Το Tetris Effect: Connected έρχεται στο Steam

Το Tetris Effect: Connected έρχεται στο Steam

Το Tetris Effect: Connected έρχεται στο Steam

Αυτό το καλοκαίρι έρχεται για PC και PS4.

Το Tetris Effect: Connected έρχεται στο Steam το καλοκαίρι και η ιστοσελίδα του καταστήματός του είναι πλέον ανοιχτή.

Όπως εξηγεί και το όνομά του,το Tetris Effect: Connected είναι μία εμπλουτισμένη έκδοση του original παιχνιδιού του τίτλου αλλά με καλύτερη υποστήριξη του multiplayer Tetris καθώς και νέου single-player υλικού. Το Tetris Effect: Connected αρχικά κυκλοφόρησε για περιορισμένο χρόνο, αποκλειστικά για Xbox κονσόλα τον Νοέμβριο του 2020 και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PC και PS4 αργότερα φέτος το καλοκαίρι. Το Tetris Effect: Connected περιλαμβάνει και το γνωστό ανταγωνιστικό Tetris αλλά και ένα cooperative mode τριών παιχτών. Το παιχνίδι κατευθύνεται από τον Tetsuya Mizuguchi, έναν Ιάπωνα σχεδιαστή και παραγωγό, γνωστό για την συναισθητική του δουλειά, όπως το πετυχημένο cult Rez αλλά και η επανέκδοσή του Rez Infinite. Η εταιρία ανάπτυξης Enhance επιβεβαίωσε πρόσφατα πως ετοιμάζει κάτι καινούριο.

Στο review του GameSpot ο κριτικός Mike Epstein μίλησε με ποlύ καλά λόγια για το Tetris Effect: Connected αναφερόμενος στην αισθητική του καθώς και στην προσθήκη περισσότερο δημιουργικών modes στην κεντρική δράση του Tetris. Σύμφωνα με τον ίδιο “ Δεν υπάρχει χρόνος για μεταμέλεια στο Tetris. Το επόμενο κομμάτι πέφτει και έχετε μόνο λίγα δευτερόλεπτα να το βάλετε στη θέση του. Έπειτα, το επόμενο κομμάτι και το επόμενο μετά από αυτό. Ορισμένοι άνθρωποι κάνουν διαλογισμό για να καθαρίσουν το μυαλό τους. Κάποιοι άλλοι μαγειρεύουν ή φτιάχνουν μοντέλα. Το Tetris Effect έχει την ίδια ικανότητα να σας ξεδιαλύνει το μυαλό. Το 2018, αυτό ήταν που έκανε το Tetris Effect ιδιαίτερο. Το 2020 το αισθάνεσαι αναγκαίο.

Το Tetris Effect: Connected κυκλοφορεί για Xbox Series X/S και Xbox One και θα κυκλοφορήσει για PC και PS4 το καλοκαίρι του 2021.

Διαβάστε ακόμη το review του Tetris Effect του Μάρκου Ασκανσιάν και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification