Τα πολυαναμενόμενα games του 2016

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα πολυαναμενόμενα games του 2016

Τα πολυαναμενόμενα games του 2016

Όλα τα "διαμάντια" που περιμένουμε με ανυπομονησία!

Μία νέα gaming χρονιά ξεκινάει και φέτος, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, κάνουμε ταμείο βάζοντας κάτω τις μέχρι τώρα γνωστές κυκλοφορίες που περιμένουμε την φετινή χρονιά.

Διαμορφώσαμε ένα Top 20 των games που πρέπει να παίξετε φέτος, πάντοτε με βάση υποκειμενικά κριτήρια και τις μέχρι σήμερα επιβεβαιωμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας. Ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο κιόλας, σας περιμένουν άφθονα games για όλα τα γούστα, τα οποία θα επιχειρήσουν να πρωταγωνιστήσουν στην gaming σκηνή με βάση την κορυφαία ποιότητά τους. Η μάχη ανάμεσα σε PS4 και Xbox One θα κορυφωθεί, καθώς απ' τη μία η Microsoft έχει περισσότερα exclusives κι απ' την άλλη η Sony θα επιχειρήσει να περάσει στην αντεπίθεση ώστε να μην χάσει την διαφορά πωλήσεων που έχει χτίσει.

Ακολουθούν τα πολυαναμενόμενα games της χρονιάς:

20)Ratchet & Clank (PS4): Απρίλιος 2016
3D Platform. Insomniac Games, Sony
PS4

Τον φετινό Απρίλιο η Sony πηγαίνει το marketing της...ένα βήμα παραπάνω, με την κυκλοφορία παιχνιδιού αλλά και ταινίας Ratchet & Clank. Το reboot που θα επιχειρηθεί στη σειρά, θα προσπαθήσει να φέρει ένα ακόμη exclusive στην φαρέτρα του PS4 και το αποκλειστικό αυτό παιχνίδι θα είναι δυνατό μόνο αν καταφέρει να προσφέρει πραγματικά το κάτι παραπάνω με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα απ' τη σειρά.

Πέραν της σίγουρης αναβάθμισης στον τομέα των γραφικών, η Insomniac Games θα μας δώσει νέους πλανήτες για εξερεύνηση, υπόσχεται νέα και πιο εντυπωσιακά boss fights και αναβαθμίσεις στο θέμα του gameplay. Το ρεπερτόριο όπλων διευρύνεται με κάποιες ευφάνταστες δημιουργίες, όπως για παράδειγμα το Pixelizer, που μετατρέπει τους εχθρούς σας σε 8-bit χαρακτήρες.

19)XCOM 2: 5/2/2016
Turn-based Strategy. Firaxis Games, 2K Games
PC

Στις 5 Φεβρουαρίου, η Firaxis Games και η 2K Games ετοιμάζουν το νέο XCOM. Παρότι αναπτύχθηκε σε Unreal Engine 3, αναμένεται με ανυπομονησία από τους fans της σειράς στις αρχές Φεβρουαρίου. Βάση σεναρίου βρισκόμαστε στο 2035, 20 χρόνια μετά τα προγενέστερα γεγονότα, όπου η ανθρωπότητα έχει καταστρέψει τους εξωγήινους.


 

18)Crackdown 3: Β'/Γ' τρίμηνο 2016
Action-Adventure/Shooter. Reagent Games, Microsoft.
Xbox One

Διατηρώντας τα sandbox στοιχεία των δύο πρώτων games, το νέο Crackdown αναμένεται στα μέσα της χρονιάς από την Reagent Games. Τρία games, τρεις διαφορετικές εταιρείες ανάπτυξης για την Microsoft. Ωστόσο, αυτή τη φορά στο επερχόμενο Shooter συμμετέχει ο Dave Jones , δημιουργός των Lemmings και της σειράς Grand Theft Auto, αλλά και πρώην ιδιοκτήτης της DMA Design που έγινε μετέπειτα Rockstar.

Σύμφωνα με το βίντεο της παρουσίασης, θα έχετε την δυνατότητα να καταστρέψετε πλήρως τα κτήρια στο Crackdown 3 και να προκαλέσετε χαμό στην πόλη. Τέλος, θα μπορείτε να κάνετε customize τα οχήματα ξανά, κάτι που έλειπε από τον δεύτερο τίτλο της σειράς. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως ο ομιλητής δήλωσε ότι τα καταστρεφόμενα περιβάλλοντα θα είναι δυνατά χάρις στο Microsoft Cloud οπότε με μία πρώτη εκτίμηση, κάτι τέτοιο ίσως να υπαινίσσεται always online.

17)No Man's Sky: Ιούνιος 2016
Adventure. Hello Games
PC, PS4

Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Hello Games, δημιουργός των επιτυχημένων Joe Danger, επανέρχεται με το No Man's Sky. Ένα open world Adventure εξερεύνησης με...18 πεντακισεκατομμύριον πλανήτες! Θεωρητικά το παιχνίδι έχει τον μεγαλύτερο κόσμο που έχουμε δει ποτέ.

Όσο εξερευνάτε πλανήτες τόσο αποκτάτε πληροφορίες για αυτούς. Οι πληροφορίες καταχωρούνται στον Άτλαντα του σύμπαντος, μία βάση δεδομένων την οποία μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους παίκτες Online. Θα αποκτάτε επίσης υλικά για να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας και να αποκτήσετε καλύτερα αεροσκάφη. Ορισμένες ενέργειές σας θα προσελκύουν ενδιαφέρον εχθρικών μονάδων, των Sentinels, οι οποίες θα επιχειρούν να σας σκοτώσουν.


16)Deus Ex: Mankind Divided: 23/8/2016
Action RPG/FPS/Stealth. Eidos, Square Enix.
PC, PS4, Xbox One

Το sequel του Deus Ex: Human Revolution λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το μέχρι τώρα γνωστό σενάριο. Ο Adam Jensen παραμένει στο ρόλο του πρωταγωνιστή, καθώς συμμετέχει σε ένα ειδικό σώμα, το οποίο εξειδικεύεται στην εντόπιση και εξουδετέρωση τρομοκρατικών ομάδων, σε έναν κόσμο που πλέον φοβάται και μισεί τους transhumans. O Jensen είναι εξοπλισμένος με πολλά νέα augmentations, τα οποία βελτίωνουν τις ικανότητες του στο stealth αλλά και στη μάχη. Όπως και στο Human Revolution, η επιλογή για την προσέγγιση κάθε αποστολής, ανήκει σε εσάς, με κάθε απόφαση να έχει το δικό της αντίκτυπο στην εξέλιξη των γεγονότων.

Το παιχνίδι διαθέτει κάμερα πρώτου προσώπου, η οποία κλασικά γυρνάει σε τρίτου προσώπου όταν καλύπτεστε. Το μέχρι τώρα gameplay video μας δίνει μόνο μία μικρή γεύση των όσων αναμένουμε.

15)ReCore: Ιούνιος 2016
Action-Adventure. Comcept, Armature Studio, Microsoft.
PC, Xbox One

Η εταιρεία ανάπτυξης Comcept, δημιουργός της σειράς Soul Sacrifice, έχει φέτος υπό ανάπτυξη τόσο το ReCore, όσο και το Mighty Number 9, πνευματικό διάδοχο του Mega Man. Το Recore μας έχει εντυπωσιάσει από τα μέχρι τώρα βίντεο που έχουμε δει στην E3 καθώς αναμένεται να είναι ένα sci-fi Action-Adventure. Στο project συμμετέχει ο Keiji Inafune, πρώην designer της Capcom και σχεδιαστής των πρώτων τριών Mega Man και Mega Man X.

Στο σχετικό τρέιλερ βλέπουμε μία γυναίκα να συνοδεύεται από...ρομποτικό σκύλο και να δέχεται επίθεση από στρατιές ρομπότ. Χρησιμοποιεί γάντζο για να αφαιρέσει τους πυρήνες από τους εχθρούς της, οι οποίοι καταρρέουν. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού είναι ότι θα μπορείτε να τοποθετήσετε μηχανικούς πυρήνες σε οποιοδήποτε ρομπότ, φέρνοντάς το υπό τον έλεγχό σας.


14)Final Fantasy XV
JRPG, Square Enix
PS4, Xbox One

Με το νέο JRPG της Square Enix θα έχετε ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στο gameplay, με δυνατότητα τοποθέτησης markers στο χάρτη και ελεύθερης κίνησης στο χώρο. Θα ελέγχετε επίσης οχήματα και τα ζωάκια chocobo. Οι μάχες θα περιλαμβάνουν ακόμη μεγαλύτερους εχθρούς, ενώ θα υπάρχει δυναμικό μοντέλο καιρικών συνθηκών και πλήρης εναλλαγή ημέρας και νύκτας.

Το xp που θα αποκτάτε στη μάχη κατά την διάρκεια της ημέρας θα μεταφράζεται σε νέα levels για τον παίκτη σας την νύκτα, όπου το camping θα είναι απαραίτητο. Θα μπορείτε επίσης να μαγειρέψετε και να προσθέσετε buffs στο χαρακτήρα σας, τα οποία θα εξαλείφονται σταδιακά όσο περνάει ο χρόνος. Πάντως, το σύστημα μάχης έχει αναβαθμιστεί σημαντικά (Active Cross Battle System) με τις ενέργειες Attack, Magic, Technique και Item, καθώς και την δυνατότητα άλματος.

13)Dark Souls 3: 12/4/2016
Action RPG. From Software, Bandai Namco
PC, PS4, Xbox One

Ένα ακόμη Action RPG για hardcore gamers. Η From Software μας έχει συνηθίσει πλέον με μία κυκλοφορία ανά έτος.

Διαβάστε περισσότερα για το Dark Souls 3 στο αναλυτικό preview μας από την Gamescom.

12)The Legend of Zelda (2016)
Action-Adventure, Nintendo
Wii U ή NX

Το νέο The Legend of Zelda επρόκειτο να κυκλοφορήσει για το Wii U, αλλά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες, η Nintendo το προορίζει για την νέα της κονσόλα, το Nintendo NX. Στην E3 2015, ο Reggie Fils-Aime είχε δηλώσει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2016, ωστόσο μέχρι σήμερα έχουν αποκαλυφθεί λίγες πληροφορίες για το gameplay του και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η πλατφόρμα που θα το φιλοξενήσει.

Το δημιούργημα του παραγωγού Eiji Aonuma θα σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Θα αποφασίζετε τον προορισμό που θα πάτε και πως θα ταξιδέψετε μέχρι εκεί, δηλαδή με τα πόδια ή με την Epona, το άλογο του Link. Η Epona αποφεύγει αυτόματα τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά της ενώ εσείς μπορείτε την ίδια στιγμή να εκτοξεύετε βέλη. Όταν ξεκαβαλάτε την Epona μπορείτε να μπείτε σε bullet time sequence ώστε να στοχεύσετε καλύτερα τους εχθρούς σας. Ο κόσμος που θα δημιουργήσει η Nintendo αναμένεται να είναι ο μεγαλύτερος που έχουμε δει ποτέ, ενώ μεταξύ άλλων θα υποστηρίζεται και ο Wolf Link Amiibo για χρήση μέσα στο παιχνίδι.


11)Yooka-Laylee (Οκτώβριος 2016)
3D Platform. Playtonic, Team17
PC, PS4, Xbox One, Wii U, Mac

Ο πνευματικός διάδοχος του Banjo-Kazooie που αναπτύσσεται από την Playtonic περιλαμβάνει στην ομάδα τους designers Chris Sutherland, Steve Mayles και Steven Hurst (με ενεργό ρόλο στο θρυλικό τίτλο του Nintendo 64). Έσπασε κάθε ρεκόρ στο Kickstarter και θα έρθει φέτος τον Οκτώβριο. Βάση σεναρίου, θα ελέγχετε τον χαμελεόντα Yoka και την νυχτερίδα Laylee, οι οποίοι θα εξερευνούν τον εικονικό καρτουνίστικο κόσμο του παιχνιδιού, δίνοντας έμφαση στην μεταξύ τους συνεργασία.

Ο κόσμος θα έχει μέσα του μεγάλα μαγικά βιβλία και θα καλείστε να ολοκληρώσετε προκλήσεις και να συλλέξετε τα "Pagies" (χρυσές σελίδες βιβλίων), την βασική νομισματική μονάδα του παιχνιδιού. Με τα Pagies θα ξεκλειδώνετε νέους κόσμους ή θα επεκτείνετε όσους έχτε ήδη ξεκλειδώσει. Οι δύο χαρακτήρες θα μπορούν επίσης να μεταμορφωθούν σε διάφορες μορφές, αποκτώντας νέα abilities. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τοπικό multiplayer δύο παικτών στο βασικό story και 2-4 παικτών με οκτώ minigames.


10)Mirror's Edge: Catalyst (26/5/2016)
First-Person Action/Adventure. EA DICE, Electronic Arts
PC, PS4, Xbox One

Το reboot του πρώτου Mirror's Edge σας βάζει για άλλη μια φορά να επιλέξετε την Faith Connors, μία Runner η οποία στην εικονική πόλη "Glass" καλείται να ταξιδέψει μέσω parkour και να εξοντώσει τους εχθρούς της αποφεύγοντάς τους ή χτυπώντας τους μετα πόδια της. Θα μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με το περιβάλλον, όπως για παράδειγμα χρησιμοποιώντας γάντζους σε σκοινιά για να ταξιδέψετε από το ένα κτίριο στο άλλο.

Το μέχρι πρότινος linear gameplay έχει γίνει επιτέλους open world, δίνοντάς σας μεγαλύτερη ελευθερία. Πέραν της βασικής αποστολής, θα υπάρχουν και οι προαιρετικές, οι οποίες περιλαμβάνουν time trials, κούρσες parkour και γρίφους. Το νέο σύστημα μάχης, παρότι δεν θα περιλαμβάνει όπλα, έχει αναβαθμιστεί. Το Catalyst θα περιλαμβάνει επίσης Co-Op multiplayer ή ανταγωνιστικό multiplayer, αλλά και ασύγχρονες μάχες όπου θα τεστάρετε τους χρόνους σας με αυτούς άλλων παικτών.

9)Dishonored 2 (2016)
Stealth Action-Adventure. Arkane Studios, Bethesda
PC, PS4, Xbox One

Οι δημιουργοί του εξαιρετικού Dishonored δίνουν για άλλη μια φορά το παρόν σε έναν τίτλο που δεν γνωρίζουμε ακόμη με σιγουριά αν θα καταφέρει να προλάβει το έτος. Ελάχιστα στοιχεία έχουν γνωστοποιηθεί, όπως το ότι στο ξεκίνημα του Dishonored 2 θα ελέγχετε την Kaldwin ή τον Corvo Attano. Στο sequel θα μπορείτε ωστόσο να επιλέξετε για το αν θα παίξετε stealth ή όχι. Θα έχετε την δυνατότητα ακόμα και να ολοκληρώσετε το παιχνίδι χωρίς να κάνετε ούτε ένα kill!

Όπως και στον πρώτο τίτλο, θα εργάζεστε για να σώσετε το Empire of the Isles. Οι δύο ήρωες θα παίξουν τις ίδιες αποστολές αλλά θα βλέπουν τα γεγονότα από διαφορετική οπτική γωνία. Το σύστημα των upgrades έχει αλλάξει και θα φέρει την μορφή ενός skill tree, όπου θα ακολουθείτε διαφορετικά paths και αντίστοιχα upgrades, ανάλογα με τις επιλογές σας.

8)Tom Clancy's The Division (8/3/2016)
MMO Action Shooter/RPG. Ubisoft
PC, PS4, Xbox One

Action Shooter/RPGs έχουμε δει αρκετά. Το The Division είναι ωστόσο ένα από τα πρώτα στο είδος του που μεταφέρει το συγκεκριμένο genre σε MMO πλατφόρμα με open world gameplay. Το σενάριο του The Division διεξάγεται στη Νέα Υόρκη, όπου αποστολή σας είναι να επαναφέρετε την τάξη διερευρόντας τα αίτια ενός ιού που εξαπλώθηκε. Ο ιός που εξαπλώθηκε σε μια Black Friday, έκανε την Αμερική να καταρρεύσει σε πέντε ημέρες καθώς με την εξάπλωσή του υπάρχει πρόβλημα σε βασικά αγαθά, όπως φαγητό και νερό.

Παίζοντας το The Division θα αποκτάτε xp με το οποίο θα κάνετε level up τα όπλα και τον εξοπλισμό σας, μαθαίνοντας παράλληλα νέα talents και skills, όπως χειροβομβίδες που κάνουν heal, gun turrets, ραντάρ που εντοπίζει εχθρούς και τους μαρκάρει κτλ. Θα κουβαλάτε πάνω σας μέχρι τρία όπλα, καθώς και εκρηκτικά ή νάρκες, ενώ το gameplay επιτάσσει την κάλυψη πίσω από αντικείμενα. Η αλλαγή καιρικών συνθηκών θα γίνετια δυναμικά, κάτι που μπορεί να προσφέρει ωφέλη ή μειονεκτήματα στους παίκτες, όπως δυσκολότερη στόχευση σε καταιγίδα ή ομίχλη. Δυναμική θα είναι επίσης και η εναλλαγή ημέρας και νύκτας.

7)Street Fighter 5 (16/2/2016)
Fighting, Capcom
PC, PS4

Αναμένεται να αποτελέσει το Fighting της χρονιάς και για πρώτη φορά κυκλοφορεί ως console exclusive σε κονσόλα της Sony. Είναι επίσης η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία που θα παίξουμε καθώς καταφθάνει στα μέσα Φεβρουαρίου. Το Street Fighter V μας ενθουσίασε από την beta του και περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό preview.

Στο παιχνίδι αναμένεται να δούμε όλους τους γνωστούς χαρακτήρες, με ελάχιστες ελλείψεις, καθώς και την προσθήκη των τεσσάρων νέων Laura, Rashid, F.A.N.G. και Necalli, καθένας εκ των οποίων εκπροσωπεί διαφορετικό fighting style. Σημαντικότερο ατού του νέου Street Fighter είναι οι αλλαγές στις super επιθέσεις, οι οποίες κάνουν το παιχνίδι λίγο πιο προσβάσιμο στους νεότερους παίκτες.

6)Gears of War 4 (Δεκέμβριος 2016)
Action Shooter. The Coalition, Microsoft
Xbox One

Το νέο Gears of War αναμένεται με ανυπομονησία από τους οπαδούς της σειράς και του Xbox One. Δυστυχώς δεν θα αναπτυχθεί από την Epic Games αλλά από την The Coalition (πρώην Microsoft Vancouver και Black Tusk Studios), ωστόσο στο development συμμετέχει ο Rod Fergusson, πρώην επικεφαλής παραγωγής της Epic Games. Με βάση το gameplay video που είδαμε στην E3 2015, οι μάχες αναμένεται να είναι σφοδρές και τα production values υψηλά.

Η μηχανή γραφικών δείχνει δυνατή, παρά τα σκοτεινά πλάνα που παρουσιάστηκαν στο βίντεο, το περιβάλλον καταστρέφεται σε διάφορα σημεία, ενώ στις μάχες έχουμε για άλλη μια φορά πέραν των rifles και shotguns, το κλασικό αλυσοπρίονο με το οποίο θα πετσοκόβετε τους εχθρούς σας.

5)Quantum Break (5/4/2016)
Action-Adventure/Shooter. Remedy, Microsoft.
Xbox One

Η Φινλανδινή εταιρεία ανάπτυξης Remedy Entertainment, δημιουργός του Alan Wake, ετοιμάζει ίσως το πιο πολυαναμενόμενο φετινό exclusive για το Xbox One. Στο Quantum Break θα ελέγχετε τον πρωταγωνιστή Jack Joyce, ο οποίος θα μπορεί να χειριστεί τον χρόνο προς όφελός του για να εξοντώσει τους εχθρούς του. Πέρα από τις δυνάμεις του Joyce, το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως Action Shooter με στοιχεία Adventure, καθώς θα μπορείτε για παράδειγμα να σκοτώσετε τους εχθρούς σας με πυροβολισμούς, να τους παγώσετε και να αποδράσετε ή ακόμα και να αντιστρέψετε την φορά των σφαιρών.

Θα υπάρχει επίσης αλληλεπίδραση με τα περιβάλλοντα, καθώς και χρονικοί γρίφοι τους οποίους θα πρέπει να λύσετε προσπαθώντας να μην παγιδευτείτε σε χρονική λούπα. Θα χρειαστεί για παράδειγμα να παγώσετε ή να σταματήσετε τον χρόνο ώστε ο Jack να αποδράσει από συγκεκριμένες καταστάσεις. Λόγω του ότι δεν βλέπουμε τέτοιου είδους games συχνά, με βάση το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα, το Quantum Break αναμένεται να αποτελέσει μία κορυφαία επένδυση για το Xbox One


4)Mass Effect: Andromeda (Δ' τρίμηνο 2016)
Action RPG/Shooter. BioWare, Electronic Arts.
PC, PS4, Xbox One

Το sequel του Mass Effect 3 διεξάγεται στον γαλαξία της Ανδρομέδας. Αναπτύσσεται με την μηχανή γραφικών Frostbite 3 και το gameplay του θα περιλαμβάνει για άλλη μια φορά open world εξερευνήσεις, καθώς και την επιστροφή του οχήματος Mako, έξι τροχών, το οποίο και είχαμε ελέγξει σε ορισμένα levels του πρώτου Mass Effect. Θα περιλαμβάνει επίσης multiplayer mode.

Ελάχιστα στοιχεία για το gameplay είναι γνωστά μέχρι στιγμής, επομένως θα περιμένουμε περισσότερα από την BioWare τους προσεχείς μήνες.

3)Uncharted 4 (27/4/2016)
Action-Adventure/Shooter. Naughty Dog, Sony.
PS4

Μετά από δύο και πλέον χρόνια κυκλοφορίας του PS4, έρχεται επιτέλους το πρώτο μεγάλο Action Shooter exclusive. Η σειρά Uncharted έχει χαρίσει στην Sony 22 εκατομμύρια πωλήσεις και μεγάλη αγάπη από reviewers και οπαδούς του δημοφιλούς "Guy next door" ήρωα. Στο νέο σενάριο, ο Nathan Drake υποτίθεται ότι έχει αποσυρθεί, πλέον με την σύζυγό του Elena Fisher, αλλά επιστρέφει στην ενεργό δράση όταν δέχεται επίσκεψη από τον μεγαλύτερο αδερφό του, Sam, για τον οποίο πίστευε ότι ήταν...νεκρός.

Το gameplay του Uncharted 4 θα περιλαμβάνει νέες κινήσεις στη μάχη, πιο εντυπωσιακές εκρήξεις και λίγο μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης στο χώρο. Το campaign θα τρέχει στα 30 frames το δευτερόλεπτο με 1080p και το multiplayer mode στα 60 frames αλλά με 900p. Για περισσότερα δείτε το multiplayer preview μας στο GameWorld.

2)Horizon Zero Dawn (2016)
Action-Adventure/RPG. Guerilla Games, Sony
PS4

Η Guerilla Games, δημιουργός της σειράς Killzone, μας έχει κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας με το νέο της δημιούργημα. Το Horizon Zero Dawn είναι το πιο πολυσυζητημένο exclusive του PS4. Πρόκειται για ένα Action-Adventure/RPG, στο οποίο ελέγχετε την ηρωίδα Aloy, μία Hunter και Archer, η οποία κάνει εξορμήσεις σε post-apocalyptic τοπίο, εξοντώνοντας...γιγάντια μηχανικά πλάσματα, όπως ρομπότ-δεινοσαύρους (τρέμε Kojima). Το σενάριο διεξάγεται το 3000, χρονιά στην οποία ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει εγκαταλείψει την Γη, ακριβώς εξαιτίας αυτών των ρομποτικών πλασμάτων, τα οποία κατάφεραν να επικρατήσουν.

Σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι η δυνατότητα για crafting, καθώς θα μπορείτε να συνθέσετε τα μεταλλικά μέρη τους για να δημιουργήσετε armor και όπλα. Λέγεται ότι τα RPG στοιχεία του παιχνιδιού θα είναι "Κάτι ανάμεσα σε Assassin's Creed και Skyrim". Ας κάνουμε ότι δεν ακούσαμε το πρώτο. Επί της ουσίας, θα μπορείτε να στήσετε παγίδες στους εχθρούς σας, να τους πυροβολήσετε με τα βέλη του τόξου σας ή να τους πλησιάσετε και να τους τοποθετήσετε εκρηκτικά. Υπάρχει stealth και σιωπηλά takedowns, ενώ το gameplay είναι open world με απόλυτη ελευθερία επιλογών στο αν θα ολοκληρώσετε αποστολές του βασικού story ή αν θα πάτε για free roaming.

1)DOOM (Α'/Β' τρίμηνο 2016)
First-Person Shooter. id Software, Bethesda
PC, PS4, Xbox One

Πέρασαν 12 ολόκληρα χρόνια από το DOOM 3 και η id Software επαναφέρει την ιστορική σειρά με ένα πολυαναμενόμενο reboot. Όσοι παίζετε FPS δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσετε. Το νέο DOOM αναπτύσσεται από την id Tech 6 engine, η οποία παράγει εκπληκτικά γραφικά. Το ρεπερτόριο όπλων θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ, περιλαμβάνοντας από κλασικά παλιά όπλα που αγαπήσαμε, μέχρι και αλυσοπρίονο. Το gameplay θα περιλαμβάνει διπλό άλμα και θα σας ενθαρρύνει να παίξετε δυνατά χωρίς να κρύβεστε σε σημεία κάλυψης. Δεν θα υπάρχει άλλωστε το health regeneration και θα πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων αποκτώντας healthpacks ή σκοτώνοντας εχθρούς.

Το νέο DOOM θα περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα εκτέλεσης εχθρών με melee επίθεση, το οποίο θα περιέχει άφθονες δόσεις splatter, όπως γενικότερα οι melee επιθέσεις. Στο multiplayer, συναντάμε όλα τα κλασικά modes, ενώ θα υπάρχει μέχρι και map editor για να δημιουργήσετε τους δικούς σας χάρτες από το μηδέν. Αν το 2015 ήταν η χρονιά των RPG, το 2016 είναι σίγουρα η χρονιά των Shooters.

 

Άξια αναφοράς

Allison Road (2016)
Εμπνευσμένο καθαρά από το P.T. του Hideo Kojima, το συγκεκριμένο δημιούργημα σκοπεύει να μας προσφέρει τον απόλυτο τρόμο! Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η περίοδος κυκλοφορίας του, συνεπώς απλά αναμένουμε. 

ARK: Survival Evolved
To Action-Adventure/Survival της Studio Wildcard έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς η Early Access έκδοσή του είναι διαθέσιμη εδώ και μερικούς μήνες στο Steam, ενώ πρόσφατα διατέθηκε και στην υπηρεσία Xbox Game Preview. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μόλις σε μια εβδομάδα το ARK: Survival Evolved πούλησε περισσότερο από 1 εκατομμύριο αντίτυπα στην κονσόλα της Microsoft, ενώ ανάλογη επιτυχία έχει σημειώσει και στο Steam. Ήδη μάλιστα αρκετές εταιρείες προσπαθούν να αντιγράψουν το δημιούργημα της αμερικανικής εταιρείας, καθώς από το πουθενά αρχίζουν να ξεπηδούν games με δεινόσαυρους.


Dreams (Media Molecule)
Η Media Molecule, δημιουργός της σειράς LittleBigPlanet, ετοιμάζει επιτέλους μία νέα σειρά. Το Dreams είναι ένα Sandbox παιχνίδι, στο οποίο ελέγχετε ένα πλασματάκι με το οποίο δημιουργείτε νέα αντικείμενα και χαρακτήρες, τα οποία και χειρίζεστε σε έναν φανταστικό κόσμο. Οι επιρροές από το LittleBigPlanet είναι εμφανείς, μόνο που εδώ το gameplay από 2D παίρνει τρεις διαστάσεις.

Battleborn
Η Gearbox Software, δημιουργός της σειράς Borderlands, θα μπει στην αγορά των MOBA FPS με το Battleborn. Το παιχνίδι θα διαθέτει levelling που ξεκινάει από μηδενική βάση σε κάθε match, καθώς στην πορεία θα ξεκλειδώνετε skills και abilities.

Dead Island 2
Το πρώτο Dead Island δεν ενθουσίασε τους reviewers, ωστόσο πούλησε 5 εκατομμύρια αντίτυπα και απέκτησε φανατικό κοινό. Η Techland ήταν επόμενο να μας ετοιμάσει ένα sequel, το οποίο θα είναι κι αυτό με την σειρά του First-Person Action RPG, με open world gameplay (και την κλασική stamina bar στη μάχη) όπου θα σκοτώνουμε ζόμπι αβέρτα. Τα ζόμπι θα έχουν ένα σωρό abilities οπότε αναμένεται τεράστιο μακελειό.

Divinity: Original Sin 2
Αν το επετειακό μας Best of του 2016 έπαιζε Blackjack τότε το Divinity: Original Sin 2 θα δικαιούνταν τουλάχιστον την θέση...21 στα top games του 2016. Η Larian Studios κατάφερε το 2014 να μας εκπλήξει, προσφέροντας ένα υψηλής ποιότητας κομψοτέχνημα στον χώρο των Hack 'N' Slash RPG. Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε έβαλε μπροστά το sequel. Δεδομένου του ότι το είδαμε μόλις το 2015 για PS4 και Xbox One και με τόση δουλειά που είχαν οι Βέλγοι, θα προλάβου μέχρι τον Δεκέμβριο να μας χαρίσουν άλλο ένα υψηλής ποιότητας RPG;

Στο Divinity: Original Sin 2 αναμένεται να μπορείτε να επιλέξετε για άλλη μια φορά το race και την ιστορία του χαρακτήρα σας, αλλά και να εξορμήσετε σε ομάδες έως τεσσάρων χαρακτήρες (A.I. ή online παίκτες).

Far Cry Primal (23/2/16: PS4, Xbox One, 1/3/16: PC)
Παρότι η σειρά Far Cry μας έχει χαρίσει κορυφαία games, ένας ακόμη τίτλος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ενδέχεται να κουράσει. Το σενάριο του νέου Far Cry που δεν φέρει τον τίτλο του επίσημου sequel, θα διεξάγεται στη Μεσολιθική περίοδο, όπου η ανθρωπότητα ζει για την επιβίωση ενάντια σε άγρια ζώα.

FIFA 17 (2016: Multiplatform)
Η EA Sports θα πρέπει απ' τη μία να διαχειριστεί τα bugs του παιχνιδιού, τους διαιτητές και να βελτιώσει τους servers κι απ' την άλλη να παρουσιάσει ουσιαστικές αλλαγές που θα έχουν ανάγκη οι fans της σειράς.

Football Manager 2017 (2016: PC, Mac)
Κάθε χρόνο το δημιούργημα της Sports Interactive μας χαρίζει δεκάδες έως εκατοντάδες ώρες "καψίματος" με τις αγαπημένες μας ομάδες.

Gran Turismo Sport (2016: PS4)
Ένα πολυαναμενόμενο racing που μένει εκτός 20άδας καθαρά διότι δεν είναι βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Η Polyphony Digital χρειάζεται αρκετά χρόνια για το λανσάρισμα κάθε έκδοσης και το Gran Turismo 6 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2013 στο PS3, συνεπώς ειδικά όταν έχουμε μία κονσόλα στην οποία η νέα έκδοση παρουσιάζεται για πρώτη φορά, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί ένα μεγαλύτερο διάστημα ανάπτυξης. Όπως και να έχει, με τις ελάχιστες έως τώρα πληροφορίες (έχει κυκλοφορήσει απλά ένα τρέιλερ), γνωρίζουμε ότι το GT Sport θα περιλαμβάνει τα Campaign, Sports Mode και Arcade Mode και υποστήριξη PlayStation VR.

Halo Wars 2 (2016: Xbox One)
To πρώτο Halo Wars είναι ένα Real-Time Strategy που κυκλοφόρησε το 2009 από την Ensemble Studios, δημιουργό του Age of Empires. Μετά την διάλυση της τελευταίας, πλέον το development ανέλαβε η Creative Assembly, γνωστή από την σειρά Total War. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε πολλά για το Halo Wars 2 πέρα από το σχετικό τρέιλερ, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι σίγουρα αυξημένο. Η σειρά μαζί με το Guardians of Middle-Earth είναι από τα λίγα Strategy που μπορεί κάποιος να παίξει σε κονσόλα.

Hellblade (2016: PS4)
Ένα ακόμη PS4 exclusive που δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, παρότι η Sony έχει δώσει για έτος κυκλοφορίας το 2016. Αναπτύσσεται από την Ninja Theory και αποτελεί ουσιαστικά τον διάδοχο του Heavenly Sword.

Hitman (11/3/2016: PC, PS4, Xbox One)
Το reboot της σειράς από την IO Interactive σας βάζει για άλλη μια φορά στο ρόλο του Agent 47. Ξεχωρίζει η χρήση περισσότερων όπλων, εκρηκτικών καθώς και η δημιουργία ενός σκηνικού "τυχαίου θανάτου από ατύχημα". Ο Agent 47 αναμένεται να μεταμφιέζεται ώστε να αποκτήσει πρόσβαση σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Homefront: The Revolution (Α'/Β' τρίμηνο 2016: PC, PS4, Xbox One, Mac)
Ένα FPS που κυκλοφόρησε από την (σήμερα χρεωκοπημένη) THQ το 2011. Το Homefront: The Revolution αναπτύσσεται απ' την νεοσύστατη Dambuster Studios με publisher την Deep Silver που εξαγόρασε τα δικαιώματα της σειράς.

Mafia III (2016: PC, PS4, Xbox One)
Στο τρίτο μέρος της σειράς θα ελέγχετε τον Lincoln Clay, έναν βετεράνο πολέμου που αναζητά εκδίκηση για τους δολοφονημένους φίλους του. Το σενάριο διεξάγεται στο 1968 στη Νέα Ορλεάνη και το gameplay θα είναι για άλλη μια φορά open world. Θα έχετε το ελεύθερο να εξοντώσετε τους εχθρούς σας ή να τους προσπεράσετε με stealth.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και melee κινήσεις και execution moves, αλλά και σύστημα κάλυψης. Για να φτάσετε στο στόχο σας θα πρέπει να ανακρίνετε NPC (αφού τους κεράσετε μερικές σφαίρες) ώστε να μάθετε πληροφορίες για τις αποστολές σας.

Mighty No. 9 (12/2/2016: Όλα τα format)
Ο πνευματικός διάδοχος του Mega Man έρχεται από την Comcept, εταιρεία ανάπτυξης των Soul Sacrifice κι έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα πάνω του. Σε αυτό θα χειρίζεστε το ανδροειδές Beck που θα ανήκει στην ομάδα των ρομπότ "Mighty Numbers". Αναμένεται να δούμε 2D Platform με μείγμα 2D και 3D artwork και animation. Οι retro gamers θα το λατρέψουν.

Overkill's The Walking Dead (2016: PC, PS4, Xbox One)
Η εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Payday ετοιμάζει ένα FPS με έμφαση στο Co-op.

Overwatch (Α'/Β' τρίμηνο 2016: PC, Mac)
Η Blizzard μπαίνει δυνατά και στην αγορά των FPS με το Overwatch. Το συγκεκριμένο online παιχνίδι έχει μάχες 6x6 παικτών, με κάθε ήρωα να διαθέτει την δική του class και τα δικά του abilities που ξεκλειδώνει μέσα στη μάχη. Το Overwatch θα τρέχει στα 60 fps και αναμένεται να αποκτηθεί επί πληρωμή.

Outlast 2 (Φθινόπωρο 2016: PC, PS4, Xbox One)
Ο τρόμος επιστρέφει καθώς το επίσημο sequel του Outlast θα λαμβάνει χώρα σε μία διαφορετική τοποθεσία με νέους χαρακτήρες. Ένα teaser trailer είναι το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Persona 5 (2016: PS3, PS4)
Το επερχόμενο JRPG της Atlus διεκδικούσε κάλλιστα μια θέση στο Top 20, παρόλα αυτά ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα το δούμε στην Ευρώπη μέσα στο 2016. H σειρά Persona αποτελεί μακράν την πιο επιτυχημένη από το Megami Tensei franchise, ενώ το νέο κεφάλαιο της καλείται να σταθεί άξιο της κληρονομιάς του προκατόχου του. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν το Persona 5 παρουσιαστεί καλύτερο από το Persona 4, για το οποίο κυκλοφόρησαν τρία παρακαλώ spin-offs, μια anime σειρά, αλλά και το εξαιρετικό port Persona 4: Golden για το PS Vita.

Pro Evolution Soccer 2017 (2016: Multiplatform)
Η Konami βελτίωσε του gameplay του PES 2016 σε μεγάλο βαθμό. Θα καταφέρει να το κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό και παράλληλα να δουλέψει σοβαρά στα modes και να κυνηγήσει περισσότερα δικαιώματα πρωταθλημάτων;

Tacoma (Puzzle Adventure): Xbox One
Ένα Puzzle Adventure από την Fullbright, δημιουργό του Gone Home. Έρχεται αποκλειστικά για το Xbox One.

Total War: Warhammer (28/4/2016: Strategy): PC, Mac
H Creative Assembly έχει κάνει παράδοση πλέον την ετήσια κυκλοφορία της σειράς Total War. Σε αντίθεση ωστόσο με τα μέχρι τώρα μέρη της σειράς που διέθεταν ιστορικά γεγονότα, το Total War: Warhammer θα σας βάλει για πρώτη φορά στο σύμπαν του θρυλικού Table-top RPG Warhammer, που κάποιοι από εσάς μάθατε μέσω του Real-Time Strategy Warhammer 40.000: Dawn of War. Μυθικά τέρατα και ήρωες δίνουν μάχη, καθώς θα καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις φατρίες, τις Empire, Greenskins, Dwards και Vampire Counts. Μετέπειτα θα προστεθούν περισσότερες. Κάθε φατρία θα έχει τις δικές της μονάδες, για παράδειγμα οι Greenskins θα διαθέτουν Trolls, Giants και γιγάντιες αράχνες, ενώ οι The Empire θα έχουν Humans. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μέχρι και ιπτάμενα πλάσματα, όπως οι δράκοι. Ασφαλώς ο χάρτης θα είναι φανταστικός, με επιρροές απ' το σύμπαν του Warhammer, ενώ τόσο στο χάρτη όσο και μέσα στη μάχη θα έχετε υπό τον έλεγχό σας agents, οι οποίοι μάλιστα θα μπορούν ακόμη και να τραυματιστούν. Τέλος, ε΄να ακόμη ατού είναι η μεγάλη ποικιλία εμφάνισης των μονάδων, που ξεκινάει από 6 διαφορετικές παραλλαγές εμφάνισης για κάθε ιπτάμενο τέρας και φτάνει τις 30 διαφορετικές παραλλαγές για κάθε...skeleton.

Unravel (9/2/2016: PC, PS4, Xbox One)
Η νεοσύστατη Coldwood Interactive μας παρουσίασε πέρυσι έναν χαριτωμένο ήρωα που αποτελείται από κλωστή. Το Unravel είναι ένα Platform με 3D γραφικά και 2D gameplay που θα κυκλοφορήσει με publisher την Electronic Arts. Τα environmental puzzles του έχουν κερδίσει χωρίς αμφιβολία τις εντυπώσεις.

World of Warcraft: Legion (Β'/Γ' Τρίμηνο 2016)
Κάθε expansion του μεγαλύτερου MMORPG παγκοσμίως έχει πάντοτε ενδιαφέρον. Αναμένουμε τα Artifact weapons, τον Demon Hunter και αλλαγές στα classes.

Games που δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016
Kingdom Hearts III
LawBreakers
The Last Guardian
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands

Η χρονιά...των Shooters
Αν το 2015 ήταν η χρονιά των RPG τότε φέτος να είστε σίγουροι ότι τα Shooters θα έχουν τον πρώτο ρόλο! Μία ματιά στις κυκλοφορίες αρκεί για να πειστείτε. Ωστόσο, τα παραπάνω games υπόσχονται ότι θα καλύψουν σχεδόν όλα τα γούστα.

Εσείς ποια games περιμένετε περισσότερο; Πείτε μας τις απόψεις σας στα σχόλια.

Δείτε επίσης τα καλύτερα και τα χειρότερα games του 2015.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 MusicGamer26 (Level 17) 05/01/2016 16:49
Final Fantasy XV
FIFA 2017
Pro Evolution Soccer 2017
Overwatch

Αυτά περιμένω 8)
#2 +1 Scorcher (Level 21) 05/01/2016 17:14
Dues Ex: Mankind Divided
Warcraft: Legion
Overwatch
Dishonored 2
DOOM
Gears of War 4 για εμένα so far.
#3 +2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 05/01/2016 17:21
Πολύ ωραίο άρθρο για games που έχουν δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις. Από το top 20, και μιλώντας μόνο για PC, θέλω σίγουρα να παίξω τα Mafia III και Dark Souls III, ενώ είμαι περίεργος να δω πού το πάει το No Man's Sky. Αν έκανα μια μικρή αλλαγή, θα στρίμωχνα κάπου το Unravel ως ένα puzzle platform που δείχνει έξυπνο και σίγουρα πανέμορφο. Περιμένω και το reboot του Hitman, ενώ ούτε λόγος για τα τρομερά exclusives που αναμένονται στις κονσόλες. Κατά τα φαινόμενα, θα έχουμε να κάνουμε με μια πολύ πλούσια χρονιά από games το 2016.
#4 +2 drakul (Level 16) 05/01/2016 17:28
gears of war 4,doom 4,legend of zelda,final fantasy 15.πολυ καλα παιχνιδια βγαινουν φετος γενικα.
#5 Smoses (Level 26) 05/01/2016 18:09
Απογοητευτηκα που δεν ειδα Kingdom Hearts στην λιστα :/
Ο μόνος λογος που θα με κανει να αγορασω PS4 ειναι το Ratchet and Clank ( φανατικος με το συγκεκριμενο απο μικρη ηλικια ) , το Final Fantasy , το Kingdom Hearts και το Sly Cooper ( αν ανακοινωθει sequel στο Thieves in Time ) :D
#6 Akis 7 (Level 20) 05/01/2016 18:19
Το Uncharted για μενα πρωτο και καλυτερο.
Το Ratchet and Clank επισης που ειναι το αγαπημενο μου παιδικο game.
Kαι οσο για το Horizon Zero Down πρεπει να ειναι επικο,αλλα ας το περιμενουμε λιγο ακομα.Να δουμε και αλλα στοιχεια για το αν αξιζει να βρισκεται στην δευτερη θεση.
#7 DoUzOs (Level 27) 05/01/2016 18:50
Η λίστα μου είναι η εξής, με το Gears of War 4, το The Division και το Mafia III να ξεχωρίζουν κατά πολύ από τα υπόλοιπα:
Crackdown 3
No Man's Sky
ReCore (πολύ ενδιαφέρον trailer)
Mirror's Edge: Catalyst
Dishonored 2 (λάτρεψα το πρώτο)
Tom Clancy's The Division
Gears of War 4
Quantum Break
Dead Island 2
Far Cry Primal
Mafia III
#8 Myrmidon (Level 21) 05/01/2016 19:16
To ReCore βγαίνει και σε PC, τελικά. Όσο για το No Mans sky, από τότε που άρχισε η συνεργασία με τη SONY αρχίσανε οι καθυστερήσεις. DOOM και FarCry Primal στέκονται άξια για μένα και αποτελούν τα must της χρονιάς. Να δούμε τι παίζει και σε συνδυασμό με τα VR.Το γεγονός ότι η χρονιά αυτή αποτελεί χρονιά των shooters τα VR συστήματα θα έχουν ένα πρόσφορο έδαφος να κάνουν το ντεμπούτο τους με πάταγο. Συμβουλή της χρονιάς : Kρατήστε τα λεφτά σας για τις Pascal και Polaris,ανάλογα με το "στρατόπεδο" που επιλέξατε. Για να δούμε η AMD/ΑΤΙ θα τα καταφέρει στον τομέα κατανάλωση; 45 χρόνια (φουρναραίοι) κατασκευαστές microchip και δεν τα έχουν καταφέρει παρά μόνο στις υποσχέσεις. Για να δούμε φέτος, η υιοθέτηση των 14nm θα τους φέρει μπροστά από την nVidia;

Επίσης για να δούμε και τι θα λέει το Deserts of Kharak.

www.amd.com/en-us/press-releases/Pages/amd-demonstrates-2016jan04.aspx
#9 dirty harry (Level 7) 05/01/2016 19:18
Νομιζω οτι αδικεις που δεν μνημονευεις και δυο racing που δειχνουν πολλα υποσχομενα.
Το Asseto Corsa και το GT Sport !!!
#10 tonyler (Level 23) 05/01/2016 19:21
Halo wars 2
Quantum Break
Yooka-Laylee (
#11 Salina (Level 18) 05/01/2016 19:39
Ειναι ολα αψογα αλλα πιο πολυ περιμενω το Tom Clancy's The Division σε αυτο το game θα εσκαγα και ολη μου την περιουσια (απο την πολυ που εχω) :D
#12 Manos (Level 39) 05/01/2016 20:34
Η λίστα έγινε update με όλες τις ημερομηνίες ακόμα και για τα games άξια αναφοράς.

Quoting WingX:
Απογοητευτηκα που δεν ειδα Kingdom Hearts στη λιστα

Το Kingdom Hearts δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την χρονιά της κυκλοφορίας του.

Quoting dirty harry:
Νομιζω οτι αδικεις που δεν μνημονευεις και δυο racing που δειχνουν πολλα υποσχομενα.
Το Asseto Corsa και το GT Sport !!!

Το Gran Turismo Sport μην το περιμένεις φέτος.
Το Assetto Corsa κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014 για PC. Φέτος θα βγει σε PS4 και Xbox One αλλά δεν μετράμε τα ports σε άλλα format.
#13 risxa (Level 10) 05/01/2016 20:42
Αρχικά τα Uncharted 4
Horizon Zero Dawn και μετά τα συνηθισμένα μου
Football Manager 2017
Pro Evolution Soccer 2017
NBA 2K 2017!!!!
#14 Mario07 (Level 22) 05/01/2016 20:55
Πολύ ωραίο άρθρο γεμάτο παιχνιδάρες.
Dishonored 2
Deus Ex Mankind Divided
Outalst 2
Τα πρώτα για εμένα!
#15 +2 Mystique (Level 23) 05/01/2016 21:33
Θελω Uncharted 4 και Final Fantasy XV στο ps4, σκετη απολαυση σε μεγαλη οθονη.
#16 +2 Purified Water (Level 17) 05/01/2016 22:55
Ratchet and clank, legend of zelda και yooka leele για να ταΐσω με ωραία πράγματα και το wii μου. Ελπίζω να βγει και το kingdom hearts 3 φέτος για να το πάρω.
#17 +1 nickr21 (Level 10) 06/01/2016 00:54
Uncharted 4, Quantum Break, Horizon Zero Dawn, Hitman θα αγοραστουν σιγουρα..εννοει ται αν κυκλοφορησει φετος και το Gran Turismo Sport
#18 +1 Placebo Effect (Level 15) 06/01/2016 02:25
Football Manager 2017 με τις αναγκαιες βελτιωσεις και Mass Effect: Andromeda θα παιχτουν πολυ στο τελος της χρονιας. Αρκετα ικανοποιητικη μου φαινεται η λιστα με τις νεες κυκλοφοριες, εχει για ολα τα γουστα απο κατι καλο. 8)
#19 +1 Blood King (Level 25) 06/01/2016 02:58
Διαβάζοντας την λίστα θόλωσα από τα αριστουργήματα που περιλαμβάνει, προσωπικά περιμένω το νέο Mass Effect με ανοιχτές αγκάλες και την πώρωση μου θα συμπληρώσουν τα Gears of War 4 και XCOM 2 μαζί με Doom και Final Fantasy.
#20 Efane (Level 24) 06/01/2016 05:43
Δεν το συζητώ. Quantum break οπωσδήποτέ. Το doom επίσης καλή κυκλοφορία μαζί με το gears of war.
#21 johnstath (Level 10) 06/01/2016 08:32
Νούμερο ένα επιλογή μου αυτή την χρονιά είναι το Uncharted 4, από κει και πέρα το Horizon Zero Dawn είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου.
#22 the_prophet1987 (Level 22) 06/01/2016 12:42
Deus Ex:Mankind Divided
The Division (με μεγάλη επιφύλαξη)
Outlast 2
Kαι για τα υπόλοιπα περιμένω να ρίξω μια καλύτερη ματιά πρώτα! ;-)
#23 Sephi (Level 12) 06/01/2016 13:15
Εκτιμώ ότι ήταν λάθος το να γίνει αρίθμηση κάποιον τίτλων σε τοπ 20.
Bάλατε το No Man's Sky στην 17 θέση, ενώ ήταν ο τίτλος που έκλεψε την παράσταση όταν παρουσιάστηκε στην E3 2014 (Best Original Game & Best Independent Game). Και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι contender για παιχνίδι της χρονιάς το 2016.
H π.χ. το Torment: Tides of Numenera (6o most funded video game στην ιστορία του Kickstarter & spiritual successor του Planescape: Torment) δεν αναφέρεται πουθενά.

Τέλος, συγγνώμη.
Tο Horizon Zero Dawn μια καινούργια IP με ελάχιστα δεδομένα και τπτ το innovative,
πιο πολύ αναμενόμενο απο τίτλους όπως Uncharted και Mass Effect με εκατομμύρια οπαδούς;
#24 Marston (Level 12) 06/01/2016 23:58
Dishonored 2, uncharted 4, doom και far cry primal αναμενόμενα για μένα. Αλλά γενικά πάρα πολλά καλά παιχνίδια για φέτος.
#25 xbox1user (Level 7) 07/01/2016 07:45
1) XCOM 2
2) Tom Clancy's The Division
3) Mass Effect: Andromeda
4) Mirror's Edge: Catalyst
5) Dark Souls 3
Αυτά περιμένω περισσότερο και οτι άλλο καλό προκύψει.
#26 angelmikel (Level 9) 07/01/2016 08:32
Ε χωρίς να πηδάω και από την χαρά μου για τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν παραδέχομαι τουλάχιστον πως προέρχονται από όλα τα είδη. Με τράβηξε το super cool Mirror's Edge και θα παίξω σίγουρα το Mass Effect τώρα που είμαι πάνω στην κάψα για space όπερες μετά το Star Wars.
#27 Shikabane_Hime7 (Level 29) 07/01/2016 09:30
Deus Ex: Mankind Divided, Dishonored 2 και το νέο Mass Effect. Περισσότερο το νέο Deus Ex φυσικά, απλά έπος η συγκεκριμένη σειρά.
#28 Xasiklhsg10 (Level 4) 07/01/2016 09:34
The division
Uncharted 4
Mafia 3
#29 redman40 (Level 12) 08/01/2016 08:41
Διαβάζοντας ανοίγει η όρεξη, ξεκινώ με XCOM 2 και Deus EX και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.
#30 Blood Prince (Level 30) 08/01/2016 10:44
Mirror's Edge Catalyst οπωσδήποτε.
#31 Apostolosk78 (Level 1) 11/01/2016 21:16
Crackdown 3 (μακαρι να μοιαζει στο πρωτο)
Dishonored 2
Tom Clancy's The Division
Far Cry Primal
Mafia III
και φυσικα Mass Effect .
#32 +1 Frozen Sky (Level 9) 16/01/2016 19:51
Θα πάρω Mirror's Edge: Catalyst με κλειστά μάτια. :roll:
Notification