Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Μάνος Γρυπάρης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Νέο Fatal Fury' στο φόρουμ. 30 minutes ago

Το Fatal Fury επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, καθώς η SNK το ανακοίνωσε στο τουρνουά Evo 2022.

Για αρχή παρουσιάστηκε το πρώτο artwork και ένα teaser video. Η SNK έγραψε για την ανακοίνωση αυτή: «Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ...Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια, το Fatal Fury / Garou επιστρέφει! Επιτέλους, η πολυαναμενόμενη συνέχεια πήρε το πράσινο φως!». 

Διαβάστε περισσότερα...

Το xp θα είναι κοινό με το Volta Football. Read More

Μάνος Γρυπάρης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Orgynizer: Ένα Orgy Party game' στο φόρουμ. 21 hours 1 minute ago

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα αν ήσασταν διοργανωτής ενός...πάρτι οργίων; Προσοχή: Δεν συμμετέχετε σε αυτό. Μόνο το διοργανώνετε.

Η εταιρεία ανάπτυξης LizardFactory ετοιμάζει το Orgynizer. Ένα Orgy Party game, στο οποίο διοργανώνετε όργια. Αυτό σημαίνει ότι πρώτον θα πρέπει να έχετε κόσμο και δεύτερον να είναι όλοι τους ευτυχισμένοι. Θα πρέπει να βάλετε τους...πελάτες σας σε ομάδες, κάτι απαραίτητο για ορισμένους, που νιώθουν άνετα όταν έχουν δίπλα τους και τα ανάλογα άτομα. Επίσης, κάθε χαρακτήρας θα έχει διαφορετικές προτιμήσεις στο σεξ και διαφορετική συμπάθεια σε...βοηθήματα, άρα θα πρέπει να τους...ικανοποιήσετε όλους όσο το δυνατόν περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα...

Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Multiverse or Universe?' στο φόρουμ. 22 hours 23 minutes ago

Με αφορμή την ταινία Doctor Strange in the multiverse of madness αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να αναβιώσουμε το συγκεκριμένο topic.

Προσωπικά δεν πιστεύω στη θεωρία του multiverse διότι πολύ απλά θα καταλήγαμε να πιστεύουμε ότι υπάρχουν...άπειρα σύμπαντα αφού εκατομμύρια κινήσεις μας μπορούν να αλλάξουν την ροή των γεγονότων και να παράγουν σχεδόν άπειρα αποτελέσματα.

Οφείλω να παραθέσω ένα άρθρο που υποστηρίζει το multiverse

Τι λέει το άρθρο:
"Ένα τεράστιο, αρχαίο και μυστηριώδες σύμπαν δεν είναι αρκετό για εσάς; Λοιπόν, όπως συμβαίνει, υπάρχουν και άλλοι. Μεταξύ των φυσικών, δεν είναι αμφιλεγόμενο. Το σύμπαν μας δεν είναι παρά ένα σε έναν αφάνταστα τεράστιο ωκεανό συμπάντων που ονομάζεται multiverse (πολυσύμπαν).

Εάν αυτή η ιδέα δεν είναι αρκετή για να ρίξει το κεφάλι σας γύρω, η φυσική περιγράφει διαφορετικά είδη πολυσύμπαν. Το πιο εύκολο στην κατανόηση ονομάζεται κοσμολογικό πολυσύμπαν. Η ιδέα εδώ είναι ότι το σύμπαν επεκτάθηκε με μια εκπληκτική ταχύτητα σε κλάσματα του δευτερολέπτου μετά τη μεγάλη έκρηξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πληθωρισμού, υπήρξαν κβαντικές διακυμάνσεις που προκάλεσαν τη δημιουργία χωριστών σύμπαντων φυσαλίδων και οι ίδιοι άρχισαν να φουσκώνουν και να φυσούν φυσαλίδες. Ο Ρώσος φυσικός Αντρέι Λίντε σκέφτηκε αυτή την ιδέα, η οποία υποδηλώνει ένα άπειρο σύμπαντα που δεν έχουν πλέον καμία αιτιακή σχέση μεταξύ τους – τόσο ελεύθερα να αναπτυχθούν με διαφορετικούς τρόπους."

Δείτε το σχετικό βίντεο:
www.youtube.com/watch?v=dkBgNot8ZLM


Άρθρα που δεν υποστηρίζουν το multiverse
"Παρόλο που ορισμένα χαρακτηριστικά του σύμπαντος φαίνεται να απαιτούν την ύπαρξη ενός πολυσύμπαντος, δεν έχει παρατηρηθεί άμεσα τίποτα που να υποδηλώνει ότι υπάρχει στην πραγματικότητα. Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία που υποστηρίζουν την ιδέα ενός πολυσύμπαντος είναι καθαρά θεωρητικά, και σε ορισμένες περιπτώσεις, φιλοσοφικά."

Δείτε το σχετικό άρθρο

Και εδώ ένα βίντεο που δεν το υποστηρίζει:
www.youtube.com/watch?v=-dSua_PUyfM

Διαβάστε περισσότερα...

Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'UFL' στο φόρουμ. 23 hours 19 minutes ago

Η Strikerz Inc ξεκίνησε την σειρά UFL Insider, στην οποία θα μας δείχνει gameplay videos του UFL.

Το πρώτο βίντεο δείχνει ότι έχει γίνει πολύ καλή πρόοδος στο gameplay, αν και παράλληλα παρουσιάστηκαν και διάφορα...bugs, όπως για παράδειγμα παίκτες που τρέχουν αλλού, δίχτυα με μη ρεαλιστικά physics που "τεντώνονται" και εμφανίζονται καλύπτοντας το γρασίδι, τερματοφύλακες που πηδάνε λάθος και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

www.youtube.com/watch?v=l4pjVv1AW6M

Πρώτη φορά βλέπουμε εταιρεία ανάπτυξης που φτιάχνει ποδοσφαιράκι να...τρολάρει τόσο τον εαυτό της!

Διαβάστε περισσότερα...

Ρεαλιστικά animations στους τερματοφύλακες. [UPDATE] Read More

Notification