Τα πολυαναμενόμενα games του 2018

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Τα πολυαναμενόμενα games του 2018

Τα πολυαναμενόμενα games του 2018

Δεν θα ξέρετε τι να πρωτοπαίξετε!

Αν σας άρεσαν τα games του 2017 τότε ετοιμαστείτε γιατί το 2018 θα μας ανταμείψει με ακόμη πιο δυνατούς τίτλους.

Στο άρθρο που θα διαβάσετε συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα -κατά την άποψή μας- games της χρονιάς. Ασφαλώς μπορεί να υπάρχουν και άλλα games τα οποία θα θέλατε να δείτε ή που θα ανακοινωθούν στην πορεία. Ωστόσο, με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα έχουμε μια ευρεία γκάμα από games, τα περισσότερα από τα οποία έχουν αποκτήσει τεράστιο hype, ενώ θα καλύψουν σχεδόν κάθε γούστο.

Δείτε το αφιέρωμά μας στα καλύτερα games της χρονιάς στο σχετικό βίντεο:

Το 2017 είδαμε πάρα πολλά Action RPG, Action-Adventures, Action Shooters, αλλά και Racing. Πιο συγκεκριμένα εμφανίστηκαν τέσσερα μέσα σε ένα μόλις μήνα, τόσα που αμφιβάλλουμε αν υπάρχει κάποιος gamer που να πρόλαβε να τα παίξει όλα. Η άνθηση των Online multiplayer games και των indie games συνεχίστηκε, με την μεγάλη έκπληξη (εκτός προβλέψεων) να αποτελεί το PUBG που όχι απλά είχε θετική ανταπόκριση, αλλά κατέληξε να θεωρείται ένα απ' τα καλύτερα games της χρονιάς.

Το 2018 τα Action-Adventures θα κυριαρχήσουν κι αυτό μπορείτε να το δείτε έντονα απ' την παρακάτω λίστα. Σε πολύ κοντινή θέση τα Action RPG και όσα Action games περιέχουν RPG στοιχεία. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ακολουθούν τα πολυαναμενόμενα games της χρονιάς.

20) Dreams (Sandbox): PS4
Media Molecule, Sony
Κυκλοφορία: 2018

Μετά το LittleBigPlanet, η Media Molecule ετοιμάζει επιτέλους μια νέα σειρά. Το Dreams θα είναι ένα Sandbox game με gameplay παρόμοιο με το LBP, μόνο που αντί για τον Sackboy, πρωταγωνιστής θα είναι ένα imp (διαβολάκι). Ελέγχοντάς το θα δημιουργείτε νέα αντικείμενα και χαρακτήρες και θα μετακινείτε τα αντικείμενα ή θα τα τροποποιείτε ώστε να λύσετε ανάλογους γρίφους.

19) SoulCalibur VI (Fighting): PC, PS4, Xbox One
Bandai Namco
Κυκλοφορία: 2018

Μία άκρως αγαπητή Fighting σειρά επιστρέφει και τι καλύτερο timing από την επέτειο 20 ετών της σειράς. Μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί οι ήδη γνωστοί Sophitia και Mitsurugi. Αναπτύχθηκε με Unreal Engine 4 ακριβώς όπως το Tekken 7, ενώ το σύστημα μάχης βασίζεται σε όπλα των χαρακτήρων που διαθέτουν υπερδυνάμεις.

 

18) Bloodstained: Ritual of the Night (Metroidvania): PC, PS4, Xbox One, Switch, PS Vita, Mac
ArtPlay, DICO, 505 Games
Κυκλοφορία: 2018

Στο νέο Metroidvania του Koji Igarashi, παραγωγού της σειράς Castlevania, θα ελέγχετε την Miriam, μια ορφανή κοπέλα που έχει μια κατάρα από έναν αλχιμιστή, η οποία αργά και σταδιακά μετατρέπει το δέρμα της σε κρύσταλλο. Για να σταματήσει την κατάρα, η Miriam θα πρέπει να εξερευνήσει ένα επικίνδυνο κάστρο και να εντοπίσει τον Gebel, τον summoner της που υπέφερε από την ίδια κατάρα για πολύ καιρό.

Το gameplay θα θυμίζει έντονα τα Symphony of the Night και Order of Ecclesia. Όσο σκοτώνετε εχθρούς με την Miriam, τόσο θα κερδίζετε δυνάμεις που ενεργοποιούνται από τους κρυστάλλους στο σώμα της, καθώς και αντικείμενα τα οποία θα χρησιμοποιούνται ώστε να κάνετε craft νέα όπλα και armor. Η οπτική του θα είναι 2.5D, δηλαδή 3D γραφικά και κίνηση σε 2D χώρο.

 

17) Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (RPG): PC, PS4
Level-5, Bandai Namco
Κυκλοφορία: 23/3/2018

Το νέο RPG της Bandai Namco βασίζεται στην συνταγή του πρώτου παιχνιδιού, προσθέτοντας ταυτόχρονα νέα στοιχεία. Θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον ανοιχτό κόσμο του RPG της Level 5 που περιλαμβάνει πόλεις, χωριά και dungeons. Κατά την διάρκεια των μαχών, θα μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα στο πεδίο της μάχης και να χρησιμοποιήσετε melee επιθέσεις, καθώς και μαγεία στην μορφή των Higgledies abilities. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα εκατοντάδες χρόνια μετά τα αντίστοιχα του Ni no Kuni: Wrath of the White Witch.

Ο κεντρικός πρωταγωνιστής θα ονομάζεται Evan, ένας βασιλιάς ο οποίος έχασε την θέση του και παλεύει να την επαναφέρει με την βοήθεια των συμμάχων του. Το σύστημα μάχης θα είναι real time και θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε χαρακτήρες. Η εξερεύνηση του κόσμου θα γίνεται τόσο με κάμερα τρίτου προσώπου, όσο και με free-roam πανοραμική. H Level-5 τέλος, δήλωσε πως προσπάθησε να μειώσει δραστικά το loading time του Ni No Kuni ΙΙ: Revenant Kingdom. Κάθε βασίλειο που θα επισκέπτεται ο Evan θα έχει τα δικά του προβλήματα. Προκειμένου να μεγαλώσει και να γίνει βασιλιάς θα πρέπει να λύσει τα προβλήματά τους, κάτι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του. Έχουμε προηγμένους μηχανισμούς μάχης, εναλλαγές χαρακτήρων, τα Higgledies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια special attack ή για να σκοτώσετε κάποιο boss και γενικά το gameplay έχει γίνει πιο διασκεδαστικό. Στο Nino Kuni II θα μπορείτε να παίξετε online με φίλους σας, ενώ όσον αφορά στο σενάριο θα έχουμε μια ξεχωριστή ιστορία, αν και θα υπάρξουν easter eggs που θα σας παραπέμψουν στην πρωτότυπη.

16) Crackdown 3 (Action-Adventure/Shooter): PC, Xbox One
Reagent Games, Microsoft
Κυκλοφορία: 2018

Διατηρώντας τα sandbox στοιχεία των δύο πρώτων games, το νέο Crackdown αναμένεται στα μέσα της χρονιάς από την Reagent Games. Τρία games, τρεις διαφορετικές εταιρείες ανάπτυξης για την Microsoft. Ωστόσο, αυτή τη φορά στο επερχόμενο Shooter συμμετέχει ο Dave Jones , δημιουργός των Lemmings και της σειράς Grand Theft Auto, αλλά και πρώην ιδιοκτήτης της DMA Design που έγινε μετέπειτα Rockstar.

Σύμφωνα με το βίντεο της παρουσίασης, θα έχετε την δυνατότητα να καταστρέψετε πλήρως τα κτήρια στο Crackdown 3 και να προκαλέσετε χαμό στην πόλη. Τέλος, θα μπορείτε να κάνετε customize τα οχήματα ξανά, κάτι που έλειπε από τον δεύτερο τίτλο της σειράς. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως ο ομιλητής δήλωσε ότι τα καταστρεφόμενα περιβάλλοντα θα είναι δυνατά χάρις στο Microsoft Cloud οπότε με μία πρώτη εκτίμηση, κάτι τέτοιο ίσως να υπαινίσσεται always online.

15)Fortnite (Battle Royale): PC, PS4, Xbox One, Mac
Survival
Κυκλοφορία: 2018

Ένα Co-op Sandbox Survival από την Epic Games. Κυκλοφορεί ήδη σε early access και μέσα στο 2018 θα υπάρξει πλήρης free-to-play κυκλοφορία. Έστρεψε τα βλέμματα πάνω του όταν εισήγαγε ένα Battle Royale mode παρόμοιο με αυτό του PlayerUnknown's Battlegrounds. Σύμφωνα με το σενάριο, βρισκόμαστε στο μέλλον όπου το 98% του πληθυσμού της Γης έχει εξαφανιστεί και ο υπόλοιπος πληθυσμός προσπαθεί να επιβιώσει (μαντέψτε) ενάντια στα ζόμπΙ!

Το παιχνίδι διαθέτει καρτουίστικα low-poly γραφικά με πολύ όμορφο σχεδιασμό στους χαρακτήρες, αλλά και voice acting. Μεταξύ άλλων μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τον κόσμο, να συλλέξετε αντικείμενα, να κάνετε craft όπλα, να χτίσετε κτίρια και οχυρώματα, αλλά και να πολεμήσετε ενάντια σε ορδές τεράτων.

14) Sea of Thieves (Action): PC, Xbox One
Rare, Microsoft
Κυκλοφορία: 20/3/2018

Ένα ακόμη πολυαναμενόμενο παιχνίδι από την Rare. Με στοιχεία First-Person Shooter αλλά και την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας περιεχόμενο, από αντικείμενα μέχρι και in-game ιστορίες, αναμένεται σίγουρα να ξεχωρίσει. Θα περιλαμβάνει Co-op gameplay και θα διεξάγεται σε έναν open world κόσμο. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στην εποχή των πειρατών και δίνεται έμφαση στις ναυμαχίες, στην εξερεύνηση νησιών και στην ανακάλυψη θυσαυρών.

Θα απαιτείται συνεργασία σε πολλούς τομείς, όπως στον χειρισμό του πλοίου, ειδικά σε συγκρούσεις με άλλους παίκτες σε ναυμαχίες, όπου κάθε μέλος της ομάδας σας θα χρειαστεί να αναλάβει διαφορετικό ρόλο όπως το να χειριστεί το πλοίο ή τα κανόνια του. Ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με μια ενδιαφέρουσα μείξη στοιχείων από FPS, Tactical και games εξερεύνησης. Αποτελεί σίγουρα ένα δυνατό console exclusive για την Microsoft.

13) Darksiders 3 (Action-Adventure): PC, PS4, Xbox One
THQ Nordic
Κυκλοφορία: 2018

Στο Darksiders 3 ελέγχετε την Fury, μία μάγισσα που χρησιμοποιεί το μαστίγιό της για να επαναφέρει την ισορροπία μεταξύ κακού και καλού και περιγράφεται ως η πιο αινιγματική από του τέσσερις καβαλάρηδες. Μαζί με την πρωταγωνίστριά σας θα κινείστε σε ένα post-apocalyptic open-world περιβάλλον κυνηγώντας τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, η Fury μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές και να χρησιμοποιήσει νέα skills και όπλα.

12) Spider-Man (Action-Adventure): PS4
Insomniac Games, Sony
Κυκλοφορία: Α' ή Β' τρίμηνο 2018

Οι δημιουργοί των Rachet & Clank, Spyro και Resistance ετοιμάζουν ένα παιχνίδι δράσης για τους fans του ανθρώπου-αράχνη. Το νέο Spider-Man θα προσπαθήσει να μας κρατήσει την στιγμή που τα περισσότερα από τα προηγούμενα games που έχουμε δει έχουν αποτύχει. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Peter Parker θα είναι 23 ετών και θα ετοιμάζεται να αποφοιτήσει από το κολλέγιο. Θα είναι ήδη Spider-Man για 8 χρόνια.

Ο Spider-Man θα χρειαστεί να εξοντώσει ένα σωρό κακοποιούς, ενώ η χρήση του ιστού θα παίζει ιδιαίτερο ρόλο στο gameplay. Θα τον χρησιμοποιείτε διαρκώς ως όπλο μέσα στη μάχη (συνδυασμένο με γροθιές και κλωτσιές), όσο και για να σκαρφαλώσετε, να τυλίξετε τους εχθρούς σας μέσα σε ιστούς, να μετακινηθείτε γρήγορα ανάμεσα στα κτίρια ή ακόμα και να μετακινήσετε τεράστια αντικείμενα και να τα ρίξετε πάνω στους εχθρούς.

11) Α Way Out (Co-Op Action-Adventure): PC, PS4, Xbox One
Hazelight, Electronic Arts
Κυκλοφορία: 23/3/2018

Ο game director του Brothers: A Tale of Two Sons φέρνει την απόλυτη Co-op περιπέτεια. Το A Way Out θα παίζεται αποκλειστικά μέσω Co-op, είτε με split-screen στην ίδια κονσόλα, είτε online με συμπαίκτη φίλο ή τυχαίο χρήστη. Θα πρέπει να αποδράσετε μαζί με έναν συγκρατούμενό σας, ενώ οι ήρωες που θα ελέγχετε θα βρίσκονται σε δύο διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα, με τις αποφάσεις τους να επηρεάζουν το πότε και πως θα αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους.

Ο Josef Fares, game designer και director του παιχνιδιού, έχει αποδειχθεί ένας άκρως ενθουσιώδης τύπος κι αυτό φαίνεται σε κάθε μεγάλο gaming event. Τον είδαμε στην E3, τον απολαύσαμε στα The Game Awards με την επική ατάκα "Fuck the Oscars" που άφησε εποχή, μένει να δούμε αν όντως έφτιαξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Πάντως, σύμφωνα με το σενάριο θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής ρόλων κάθε χρήστη, με τους ρόλους να διαφέρουν σε κάθε playthrough.

10) State of Decay 2 (Action Survival): PC, Xbox One
Undead Labs, Microsoft
Κυκλοφορία: Άνοιξη 2018

Η Undead Labs μας είχε δώσει ένα καλό δείγμα γραφής με το προηγούμενο State of Decay και θα συνεχίσει με το πολυαναμενόμενο sequel.

Δίνεται έμφαση στην συνεργασία των παικτών ενώ η Undead Labs ελπίζει σε μια μεγάλη κοινότητα όπου οι παίχτες, μόνοι τους ή μαζί, θα ξεπερνάνε τις διάφορες προκλήσεις. Κάθε παίχτης θα εξερευνά την δική του μοναδική ιστορία σε έναν κόσμο όπου η κάθε απόφαση θα έχει και συνέπειες.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει multiplayer όπου θα μπορείτε με φίλους σας να χτίσετε Communities και να διηγηθείτε τις ιστορίες σας, σε έναν κόσμο που θυμάται τις επιλογές που έχετε κάνει.

9) Detroit: Become Human (Action-Adventure): PS4
Quantic Dream, Sony
Κυκλοφορία: Άνοιξη 2018

Η Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Quantic Dream μας έχει χαρίσει τα Heavy Rain και Beyond: Two Souls, με το δεύτερο να αποτελεί Cinematic Adventure με ακόμη πιο περιορισμένη αλληλεπίδραση από πλευράς χρήστη, την οποία πολλοί δεν εκλάβαμε θετικά. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί το Detroit: Become Human καθώς από τα μέχρι στιγμής βίντεο δεν έχουμε δει ιδιαίτερα Action στοιχεία, παρά μόνο επιλογή αποφάσεων. Στον κόσμο του τα ανδροειδή θα έχουν επαναστατήσει, καθώς θα αποκτούν συναισθήματα και θα αντιτίθενται στην κακομεταχείριση από τους ανθρώπους. Οι χαρακτήρες που έχουν αποκαλυφθεί είναι η Kara, ένα ανδροειδές που είχαμε δε σε παλιότερο tech demo, ο αστυνομικός Connor που κυνηγάει ανδροειδή που εγκληματούν και ο Markus, ένα ανδροειδές που απ' ότι φαίνεται θα ηγείται της επανάστασης.

Στο Detroit: Become Human οι αποφάσεις σας θα μπορούν να αλλάξουν την ροή της ιστορίας, μέχρι και να σκοτώσουν χαρακτήρες. Για άλλη μια φορά δεν θα χάνετε ποτέ, αλλά θα υπάρχουν εναλλακτικά φινάλε ανάλογα με τις αποφάσεις. Εδώ θα μπορείτε ωστόσο να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να αλλάξετε μια απόφασή σας. Επίσης, θα χρησιμοποιηθεί μια νέα μηχανή γραφικών με καλύτερο rendering και βελτιωμένους δυναμικούς φωτισμούς.

8) Code Vein (Action RPG): PC, PS4, Xbox One
Bandai Namco
Κυκλοφορία: 2018

Μπορεί η FromSoftware να μην έχει την διάθεση να αναπτύξει κάποιο νέο Dark Souls, ωστόσο η Bandai Namco επέλεξε από μόνη της να αναπληρώσει το κενό αυτό που δημιουργήθηκε για τους hardcore RPG gamers. Στο Code Vein, το gameplay θα έχει υψηλή δυσκολία, όπως και το Dark Souls, θα είναι open world, ενώ θα παρουσιάζει άφθονη βία και τρομακτικά bosses.

7) Far Cry 5 (First-Person Shooter/RPG): PC, PS4, Xbox One
Ubisoft
Κυκλοφορία: 27/3/2018

Στο νέο Far Cry θα βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στην εικονική περιοχή Hope County της Montana. Μία θρησκευτική αίρεση με...τρελούς (πρωτότυπο;) της οποίας ηγείται ο πάτερ Joseph, θα προσπαθήσει να προσηλυτίσει πιστούς και ταυτόχρονα να πάρει στην κατοχή του όπλα για ν ακάνει μια επανάσταση. Ως νέος σερίφης της Hope Country θα πρέπει να τα βάλετε με πολυάριθμες ομάδες εγκληματιών και μάλιστα τόσο στη στεριά, όσο και σε μάχες με αεροπλάνα.

Στην περιπέτειά σας θα σας βοηθήσει ο Pastor Jerome, ένας Αφροαμερικανός ιερέας που έχει χάσει το κοπάδι του εξαιτίας των φανατικών. Άλλοι χαρακτήρες που θα είναι στο πλευρό σας θα είναι η Mary May, μια μπαργούμαν ειδική στα ευφλεκτα κοκτέιλ και ο Nick Rye, ένας πιλότος που θέλει να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί του. Επίσης, στο πλευρό σας θα σταθεί και ένας σκύλος, ο Boomer, ο οποίος θα απασχολεί τους εχθρούς και θα μπορεί ακόμα και να τους κλέβει όπλα.

6) Kingdom Hearts III (Action RPG): PS4, Xbox One
Square Enix
Κυκλοφορία: 2018

Οι χαρακτήρες από τις σειρές των Disney και Pixar επιστρέφουν. Κεντρικός πρωταγωνιστής στο νέο Kingdom Hearts θα είναι ο Sora, που θα πλαισιωθεί από τους Donald και Goofy. Επίσης από τα μέχρι τώρα βίντεο είδαμε και τον Eraqus σε νεαρή ηλικία, ο οποίος παίζει σκάκι με τον Xehanort. Το gameplay θα είναι βασισμένο σε μεγάλο βαθμό στο Kingdom Hearts II, ενώ θα αντλήσει και κάποια στοιχεία από τις φορητές εκδόσεις της σειράς.

5) Shenmue 3 (Action-Adventure/RPG): PC, PS4
Neilo, YS Net, Shibuya Productions
Κυκλοφορία: Β' Εξάμηνο 2018

Ο δημιουργός της σειράς Shenmue Yu Suzuki έκανε πάταγο όταν ανακοίνωσε το Kickstarter του Shenmue 3 τον Ιούνιο του 2015 και μάλιστα έφτασε τον στόχο των 2 εκατομμυρίων δολαρίων πιο γρήγορα από κάθε άλλο video game στη συγκεκριμένη crowdfunding πλατφόρμα. Το δε ποσό των 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων το κατατάσσει έκτο κατά σειρά στα projects που έχουν λάβει την μεγαλύτερη χρηματοδότηση στο Kickstarter.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται μετά το Shenmue 2, καθώς θα ακολουθήσετε την ιστορία του ειδικού πολεμικών τεχνών Ryo Hazuki, ο οποίος θα έχει να αντιμετωπίσει πέρα από τον δολοφόνο Lan Di, έναν ακόμη ανταγωνιστή, τον Niao Sun. Βάση σεναρίου θα ταξιδέψει από την Ιαπωνία στην Κίνα για να βρει τον Lan Di, ενώ η πλοκή περιπλέκεται με την εμφάνιση ενός κοριτσιού-μυστήριο, της Ling Shenhua.

4) Days Gone (Action-Adventure/Survival Horror)
Sony
Κυκλοφορία: 2018

Η Sony Bend, η οποία έχει εργαστεί στα Syphon Filter και τα Uncharted του PS Vita, ετοιμάζει ένα Horror Action-Adventure, στο οποίο θα αντιμετωπίζετε -τι άλλο- ορδές από ζόμπι σε έναν post-apocalyptic κόσμο, δύο χρόνια μετά από ξέσπασμα ιού που έχει μετατρέψει εκατομμύρια ανθρώπους σε ζόμπι. Θα χρησιμοποιηθεί η Unreal Engine 4 και αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο σχεδιασμός των χαρακτήρων. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Deacon St. John, πρώην κυνηγός επικυρηγμένων που προτιμά να ζει ριψοκίνδυνα στην ύπαιθρο.

Στο Days Gone θα υπάρχει stealth, εναλλασσόμενες καιρικές συνθήκες, αλλαγή ημέρας και νύκτας καθώς και διαφορετικοί μέθοδοι αντιμετώπισης καταστάσεων. Ο κόσμος του Days Gone θα σας δώσει επιλογές όπως φυσικά αναχώματα, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους χαρακτήρες ή freakers με τρόπους ωφέλιμους σε εσάς.

3) God of War (Action-Adventure): PS4
Sony
Κυκλοφορία: 1ο τρίμηνο 2018

Το νέο God of War αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους fans της σειράς και πλέον μετά την ελληνική μυθολογία μεταφέρεται στην Νορβηγική. Εδώ ο Kratos θα έχει για παρέα τον γιο του Atreus, τον οποίο και θα ελέγχετε σε κάποια σημεία, ενώ το σύστημα μάχης θα βασιστεί σε κάμερα τρίτου προσώπου που θα περιλαμβάνει κοντινά πλάνα στο χαρακτήρα (μέχρι και στο ύψος του ώμου του), σκληρές μάχες με άφθονο splatter και στοιχεία RPG, όπως πόντοι για το Archery knowledge ή το Spartan Rage ability που διαρκεί για περιορισμένο χρόνο.

Μπροστά σας θα βρίσκετε μέχρι και crafting resources, ενώ ο Kratos θα χρησιμοποιεί ως όπλο έναν πέλεκυ, τον Leviathan Axe, ο οποίος θα αποκτά abilities με στοιχεία της φύσης, καθώς επίσης θα φορτίζεται για ορισμένες χρήσης με επιπλέον damage. Απ' την άλλη, ο Ατρεύς θα χρησιμοποιεί περισσότερο μαγεία απ' ότι melee επιθέσεις. Γενικά τόσο οι προσθήκες του gameplay που επιτέλους εξυγχρονίζουν το God of War, όσο και η νέα μηχανή γραφικών, μας έχουν πωρώσει σε σημαντικό βαθμό.

2) Anthem (Action RPG/Shooter): PC, PS4, Xbox One
BioWare, Electronic Arts
Κυκλοφορία: 4ο τρίμηνο 2018

Η BioWare μας έχει hype-άρει απίστευτα με την ολοκαίνουργια σειρά της. Μπορεί το Mass Effect: Andromeda να μας αγαποήτευσε, ωστόσο αυτό συνέβη γιατί η Αμερικάνικη εταιρεία αξιοποιεί εδώ και χρόνια το κύριο δυναμικό της στο νέο της sci-fi Action RPG/Shooter που διεξάγεται στο μέλλον. Η open world εξερεύνηση θα γίνεται με τις στολές "Javelins" που θα περιλαμβάνουν customizations, αλλά και jetpacks με τα οποία θα πετάτε για πιο γρήγορη μετάβαση.

Μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί οι classes Javelin και Colossus (πιο tanky), ενώ θα campaign που θα παίζεται τόσο single-player, όσο και με Co-op multiplayer που θα περιλαμβάνει έως τέσσερις παίκτες.

1) Red Dead Redemption 2 (Action-Adventure): PS4, Xbox One
Rockstar
Κυκλοφορία: 2ο τρίμηνο 2018

Η Rockstar είναι πολύ προσεκτική στη δουλειά της και βγάζει νέο τίτλο αφού περάσουν πρώτα επαρκή χρόνια. Το Red Dead Redemption 2 είναι διακαής πόθος όσων αγάπησαν το πρώτο μέρος, καθώς ουσιαστικά εδώ συναντάμε μία εξέλιξη του Grand Theft Auto στην άγρια Δύση. Σύμφωνα με το σενάριο θα ελέγχετε τον Arthur Morgan, μέλος της Ολλανδικής συμμορίας Van der Linde.

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει single-player και multiplayer, ενώ η Rockstar ως είθισται δεν έχει αποκαλύψει στοιχεία για το gameplay του παιχνιδιού, παρότι απομένουν κάποιοι μήνες για την κυκλοφορία του. Το Red Dead Redemption 2 επρόκειτο να κυκλοφορήσει πέρυσι στα τέλη της χρονιάς, ωστόσο έλαβε αναβολή για το Β' τρίμηνο του 2018. Για τα δικά μου προσωπικά γούστα, ίσως το Anthem να δικαιούται την πρώτη θέση (μεγάλο hype, νέο IP και πολλά υποσχόμενο), αλλά είμαι βέβαιος ότι σύμφωνα με τις πωλήσεις και τις προτιμήσεις του καθενός οι περισσότεροι θα ψηφίσετε ξανά σιγουράκι πρωτιάς στην Rockstar.

Άξια αναφοράς
Τα παρακάτω games δεν μπήκαν στο Top 20, ωστόσο πάντοτε έχουν μια θέση στο επετειακό άρθρο μας, αφού αναμένονται από μία σημαντική μερίδα των gamers.

Dragon Ball FighterZ (Fighting): PC, PS4, Xbox One
Bandai Namco
Κυκλοφορία: 26/1/2018

Αναπτύσσεται από την Arc System Works, η οποία δημιούργησε το Guilty Gear Xrd. Θα έχει μάχες ομάδων των τριών ατόμων, όπως τα King of Fighters και Marvel vs Capcom, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ρόστερ των ονείρων σας. Θα προστεθούν νέες ειδικές κινήσεις, ενώ το παιχνίδι θα ακολουθήσει την ίδια προσέγγιση στο στυλ του με το Guilty Gear Xrd, που σημαίνει 3D μοντέλα τα οποία μοιάζουν με 2D animation

BattleTech (Turn-Based Strategy): PC (Windows/Linux), Mac
Harebrained Schemes, Paradox Interactive
Κυκλοφορία: 2018

Η εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Shadowrun ετοιμάζει ένα Turn-Based Strategy στο οποίο θα ελέγχουμε battlemechs διαφόρων μεγεθών. Το παιχνίδι είναι βασισμένο στο ομώνυμο επιτραπέζιο καθώς θα μάχεστε το έτος 3025. Θα υποστηρίζεται μόνο Single-Player mode, ενώ στα του gameplay οι developers δεν σκοπεύουν να αντιγράψουν κατά λέξη τους κανόνες του επιτραπέζιου.

FIFA 19 (Sports):  PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360
EA Sports
Κυκλοφορία: Φθινόπωρο 2018

Μετά την δεύτερη σεζόν του The Journey και τα νέα πρόσωπα που γνωρίσαμε, πλέον είμαστε σε αγωνία για να δούμε σε ποιες ομάδες θα αγωνιστεί ο Alex Hunter, όπως επίσης τι θα συμβεί...γενικότερα στην οικογένειά του. Ελπίζουμε επίσης να διορθωθεί η απόδοση των servers στα online modes, και -γιατί όχι- να μπει το ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τις πωλήσεις στη χώρα μας, κανονικά η EA δεν θα έπρεπε να έχει κανένα παράπονο, ούτε φυσικά το μπάτζετ απόκτησης του πρωταθλήματος θα την ζημίωνε.

Η EA Sports μας χάρισε ένα εξαιρετικό Fifa αυτή τη σεζόν με την προσθήκη του The Journey και τις διορθώσεις σε πολλά bugs. Θα πρέπει ωστόσο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο

Football Manager 2019 (Sports): PC, Mac
Sports Interactive, Sega
Κυκλοφορία: Φθινόπωρο 2018

Ύστερα από την προσθήκη ρεαλιστικών στοιχείων στις συμπεριφορές παικτών, την αποτύπωση της ψυχολογίας τους και τα "πηγαδάκια" που διαμορφώνονται στην ομάδα σας, είμαι περίεργος να δω ποια άλλη καινοτομία θα σκεφτεί η Sports Interactive. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι θέλουν μια σύγχρονη μηχανή γραφικών, ακόμα κι αν δεν άλλαζε τίποτα άλλο. Α και να πουλάμε παίκτες πιο εύκολα γιατί δεν πωλούνται ούτε με 0 ευρώ, λες και είναι ερασιτέχνες ένα πράμα.

Pro Evolution Soccer 2019 (Sports): PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360
PES Productions, Konami
Κυκλοφορία: Φθινόπωρο 2018

Το ταχύτερο gameplay και το βελτιωμένο online ξεχώρισαν από το PES 2018. Στη νέα έκδοση πάντως θα ήθελα να δω ακόμη πιο γρήγορη ανταπόκριση κινήσεων, ελληνικό πρωτάθλημα και να μπορούμε επιτέλους να αγοράζουμε όποιον παίκτη θέλουμε στο MyClub.

Metal Gear Survive (Action-Adventure): PC, PS4, Xbox One
Konami
Κυκλοφορία: 20/2/2018

Το νέο μέλος της σειράς αποτελεί spin-off και για την ακρίβεια ένα Action Survival με multiplayer στοιχεία. Θα βρίσκεστε σε έναν post-apocalyptic κόσμο γεμάτο ζόμπι, συνεπώς έχουμε πλήρη διαφοροποίηση από τα καθιερωμένα games της σειράς. Θα υποστηρίζεται crafting και η δυνατότητα να χτίσετε οχυρώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Metal Gear Survive θα είναι το πρώτο Metal Gear που δεν θα αναπτυχθεί απ' τον Hideo Kojima.

Monster Hunter: World (Action RPG): PS4, Xbox One)
Capcom
Κυκλοφορία: 26/1/2018

Action RPG σε open world περιβάλλον. Στόχος σας ως κυνηγός είναι να συλλάβετε ή να σκοτώσετε γιγάντια τέρατα για να τα μελετήσετε. Το σύστημα μάχης επηρεάζεται από τον εξοπλισμό σας. Υπάρχουν 14 είδη όπλων, όπως long swords, bows, bowguns κτλ τα οποία καθορίζουν τις κινήσεις σας στη μάχη και τα abilities σας. Αντίστοιχα το armor σας δίνει τα ανάλογα combat skills. To μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού το βρίσκετε από loot όταν σκοτώνετε ή φυλακίζετε ζώα ή όταν ολοκληρώνετε quests.

The Crew 2 (Racing): PC, PS4, Xbox One
Ivory Tower, Ubisoft
Κυκλοφορία: Β' ή Γ' τρίμηνο 2018

Το sequel του The Crew εκτός από αυτοκίνητα θα περιλαμβάνει μηχανές, οχήματα θαλάσσης για κόντρες μέσα στη θάλασσα, μέχρι και αεροπλάνα. Στα αυτοκίνητα θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία, με την Ubisoft να αποκτά επίσημα δικαιώματα για αυτοκίνητα δρόμου, αγωνιστικά, off-road, οχήματα της Formula 1 κ.ο.κ. Θα δούμε μέχρι και Harley Davidson

Overkill’s The Walking Dead (Action Co-Op): PC, PS4, Xbox One
Overkill, Starbreeze, 505 Games
Κυκλοφορία: Φθινόπωρο 2018

Η εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Payday που έχει φανατικούς οπαδούς, ετοιμάζει το δικό της The Walking Dead, το οποίο θα έχει Action προσανατολισμό και έμφαση στο Co-op. Ο δημιουργός του The Walking Dead, Robert Kirkman συμμετέχει ενεργά στο project. Σε αυτό θα παίξετε ως επιζώντες που αγωνίζονται για τον εαυτό τους σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από zombies. Το παιχνίδι όπως θα δείτε και από το πρώτο τρέιλερ θα διεξάγεται -τουλάχιστον σε ένα μέρος του- στη Ουάσινγκτον της Αμερικής, η οποία έχει καταληφθεί από ζόμπι. Το παιχνίδι είναι πιθανό να διαθέτει VR υποστήριξη.

Agony (First-Person Horror): PC, PS4, Xbox One
Madmind Studio, PlayWay
Κυκλοφορία: 30/3/2018

Ένα First-Person Survival Horror στο οποίο θα ταξιδεύετε...μέχρι την κόλαση.

 

Kingdom Come: Deliverance (Action RPG): PC, PS4, Xbox One
Warhorse Studios, Deep Silver
Κυκλοφορία: 13/2/2018

Ένα single-player Action RPG με έμφαση στο ρεαλισμό. Λαμβάνει χώρα το 1403 στο βασίλειο της Bohemia (πρώην σημερινή Τσεχία). Σύμφωνα με το σενάριο, ο βασιλιάς πεθαίνει και ο κληρονόμος του δεν έχει την δύναμη να διασφαλίσει τον θρόνο. Ο αδερφός του νέου βασιλιά τον απαγάγει και επιδιώεκι την κυριαρχία. Στο σενάριο αναφέρονται οι βασιλιάδες Charles IV, Wenceslaus IV και Sigismund.

Στο Kingdom Come θα αλληλεπιδράσετε σε ένα open world περιβάλλον, ενώ το gameplay θα περιλαμβάνει κάμερα πρώτου προσώπου. ΔΕν θα υπάρχουν classes, αλλά θα μπορείτε να κάνετε customize τα skills σας και να αναλάβετε ρόλους, όπως οι Warrior, Bard, Thief ή Hybrid class. Τα abilities και τα stats σας θα αναπτύσσονται ανάλογα με τις πράξεις σας στη μάχη και τους διαλόγους σας κατά την διάρκεια των οποίων θα έχετε περιορισμένη χρονική διάρκεια για να κάνετε την επιλογή σας. Το inventory σας θα έχει θέσεις για 16 κομμάτια armor, ενώ θα υπάρχει μέχρι και σύστημα με "needs" (ανάγκες), σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να κοιμηθείτε ή να φάτε ώστε να μείνετε υγειείς.

Metro Exodus (First-Person Shooter): PC, PS4, Xbox One
4A Games, Deep Silver
Κυκλοφορία: 4ο τρίμηνο 2018

Στο νέο μέλος της ομώνυμης σειράς, ένας επιζών στη Ρωσία πρέπει να επιβιώσει σε έναν χειμώνα που έπεται μιας πυρηνικής καταστροφής κι εσείς αναλαμβάνετε τον έλεγχό του. Θα αντιμετωπίσετε μέχρι και γιγάντιους αρουραίους σε υπόγεια τούνελ ή ακόμα και ραδιενεργές αρκούδες, ψάχνοντας για προμήθειες.

Shadow of the Colossus (Action-Adventure): PS4
TeamIco, Sony Japan
Κυκλοφορία: 6/2/2018

Ένα αγαπημένο Action-Adventure του PS2 επιστρέφει σε ένα remake με γραφικά φτιαγμένα από το μηδέν.

Skulls and Bones (Action-Adventure): PC, PS4, Xbox One
Ubisoft
Κυκλοφορία: Φθινόπωρο 2018

Εμπνευσμένο από το Sea of Thieves, το Skull and Bones σας βάζει κι αυτό με την σειρά του στην εποχή των πειρατών. Θα βρεθείτε στον 18ο αιώνα και συγκεκριμένα στον Ινδικό Ωκεανό. To παιχνίδι αναπτύσσεται από τους developers του Assassin's Creed IV: Black Flag που είχε ναυμαχίες στην εποχή των πειρατών, επομένως υπάρχει ήδη η ανάλογη εμπειρία.

Στο multiplayer του Skull and Bones θα συναντήσουμε online ναυμαχίες μεταξύ ομάδων και μάχες σώμα με σώμα με τις συγκρούσεις πλοίων, αλλά και αστάθμητοι παράγοντες, όπως τα kraken.

We Happy Few (Survival Horror/Exploration)
Compulsion Games, Gearbox
Κυκλοφορία: 13/4/2018

Μια πολυσύνθετη δημιουργία που συνδυάζει RPG, Survival και ορισμένα Roguelike στοιχεία, το We Happy Few δείχνει μια αξιόλογη indie προσπάθεια. Σύμφωνα με το σενάριο, θα υπάρχουν τρεις playble χαρακτήρες και η επιλογή τους θα αλλάζει τον πρόλογο της ιστορίας. Θα υπάρχει κάμερα πρώτου προσώπου, open world κόσμος και εξερεύνηση, καθώς το Adventure στοιχείο "παντρεύεται" με το Horror. Δείτε το αναλυτικό preview του GameWorld.

Dauntless (RPG): PC
Phoenix Labs
Κυκλοφορία: Β' τρίμηνο 2018

Κάτι σαν το Monster Hunter σε free-to-play έκδοση για PC. Ένα Action RPG που βρίσκεται σε closed beta και επιτρέπει σε έως και τέσσερις παίκτες να κυνηγήσουν τέρατα.

 

Vampyr (Action RPG): PC, PS4, Xbox One
Dontnod, Focus Home Interactive
Κυκλοφορία: 1ο ή 2ο τρίμηνο 2018

Μπορεί η Dontnod να αδικήθηκε από ορισμένα reviews του Remember Me, ωστόσο πολλοί αναγνώρισαν και εκτίμησαν το ταλέντο των developers της. Στο Vampyr έχουμε κάτι το διαφορετικό. Θα επιλέξουμε τον ρόλο του κακού, ενός γιατρού-βαμπίρ, ο οποίος θα πρέπει να παλέψει με τους δαίμονές του, να πιει το αίμα πολλών για να επιβιώσει κι όλα αυτά στο Λονδίνο του 1918, το οποίο μαστίζεται από μια πανδημία Ισπανικής γρίπης.

 

Yakuza 6: The Song of Life (Action-Adventure): PS4
Sega
Κυκλοφορία: 20/3/2018

Το νέο Action-Adventure της Sega θα έχει ένα open world περιβάλλον στην Ιαπωνία, ενώ το gameplay θα περιλαμβάνει εξερεύνηση και Arcade μάχες. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Kazuma Kiryu, ο οποίος αναρρώνει από έναν τραυματισμό και δέχεται επίσκεψη από την αστυνομία που θέλει να τον συλλάβει για παλιότερα εγκλήματα. Περνάει 3 χρόνια στη φυλακή και όταν βγαίνει ανακαλύπτει ότι η Haruka έχει εξαφανιστεί, συνεπώς καλείται να λύσει το μυστήριο δίνοντας μάχες με συμμορίες.

Games τα οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσουν μέσα το 2018:
Death Stranding
Beyond Good & Evil 2
Cyberpunk 2077
Final Fantasy VII Remake
The Last of Us: Part 2
Ghost of Tsushima
Oddworld: Soulstorm
Ori and the Will of the Wisps
PlayerUnknown's Battlegrounds (Xbox One)

Μια άκρως υποσχόμενη χρονιά
Ειλικρινά δεν θυμόμαστε κάποιο άλλο έτος που να είχε συγκεντρωμένες τόσες μεγάλες επιτυχίες. Αν μάλιστα κάποια από τα games που βρίσκονται υπό ανάπτυξη και δεν έχουν ανακοινώσει περίοδο κυκλοφορίας, προλάβουν το 2018, τότε ελάχιστοι θα είναι οι gamers που θα καταφέρουν να παίξουν όλα τα μεγάλα games που θα έρθουν φέτος. Θα φτάσουμε στο σημείο να...παρακαλάμε να υπάρξουν αναβολές, ώστε να έχουμε το μπάτζετ για να προλάβουμε να παίξουμε όλους τους καλούς τίτλους που θα βγουν.

Συν τις άλλοις, πολλοί από εμάς έχουμε αφήσει ανοιχτές δουλειές με games του 2017 (ή ακόμα και του 2016) που δεν έχουμε προλάβει να παίξουμε ή να τα τερματίσουμε. Άρα μέσα στον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο θα έχουμε έναν μίνι αγώνα δρόμου αν θέλουμε να μείνουμε up to date. Σε κάθε περίπτωση, ο ανταγωνισμός των μεγάλων τίτλων θα βγάλει ξεκάθαρα τους gamers κερδισμένους. Άλλωστε, ο καθένας απευθύνεται σε ξεχωριστό κοινό.

Δείτε τα πολυαναμενόμενα games του 2017. Ποια από αυτά παίξατε; Ελάτε να συζητήσουμε τα πάντα παρέα στο Forum.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 JaGuAr (Level 30) 01/01/2018 18:04
Περιμένω πως και πως τον ερχομό του God of War! Από κει και πέρα τα Days Gone, Anthem και Detroit: Become Human φαίνονται εντυπωσιακά! Θα έχουμε ένα γεμάτο 2018 ! :lol: :D
#2 SpyrD (Level 2) 01/01/2018 18:52
Anthem, Far Cry 5, State of Decay 2, Sea of thieves. Επισης θελω να δω στο Metal Gear Survive τι φτιαξανε ετσι απο περιεργεια χωρις Kojima.
#3 Tsolebas (Level 7) 01/01/2018 20:55
Με τόσα launch άντε να επιλέξετε ποιο απ'όλα να κάνετε walkthrough στο κανάλι στο youtube. Θα πέσει μάχη φέτος..
#4 Flammer (Level 4) 01/01/2018 22:20
Εννοείται όλη την πρωτη πενταδα και απο τα υπολοιπα Detroit Become human.Τώρα αν ένας φίλος με προσκαλούσε για A way out αν το επαιρνα δεν θα ελεγα οχι
#5 Lyricaldemon (Level 22) 01/01/2018 22:25
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom Σαν λάτρης των RPG
Και φυσικά Dragonball σαν λάτρης των anime και του Dragonball,μεγά λωσα με αυτό!
#6 Blood King (Level 25) 02/01/2018 00:41
Προβλέπεται να έχουμε εξαιρετικά games διαθέσιμα μέσα στο έτος, μιλάμε για πολύ κάψιμο. Προσωπικά ψηφίζω υπέρ των God of War, Shadow of the Colossus και Shenmue 3 χωρίς να παραβλέπω τα υπόλοιπα αριστουργήματα της λίστας.
#7 ashbringer (Level 25) 02/01/2018 07:41
God of War,State of Decay 2, Sea of thieves,Anthem, Detroit: Become Human,Bloodstai ned: Ritual of the Night, Darksiders 3 ,Spider-Man,Α Way Out,Code Vein,Far Cry 5 ,Days Gone, Red Dead Redemption 2,The Last of Us: Part 2,Ori and the Will of the Wisps,Final Fantasy VII Remake,Death Stranding,Cyber punk 2077,Metro Exodus,Agony ,Vampyr.Απο αυτά θα ξεχωρίσει σίγουρα το The Last of Us: Part 2 και το Death Stranding.
#8 Divine Raiden (Level 26) 02/01/2018 08:53
Αρκετό υλικό για το 2018.Anthem,Kin gdom Hearts 3 ( που δεν θα παίξω :( :( :( :),Metro Exodus,Agony και άλλα πολλά!Ελπίζω να έχουμε μια ποιοτική χρονιά.
#9 Akis 7 (Level 20) 02/01/2018 12:17
Ενταξει Red Dead σιγουρα για αρχη...Τωρα απο εκει και περα θα δούμε...Προσφατ α ειδα το trailer το Anthem και εμεινα χαζος,δεν το ειχα παρει χαμπαρι...Σιγου ρα καποια απο τα πολυαναμενομενα θα βγουν πατατες και καποια που εχουμε γραμμενα ισως αποδειχθουν παιχνιδαρες...Π αντως ο χρονος θα ειναι γεματος...και αν βγει και το Last of Us στα τελειωματα του χρονου θα εκλεινε ιδανικα..
#10 vasileiosathens (Level 5) 02/01/2018 13:48
Ο κακός χαμός εν ολίγοις...
#11 +1 GregZuan (Level 3) 02/01/2018 21:00
Όλα για μένα αρχίζουν και τελειώνουν στο Red Dead Redemption 2 !
#12 Efane (Level 24) 03/01/2018 21:40
Πραγματικά καταιγίδα απο νέα παιχνίδια χωρίς να έχουμε παίξει όλα τα κορυφαία του 2017.
Δεν θα φανώ αχόρταγος, θα προτιμήσω Red Dead Redemption 2, Days Gone, State of Decay 2 και Anthem. Καλή gaming χρονιά!
#13 Sephiroth (Level 18) 04/01/2018 01:18
Αν και δεν ξέρω ποια θα πάρω μέσα στο 2018,τα παρακάτω θα μπουν στη βιβλιοθήκη :
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
Spider-Man
Code Vein
Kingdom Hearts III
God of War
Anthem
Red Dead Redemption 2 (αν και με έχει απογοητεύσει τελευταία η R*)
Monster Hunter: World
Shadow of the Colossus

Από αυτά που δεν ξέρουμε αν βγουν μέσα στο 2018,οι σίγουρες αγορές είναι :
Final Fantasy VII Remake
Death Stranding
Cyberpunk 2077
The Last of Us: Part 2
Oddworld: Soulstorm
#14 Shikabane_Hime7 (Level 29) 04/01/2018 09:13
Από αυτά που θα βγουν σίγουρα περιμένω άλλα με πολύ ενθουσιασμό και άλλα με όχι τα: A Wat Out, State of Decay 2, Detroit: Become Human, Overkill's The Walking Dead, Metro Exodus και We Happy Few!
#15 +1 white_wolf (Level 2) 08/01/2018 06:12
Και κάπως έτσι δεν μαζεύεις λεφτά ποτέ.Ακόμα δεν έχω πάρει αυτά που θέλω από το 17....Θα έχουμε δυνατή χρονιά!
#16 Leiter71 (Level 1) 08/01/2018 10:15
Μεγάλα games και για το 2018. Κορυφαίο όλων φυσικά είναι η "Μονομαχία στο Ελ Πάσσο" (RDR 2, αλλά για τους ανθρώπους της ηλικίας μου όλα τα western λέγονται "Μονομαχία στο Ελ Πάσσο" και όλοι οι κακοί Lee Van Cleef).
Για να κάνω και ένα σοβαρό σχόλιο είναι κρίμα που η εποχή των αγορών της 1ης ημέρας πέρασαν οριστικά. Η τιμή των 69.90 μόνο γέλια προκαλεί πλέον στο ενήλικο κοινό. Κατά συνέπεια τα καλύτερα παιχνίδια του 2018 θα τα παίξουμε το 2019.
Καλή Χρονιά σε όλους.
#17 supermario644ever (Level 20) 08/01/2018 21:29
Μας περιμένει καταπληκτική χρονιά με αξιοσημείωτες κυκλοφορίες
Notification