• Ειδήσεις
  • Retro
  • Astropede: Το ακυρωμένο Platform της SEGA που θα βρισκόταν στο ίδιο σύμπαν με τον Sonic

Astropede: Το ακυρωμένο Platform της SEGA που θα βρισκόταν στο ίδιο σύμπαν με τον Sonic

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Astropede: Το ακυρωμένο Platform της SEGA που θα βρισκόταν στο ίδιο σύμπαν με τον Sonic

Astropede: Το ακυρωμένο Platform της SEGA που θα βρισκόταν στο ίδιο σύμπαν με τον Sonic

Δείτε τα πλάνα από το gameplay βίντεο που διέρρευσε.

Η SEGA προγραμμάτιζε να κυκλοφορήσει το Astropede. To Astropede ήταν ένα game της SEGA το οποίο θα βρισκόταν στο ίδιο σύμπαν με το Sonic Hedgehog, όμως τελικά το όλο εγχείρημα ακυρώθηκε.

Το Segabits δημοσίευσε πρόσφατα μια αναφορά για το game καθώς και ένα συμπληρωματικό βίντεο από το gameplay του παιχνιδιού στο Youtube. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

 Ο Astropede φαίνεται αρκετά πιο θυμωμένος σε αρκετά concept art που έχουν δημοσιευθεί. Για αυτό ίσως ευθύνεται ο Sonic καθώς είναι αρκετά πιο γρήγορος από αυτόν.

Ο Craig Stitt στη σελίδα του Sega Retro gamers, πρώην artist designer της SEGA, δήλωσε: "Όταν εγώ και ο συνάδελφος μου Ken Rose πήγαμε στη δουλειά συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να χρησιμοποιήσω αρκετά στοιχεία και μοτίβα για να σχεδιάσω τον Astropede από το Hidden Palace Zone από το Sonic 2 ως βασική δομή. Προφανώς μου άρεσε πολύ αυτό το μικρό έργο τέχνης".

Διαβάστε περισσότερα Modder μετέφερε το Sonic the Hedgehog στο SNES.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για την νέα ταινία Sonic και συζητήστε για τον δημοφιλή ήρωα στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification