Συλλεκτικό The Legend of Zelda για NES πωλείται στα 110.000 δολάρια

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Συλλεκτικό The Legend of Zelda για NES πωλείται στα 110.000 δολάρια

Συλλεκτικό The Legend of Zelda για NES πωλείται στα 110.000 δολάρια

Με αξιολόγηση 9/10.

Ένας ιδιοκτήτης ενός σπάνιου The Legend of Zelda (1987) για το NES, το πουλάει σε τιμή που φτάνει τα 110.000 δολάρια μέχρι στιγμής.

Η δημοπρασία της Heritage Auctions χρειάζεται τέσσερις ακόμη ημέρες για να λήξει. Η έκδοση αυτή, με τίτλο "NES R", είχε κατασκευαστεί στα τέλη του 1987 και αντικαταστάθηκε από την έκδοση Rev-A στις αρχές του 1988. Είναι σφραγισμένη και έχει αξιολόγηση Wata 9/10.

Η μόνη έκδοση που θεωρείται πιο πολύτιμη από αυτή που βρίσκεται στη δημοπρασία έχει τον τίτλο "NES TM" και λέγεται ότι υπάρχει μόλις ένα αντίτυπο σε άριστη κατάταση. Η αξία εκείνου θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη και δεν ξέρουμε αν θα μπει ποτέ σε δημοπρασία. Η Heritage Auctions θεωρεί το αντίτυπο αυτό ως "Αποθέωση σπανιότητας καθώς είναι εξαιρετικά σπάνια".

Διαβάστε περισσότερα για το νέο The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 και συζητήστε για Collector's Editions και συλλεκτικά στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification