Η European SuperLeague μπορεί να σημαίνει απουσία ομάδων στο FIFA 22

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η European SuperLeague μπορεί να σημαίνει απουσία ομάδων στο FIFA 22

Η European SuperLeague μπορεί να σημαίνει απουσία ομάδων στο FIFA 22

Σενάριο που βολεύει το PES.

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο κινδυνεύει από "απόσχιση", κάτι που μπορεί αντίστοιχα να επηρεάσει το FIFA 22 της EA Sports.

Ένα γκρουπ μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης ανακοίνωσε την "European SuperLeague", η οποία μάλιστα έχει χρηματοδοτηθεί με 4 δις ευρώ, τα 3,5 δις εκ των οποίων προέρχονται από την JP Morgan. Η UEFA και η FIFA όμως, έχουν ανακοινώσει ότι αν κάτι τέτοιο υλοποιηθεί τότε οι ομάδες και οι παίκτες τους θα αποκλειστούν, τόσο από τα Champions League, Europa League και Conference League, όσο και από τις Εθνικές τους ομάδες. 

Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε τις ομάδες αυτές στο FIFA 22 και πιθανόν και στις επόμενες εκδόσεις. Οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το λεγόμενο γκρουπ της European SuperLeague είναι οι: Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid, Inter Milan, A.C. Milan, Juventus, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Tottenham και Arsenal. Κοινώς, οι κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας! 

Βέβαια το τουρνουά της European SuperLeague θα αφορά μόνο τις κορυφαίες ομάδες, οπότε πρόθεση της ντουζίνας αυτής είναι πιθανόν να συνυπάρξει με το Champions League. Οι 12 ομάδες έχουν δηλώσει ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον των UEFA και FIFA. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η όλη ιστορία, διότι ένας αποκλεισμός παικτών από Champions League και Εθνική ομάδα, μπορεί να σημαίνει και μη παρουσία του στο ποδοσφαιράκι της FIFA.

Αν όλα αυτά συμβούν (σ.σ. όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά) τότε ο ωφελημένος της υπόθεσης θα είναι το PES της Konami, το οποίο θα αποκτήσει απρόσμενα τις 12 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με εξαίρεση συλλόγους, όπως οι Bayern και Paris St. Germain. Βέβαια οι προσθαφαιρέσεις στη European SuperLeague είναι πιθανές, άρα έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας.

Η EA Sports δεν θα μπορεί να εισάγει παίκτες στο παιχνίδι, διότι έτσι θα αθετήσει το συμβόλαιό της με την FIFA κι έτσι θα κινδυνεύει να χάσει τα δικαιώματα της σειράς (σ.σ. είτε τώρα, είτε να μην ανανεωθούν όταν θα λήξει το συμβόλαιό τους).

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: Μπορείτε να αποκτήσετε όλες τις κάρτες στο FIFA Ultimate Team χωρίς να ξοδέψετε χρήματα; Για εκτενή συζήτηση για το FIFA 21 μπείτε στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BigGreekGamer (Level 31) 26/04/2021 12:15
Ευτυχώς πάει για ματαίωση αν δεν έγινε ήδη.
Notification