Ειδήσεις

0 user comments
Ένα triple-A Roguelike στο νέο μας gameplay.
07 Μαΐου, 13:09
0 user comments
Σύμφωνα με αναφορά που βγήκε στη δημοσιότητα.
07 Μαΐου, 12:08
0 user comments
RPG
Νέα 4K έκδοση για όλες τις πλατφόρμες.
06 Μαΐου, 23:35
0 user comments
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα. [UPDATE]
06 Μαΐου, 23:10
0 user comments
Νέο free-to-play Survival Shooter.
06 Μαΐου, 22:06
0 user comments
Χωρίς αλλαγές στην εμφάνιση ή την απόδοση.
06 Μαΐου, 21:56
0 user comments
Στο δίκτυο HBO.
06 Μαΐου, 20:28
0 user comments
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι πατέντες της Worlds Incorporated είναι αφηρημένες ιδέες.
06 Μαΐου, 19:02
0 user comments
Ένα point-and-click Adventure που θα σας ταξιδέψει στην Αυστρία του 20ού αιώνα.
06 Μαΐου, 18:23

Battlefield V

Hot
Πολεμήστε στα άγνωστα θέατρα επιχειρήσεων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Πολεμήστε στα άγνωστα θέατρα επιχειρήσεων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Πολεμήστε στα άγνωστα θέατρα επιχειρήσεων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα φαινόμενο “ντόμινο” στα FPS, με τα Battlefield 1 και Call of Duty: WWII να επιστρέφουν μετά από καιρό στις μάχες των αρχών και των μέσων του 20ου αιώνα. Η νέα κυκλοφορία της DICE ακολουθεί αυτό το μοτίβο στην νέα της κυκλοφορία, μεταφέροντας τις συγκρούσεις της στα πεδία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι αρχικές αντιδράσεις του κοινού στο πρώτο τρέιλερ δεν ήταν και οι πιο θετικές, μιας και εκείνο δεν έκανε ξεκάθαρο το τι θα πρέπει να περιμένει κανείς ακριβώς από το Battlefield V, ενώ η πρωταγωνιστική θέση μιας γυναίκας στο βίντεο έκανε πολλά φρύδια να σηκωθούν όσον αφορά το θέμα της ιστορικής ακρίβειας.

Οι μάχες που έμειναν στην αφάνεια
Η σειρά Battlefield δεν φημίζεται για τα σενάριά της, μιας και στην πλειοψηφία των games της σειράς οι single-player αποστολές αποτελούν απλά tutorials για να προετοιμαστείτε για το multiplayer. Ωστόσο, στο Battlefield 1 εισήχθησαν τα War Stories, αυτοτελείς αποστολές διάρκειας περίπου μιας ώρας έκαστη, οι οποίες εξιστορούν τα κατορθώματα διαφόρων στρατιωτών του εκάστοτε θεάτρου επιχειρήσεων. Το Battlefield V περιλαμβάνει τρεις τέτοιες ιστορίες (συν μία που θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Δεκέμβριο και επιπλέον War Stories που θα προστεθούν με DLC αργότερα) στις οποίες αναλαμβάνετε τον ρόλο τριών διαφορετικών μαχητών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Battlefield V 1

Η πρώτη ιστορία σας μεταφέρει στην βόρεια Αφρική όπου πρέπει να προκαλέσετε δολιοφθορές στις εγκαταστάσεις των Γερμανών, ενώ στην δεύτερη αναλαμβάνετε τον ρόλο μιας Νορβηγίδας αντάρτισσας της αντίστασης που προσπαθεί να σώσει την μητέρα της από την αιχμαλωσία. Στην τρίτη ιστορία θα ζήσετε ένα μέρος των επιχειρήσεων για την απελευθέρωση της Γαλλίας μέσα από τα μάτια ενός Αφρικανού στρατιώτη που επιστρατεύτηκε από τις αποικίες (Senegalese Tirailleurs). Η DICE απέφυγε την πεπατημένη σεναριακή οδό και αντί να μας παρουσιάσει ακομα μια απόβαση στην Νορμανδία, επέλεξε ως επί το πλείστον άγνωστες στιγμές του πολέμου, φέρνοντας μια σχετική φρεσκάδα. Και οι τρεις ιστορίες είναι πολύ καλά αποδοσμένες, με μια κινηματογραφική αισθητική και πολλές έντονα συναισθηματικές στιγμές, όμως εκείνη με τον στρατιώτη των Senegalese Tirailleurs ξεχωρίζει για τον συγκινητικότατο τρόπο που περνάει μηνύματα κατά του ρατσισμού και της αποικιοκρατίας.

Πολεμήστε δίχως αύριο
Τα War Stories λειτουργούν ως tutorial, όπου μπορείτε να εξοικειωθείτε με τον στιβαρότατο χειρισμό και τα όπλα του Battlefield V. Οι δύο από τις τρεις αποστολές έχουν έντονο το στοιχείο stealth, κάτι στο οποίο όμως δεν μπορεί να πει κανείς ότι το ΑΙ ανταποκρίνεται 100%. Κάποιες φορές θα πυροβολήσετε κάποιον και οι συνάδελφοί του 5 μέτρα πιο πέρα δεν θα πάρουν χαμπάρι, ενώ κάποιες άλλες θα πυροβολήσετε κάποιον με σιγαστήρα και ένας συμπολεμιστής του 15 μέτρα μακριά και με γυρισμένη πλάτη θα γυρίσει και θα σας πυροβολήσει αυτόματα σαν να είχε μάτια και στην πλάτη. Αυτό σημαίνει πως ένα καλά μελετημένο σας πλάνο μπορεί να πάει στραβά χωρίς να το επιδιώκετε και να βρεθείτε σε αρκετά δύσκολη θέση, καθώς οι μάχες έχουν αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο πρόκλησης.

Τα τέσσερα classes του Battlefield V (Assault, Medic, Support και Recon) έχουν το καθένα το δικό του σετ από διαθέσιμα όπλα και ταιριάζει σε διαφορετικό στιλ παιξίματος. Το Assault Class ειδικεύεται στην “παραδοσιακή” μάχη πεζικού, ο Medic μοιράζει medkits και ειδικεύεται στο να επαναφέρει τραυματισμένους συμπολεμιστές, ο Support μοιράζει πυρομαχικά και υποστηρίζει τους συμπαίκτες του με πυρά πολυβόλων και ο Recon χρησιμοποιεί Sniper Rifles από μακριά και ανιχνεύει τους εχθρούς. Κάθε class ξεκινάει στο παιχνίδι με μια ειδικότητα, ενώ παίζοντας multiplayer και ανεβαίνοντας ranks ξεκλειδώνεται και η δεύτερη, η οποία διαθέτει διαφορετικές ιδιότητες. Έτσι, έχετε επιλογές για ποικιλία από στιλ μέσα στο ίδιο class, κάτι που προσδίδει επιπλέον πιθανούς συνδυασμούς ικανοτήτων και εξοπλισμού.

Στο “Company” menu είναι αποθηκευμένοι οι 8 χαρακτήρες σας, ένας από κάθε class για Συμμάχους και Γερμανούς αντίστοιχα. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του καθενός τους, να επιλέξετε στολές, εξοπλισμό, ειδικότητες, καθώς και να ααναβαθμίσετε τον εξοπλισμό τους. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι ναι μεν υπάρχουν και επιλογές για γυναικείους χαρακτήρες, όμως σε καμία περίπτωση δεν “κλέβουν την παράσταση”. Ούτως ή άλλως, με κράνος και στολή δεν διαφέρουν από τους άνδρες, πόσο μάλιστα μέσα στην μάχη, τις περισσότερες φορές θα τις καταλάβετε μόνο από την φωνή. Οι “πιουρίστες” ίσως χαλαστούν από την παρουσία αυτή, αλλά από την στιγμή που Άγγλοι πολεμούν Γερμανούς στην... Ολλανδία, το να κατηγορεί κανείς τις γυναίκες ως πηγή της όποιας ιστορικής ανακρίβειας είναι ένας τουλάχιστον φαιδρός ισχυρισμός.

Battlefield V 2

Μετά από τον σαματά που έγινε με το θέμα των microtransactions στο Battlefront, η ΕΑ φαίνεται να προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα της όσον αφορά τον τομέα αυτό, δηλώνοντας ότι το Battlefield V δεν θα περιέχει loot boxes και πως όλο το περιεχόμενο που θα προστεθεί αργότερα θα είναι δωρεάν. Όντως, πέρα από κάποια συγκεκριμένα αισθητικά αντικείμενα που θα μπορείτε να αγοράσετε με χρήματα, ό,τι άλλο έξτρα διατίθεται προς αγορά μπορείτε να το αποκτήσετε ξοδεύοντας Company Coins τα οποία αποκτάτε παίζοντας και ολοκληρώνοντας Challenges.

Η ποικιλία των όπλων είναι ικανοποιητική, με 30 κύρια και 16 δευτερεύοντα όπλα της εποχής χωρισμένα σε 10 κατηγορίες (assault rifles, semi-automatic rifles, bolt-action rifles, self-loading rifles, submachineguns, light machineguns, medium machineguns, shotguns, sidearms και melee), ενώ περιλαμβάνονται και 16 επιπλέον κομμάτια εξοπλισμού, όπως πχ. το sticky dynamite. Τα 26 οχήματα που περιλαμβάνονται έχουν ικανοποιητική ακρίβεια στον χειρισμό, αν και δίνουν μια αίσθηση μεγαλύτερης ανεξαρτησίας από το πεζικό σε σχέση με το Battlefield 1, γεφυρώνοντας κάπως τον ρόλο τους ανάμεσα σε αυτό και τα games της σειράς που διαδραματίζονται σε πιο σύγχρονες εποχές. Το κάθε κύριο όπλο και το κάθε όχημα έχει το δικό του σύστημα αναβάθμισης όσο το χρησιμοποιείτε και έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά στο θέμα του balance, καθώς κανένα όπλο δεν φαντάζει “άχρηστο”, ακόμα και χωρίς upgrades.

Battlefield V 3

Η συνεργασία είναι το κλειδί για τη νίκη
Οι γνώριμες μάχες 64 παικτών της σειράς επιστρέφουν σε 8 διαφορετικά maps, τα οποία ποικίλουν σε πυκνότητα κτιρίων και τοποθεσιών από διάφορα σημεία της Ευρώπης, όπως τα έρημα τοπία της Β. Αφρικής, η Γαλλική επαρχία, οι ακτές της Νορβηγίας και τα ερείπια του Rotterdam, το οποίο είναι το map που ξεχωρίζει λόγω της ατμόσφαιράς του και της ποικιλίας που προσφέρει με τους στενούς κλειστούς χώρους, τις ανοιχτές περιοχές και τους δρόμους που προσφέρονται για σφοδρές οδομαχίες. Η μορφή του κάθε map αλλάζει κατά την διάρκεια της μάχης, καθώς τοίχοι, οροφές, οχυρώσεις και κτίρια μπορούν να καταστραφούν, αναγκάζοντάς σας να αναπροσαρμόσετε τις τακτικές σας στα νέα δεδομένα.

Θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με την ομάδα σας πιο πολύ από ποτέ.

Όσον αφορά τα modes, τα γνώριμα Conquest, Domination, Team Deathmatch και Frontlines είναι παρόντα, με τα περισσότερα να έχουν αρκετές ομοιότητες στην όλη εμπειρία που προσφέρουν και κύριο σκοπό να κατακτήσετε τα objectives και/ή να σκοτώσετε αρκετούς εχθρούς μέχρι να μειώσετε τα tickets τους στο 0. Από τα “απλά” multiplayer modes, το Frontlines ξεχωρίζει λόγω της ενδιαφέρουσας και ρευστής δυναμικής του, καθώς κάθε objective που καταλαμβάνει η ομάδα ξεκλειδώνει το επόμενο και η μάχη αλλάζει σημείο εστίασης. Το πολυαναμενόμενο Battle Royale mode που ονομάζεται “Firestorm” θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, οπότε έχετέ το υπόψη αν αποτελεί κριτήριο για την αγορά του παιχνιδιού τώρα ή αργότερα.

Battlefield V 4

Ωστόσο, το multiplayer mode που προταγωνιστεί στο Battlefield V είναι το Grand Operations mode, το οποίο περιλαμβάνει τρεις μάχες στην σειρά και το αποτέλεσμα της κάθε μίας έχει αντίστοιχες επιπτώσεις για τους νικητές και τους ηττημένους. Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο του συγκεκριμένου mode είναι οι μάχες “Airborne Assault” που υπάρχουν μόνο σε αυτό και είναι συνήθως η πρώτη από τις τρεις μάχες. Στο Airborne Assault οι αμυνόμενοι πρέπει να ετοιμάσουν τις οχυρώσεις τους γύρω από κάποια objectives τα οποία οι επιτιθέμενοι πρέπει να καταστρέψουν. Το twist όμως έρχεται με το γεγονός ότι οι επιτιθέμενοι πέφτουν με αλεξίπτωτο από μεταγωγικά αεροσκάφη σε όποιο σημείο επιθυμούν, δίνοντας έτσι έναν σχετικά απρόβλεπτο χαρακτήρα στην έκβαση της μάχης.

Σε γενικές γραμμές, η DICE ενθαρρύνει την ομαδικότητα, έχοντας κάνει κάποιες ρυθμίσεις στο gameplay με αυτό τον σκοπό. Τα sniper rifles κάνουν μικρότερο damage μεν, αλλά όχι αρκετά λιγότερο ώστε να χαλάσει το balance μεταξύ των classes. Πλέον το health σας δεν αναπληρώνεται πέρα από κάποιο σημείο χωρίς medkit και μπορείτε να κουβαλάτε πάνω σας μόνο ένα, οπότε οι medics είναι απαραίτητοι. Η υποστήριξη μάχης με medkits, πυρομαχικά κλπ. αποδίδει περισσότερους πόντους από παλαιότερα, το οποίο σημαίνει ότι νέοι παίκτες μπορούν να συμβάλλουν στην μάχη σε αυτούς τους ρόλους και να λάβουν ένα σεβαστό score ακόμα και αν δεν είναι δεινοί σκοπευτές. Επίσης, χωρίς την χρήση κάποιων συγκεκριμένων skills ή αντικειμένων δεν μπορείτε να κάνετε spot εχθρούς για τους συμπαίκτες σας, οπότε η άμεση επικοινωνία είναι ακόμα σημαντικότερη από πριν.

Battlefield V 5

Τα χρώματα του πολέμου
Είναι άξιο απορίας το πως κάποια πράγματα μπορούν να “ξεφύγουν” της υπόληψης των developers, ειδικά σε τόσο γνωστές σειρές. Ενώ ο ο σχεδιασμός των μοντέλων και των τοπίων είναι λεπτομερέστατος, ο φωτισμός σε ικανοποιητικότατα επίπεδα και εν γένει οπτικά το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο, τα bugs και τα glitches τα οποία είναι παρόντα στο Battlefield V δύνανται να είναι άλλωτε αστεία και άλλωτε εκνευριστικά. Παράδειγμα του “αστείου” είναι πτώματα να “παγώνουν” σε αστείες στάσεις και παράδειγμα “εκνευριστικού” είναι όταν προσπαθείτε να στοχεύσετε να κοιτάτε το κοντάκι και όχι τα σκοπευτικά του όπλου σας. Αν και συμβαίνει ελάχιστα, μπορεί να γίνει σε κάποια κρίσιμη στιγμή και να σας ξενερώσει.

Τα animations του χαρακτήρα σας, του περιβάλλοντος και των οχημάτων είναι αρκετά ομαλά σε γενικές γραμμές, με εξαίρεση κάποιες άτσαλες κινήσεις στα μοντέλα άλλων παικτών (κατά πάσα πιθανότητα λόγω της ανταπόκρισης του χειρισμού τους και πως μεταφράζονται στην δική σας οπτική γωνία), ενώ το framerate σε γενικές γραμμές είναι σταθερό, αν και παρατηρήθηκαν ορισμένες πτώσεις σε στιγμές μεγάλων εκρήξεων εν μέσω έντονων μαχών.

Το στρες της μάχης στα αυτιά σας
Η δουλειά που έχει γίνει στον ακουστικό τομέα του Battlefield V είναι άψογη. Το soundtrack είναι σαν να βγήκε από χολιγουντιανές πολεμικές ταινίες και κυμαίνεται από διακριτικές ambient φόρμες μέχρι ορχηστρικά κομμάτια που τονίζουν την ένταση της δράσης, καθώς και συγκινητικότατες μελωδίες παντρεμένες με στρατιωτικά εμβατήρια. Οι στρατιώτες φωνάζουν μέσα στο χάος της μάχης έτσι όπως αρμόζει και το κομφούζιο πυροβολισμών και εκρήξεων σας μεταφέρει την ανδρεναλίνη και τον πανικό που επικρατεί στο πεδίο της μάχης.

Τα ηχητικά εφέ είναι ρεαλιστικότατα και επιβλητικά, με ξεκάθαρη την αίσθηση απόστασης και κατεύθυνσής τους. Το voice acting είναι εξαιρετικό, με μεγάλο ατού όπως πάντα η χρήση των μητρικών γλωσσών των στρατιωτών (Αγγλικά και Γερμανικά στο multiplayer, συν Γαλλικά και Νορβηγικά στα αντίστοιχα War Stories). Το μόνο “μελανό” σημείο που στερεί από το Battlefield V την απόλυτη ηχητική τελειότητα είναι η προφορά του εκφωνητή του Άξονα, ο οποίος μιλάει στα Αγγλικά με γερμανική προφορά.

Battlefield V 6

Δεν φτάνει τον προκάτοχό του, αλλά είναι άξιο προσοχής
Έχει πέσει πολλή δουλειά στην ανάπτυξη του Battlefield V. Αν και μερικοί ίσως δυσανασχετούν με το ότι κάποια modes και επιπλέον χαρακτηριστικά θα προστεθούν αργότερα, η συνολική ποιότητά του φανερώνει ένα προσεγμένο project, με μόνη εξαίρεση τα όποια bugs και glitches που αν και μπορεί να ενοχλήσουν κάποιες στιγμές, δεν θα σας χαλάσουν την εμπειρία. Στο σύνολό του είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα παιχνίδι Battlefield και ήδη το υπάρχον περιεχόμενο θα σας κρατήσει απασχολημένους μέχρι να κυκλοφορήσουν και οι επόμενες (δωρεάν) προσθήκες.

 

ΘΕΤΙΚΑ
- Σχεδόν άψογος ηχητικός τομέας
- Όμορφα αποδοσμένα τοπία της Ευρώπης και της Β. Αφρικής
- Κινηματογραφικού χαρακτήρα single-player αποστολές
- Καλός χειρισμός
- Με τα classes υποστήριξης μαζεύετε score χωρίς να απαιτείται καλό σημάδι
- To Grand Operations mode προσφέρει ποικιλία από modes σε 1 match

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
- Λίγα War Stories
- Αδικαιολόγητα bugs & glitches
- "Αψυχολόγητο" ΑΙ στο single-player mode
- To υπάρχον περιεχόμενο ίσως φανεί "λίγο" σε μερικούς

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 9.5
Σενάριο: 7.5 
Gameplay: 8

Αντοχή: 7
Γενικά: 7.9

Θα σας προσφέρει ήδη πολλές ώρες διασκέδασης και οι μελλοντικές προσθήκες θα το κρατήσουν "φρέσκο".

Γιώργος Τζίτζιφας

 

 

NEWS   VIEW ALL

Battlefield V Battle Royale mode: Firestorm

[Αρχική δημοσίευση: 19/4/18] Μετά τα PUBG και Fortnite πολλές εταιρείες ετοιμάζουν Battle Royale games ή Battle Royale modes στα games τους. Μία εξ αυτών είναι και η EA DICE, δημιουργός της σειράς Bat...
Posted (11 Apr 2019)

Battlefield V

[Αρχική δημοσίευση: 9/5/18] Κατά τη διάρκεια συνέδριου της EA, στο πλαίσιο του απολογισμού του τέταρτου τριμήνου του οικονομικού έτους, έγινε γνωστό πως το επερχόμενο Battlefield θα περιέχει single ...
Posted (10 Nov 2018)

EA: "Το Battlefield V δεν θα είναι pay-to-win"

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι στο Battlefield V δεν θα υπάρχουν μικροσυναλλαγές για αντικείμενα που σας δίνουν πλεονέκτημα στη μάχη, κοινώς δεν θα επικρατεί η λογική pay to win. Θα υπάρχουν όμως...
Posted (30 Oct 2018)

Γυναίκες στο Battlefield V

[Αρχική δημοσίευση: 26/5/18] Η EA μίλησε για τους θηλυκούς χαρακτήρες του Battlefield V. Την Τετάρτη 23/5 έγινε η αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου Battlefield V από την EA DICE. Παρά το γεγονός το ότι ...
Posted (23 Aug 2018)

User reviews

1 review
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
6.0(1)
To write a review please register or
BADlefield
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
6.0
[b]ΚΑΚΙΣΤΟ[/b] 
[b]Γραφικά χάλια[/b], χειρότερα από το Battlefield 1... (Το χέρι του όταν σέρενται είναι στον αέρα...) 
[b]Σενάριο ανύπαρκτο[/b], που σημαίνει βαρεμάρα για τον single player gamer... 
[b]Single player περιορισμένο[/b] σε μία ελάχιστη διάρκεια... 
  
[i]ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΑΡΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ MULTIPLAYER ΣΚΟΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ...[/i] 
 
Το Call Of Duty WWII αν και περιορισμένης διάρκειας είναι απείρως καλύτερο από αυτό το έκτρωμα...

Report this review Comments (0) | Was this review helpful?

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 22/11/2018 15:10
θα ξεκινήσω απο τα αδικαιολόγητα bugs & glitches, επίσης δεν βλέπουμε και καποια τεράστια αλλαγη από το BF1. Οτι αφορα απο γραφικα και ηχο ειναι παρα πολυ καλα
#2 AntonKos (Level 17) 23/11/2018 01:00
Θα συμφωνήσω με το review γιατί όφειλε να έχει περισσότερο περιεχόμενο όχι μόνο στα war stories αλλά και στο Battle Royale. Αν το είχε θα μιλάγαμε για μεγάλη διαφορά από το Call of Duty (που δεν το ακουμπάω). Και να προσθέσω κάτι προσωπικό ότι κάπου έχει αρχίσει να κουράζει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος τον οποίο έχουμε μάθει απ' έξω. Πρέπει να βρουν επιτελους αλλα σεναρια.
#3 Astro (Level 19) 23/11/2018 23:13
Θα συμφωνήσω με το review γιατί όφειλε να έχει περισσότερο περιεχόμενο όχι μόνο στα war stories αλλά και στο Battle Royale.
#4 +1 anestis88 (Level 1) 24/11/2018 10:21
Ένα από τα στοιχεία που με κέρδισε το Battlefield 1 είναι τα ιστορικά γεγονότα στα οποία διαδραματίζεται η ιστορία του βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα , όπως καταλαβαίνεται αυτό δεν συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό στο BFV μάλιστα οι ''νεοτερισμοί'' που εισάγει κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Προς το παρόν θα περιμένω.
#5 ginogigiki (Level 8) 14/12/2018 18:43
ΚΑΚΙΣΤΟ
Γραφικά χάλια, χειρότερα από το Battlefield 1... (Το χέρι του όταν σέρενται είναι στον αέρα...)
Σενάριο ανύπαρκτο, που σημαίνει βαρεμάρα για τον single player gamer...
Single player περιορισμένο σε μία ελάχιστη διάρκεια...

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΑΡΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ MULTIPLAYER ΣΚΟΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ...

Το Call Of Duty WWII αν και περιορισμένης διάρκειας είναι απείρως καλύτερο από αυτό το έκτρωμα...

Top-game-of-the-month 

 
Notification