Φήμη: Η Sega ετοιμάζει Dreamcast mini

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Η Sega ετοιμάζει Dreamcast mini

Φήμη: Η Sega ετοιμάζει Dreamcast mini

Μπορεί και SG-1000 mini.

Η Sega σκέφτεται να κατασκευάσει ένα Dreamcast mini.

Σε συνέντευξη με το Ιαπωνικό περιοδικό Famutsu, ο Yosuke Okunari, Creative Director της Sega, δήλωσε ότι η Ιαπωνική εταιρεία "έχει το σκεπτικό να κατασκευάσει μια μίνι κονσόλα σαν το Mega Drive Mini. Αν θα μπορούσα να πω ονόματα αυτά θα ήταν κάτι σαν το SG-1000 Mini ή το Dreamcast mini".

Το SG-1000 mini ήταν η πρώτη κονσόλα της Sega, η οποία κυκλοφόρησε το 1983 πριν από το Master System και δεν τα πήγε καθόλου καλά. Επομένως το πιο πιθανό θα ήταν αφού κυκλοφόρησαν τα Master System mini και Mega Drive mini, μετά να έχουμε ένα Dreamcast mini (η άλλη επιλογή θα ήταν ένα Saturn mini). Κάθε αρχή και δύσκολη πάντως, αφού και η Nintendo ξεκίνησε πριν το NES με κονσόλες Pong που επίσης δεν πούλησαν καλά.

Πάντως, ο Okunari πρόσθεσε ότι η επόμενη κονσόλα mini θα πάρει κάποιο καιρό, αφού όπως είπε γελώντας: "Το Game Gear Micro πούλησε μόνο τοπικά στην Ιαπωνία. Η επόμενη κονσόλα μας δεν θα κυκλοφορήσει αυτή την περίοδο, ένα χρόνο ή δύο χρόνια μετά το Mega Drive Mini. Δεν μπορούμε να την κατασκευάσουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα".

Διαβάστε περισσότερα για το Sega Drive Mini και συζητήστε για το Dreamcast mini στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 09/10/2020 08:05
Μια πολύ ευχάριστη είδηση απο τη Sega .Για να δούμε πως θα τα πάει η κονσόλα .
Notification