Ρεκόρ speedrun στο Super Mario Bros με κλειστά μάτια

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ρεκόρ speedrun στο Super Mario Bros με κλειστά μάτια

Ρεκόρ speedrun στο Super Mario Bros με κλειστά μάτια

Μύστης χρειάστηκε...12 λεπτά!

Τα ρεκόρ σε speedruns με κλειστά μάτια σε retro games συνεχίζονται. Στο Summer Games Done Quick, ο speedrunner Crescendo τερμάτισε το Super Mario Bros. σε σχεδόν 12 λεπτά με κλειστά μάτια!

Ο speedrunner έκανε...κρεσέντο (οκ, το σταματάω) καθώς μέσα σε 11 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ το ρεκόρ του dodai που είχε 14 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα από το 2016. Σε ένα σημείο του βίντεο, ο Crescendo θα δείτε ότι έχει υπολογίσει στο μυαλό του μέχρι και το timing στο οποίο θα κάνει ακριβή άλματα. Χρησιμοποιεί fireballs για να προσδιορίσει την θέση του και τι τον περιβάλλει, από τον θόρυβο που θα κάνουν όταν χτυπήσουν σε τοίχο. Σπάει μέχρι και τουβλάκια με fireballs για να προσδιορίσει την θέση του.

Αν νομίζατε ότι όλο αυτό απαιτεί χρόνια εξάσκησης, τότε μάθετε και το εξής. Ο Crescendo ξεκίνησε να σχεδιάζει το speedrun στις 19 Μαϊου και να κάνει πλήρεις προσπάθειες στις 19 Ιουνίου. Έπαιζε μονόωρα sessions μία ή δύο φορές την ημέρα και συνολικά χρειάστηκε 40 ώρες προσπαθειών. Η ικανότητά του ως μουσικός τον βοήθησε σημαντικά, όπως δηλώνει ο ίδιος.

Βέβαια το πρώτο Super Mario Bros έχει αρκετά κόλπα και δύσκολα σημεία για να βγει σε speedrun με κλειστά μάτια. Όχι περισσότερα από το Super Mario 64, το οποίο επίσης βγήκε σε speedrun με κλειστά μάτια.

Συζητήστε για τις αγαημένες σας εκδόσεις από την σειρά Super Mario Bros. στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification