• Ειδήσεις
  • Retro
  • Η Atari κυκλοφορεί τρία νέα Atari 2600 cartridges: Yars' Return, Saboteur και Aquaventure

Η Atari κυκλοφορεί τρία νέα Atari 2600 cartridges: Yars' Return, Saboteur και Aquaventure

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Η Atari κυκλοφορεί τρία νέα Atari 2600 cartridges: Yars' Return, Saboteur και Aquaventure

Η Atari κυκλοφορεί τρία νέα Atari 2600 cartridges: Yars' Return, Saboteur και Aquaventure

Μέσα στον Μάιο.

Η Atari ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τρία νέα, επίσημα cartridges για κονσόλες Atari 2600!

Αν τα Atari 2600 σας λειτουργούν ακόμη, τότε ήρθε η ώρα να τα ξεσκονίσετε! Τα games Yars' Return, Saboteur και Aquaventure έρχονται σε περιορισμένες ποσότητες. Η πρωτοβουλία της εταιρείας ονομάζεται Atari XP και αν έχει ανταπόκριση τότε ίσως δούμε ακόμη περισσότερα Atari games στο μέλλον. Ήδη ετοιμάζεται και ένα τέταρτο cartridge, το οποίο πιθανόν να ανακοινωθεί ακόμα και φέτος.

Προς το παρόν τα Yars' Return, Saboteur και Aquaventure θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο. Σε αντίθεση με τη συνηθισμένη σήμανση που είχαν τα cartridges άλλων games, αυτά τα Limited edition cartridges έχουν λεπτομερείς απεικονίσεις στην ετικέτα. Το Yars' Return, για παράδειγμα, δείχνει ένα μεγάλο πλάσμα μπροστά και στο κέντρο με το περιβάλλον να βρίσκεται στο βάθος. Κανένα από αυτά τα games δεν κυκλοφόρησε στο αρχικό Atari 2600, αν και το Saboteur σχεδιάστηκε από τον δημιουργό του Yars' Revenge (και ET) Howard Scott Warshaw και είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για αυτό.

Επίσης, το γνωστό στους retro gamers Adventure θα επανακυκλοφορήσει σε σύγχρονο cartridge και μένει να δούμε ποια games θα ακολουθήσουν μετά από αυτό.

Όλα τα games θα έχουν -πέρα από το cartridge- ένα συλλεκτικό manual με bonus υλικό, ένα pin, ένα συλλεκτικό αυτοκόλλητο και μία ψηφιακή έκδοση των games για να την παίξετε στην (σύγχρονη) κονσόλα Atari VCS, σε περίπτωση που δεν έχετε Atari 2600.

Διαβάστε περισσότερα για τα NFT loot boxes της Atari και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification