Ειδήσεις

0 user comments
Ένα triple-A Roguelike στο νέο μας gameplay.
07 Μαΐου, 13:09
0 user comments
Σύμφωνα με αναφορά που βγήκε στη δημοσιότητα.
07 Μαΐου, 12:08
0 user comments
RPG
Νέα 4K έκδοση για όλες τις πλατφόρμες.
06 Μαΐου, 23:35
0 user comments
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα. [UPDATE]
06 Μαΐου, 23:10
0 user comments
Νέο free-to-play Survival Shooter.
06 Μαΐου, 22:06
0 user comments
Χωρίς αλλαγές στην εμφάνιση ή την απόδοση.
06 Μαΐου, 21:56
0 user comments
Στο δίκτυο HBO.
06 Μαΐου, 20:28
0 user comments
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι πατέντες της Worlds Incorporated είναι αφηρημένες ιδέες.
06 Μαΐου, 19:02
0 user comments
Ένα point-and-click Adventure που θα σας ταξιδέψει στην Αυστρία του 20ού αιώνα.
06 Μαΐου, 18:23

Best of 25: Τα 10 καλύτερα PS4 games

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Best of 25: Τα 10 καλύτερα PS4 games

Best of 25: Τα 10 καλύτερα PS4 games

Τα Top games της καλύτερης κονσόλας όγδοης γενιάς.

To PS4 μας αποχαρετάει. Η σημαντικότερη κονσόλα όγδοης γενιάς είχε ένα μεγάλο πλήθος από exclusives. Ποια όμως ξεχώρισαν; Αναγνώστες και συντάκτες του GameWorld ψηφίσαμε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε.

Δείτε τα στο αναλυτικό Top 10:

Άξια αναφοράς:
- Metal Gear Solid V: The Phantom Pain: Άξιζε σίγουρα μια καλή θέση στη δεκάδα αλλά δεν έλαβε αρκετές ψήφους. Το open world Action-Adventure του Hideo Kojima βασίζεται για άλλη μια φορά στο stealth. Θα ελέγξετε μια τεράστια γκάμα όπλων, αλλά και οχήματα όπως τζιπ και τανκς, αλλά και άλογα, ενώ μπορείτε να καλέσετε και φιικό ελικόπτερο για βοήθεια ή airstrikes. Στην πορεία καλείτε και AI companions, όπως η sniper Quiet, το D-Horse που διαθέτει armor, την πλατφόρμα όπλων D-Walker και τον λύκο D-Dog. Υπάρχει ακόμη χτίσιμο βάσης με το οποίο αναπτύσσετε όπλα και αντικείμενα, ενώ κάνετε recruit εχθρικούς στρατιώτες και φυλακισμένους. Γενικά το παιχνίδι διαθέτει όλα όσα επιθυμεί ένας fan της σειράς.
- Death Stranding (Action-Adventure): Last but not least, το Stealth Action-Adventure του Hideo Kojima δεν κατάφερε να μας συγκινήσει ιδιαίτερα. Ήταν πολυαναμενόμενος τίτλος αλλά δυστυχώς το gameplay του, ειδικά στο πρώτο μισό, δεν θα καταφέρει να σας κρατήσει, καθώς συνδυάζει απλά υπερβολικά πολύ Stealth με την λειτουργία συγκράτησης πακέτων τα οποία θα πρέπει να παραδώσετε ως courier. Διαθέτει και crafting, ωστόσο το σενάριό του είναι αρκετά mindfuck και η δράση ξεκινάει...προς το τέλος του.
- Monster Hunter World: Στο Action RPG της Capcom βρίσκεστε στον κόσμο New World που είναι γεμάτος τέρατα, τα οποία θα πρέπει να σκοτώσετε ή να συλλάβετε. Υπάρχουν 14 αρχέτυπα όπλων, όπως σπαθιά, τόξα ή hammers, τα οποία καθορίζουν τις κινήσεις σας στη μάχη και τα abilities σας, αλλά και κομμάτια armor με τα οποία αποκτάτε τα ανάλογα skills. Τον εξοπλισμό σας τον βρίσκετε από loot ή αγοράζοντάς τον. Μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε εξοπλισμό, αλλά και να κατασκευάσετε το armor και τα όπλα σας. Τα τέρατα έχουν υψηλό A.I. και το σενάριο θα σας κρατήσει για πάνω από 50 ώρες.
- Days Gone (Action-Adventure): Είναι καλό exclusive. Εάν είχε καθυστερήσει η κυκλοφορία του πιστεύω θα ήταν μέσα στη δεκάδα. Απλά η Sony Bend βιάστηκε να το κυκλοφορήσει κι έτσι είχε θέματα στο gameplay, ιδιαίτερα στο A.I., κάποια bugs και ιστορία που δεν σε κρατούσε όσο άλλα exclusives της Sony. Αν υπήρχε καλύτερη παρουσίαση της ιστορίας κι είχαν λυθεί τα θέματά του θα είχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση
- Detroit: Become Human (Cinematic Adventure): Ένα ακόμη πολύ καλό και υποτιμημένο Adventure της Quantic Dream. Σε θέμα διακλαδώσεων σεναρίου είναι ότι καλύτερο έχει βγει στα Cinematic Adventures, αφού υπάρχουν ένα σωρό εναλλακτικά φινάλε. Ο λόγος που έμεινε εκτός Top 10 είναι επειδή σας περιορίζει πολύ στο gameplay και αποτελεί περισσότερο ταινία παρά video game.
- Ghost of Tsushima: Εξαιρετικό Action-Adventure για όσους είναι fans της Ιαπωνικής κουλτούρας. Έχει ρεαλιστικό σύστημα μάχης, απλά στο endgame κουράζει και δεν καταφέρνει να σας κρατήσει επιτυχώς όσο άλλα games.
- Gran Turismo Sport (Racing): Έχει πολύ καλό χειρισμό και διαθέτει απίστευτα γραφικά, όμως η Sony βιάστηκε και αυτό να το κυκλοφορήσει, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ένα Career mode να σας κρατήσει, παρά μόνο ξεροί αγώνες χωρίς την αίσθηση του achievement.
- Persona 5 & Persona 5 Royal με νέο περιεχόμενο: Πολύ καλό για το είδος του με τεράστια διάρκεια, κάπου στις 200 ώρες, αλλά είναι JRPG και απευθύνεται σε αρκετά εξειδικευμένο κοινό
- The Last Guardian: Ένα όμορφο Action-Adventure που έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα και μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις. Απλά κάπου στο gameplay θεωρώ ότι το χάνει στο pathfinding και είναι λίγο περισσότερο Adventure
- Όπως Adventure και μάλιστα cinematic είναι και το Until Dawn, με σενάριο που αλλάζει ανάλογα με τις επιλογές σας. Απλά το gameplay περιορίζεται σε επιλογές διαλόγων και ελάχιστη εξερεύνηση, δηλαδή είναι περισσότερο ταινία.
- Batman: Arkham Knight: Ένα Action-Adventure στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη βάση στο batmobile και είχε ανελέητη δράση και ξυλο, αλλά περιμέναμε λίγο καλύτερα boss fights.
- The Last of Us Remastered (Action - Survival Horror): Οι Remastered εκδόσεις βγαίνουν εκτός Top 10. Το θεωρούμε κατά βάση PS3 game, αλλά αν δεν είχατε παίξει το αρχικό τότε επιβάλλεται να το παίξετε.
- Shadow of the Colossus: Ένα εξαιρετικό remake, το οποίο μας χάρισε σύγχρονα γραφικά και ήχο σε ένα αγαπημένο παιχνίδι.
- Final Fantasy VII Remake: Το πιο ουσιαστικό remake. Αναβάθμισε το σύστημα μάχης του σε σχεδόν real-time, δηλαδή στην παύση τα δευτερόλεπτα παίζουν σε bullet time, υπάρχει μια πληθωρα από skills, ελέγχετε πολλούς χαρακτήρες μαζί (τον Cloud και την παρέα του) και κάνετε συνδυασμό επιθεσεων, έχει απίστευτα γραφικά και πολύ καλό voice acting και θα σας αρέσει σίγουρα αν σας άρεσε και το αρχικό.

Τα 10 καλύτερα games

10) Sekiro: Shadows Die Twice 
Βρισκόμαστε στην Ιαπωνία, όπου πρωταγωνιστής είναι ένας σινόμπι με το όνομα Wolf. Αναλαμβάνει να διαφυλάξει έναν νεαρό άρχοντα, τον Kuro. Ωστόσο σε μια επίθεση από την Ashina Clan, ο Kuro πέφτει θύμα απαγωγής και ο ήρωάς μας χάνει το χέρι του και στη θέση του , του τοποθετούν ένα σκελετωμένο μηχανικό. Εξού και το όνομα Sekiro, που σημαίνει “One Armed Wolf”. Το gameplay δεν είναι Action RPG όπως τα άλλα games της FromSoftware, αλλά Action-Adventure στο οποίο αποκτάτε skills, ανάμεσα στα οποία αναβαθμίζετε το πρόσθετο χέρι σας. Στο σύστημα μάχης υπάρχει το σύστημα Posture, στο οποίο μετά από ανταλλαγή χτυπημάτων όταν ο εχθρός σας γίνει ευάλωτος τον αποτελειώνετε με το τελειωτικό χτύπημα, κοινώς Death Blow. Από όπλα έχετε διάφορα κλασικά Ιαπωνικά, όπως το katana ή το σινόμπι Axe. Φυσικά υπάρχει πολύ υψηλός βαθμός δυσκολίας, αλλά ταυτόχρονα επικά boss fights.

-) Spider-Man
Ισοβαθμία στη δέκατη θέση καθώς εδώ έχουμε το καλύτερο Spider-Man που έχει φτιαχτεί ποτέ, καθώς διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά. Η περιήγησή σας στην πόλη γίνεται με ιστούς. Στη μάχη μπορείτε να επιτύχετε διάφορα combos, ενώ εκτοξέυετε ιστό για να εγκλωβίσετε τους εχθρούς σας. Στο αμυντικό κομμάτι έχετε το Spider-sense με το οποίο αισθάνεστε την αύρα και την απειλή των εχθρών σας. Αποκτώντας xp ανεβαίνετε level και σας δίνονται εμβλήματα με τα οποία κάνετε αναβαθμίσεις, ενώ επιλέγετε τα νέα skills σας με την σειρά που θέλετε. Επίσης, αποκτάτε νέες στολές και νέα gadgets, όπως ηλεκτροφόρος ιστός, Spider drone και άλλα, ενώ αν θέλετε κινείστε και με stealth. Ο τίτλος είναι σίγουρα must για όλους τους fans του spidey.

9) Dark Souls III:
Άλλο ένα video game της FromSoftware που αυτή τη φορά έχει να κάνει με την πιο γνωστή της σειρά. Στο Dark Souls 3 αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός απέθαντου πολεμιστή, ο οποίος θα πρέπει να εξολοθρεύσει τους Lords of Cinder για να αποτρέψει την καταστροφή του κόσμου. Διαλέγετε το class του χαρακτήρα σας και καλείστε να αντιμετωπίσετε εχθρούς μέσα από μια ευρεία γκάμα και φυσικά πολύ δύσκολα boss fights με υψηλό A.I., τα οποία μέσα στη μάχη αλλάζουν την στρατηγική τους και μπορούν να σας αποτελειώσουν με ελάχιστες κινήσεις. Επίσης, οι εχθροί σας δεν σταματούν να κάνουν respawn. Ο κόσμος του Dark Souls 3 είναι τεράστιος και φυσικά για να επιβιώσετε θα πρέπει να αποφύγετε ή να αποκρούσετε τα χτυπήματα του εχθρού σας και βέβαια να ψάξετε καλά τον κόσμο του για να κάνετε το απαραίτητο grinding και level up πριν φτάσετε στα πολύ δύσκολα bosses.
Μία προσθήκη στη μάχη είναι η focus bar (λειτουργεί παρόμοια με την mana bar από το Demon's Souls) που σχετίζεται με την χρήση της μαγείας και με τα εντός εισαγωγικών “skills” των όπλων σας. Κάθε όπλο στο Dark Souls έχει ένα ξεχωριστό εντός εισαγωγικών “skill” το οποίο καταναλώνει ένα συγκεκριμένο ποσοστό των focus points σας για να ενεργοποιηθεί. Η προσθήκη αυτή δίνει μια νέα διάσταση στην μάχη και σας ωθεί στο να πειραματιστείτε με ακόμη περισσότερα όπλα.¬¬

8)Bloodborne
Άλλο ένα video game της FromSoftware, στο στυλ των Dark Souls. Είναι και αυτό δύσκολο αλλά κάποιος που έχει ήδη παίξει ένα Dark Souls για πολλές ώρες θα το βρει λίγο πιο εύκολο. Στο σενάριο βρίσκεστε στην φανταστική πόλη Yharnam και είστε ένας ταξιδιώτης Hunter, εν μέσω μιας πανδημίας, καλή ώρα. Κακή βασικά.

Στις μάχες συναντάμε μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση καθώς θα πρέπει κατά κύριο λόγο να αποφύγετε ή να κάνετε parry τις επιθέσεις των αντιπάλων σας, σύστημα που υιοθέτησε και το Dark Souls 3. Αντί για τα Souls των Dark Souls, το Bloodborne έχει τα Blood Echoes ως resources. Σκοτώνοντας εχθρούς μαζεύετε Blood Vials, τυχόν σφαίρες αν είναι riflemen, pebles και Blood Echoes. Όταν μαζέψετε αρκετά Echoes τότε κάνετε upgrade τα stats σας. Σε περίπτωση που πεθάνετε, μπορείτε να βρείτε τον “τάφο” σας από το blood stain στο έδαφος, μια κόκκινη κηλίδα αίματος. Αν δεν βρείτε κάτι, τότε σίγουρα θα έχει πάρει τα Blood Echoes σας ένα τέρας και θα αναγνωρίσετε ποιο από όλα είναι από τα γυαλιστερά του μάτια ώστε να το σκοτώσετε και να τα ανακτήσετε.
Τα bosses στο Bloodborne είναι πολύ δύσκολα και θα πρέπει να πεθάνετε αρκετές φορές. Τα περισσότερα έχουν διαφορετικές φάσεις και αλλάζουν την τακτική τους μετά από ένα σημείο. Γενικά το Bloodborne έχει αρκετές ομοιότητες με τα Dark Souls, ωστόσο διαθέτει έναν μυστηριώδη και ατμοσφαιρικό κόσμο που θα σας συναρπάσει.

7)The Witcher 3
Στην έβδομη θέση, άλλο ένα video game της FromSoftware…όχι εντάξει πλάκα κάνουμε, τρία και καλά ήτανε…στην έβδομη θέση λοιπόν η CD Projekt Red με το The Witcher 3, το οποίο έγινε και σειρά στο Netfix. Πρωταγωνιστής είναι ο Γκέραλντ, ένας γητευτής. Το συγκεκριμένο RPG έχει πολύ καλό σύστημα μάχης με δυνατές ή γρηγορες επιθέσεις, ενώ μπορείτε να αποφύγετε τα χτυπήματα με Backstep, Roll ή Parry. Ανάλογα με τον εχθρό καλό είναι να έχετε και το κατάλληλο ξίφος, ενώ οι μάχες με τα bosses είναι επικές. Το skill tree περιλαμβάνει upgrades σε: combat, signs, alchemy και general skills. , ενώ μπορείτε να φτιάξετε νέο armor διαλέγοντας ανάμεσα σε light, medium και heavy και να βάλετε runes στα σπαθιά σας. Συν τις άλλοις ελέγχετε και την Ciri, θετή κόρη του Γκέραλντ, ενώ ο κόσμος του είναι τεράστιος και πανέμορφος στο σχεδιασμό.

Η Πολώνική εταιρεία ανάπτυξης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077 το οποίο αν είναι τόσο καλό όσο το περιμένουμε τότε αφήστε μας ένα σχόλιο γιατί δεν υπάρχει άλλη θέση στο Top 10 αυτή τη στιγμή, αλλά αν είναι τόσο παιχνιδάρα, τότε θα πετάξουμε εκτός τα games της δέκατης θέσης και θα το βάλουμε…εκει που του αξίζει.

6)Grand Theft Auto V
Το σενάριο επικεντρώνεται γύρω από τους Michael, Franklin και Τrevor, οι οποίοι βρίσκονται στο Los Santos, κοινώς το Los Angeles. Για πρώτη φορά έχετε skills τα οποία ανεβάζετε όσο παίζετε, ενώ καθένας απ’ τους τρεις ήρωες διαθέτει και το δικό του special ability. Η οδήγηση βελτιώθηκε σε σχέση με το GTA 4, μπορείτε να κάνετε customize τα όπλα σας. Υπάρχουν κύριες και δευτερεύουσες αποστολές, αλλά και διάφορες δραστηριότητες, όπως τρίαθλο (τρέξιμο, κολύμπι και ποδήλατο), γκολφ, τένις, scuba diving κτλ. Τα heists είναι μεγάλες αποστολές με ληστείες στις οποίες συμμετέχουν και οι τρεις ήρωες. Γενικά το παιχνίδι έχει ατελείωτες δραστηριότητες, στις οποίες προστίθεται το Grand Theft Auto Online, με το οποίο παίζετε με άλλους παίκτες.

5)Red Dead Redemption 2
Η Rockstar μας χάρισε ένα prequel του πρώτου Red Dead Redemption καθώς βρισκόμαστε στο 1899, ακριβώς 12 χρόνια πριν από τα όσα έζησε ο σημαδεμένος John Marston. Θα μάθετε καλά την συμμορία του Dutch van Der Linde, η ιστορία είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχει δημιουργήσει η Rockstar. Ξεχωρίζει για το morality και honor system. Το sandbox αυτό στοιχείο, σας επιτρέπει να αλλάξετε την οπτική γωνία όλων των χαρακτήρων ως προς τον Arthur. Κοινώς, η συμπεριφορά σας, οι αποφάσεις σας, η διατήρηση της ψυχραιμίας σας και η πραγματοποίηση καλών ή παράνομων πράξεων καθορίζουν την φήμη που διαθέτει ο Arthur και την αντιμετώπιση του από τους άλλους NPCs. Η στόχευση και ο ρεαλισμός στην κίνηση είναι ο καλύτερος που έχουμε δει από κάθε άλλο Shooter, ενώ μπορείτε να αλλάξετε την κάμερα από τρίτου σε πρώτου προσώπου. Ο χαρακτήρας σας διαθέτει τα Health, Stamina και Dead Eye. Με το Dead Eye, έχετε ένα bullet time λίγων δευτερολέπτων με το οποίο μαρκάρετε τους εχθρούς σας και τους καθαρίζετε. Τα duels υπάρχουν και αυτά αλλά σε αρκετά μειωμένο βαθμό, ενώ ενισχύθηκε και το melee combat με περισσότερους συνδυασμούς, αυξημένη χρήση block και άλλα. Στην πορεία επίσης συλλέγετε χρήματα και αγοράζετε νέα όπλα για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Όλα αυτά συνδυάζονται με την εξερεύνηση της άγριας δύσης πάνω σε άλογα, κοινώς ότι καλύτερο.

4) The Last of Us: Part 2
Είναι το πιο αμφιλεγόμενο exclusive της Sony. Το sequel της Naughty Dog έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το πρώτο μέρος, αλλά αρκετές ομοιότητες στο gameplay. Συγκεκριμένα, ο κόσμος βρίσκεται ξανά σε πανδημία, κακή ώρα όπως στις μέρες μας, βασίζεστε ξανά στην περισυλλογή των resources με τα οποία κάνετε crafting εξοπλισμό για healing, βόμβες κτλ. και έχετε ξανά modifications στα όπλα. Απλά η διαφορά είναι ότι ελέγχετε περισσότερους του ενός χαρακτήρες και ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα skills και skill trees. Δυστυχώς το A.I. στους εχθρούς είναι τόσο γελοίο που το τερματίσαμε πανεύκολα στο ανώτερο επίπεδο δυσκολίας κοροϊδεύοντας τους εχθρούς με αντιπερισπασμούς, σκοτώνοντάς τους με stealth, τομέας που έχει αναβαθμιστεί, ενώ ακόμα κι όταν μας καταλάβαιναν, ε, πέφταμε όπου βρίσκαμε γρασίδι και μας ξεχνούσαν. Αυτό για το οποίο ξεχωρίζει το δεύτερο The Last of Us είναι το σενάριό του. Απ’ τη μία προσφέρει πολλές συγκινήσεις και από την άλλη προσπαθεί να περάσει μία επιτιδευμένη ατζέντα inclusivity. Όσοι το παίξετε από την αρχή ως το τέλος και δείτε ολόκληρη την εκπομπή μας Spoiler Maniacs, θα καταλάβετε τι εννοώ. Πάντως, θα σας χαρίσει άφθονα jump scares, splatter και ακόμη μεγαλύτερο αίσθημα τρόμου. Τέλος, υποστηρίζει ελληνικό voice acting και ελληνικά μενού.

3)Horizon Zero Dawn
Από την Guerilla, δημιουργό της σειράς Killzone. Για μένα είναι ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών και μπορώ να πω το δεύτερο καλύτερο Action RPG μετά το Skyrim. Θα το έβαζα άνετα στην πρώτη θέση αν είχε αρκετές ψήφους. Το Horizon Zero Dawn μας βάζει να ελέγξουμε την Aloy, σε ένα φανταστικό σενάριο, στο οποίο η Γη έχει γεμίσει με ρομπότ-δεινοσαύρους. Αντιμετωπίζετε τόσο αυτούς όσο και διάφορους εχθρούς στο μπόι σας. Το σύστημα μάχης, η χρήση όπλων και armor που έχουν rarity, επίπεδα σπανιότητας και η χρήση των skills στα διάφορα skill trees είναι τόσο απλά και κατανοητά που μπορεί να τα καταλάβει ακόμα κι ένα μικρό παιδί. Η πρωταγωνίστρια Aloy είναι τόσο συμπαθητική και συναισθηματική που θα την ερωτευτείτε και η μάχη απίστευτα συναρπαστική, καθώς θα βασίζεστε σε barrel rolls και στη χρήση διαφορετικών ειδών από melee όπλα ή βέλη τόξου, που θα έχουν να κάνουν με στοιχεία όπως φωτιά, πάγος ή ηλεκτρισμός και θα προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε τις αδυναμίες στα στοιχεία αυτά κάθε εχθρού σας, αλλά και τα αδύναμα σημεία του. Επίσης, μπορείτε να καβαλήσετε ορισμένους δεινοσαύρους, σαν pets. Ο κόσμος είναι αρκετά μεγάλος, τα γραφικά εκπληκτικά, υπάρχει fast travel, τα boss fights είναι επικά και το σενάριο θα σας συναρπάσει και στο τέλος θα σας κάνει να κλάψετε. Must have, είναι ένα από τα games τα οποία πρέπει να παίξεις πριν πεθάνεις.

2)Uncharted 4
Το πιο ολοκληρωμένο Uncharted, στο οποίο ο Nathan Drake ζει μια περιπέτεια μαζί με τον αδερφό του Sam και βέβαια πλάι στον παλιόφιλό του Sully και την γνώριμη πλέον αγαπημένη του Elena. Εδώ έχετε και την χρήση του stealth, ενώ οι γρίφοι είναι πιο λογικοί σε σχέση με τα προηγούμενα Uncharted όπου ορισμένοι χρειάζονταν walkthrough. Σημαντική προσθήκη στο gameplay είναι ο γάντζος, τον οποίο χρησιμοποιείτε για να αιωρείστε και να σκαρφαλώνετε σε ακόμη πιο δύσκολα σημεία, καθώς και το καρφί με το οποίο σκαρφαλώνετε. Οι προσθήκες στο gameplay είναι ελάχιστες, αλλά υπάρχει υψηλό A.I. με τους εχθρούς σας να επιχειρούν να σας πλαγιοκοπήσουν, απίστευτη δράση και καλογραμμένο σενάριο, ενώ θα συναντήσετε κι ένα πλήθος από multiplayer modes. Όλα αυτά με απίστευτα γραφικά, μεγάλη εναλλαγή τοποθεσιών ενώ τόσο στο Uncharted 4 όσο και στο Horizon υπάρχει υποστήριξη ελληνικών μενού και υποτίτλων.

1)God of War
Ο ημίθεος Κράτος μαζί με τον γιο του Ατρέα θα ζήσουν μια επική περιπέτεια. Αυτή τη φορά το αγαπημένο μας Action-Adventure έχει και RPG στοιχεία, καθώς διαθέτει xp, level up, skill trees, crafting και την δυνατότητα χρήσης runes στα όπλα και το armor. Το μόνο που δεν διαθέτει και που διαθέτουν τα RPG είναι η ελευθερία επιλογών, καθώς το σενάριο είναι linear. Πάντως θα περιπλανηθείτε σε διάφορα βασίλεια και θα δείτε μυθικά πλάσματα, ενώ έχετε και την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την βασική ιστορία και να ξεκλειδώσετε επιπλέον βασίλεια μετά από αυτή, εξερευνώντας έτσι πλήρως τον χάρτη. Στο δρόμο σας θα σας βοηθήσουν διάφοροι NPCs και σχεδόν όλοι τους έχουν μια ιστορία να σας πουν και πάντοτε άφθονο χιούμορ. Το σενάριο είναι καλογραμμένο και κατανοητό, ενώ οι δύο ήρωες αλληλοσυμπληρώνονται, καθώς ο Κράτος ειδικεύεται στις melee επιθέσεις και ταυτόχρονα ενώ πολεμάτε ελέγχετε και τον Ατρέα ο οποίος χτυπάει με το τόξο του. Αμφότεροι και οι δύο χαρακτήρες ανεβάζουν τα skills, το armor και τα όπλα τους, υπάρχουν γρίφοι, αρκετά απλοί και κατανοητοί, ενώ τα γραφικά και τα όπτικά εφέ είναι εκπληκτικά. Το God of War θεωρούμε ότι είναι το Νο.1 παιχνίδι του PS4, πρέπει οπωσδήποτε να το παίξετε πριν πεθάνετε, ενώ και αυτό υποστηρίζει ελληνικό voice acting και ελληνικά μενού.

Συνοψίζοντας
Κατά την άποψή μας, το PS4 ήταν η κονσόλα που μας έδωσε τα καλύτερα exclusives, καθώς η Sony αξιοποίησε τις ήδη γνωστές σειρές της και ταυτόχρονα δημιούργησε νέες. Εσείς ποια πιστεύετε ότι ήταν τα καλύτερα PS4 games; Πείτε μας την άποψή σας με ένα σχόλιο στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δείτε τα 20 καλύτερα games ενώ βρισκόμαστε σε καραντίνα για τον κορωνοϊό και τα 10 καλύτερα ελληνικά games.

Δείτε ακόμη τα 20 πολυαναμενόμενα games του 2020 και τα καλύτερα games της δεκαετίας.

Απολαύστε όλα τα προηγούμενα Best of. Στο επόμενο Best Of θα ασχοληθούμε με τα 10 καλύτερα games για Xbox One και στο μεθεπόμενο για τα 10 καλύτερα games για υπολογιστές Amstrad. Ψηφίστε το αγαπημένο σας παιχνίδι που θέλετε να μπει στο επόμενο Top 10 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BigGreekGamer (Level 30) 08/11/2020 17:12
Από την παραπάνω λίστα θα έλεγα πως το αγαπημένο μου είναι το The Last of Us: Part 2. Αλλά το δικό μου αγαπημένο είναι το Until Dawn.
#2 Gastone (Level 10) 08/11/2020 17:29
Bloodborne και God of War προσωπικά αγαπημένα. Όλα τα games που συμπεριλαμβάνον ται στην λίστα είναι αριστουργήματα. Αν και πιστεύω πως το γενικά αδικημένο Days Gone αξίζει μια θέση στην δεκάδα.
#3 Dylandog (Level 24) 09/11/2020 21:12
Το RDR 2 ήταν επικό και μπαίνει άνετα πρώτο για μένα. Το The Witcher 3 ακολουθεί και τρίτο βάζω το The Last of Us 2. Από εκεί και έπειτα Horizon Zero Dawn, Uncharted 4 και God of War. Το GTA V το είχα παίξει στην προηγούμενη γενιά και μόνο γι΄ αυτό δεν το βάζω. Για το Ghost of Tsushima συμφωνώ ότι κάνει κοιλιά και κουράζει, παρόλο που έχει γίνει καλή δουλειά γενικά.
Για να δούμε τι θα μας φέρει η νέα γενιά.

Top-game-of-the-month 

 
Notification