Ειδήσεις

0 user comments
Ξεκινάει 1η Ιουνίου.
31 Μαΐου, 12:27
0 user comments
Νέες κατηγορίες από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ρουμανίας. [UPDATE]
31 Μαΐου, 11:43
0 user comments
Ανακοινώθηκε για τις 7 Ιουνίου.
31 Μαΐου, 11:13
0 user comments
Beta testing. [UPDATE]
30 Μαΐου, 22:20
0 user comments
Οι gamers θα επηρεάζουν μαζί την ιστορία. [UPDATE]
30 Μαΐου, 22:10
0 user comments
Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του.
30 Μαΐου, 19:54
0 user comments
Δύο ακόμη indie games.
30 Μαΐου, 19:34
0 user comments
Σύμφωνα με επίσημο tweet.
30 Μαΐου, 15:22
0 user comments
Δωρεάν το Fallout: New Vegas
30 Μαΐου, 12:49
0 user comments
Showcase από τους developers της σειράς Like a Dragon (Yakuza).
30 Μαΐου, 12:29
  • Μόνιμες Στήλες
  • eSports
  • Οι Pro παίκτες του League of Legends ενδέχεται να κάνουν απεργία επειδή η Riot Games θα αλλάξει τους κανόνες

Οι Pro παίκτες του League of Legends ενδέχεται να κάνουν απεργία επειδή η Riot Games θα αλλάξει τους κανόνες

NewHot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι Pro παίκτες του League of Legends ενδέχεται να κάνουν απεργία επειδή η Riot Games θα αλλάξει τους κανόνες

Οι Pro παίκτες του League of Legends ενδέχεται να κάνουν απεργία επειδή η Riot Games θα αλλάξει τους κανόνες

Η Ένωση Παικτών LCS θα ψηφίσει για απεργία ή όχι αυτή την Κυριακή.

Το πρωτάθλημα League Championship Series είναι η κορυφαία στην σκηνή των eSports για το League of Legends και ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα esports παικτών στον κόσμο. Όμως, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των esports, Mikhail Klimentov, θα μπορούσε σύντομα να υπάρξει στάση εργασίας, καθώς η Ένωση Παικτών LCS ζητά ψηφοφορία για απεργία.

Το πρόβλημα ξεκίνησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα όταν η Riot ανακοίνωσε ότι δεν θα απαιτεί πλέον από τις ομάδες LCS να συμμετέχουν σε μια ομάδα στο North American Challengers League, ένα «αναπτυξιακό» πρωτάθλημα που ανακοινώθηκε το 2022 και που αποτελείται από 10 πρώην Ακαδημαϊκές ομάδες —το προηγούμενο πρωτάθλημα— και έξι «Προσωρινές Ομάδες» που αποτελούνται από ερασιτέχνες παίκτες. Είναι βασικά ένα πρωτάθλημα προκριματικών για το LCS, και κάθε ομάδα LCS έπρεπε να έχει τη δική της ομάδα NACL μαζί με το κύριο ρόστερ της.

Στις 12 Μαΐου, ωστόσο, η Riot Games είπε ότι απορρίπτει αυτή την απαίτηση κατόπιν αιτήματος των ομάδων LCS της, «για να υποστηρίξει τη συνεχή, μακροπρόθεσμη επιτυχία των ομάδων και του επαγγελματικού οικοσυστήματος των esports στη Βόρεια Αμερική». Συγκεκριμένα είπε: «Παραμένουμε προσηλωμένοι στη διαδικασία ανάπτυξης ταλέντων στην Αμερική. Λαμβάνουμε τακτικά βήματα για να ανοίξουμε ευκαιρίες για το ακμάζων community μέσω του Proving Grounds Circuit το 2021 και της εισαγωγής των Προσωρινών Ομάδων NACL και του Τουρνουά Προώθησης NACL φέτος. Η δουλειά μας εδώ δεν έχει ολοκληρωθεί και θα συνεχίσουμε όλη αυτή τη σεζόν και στο μέλλον». Η Riot δεσμεύτηκε επίσης να διευθύνει το NACL «για το 2023 και στο μέλλον».

Αλλά η Ένωση Παικτών της League Championship series έκανε ανακοίνωση στο Twitter κατά της Riot Games. «Ενώ η σημερινή δήλωση πλαισιώθηκε ως δέσμευση για το NACL, η πραγματικότητα είναι ότι έως και 70 παίκτες, προπονητές και μάνατζερς θα χάσουν τις δουλειές τους μέσα σε μια νύχτα», ανέφερε η LCSPA σε δήλωση. «Η άνευ προηγουμένου απόφαση να καταστραφεί το NACL σε λιγότερο από ένα μήνα πριν από την έναρξη του Summer Split του NACL του 2023 χωρίς σχέδιο —και χωρίς προειδοποίηση— αποτελεί μελανό σημείο για την Riot Games.

"Η Riot έδωσε σε κάθε ομάδα 3 εκατομμύρια δολάρια φέτος για να λειτουργήσει στο LCS + NACL, αλλά μόνο 3 είχαν την πολυτέλεια να ξοδέψουν το 15-20% αυτού του ποσού για να προωθήσουν το μέλλον του NACL. Ντροπή για την Riot που αφήνουμε τις ομάδες να ξεφύγουν από αυτό" δήλωσε η NALCSPA σε tweet της.

Έτοιμοι για απεργία
"Η απόφαση της Riot να καταργήσει το NACL ήταν σε ευθεία αντίφαση με τις δηλώσεις που έγιναν από την ηγεσία της Riot κατά τη διάρκεια των συνομιλιών νωρίτερα αυτό το έτος σχετικά με μελλοντικές αλλαγές στο NACL. Η ηγεσία της Riot esports διαβεβαίωσε την LCSPA ότι δεν θα γίνονταν αλλαγές το 2023, μέχρι και πριν από μια εβδομάδα. Το LCSPA καλεί όλα τα μέλη της κοινότητας LCS και NACL: Παίκτες, προπονητές, streamers και fans να απαιτήσουν από τη Riot να ανακαλέσει αυτή την απόφαση για να προστατεύσει το μέλλον του LCS."

Το LCSPA απέρριψε επίσης τους ισχυρισμούς ότι η διατήρηση μιας NACL series έθεσε ένα μη διαχειρίσιμο βάρος στις ομάδες LCS, υποστηρίζοντας ότι «το μέσο ετήσιο κόστος μισθού ενός ολόκληρου ρόστερ του NACL αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 17% του κόστους μισθού ενός μέσου οργανισμού LCS με βάση το πρωτάθλημα σε ένα χρόνο."

Το LCSPA θα διεξαγάγει ψηφοφορία στις 28 Μαΐου για να αποφασίσει εάν θα πραγματοποιήσει απεργία για να διαμαρτυρηθεί για την αλλαγή του κανόνα του NACL.

Δείτε τις αλλαγές στα bots του League of Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

Notification