωστη
Το βάλαμε αντί του Ratchet & Clank στη σχετική λίστα μετά από πρότασή σας, παρότι δεν γνωρίζουμε ακόμη ούτε το αν θα κυκλοφορήσει φέτος, αλλά ούτε και κάποια στοιχεία για το gameplay του. Το επιμελήθηκαν η FromSoftware και συγκεκριμένα ο Hidetaka Miyazaki, σε συνεργασία με τον George R.R. Martin (συγγραφέας του A Song of Ice and Fire από το οποίο προέκυψε το Game of Thrones). Ο διάσημος νοβελίστας θα επιμεληθεί τον κόσμο του παιχνιδιού, ο οποίος θα έχει φυσικά Soulslike χαρακτήρα.

8) Resident Evil Village (PC, PS5, Xbox Series X/S)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2021
Θα διεξάγεται κάποια χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil 7 και θα διατηρήσει περισσότερο Horror στοιχείο, με κάμερα πρώτου προσώπου ενώ η μηχανή γραφικών θα είναι η RE Engine. Στα μέχρι τώρα πλάνα έχουμε δει ανατριχιαστικές οντότητες, ενώ στο σενάριο που διεξάγεται στην Ευρώπη, ο κόσμος του Ethan Winters καταρρέει, όταν ο Chris Redfield εμφανίζεται και προκαλεί μια αλυσίδα δυσάρεστων γεγονότων.

7) Gran Turismo 7 (PS5)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2021
Η νέα έκδοση της σειράς θα έχει μενού στο στυλ του Gran Turismo 4, ορισμένες παραδοσιακές διαδρομές, Special Events, Πρωταθλήματα, Driving School, Tuning στα αυτοκίνητα, αγορές μεταχειρισμένων, το GT Auto και το νέο GT Sport Mode. Αναπτύσσεται με την Tempest Engine και θα υποστηρίζει 4K, 60 fps και HDR, θα αξιοποιήσει την τεχνολογία ray-tracing και θα εκμεταλλεύεται το χειριστήριο DualSense και το 3D Audio της κονσόλας.

6) Halo Infinite (PC, Xbox Series X/S, Xbox One)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φθινόπωρο 2021  
Θα χρησιμοποιεί την Slipspace Engine και θα υποστηρίζει free-to-play multiplayer που θα τρέχει με 120fps στο Xbox Series X. Βασική εχθρική φυλή θα είναι οι Banished, ενώ στο οπλοστάσιό σας θα έχετε και γάντζο, ο οποίος θα χρησιμοποιείται σε αντικείμενα και εχθρούς, αλλά και νέα όπλα. Θα χρησιμοποιείτε επιπλέον gadgets μέσα στη μάχη, όπως ασπίδες και χειροβομβίδες, ενώ θα ελέγχετε και turrets αλλά και οχήματα. Θα υποστηρίζεται επίσης split-screen Co-op. Επίσης θα υπάρχει open world εξερεύνηση και εναλλαγή ημέρας-νύχτας, ενώ ο κόσμος του Halo θα είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Από τα πρώτα gameplay videos η μάχη είναι γρήγορη και με εύστοχα cutscenes.

5) Gotham Knights (PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2021
Ένα Action RPG από την Warner στο οποίο ο Batman έχει πεθάνει και οι -playable πλέον- συμπολεμιστές του Robin, Batgirl, Nightwing και Red Hood, τα βάζουν με τους κακοποιούς της Gotham City. Θα είναι Action RPG με open world εξερεύνηση και καθένας από τους τέσσερις ήρωες θα έχει ξεχωριστό στυλ παιχνιδιού και abilities. Ο Robin για παράδειγμα θα κάνει teleport. Θα υποστηρίζεται solo και drop-in drop-out Co-op, θα εξερευνάτε την πόλη με το Batcycle, ενώ θα μπορείτε να κάνετε level up, τόσο εσείς όσο και οι εχθροί σας.

4) Battlefield (Format: Προς ανακοίνωση)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2021
Η μόνη πληροφορία που  γνωρίζουμε είναι ότι μπορεί να έχει μάχες μέχρι 128 παικτών.

3) Horizon Forbidden West (PS5, PS4)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Β’ εξάμηνο 2021
Το Horizon Zero Dawn ήταν ένα από τα καλύτερα Action RPG στο PS4 και η συνέχεια αναμένεται με ανυπομονησία. Στο sequel θα ελέγχουμε ξανά την ηρωίδα Aloy της φυλής Nora, η οποία θα προσπαθήσει να ταξιδέψει στη δύση του κόσμου της για να ανακαλύψει την πηγή που προκαλεί μια μυστηριώδη πανώλη στα πλάσματα. Στο δρόμο της θα βρει θανατηφόρους εχθρούς και βέβαια τις φονικές μηχανές που είδαμε στο πρώτο μέρος. Στο sequel θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα περιβάλλοντα, από τροπικά δάση, μέχρι χιονισμένα βουνά και πόλεις με ερείπεια , αλλά και για πρώτη φορά περισσότερη εξερεύνηση στο βυθό. Τα τοπία είναι εμπνευσμένα από τις Καλιφόρνια, Γιούτα ,Νεβάδα και Σαν Φρενσίσκο, ενώ ο χάρτης θα είναι μεγαλύτερος από την πρώτη έκδοση.

2)Baldur’s Gate 3 (PC)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2021
Παρότι η Larian Studios δεν έχει ανακοινώσει ότι σίγουρα το Baldur’s Gate 3 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, η beta του είναι ήδη διαθέσιμη μέσω early access στο Steam και εκεί ναι μεν θα πληρώσετε 60 ευρώ, αλλά μπορείτε να δείτε ότι ετοιμάζεται το απόλυτο RPG. Για τους fans της σειράς πάντα, αφού διαθέτει μεν 3D γραφικά αλλά top-down κάμερα στο gameplay και είναι βασισμένο στην 5η έκδοση D&D. Θα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας party χαρακτήρων, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα να πάρετε έναν από τους χαρακτήρες σας και να παίξετε online με άλλους παίκτες. Κάθε χαρακτήρας έχει Abilities όπως Strength, Dexterity, Constitution, Intelligence, Wisdom και Charisma, αλλά και Resistances

Θα διαλέγετε ανάμεσα σε έξι classes: Cleric, Fighter, Ranger, Rogue, Warlock και Wizard. Υπάρχουν έξι races και sub-races και καθεμία δίνει ξεχωριστές ικανότητες. Θα διαμορφώνετε party με έως και 5 συμπολεμιστές και θα μπορείτε μέσω stealth ή μέσω διαλόγων με NPCs να γλιτώσετε μάχες. To σύστημα μάχης είναι real-time με δυνατότητα παύσης και τακτικής, τα γραφικά του απλά ικανοποιητικά, υπάρχουν cutscenes και εννοείται πλέον και voice acting. Η διάρκειά του θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Μόνο το 1ο Act, θέλει πάνω από 20 ώρες. Αν πάντως καταφέρει να βγει στο 2021 και δεν κυκλοφορήσει το νούμερο 1, βάζει υποψηφιότητα για Game of the Year.

1) God of War: Ragnarok (PS5)
Περίοδος κυκλοφορίας: 2021
Η Sony μας έχει δείξει μόνο ένα τρέιλερ, ωστόσο έχει υποσχεθεί ότι θα το κυκλοφορήσει μέσα στο έτος Πάντως Ragnarok ονομάζεται μια σειρά γεγονότων, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης μάχης, η οποία οδηγεί στο θάνατο μεγάλων μορφών, συμπεριλαμβανομένων και των Θεών, όπως Odin, Thor, Tyr, Freyr, Heimdallr και Loki. Παίξτε το πρώτο God of War στο PS4 δείτε ποιους Θεούς αντιμετωπίσατε εκεί και σκεφτείτε ποιους θα αντιμετωπίσετε τώρα. Η άποψή μας πάντως είναι ότι δεν θα προλάβει το 2021, αλλά είναι μια καλή τακτική της Sony να πουλήσει PS5.

Δείτε τα καλύτερα και τα χειρότερα games του 2020.

Ακόμη, σας έχουμε και τα καλύτερα games της δεκαετίας που πέρασε.

Απολαύστε όλα τα προηγούμενα Best of. Ψηφίστε το αγαπημένο σας παιχνίδι που θέλετε να μπει στο επόμενο Top 10 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 KingLoi (Level 22) 17/01/2021 21:59
Lord of the Rings: Gollum πως και πως περιμένουμε!!
#2 Hermez (Level 24) 17/01/2021 22:59
Επειδή το επόμενο God of War δεν θα κυκλοφορήσει μάλλον φέτος, περιμένω με ανυπομονησία τα Horizon Forbidden West και Resident Evil Village.
#3 ashbringer (Level 25) 18/01/2021 07:48
God of War: Ragnarok,Baldur ’s Gate 3,Horizon Forbidden West,Gotham Knights,Gran Turismo 7, Resident Evil Village,The Medium,Rainbow Six Quarantine,Dyin g Light 2,S.T.A.L.K.E.R . 2 είναι με διαφορά οι παιχνιδάρες της χρονιάς με πρώτο τον Θεό του πολέμου.
#4 BigGreekGamer (Level 31) 18/01/2021 09:34
Εγώ θέλω να δοκιμάσω το Ratchet & Clank: Rift Apart. Ίσως νιώσω και μερικές στιγμές νοσταλγίας καθώς με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, μπήκα στο gaming όταν ήμουν μικρός. Θυμάμαι έπαιζα το demo σε ένα μπλε δισκάκι που είχε πάρει ο πατέρας μου από περιοδικό
#5 Cat Lady (Level 16) 18/01/2021 14:55
Ruined King: A League of Legends Story με τα χίλια!
#6 Scavenger (Level 23) 18/01/2021 16:42
Baldur's Gate προφανώς, καθότι φαν των RPGs, της σειράς και του D&d. Επίσης Mount & Blade: Bannerlord (το παρακολουθώ από όταν είχε βγει το πρώτο ως demo/beta) και φαίνεται ενδιαφέρον και το Outriders, αν και θυμίζει πολύ Borderlands με πιο Fallout παρουσίαση
#7 Smoses (Level 26) 21/01/2021 15:10
Περιμένω σίγουρα το Ratchet and Clank και το God of War και θα ήθελα να δω τι θα κάνει η Riot με το Ruined King.
#8 Blood Prince (Level 30) 24/01/2021 18:49
Το Lord of the Rings: Gollum νόμιζα ήταν next gen exclusive όσο για το God of War: Ragnarok φήμες λένε πως θα κυκλοφορήσει και στο PS4.

Περιμένω πως και πως Resident Evil Village , Horizon Forbidden West αλλά και Elden Ring (μακάρι να το δούμε PS4).
#9 Kadaz (Level 22) 06/02/2021 00:43
Dying Light 2 και Resident Evil Village ελπίζω χωρίς καθυστέρηση.
Notification