Το Capcom Arcade Stadium έρχεται σε νέες πλατφόρμες

Δανάη Ντούρμα
Το Capcom Arcade Stadium έρχεται σε νέες πλατφόρμες

Το Capcom Arcade Stadium έρχεται σε νέες πλατφόρμες

Τον Μάιο και με περισσότερα games.

Η Capcom αποκάλυψε πως η retro συλλογή Capcom Arcade Stadium για Nintendo Switch θα λάβει περισσότερα πακέτα games αφού έρθει σε περισσότερες πλατφόρμες αργότερα τον Μάιο.

Την συγκεκριμένη στιγμή το Capcom Arcade Stadium προσφέρει τρία διαφορετικά retro πακέτα γκρουπαρισμένα σύμφωνα με τις διαφορετικές εποχές της Capcom arcade παραγωγής. Μπορεί να μην γνωρίζουμε ποια θα είναι τα καινούρια games καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας τους, αλλά περισσότερα χαρακτηριστικά για το Capcom Arcade Stadium έρχονται για τον εορτασμό του λανσαρίσματος σε περισσότερες πλατφόρμες.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα invincibility mode που επιτρέπει στους παίχτες να θριαμβεύουν στα games χωρίς να σπαταλάνε virtual quarters, καθώς και display frames για το digital arcade τους. To invincibility mode και τα frames κοστίζουν 1,99€ το καθένα ενώ κάθε πακέτο games μέσα στο Capcom Arcade Stadium κοστίζει 15€ με τα τρία να είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμα για 40,50€. Το Capcom Arcade Stadium θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και Steam στις 25 Μαΐου με δύο νέα πληρωμένα χαρακτηριστικά.

Επιπλέον η Capcom μαζί με το Capcome Arcade Stadium αποκάλυψε πως το Ghost ‘n Goblins Resurrection ένα σύγχρονο reboot του διαβόητα δύσκολου Arcade, θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και Steam την 1η Ιουνίου. Είναι εδώ και κάποιο καιρό διαθέσιμο στο Switch και σε αντίθεση με τα προηγούμενα περιλαμβάνει επιλογή δυσκολίας. Επίσης, έχει ένα περιορισμένο Co – op το οποίο επιτρέπει στον παίχτη να ελέγξει τρεις υποστηρικτικούς χαρακτήρες για να βοηθήσουν τον Arthur να σώσει την κατάσταση.

Η πιο πολυσυζητημένη κυκλοφορία της Capcom των περασμένων μηνών είναι το Resident Evil Village, γνωστό και ως Resident Evil 8 και αν σας ενδιαφέρει το ανερχόμενο Horror το περιορισμένο demo του Μαΐου επεκτάθηκε από μία μέρα σε μία εβδομάδα.

Το Capcom Arcade Stadium κυκλοφορεί για Switch και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 24 Μαΐου.

Ακόμη διαβάστε νέα για το Resident Evil Village demo και για εκτενή συζήτηση για το Capcom Arcade Edition επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification