Ειδήσεις

0 user comments
Το reboot της ταινίας βρίσκεται σε εξέλιξη.
19 Αυγούστου, 14:49
0 user comments
RPG
Αναδεικνύει την RTX technology.
19 Αυγούστου, 14:08
0 user comments
Νέες προσθήκες και αναλυτικές λεπτομέρειες.
19 Αυγούστου, 13:19
1 user comments
H νέα έκδοση του παιχνιδιού φέρνει πολλές αλλαγές στο PvP mode. [UPDATE]
19 Αυγούστου, 11:00
0 user comments
Μπείτε στον κόσμο του Link.
19 Αυγούστου, 00:26
0 user comments
Αυτοί οι modders...μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλουν να ξυρίσεις.
18 Αυγούστου, 23:43
16 user comments
Θα αποκαλυφθεί στην Gamescom. [UPDATE]
18 Αυγούστου, 22:15
0 user comments
 Με τον Damian Wayne.
18 Αυγούστου, 21:47
0 user comments
FPS
Μιας και απαιτείται η αγορά 22 αντικειμένων.
18 Αυγούστου, 14:16
0 user comments
Δύο αποχωρήσεις μέσα σε λίγες ημέρες. [UPDATE]
18 Αυγούστου, 13:55
0 user comments
Αυστραλός πολιτικός χαρακτηρίζει το ban παράλογο. [UPDATE]
18 Αυγούστου, 13:40
0 user comments
Στο νέο βίντεο δείτε πως...θα γράψετε ιστορία. [UPDATE]
18 Αυγούστου, 13:15
1 user comments
Θα δοθεί επίσης βάση σε υψηλά fps.
17 Αυγούστου, 21:06
0 user comments
Οι fans το περίμεναν εδώ και καιρό.
17 Αυγούστου, 20:33
Μόνιμες Στήλες Critical Hit Εισαγωγή στο EVE Online

Εισαγωγή στο EVE Online

Wednesday, 31 Jul 2019  | in Critical Hit | Γράφτηκε από τον Nikos Georgopoulos  
Nikos Georgopoulos

Nikos Georgopoulos  

Now playing: Metal Gear Solid 5
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/85/de/23/eve-online-900x506-2-1564584346.jpg
 

Εισαγωγή στο EVE Online

Συμβουλές για αρχάριους.

Γνωρίζατε ότι το EVE Online είναι το πιο δύσκολο MMO που θα μπορούσατε να παίξετε; Είναι μεγάλο, απίστευτα περίπλοκο και εμπνέεται από έναν πολιτισμό που χτίστηκε γύρω από την φιλοσοφία του να τρέφεσαι από τους αδύναμους. Αντίστροφα, το να μάθεις να παίξεις Eve Online, αποτελεί μία από τις πιο πλούσιες και καθοριστικές στιγμές που μπορείς να ζήσεις. Πρόσφατα, το Eve είχε ένα free-to-play update, επομένως υπήρχουν ελάχιστες ανησυχίες που σας εμποδίζουν να μπείτε πλέον στον εικονικό γαλαξία του New Eden για να εξερευνήσετε αν αυτή η αιματηρή εκκίνηση σας ταιριάζει. Όταν συνδεθείτε και ολοκληρώσετε το customization του χαρακτήρα σας και παίξετε όλα τα tutorials, δείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Μπείτε σε ένα Corporation
Στα περισσότερα MMO δεν αρκεί το να παίζετε μόνοι σας και το να κάνετε κάτι τέτοιο στο EVE Online θα επιταχύνει την πλήξη και την βαρεμάρα. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί για να διαβάσετε και να μάθετε σχεδόν τα πάντα για το EVE Onlne, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο ουσιαστικό στο να προσαρμοστείτε από το να παίζετε με πραγματικούς παίκτες. Σχεδόν κάθε παίκτης στο παιχνίδι αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι το νέο περιιβάλλον για το μέλλον του. Επομένως είναι καλύτερα να γίνετε μέλος μιας ομοσπονδίας αντί να παίζετε μόνος και να είστε παγιδευμένοι σε έναν περίπλοκο γαλαξία χωρίς πολλές πληροφορίες. Στην αρχή έχετε επιλογή να μπείτε σε ένα από τα groups για να διασφαμίσετε την προστασία σας, την νίκη σας και αντίστοιχα την ήττα των αντιπάλων σας. Πέρα από τις μάχες. θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε έναν μεγάλο γαλαξία ελέγχοντας το αεροσκάφος σας, κάνοντας περιήγηση σε ηλικιακά συστήματα και μεταβαίνοντας σε έναν πλανήτη για να αποκαλύψετε τα σκοτεινά μυστικά του.

Τα groups είναι τα εξής:
Pandemic Horde: Η νέα Playable λεγεώνα των Pandemic αποτελεί μια ομάδα σκληροτράχυλων πολεμιστών του EVE Online. Είναι τεράστια και στερείται της ευέλικτης δομής μιας Small Corporation. Οι gamers θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να κάνετε νέους φίλους και να μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις.
Karmafleet: Αλληλεπιδράστε με τους Goonswarm, καθώς έχουν την δική τους εκδοχή της Pandemic Horde, τους Karmafleet και είναι το ίδιο ικανοί με τους ανταγωνιστές τους. Ένας λόγος για να συμμετάσχετε σε αυτή την ομάδα είναι ότι σας δίνει πρόσβαση σε ένα από τα πιο ενεργά κτίρια συμμάχων στο Eve Online.
Dreddit: Μία από τις μεγαλύτερες συμμαχίες στην ιστορία του EVE Online καθώς σας δίνει πολλά στοιχεία.
Eve University: Όλες οι παραπάνω προτάσεις σας βοηθούν να βγείτε έξω και να πολεμήσετε σε χρόνο ρεκόρ και τα περιβάλλοντα στα οποία πολεμούν οι αυτοκρατορίες μάχονται για την κυριαρχία. Αλλά σε περίπτωση που δεν σας αρέσει να είστε στρατιώτης που να ανήκει σε συμμαχία και να πολεμάει καθημερινά, τότε θα πρέπε να ενταχθείτε στο EVE University.

Εξετάστε τι θέλετε να κάνετε
Όταν μπείτε επιτυχώς σε ένα δημοφιλές corporation, μάθετε τους βασικούς κανόνες αρχίστε να σκέπτεστε τι θα πρέπει να κάνετε για να μείνετε καιρό στο Eve Online. Όπως και σε άλλα MMOs, θα πρέπει να σκεφτείτε τουλάχιστον ένα χρόνο στο μέλλον, αλλά το σύστημα των skills στο EVE Online ανταμείβει κάθε παίκτη που είναι κυρίαρχος σε πρωτεύοντα skills και έχει πρόθεση να εκπαιδευτεί.

Το σύστημα οικονομίας
Το Eve Online έχει μια ανοιχτή οικονομία η οποία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες της. Οι NPC-έμπροι σας πουλάνε βιβλία τα οποία χρησιμοποιείτε για να μάθετε νέα skills και blueprints για να φτιάξετε πλοία και modules. Οι συγκεκριμένοι έμποροι μπορούν να αγοράσουν από εσάς και να σας πουλήσουν αγαθά για εμπόριο. Ωστόσο, κάποια αγαθά είναι διαθέσιμα μόνο για trade ανάμεσα σε non-player merchants, ενώ κάποια άλλα έχουν λειτουργική χρήση και δεν είναι αγαθά για trade με NPCs. Τα EVE ISK (Interstellar Kredits) είναι το νόμισμα του παιχνιδιού που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε επιπλέον περιεχόμενο και να προχωρήσετε μέσα στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, μπορείτε να αγοράσετε ISK με πραγματικά χρήματα ή ολοκληρώνοντας objectives που σας δίνουν οι NPCs.

Μην χάνετε την ευκαιρία να μάθετε
Πέρα από την συμπεριφορά σας με το αεροσκάφος, θα πρέπει αντίστοιχα να εστιάσετε στο να μάθετε πράγματα. Το Eve είναι ένα σπάνιο είδος παιχνιδιού που δίνει αξία στη στρατηγική, την οποία θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε ματά από κάθε ήττα και να εξερευνήσετε πως θα γίνετε καλύτερος, κάτι που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του χαρακτήρα σας ως παίκτη. Ενώ εξερευνάτε το περιβάλλον, θα πρέεπι να ανακαλύψετε πολλά μυστικά, να μάθετε από τους NPCs και να κάνετε boost τα abilities σας, με στόχο να κυριαρχήσετε στο παιχνίδι.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

Notification