Ειδήσεις

0 user comments
RPG
Το πρώτο θα έρθει στην καλύτερη το 2025.
06 Οκτωβρίου, 00:18
0 user comments
Διέρρευσαν screenshots. [UPDATE]
05 Οκτωβρίου, 23:55
0 user comments
FPS
Μεγάλοι χρόνοι αναμονής και πεσμένοι servers. [UPDATE]
05 Οκτωβρίου, 22:14
0 user comments
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Magnus Carlsen.
05 Οκτωβρίου, 20:56
0 user comments
Νέο teaser. [UPDATE]
05 Οκτωβρίου, 19:45
0 user comments
FPS
Έρχεται το 2025, σύμφωνα με φήμες.
05 Οκτωβρίου, 19:02
0 user comments
RPG
"Τι μεγάλο γουρούνι που είσαι;"
05 Οκτωβρίου, 18:36
0 user comments
Η Jennifer Hale θα πάρει την θέση της. [UPDATE]
05 Οκτωβρίου, 17:37

Η G2 Esports ανακοίνωσε μία γυναικεία ομάδα League of Legends

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η G2 Esports ανακοίνωσε μία γυναικεία ομάδα League of Legends

Η G2 Esports ανακοίνωσε μία γυναικεία ομάδα League of Legends

Ονομάζεται...Hel!

Η G2 Esports ανακοίνωσε την γυναικεία ομάδα της στο League of Legends.

Η ομάδα, που ονομάζεται Hel, πήρε το όνομά της από τη θεά του θανάτου της σκανδιναβικής μυθολογίας και περιλαμβάνει τις ελίτ παίκτριες Olivia "Olizia" Nnenna Calistus, Agnė "Karina" Ivaškevičiūtė, Alena "TIFA" Maurer, Maya "Caltys" Henckel και Ève "Colomblin.

Ακολουθεί την επίσης γυναικεία ομάδα του Valorant G2 Gozen που σχηματίστηκε πέρυσι και αποδεικνύει τη δέσμευση της G2 να ενισχύσει την ορατότητα των γυναικών στα esports και να ενδυναμώσει τελικά τους άνδρες και τις γυναίκες να ανταγωνιστούν μαζί στο μέλλον.

Η Heckel κατέχει τον τίτλο της υψηλότερης γυναίκας παίκτριας του ELO League of Legends στο EUW και έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία στην ομάδα με μεικτά ρόστερ. Δήλωσε: «Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται στα esports και στο gaming γενικότερα. Ως νεαρή κοπέλα δεν είχα κανένα γυναικείο πρότυπο στον χώρο του gaming για να αναζητήσω και να φιλοδοξώ να γίνω, κάτι που ήταν δύσκολο. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ως γυναίκα, είχα το μερίδιο μου σε αρνητικές εμπειρίες σε πρωταθλήματα που κυμαίνονται από προσβολές για την ανισότητα των φύλων που μου έλεγαν σε διοργανώσεις, μέχρι αρνητικές online ομάδες που έγιναν για εμένα κατά τη διάρκεια επίσημων αγώνων».

Το τρέιλερ παρουσίασης των παικτριών σπάει κάθε ρεκόρ cringe και λογικά έγινε...απλά και μόνο για να γίνει viral!

H Maurer είναι ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες στην Ευρώπη και τάσσεται υπέρ της προβολής των γυναικών στα esports του League of Legends.
«Αυτό είναι ένα τεράστιο ορόσημο που σπάει τα στερεότυπα, γεμάτο ευκαιρίες και δυνατότητες για τις γυναίκες παίκτριες και τον τομέα των esports γενικά - κάτι που όλοι ελπίζαμε και περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό. Αυτό ενθαρρύνει ταυτόχρονα την επόμενη γενιά γυναικών παικτών να αγκαλιάζουν τα όνειρά τους χωρίς περιορισμούς ή όρια, που ελπίζουμε ότι θα δουν όλο και περισσότερες γυναίκες επαγγελματίες παίκτριες να έρχονται».

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της G2 Esports Carlos 'Ocelote' Rodriguez σχολίασε επίσης: "Καταλάβαμε το Valorant με την ομάδα G2 Gozen που περιλαμβάνει πέντε από τους πιο χαρισματικούς και διασκεδαστικούς παίκτες που τυχαίνει να είναι γυναίκες."

Δείτε το νέο τρόπαιο του League of Legends από την Tiffany and Co και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

Notification