Το Tetris Effect: Connected έρχεται στο Steam

Το Tetris Effect: Connected έρχεται στο Steam

Το Tetris Effect: Connected έρχεται στο Steam

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 4/5/21] Το Tetris Effect: Connected έρχεται στο Steam το καλοκαίρι και η ιστοσελίδα του καταστήματός του είναι πλέον ανοιχτή.

Όπως εξηγεί και το όνομά του,το Tetris Effect: Connected είναι μία εμπλουτισμένη έκδοση του original παιχνιδιού του τίτλου αλλά με καλύτερη υποστήριξη του multiplayer Tetris καθώς και νέου single-player υλικού. Το Tetris Effect: Connected αρχικά κυκλοφόρησε για περιορισμένο χρόνο, αποκλειστικά για Xbox κονσόλα τον Νοέμβριο του 2020 και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PC και PS4 αργότερα φέτος το καλοκαίρι. Το Tetris Effect: Connected περιλαμβάνει και το γνωστό ανταγωνιστικό Tetris αλλά και ένα cooperative mode τριών παιχτών. 

Το παιχνίδι κατευθύνεται από τον Tetsuya Mizuguchi, έναν Ιάπωνα σχεδιαστή και παραγωγό, γνωστό για την συναισθητική του δουλειά, όπως το πετυχημένο cult Rez αλλά και η επανέκδοσή του Rez Infinite. Η εταιρία ανάπτυξης Enhance επιβεβαίωσε πρόσφατα πως ετοιμάζει κάτι καινούριο.

[UPDATE: 16/7/21 – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Η publisher εταιρεία ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Tetris Effect: Connected στο Steam.

Η νέα αυτή έκδοση θα περιέχει επτά τραγούδια στο soundtrack από το Hydelic, 11 wallpapers για PC και επτά avatars για το profile σας στο παιχνίδι. Επιπλέον θα υπάρχει cross-platform Multiplayer μεταξύ όλων των format.

Το Tetris Effect: Connected θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 18 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη το review του Tetris Effect του Μάρκου Ασκανσιάν και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification