Το ακυρωθέν Castlevania: Resurrection του Dreamcast

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το ακυρωθέν Castlevania: Resurrection του Dreamcast

Το ακυρωθέν Castlevania: Resurrection του Dreamcast

Κατεβάστε το στο PC σας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/4/21] Ένας συλλέκτης ανακάλυψε demo του Castlevania: Resurrection, ενός παιχνιδιού για το Dreamcast, το οποίο ακυρώθηκε.

Δυστυχώς ο συλλέκτης κρατάει στο ένα χέρι στην κάμερα και στο άλλο το χειριστήριο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίξει το demo όπως πρέπει και με τα δύο χέρια, να το καταγράψει με καλύτερη λήψη (πιθανόν και με απευθείας capture) και να το ανεβάσει για να έχουμε μια καλύτερη και πιο εκτενή εικόνα του πως ήταν το παιχνίδι.

Σύμφωνα με φήμες, το demo επρόκειτο να προβληθεί στην έκθεση E3. Το debug μενού, το οποίο χρησιμοποιούν οι developers είναι εμφανές. Αποτελεί πάντως ένα από τα πρώτα 3D Castlevania games και έχει συλλεκτική αξία.

Το Castlevania: Resurrection είχε ακυρωθεί το 2000 και θα αποτελούσε sequel του Castlevania του Game Boy, καθώς θα ελέγχατε την Sonia Belmont. Όσα γνωρίζουμε για αυτό προέρχονται μόνο από συνεντεύξεις του Greg Orduyan, art director του παιχνιδιού.

Το development σταμάτησε λόγω διαφωνίας που είχαν οι εταιρείες ανάπτυξης της Konami στην Αμερική και την Ιαπωνία, αλλά και παράλληλα εξαιτίας της εμπορικής αποτυχίας του Dreamcast, μιας κονσόλας που ωστόσο ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της σε πολλούς τομείς, αλλά δεν προωθήθηκε και αγαπήθηκε όσο θα έπρεπε.

Το παιχνίδι ακυρώθηκε την ίδια ημέρα με την ανακοίνωση του PlayStation 2. Επίσης, το παραπάνω demo που αναπτύχθηκε ήταν αγαπητό σε όλους τους developers. Οι fans της σειράς πάντως προτείνουν στον συλλέκτη να μην κάνει αναπαραγωγή του demo, γιατί μπορεί το CD που είναι ευαίσθητο μέσο, να φθαρεί.

[UPDATE: 29/4/21 - Κατεβάστε το στο PC σας] Πλέον μπορείτε να κατεβάσετε το Castlevania: Resurrection του Dreamcast στο PC σας και να το παίξετε.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πως θα το κάνετε, αν έχετε εμπειρία με τους emulators. Ουσιαστικά κατεβάζετε το παιχνίδι (ROM) και έναν emulator. Επίσης, emulators για το Dreamcast θα βρείτε και στο Planetemu.net

Εδώ είναι το απευθείας link για download.

Δείτε τις σκέψεις της Konami για τα μελλοντικά Castlevania και συζητήστε περισσότερα για το Castlevania: Resurrection στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 18) 29/04/2021 20:16
Πολύ ωραίο. Κρίμα που έχουμε μόνο το 25% του παιχνιδιού.
Notification