Ειδήσεις

0 user comments
FPS
Αναβάλλεται για τρίτη φορά και θα γίνει στις 17 Ιουνίου. [UPDATE]
04 Ιουνίου, 14:55
0
Ρόδα, γκάζια και κοπάνα.
04 Ιουνίου, 14:02
0 user comments
Η Microsoft φαίνεται να είναι κοντά στην υλοποίηση του project της με την ονομασία Mercury.
04 Ιουνίου, 13:54
0 user comments
FPS
Η Infinity Ward πρόσθεσε χάρτη από το CoD: Modern Warfare 3.
04 Ιουνίου, 13:05
1 user comments
RPG
Νέο dev diary από την InXile Entertainment. [UPDATE]
04 Ιουνίου, 12:26
0 user comments
Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στην Αμερική. [UPDATE]
04 Ιουνίου, 12:18
0 user comments
FPS
Εντείνει τις προσπάθειές της με αφορμή τον θάνατο του George Floyd.
04 Ιουνίου, 08:32
0 user comments
Δείτε τον κόσμο του παιχνιδιού. [UPDATE]
03 Ιουνίου, 23:15
Reviews Forza Horizon 4
Comments (4)

Forza Horizon 4 Hot

Τρέξτε άφοβα χωρίς διδακτορικό στην οδήγηση. 

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0b/12/16/forza-horizon-4-box-21-1539001699.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Τρέξτε άφοβα χωρίς διδακτορικό στην οδήγηση. 

Με πλήθος αυτοκινήτων που έχουν αναπαραχθεί πιστά με άδεια από τις εταιρείες παραγωγής, εντυπωσιακές τοποθεσίες, εκπληκτικά μοντέλα και χειρισμό με υψηλό βαθμό δυσκολίας σίγουρα όλοι σκέφτεστε ότι οι developers του Forza Horizon 4 θα αρχίσουν να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον πιο ρεαλιστικό εξομοιωτή οδήγησης. Το θέμα όμως είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια αντιγραφή του Forza Motorsport και επικόλληση σε έναν open world χάρτη.

Το 2012 με τη κυκλοφορία του Forza Horizon έγινε μια προσπάθεια προσέγγισης της οδηγικής εξομοίωσης με τελείως διαφορετικό τρόπο από το Forza Motorsport. Το περιεχόμενο παραμένει πάνω κάτω το ίδιο (αυτοκίνητα, περισσότερα αυτοκίνητα, αγώνες, περισσότεροι αγώνες) αλλά η παρουσίαση και η εκτέλεση είναι τελείως διαφορετικές. Κεντρικό ρόλο σε αυτό παίζει το open-world στοιχείο, με έναν μεγάλο και ενδιαφέροντα χάρτη και την έντονη δυνατότητα της εξερεύνησης. Και να που φτάσαμε στο τέταρτο μέρος της σειράς το οποίο ήρθε «φουριόζικο» για να μας εντυπωσιάσει για τα καλά. Το θέμα όμως είναι αν θα καταφέρει να ξεχωρίσει από την προηγούμενη κυκλοφορία ή αν θα αποτελέσει απλά άλλη μια προσθήκη στη σειρά.

Ζωντανά στο σπίτι ξεπροβάλλει νέος ορίζοντας
Μετά από το ταξίδι σας στην Αυστραλία, το Forza Horizon 4 σας προσκαλεί να οδηγήσετε δεκάδες διαφορετικά αμάξια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρόλο που δεν απεικονίζει κάποια πραγματική τοποθεσία, η Playground Games μας ταξιδεύει εκεί με τις απέραντες πεδιάδες, τους λόφους και τους γραφικούς δρόμους της χώρας συμπεριλαμβάνοντας πραγματικά αξιοθέατα και μνημεία, τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε και να χαζέψετε.

Όπως και στα προηγούμενα Forza Horizon, έτσι και εδώ υπάρχει ένα σενάριο στο προσκήνιο. Το Horizon Festival είναι και πάλι εδώ και σκοπός σας είναι ως νέος ανερχόμενος οδηγός-έκπληξη να γίνετε ο καλύτερος μέσω της επαγγελματικής οδήγησής σας. Αυτό θα το καταφέρετε λαμβάνοντας μέρος σε αρκετούς αγώνες επίδειξης και Showcase Events, να οδηγήσετε με αρκετά τολμηρό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό τρόπο καθώς και να αλληλεπιδράσετε με αρκετά και ποικίλα σημεία του χάρτη. Για να επιλέξετε κάποιο event ανοίγετε τον χάρτη και αφού το επιλέξετε μπορείτε να κατευθυνθείτε σε αυτό μέσω του GPS ή χύμα στο κύμα καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα open world τίτλο που βασίζεται αρκετά στο free roam χαρακτήρα του. Αφού φτάσετε στο προορισμό σας επιλέγετε την έναρξη του αγώνα με τη χρήση του πλήκτρου Share. Αποκτώντας influence (ουσιαστικά τα XP) “ανεβάζετε” όλο και περισσότερο τη καριέρα σας και παρόλο που η δομή είναι κατά βάση η ίδια με τα προηγούμενα Horizon, αυτή η lifestyle πινελιά φαίνεται και είναι ακόμα φρέσκια. 


Νέο φεστιβάλ, νέα εποχή
Ξεκινώντας το Forza Horizon 4 είναι σίγουρο ότι θα χαμογελάσετε από την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό. Χωρίς πολλά πολλά, οι developers σας βάζουν απευθείας στο κλίμα καθώς σας τοποθετούν πίσω από τέσσερα διαφορετικά οχήματα τα οποία αλλάζουν ταυτόχρονα με την εποχή που οδηγείτε. Αυτή η προσθήκη των τεσσάρων εποχών όπου κάθε εβδομάδα (και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη) αλλάζει έχει άμεση επίδραση στο gameplay καθώς επηρεάζονται οι επιφάνειες στις οποίες οδηγείτε με αποτέλεσμα να πρέπει να πειράζετε το όχημά σας ανάλογα την εποχή στην οποία θα αγωνιστείτε.

Εφόσον δεν θέλετε να τρέξετε σε μια συγκεκριμένη εποχή μπορείτε να την αλλάξετε όπως επίσης μπορείτε να αλλάξετε την ώρα καθώς και άλλα στοιχεία οποιουδήποτε event μέσω των Blueprints που είχαν εισαχθεί στο Forza Horizon 3. Να έχετε υπόψιν σας όμως ότι ορισμένα events εμφανίζονται μόνο σε συγκεκριμένες εποχές.

Το Forza Horizon 4 συνεχίζει το μοτίβο που εισήγαγε το τρίτο μέρος της σειράς και σας επιτρέπει να οδηγήσετε σε μια πλειάδα διαφορετικών τοποθεσιών. Σας προσφέρονται απλόχερα πάρα πολλές εντυπωσιακές διαδρομές, ότι πρέπει για βόλτες με κομμένη ανάσα, αγώνες, άλματα βγαλμένα από τη σειρά Stuntman, drifting σε στυλ Fast & The Furious: Tokyo Drift και αρκετά ακόμη χάρη στην ύπαρξη των seasons. Οι πίστες στις οποίες διεξάγονται οι αγώνες είναι 26 στο σύνολό τους αλλά με την αλλαγή των εποχών καθώς και τον τύπο του αγώνα τετραπλασιάζονται.

Κατακλυσμός επιλογών
Η Playground Studios κατάφερε και δημιούργησε ένα ζωντανό κόσμο καθώς τα drivatars έχουν αντικατασταθεί πλέον από πραγματικούς παίκτες. Ευτυχώς, δεν θα δείτε «τοξική» συμπεριφορά καθώς όσοι δεν ανήκουν στο κομβόι σας μεταμορφώνονται σε ghosts όταν σας πλησιάζουν αρκετά. Μέχρι και 72 διαφορετικοί παίκτες μπορούν να συνυπάρξουν σε κάθε instance-server κάνοντας το Forza Horizon 4 έναν πολύ social τίτλο.

Στα Live Events θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε σε συγκεκριμένα σημεία του χάρτη και να συνεργαστείτε με άλλους ώστε να εκπληρώσετε κάποια challenges και να λάβετε Forzathon Points (το currency του τίτλου). Αν βέβαια δεν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς μπορείτε να τρέξετε και μόνοι σας ενάντια σε drivatars ή και εντελώς offline.

Αρχικά, ξεκινάτε το Forza Horizon 4 με αγώνες exhibition και καλώς ή κακώς, δεν είναι απαραίτητο να τερματίσετε πρώτοι για να προχωρήσετε παρακάτω. Αν βέβαια τερματίσετε στην πρώτη θέση (και οδηγώντας εντυπωσιακά) θα κερδίσετε πολύ περισσότερους influence πόντους και στην πορεία θα ξεκλειδώνετε άλλους αγώνες του Horizon Festival όπως τα championship events. Ακόμη, υπάρχουν τα horizon stories όπου καλείστε να συμμετάσχετε σε events μέσα από τα οποία η ομάδα ανάπτυξης αποδίδει φόρο τιμής σε σημαντικές στιγμές της αυτοκίνησης.

Τα Showcase Events επιστρέφουν δυναμικά κι αυτά στο Forza Horizon 4. Αποτελούν ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σειράς και παραμένουν ακόμα φρέσκα και εντυπωσιακά. Για τους μη γνώστες, αυτά τα events περιλαμβάνουν αγώνες εναντίον διαφορετικών μεταφορικών μέσων όπως, για παράδειγμα, ενός Hovercraft.

Από την άλλη, υπάρχουν πάρα πολλά events για όλα τα γούστα στα οποία θα πρέπει να ολοκληρώσετε συγκεκριμένα objectives. Έτσι λοιπόν έχουμε τα Speed Trap, Drift Zone και Danger Zone Stunts. Τα τελευταία ειδικά είναι άκρως εντυπωσιακά καθώς καλείστε να πηδήξετε πάνω από συγκεκριμένες ράμπες με το αμάξι σας και να προσγειωθείτε αλώβητοι. Σε κάθε stunt οι επιδόσεις σας βαθμολογούνται με 1-3 αστέρια και ανάλογα κερδίζετε αντίστοιχα χρήματα και influence points.

Αυτά τα events ξεκλειδώνονται με ένα γρήγορο ρυθμό -καθώς ανεβαίνετε level στο καθένα ξεχωριστά- αλλά ο χάρτης θα γεμίσει με εικονίδια και είναι πολύ πιθανό να χάσετε κάπου τη μπάλα. Στο χάρτη βρίσκονται και κάποιες διάσπαρτες πινακίδες που μπορείτε να καταστρέψετε ,κρυμμένα αυτοκίνητα (barn finds) καθώς και κάποια easter eggs. Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να δημιουργήσετε και τα δικά σας Bucket Challenges ή και να αγωνιστείτε σε αυτά που έχει ήδη δημιουργήσει το community του Horizon.

Πέρα από την τεράστια ποικιλία, η αλλαγή των εποχών προσφέρει τετραπλάσιο μέγεθος στο χάρτη, άρα ακόμη περισσότερη διάρκεια.

Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε το δικό σας σπίτι το οποίο λειτουργεί και σαν σημείο για fast travel. Κάθε σπίτι που αγοράζετε σας παρέχει ένα perk και εφόσον το επισκεφθείτε (ή πάτε στο festival location) μπορείτε να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητό σας ή να αγοράσετε κάποιο άλλο. Ευτυχώς, αν θέλετε να αλλάξετε όχημα, με μια επιλογή στο μενού και ένα μικρό loading έρχεται στο σημείο που βρίσκεστε.

Το γκαράζ του Forza Horizon 4 είναι τεράστιο με πάνω από 450 οχήματα. Κάθε όχημα έχει πάρα πολλές επιλογές για παραμετροποίηση όπως για παράδειγμα τα bodykits και μπορείτε να κάνετε γενικά ένα πλήρες customization σε όλα τα μέρη του αυτοκινήτου σας και να το φτάσετε στα όριά του είτε οπτικά είτε στην απόδοσή του. Σε συνδυασμό με το ταχύτατο ρυθμό χρημάτων και οχημάτων που σας παρέχονται θα έχετε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα αξιοπρεπέστατο και ποικίλο προσωπικό γκαράζ. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία κατασκευαστών όπως η Volkswagen, η Ferrari, η Ford και η Porche αλλά μας έκανε εντύπωση η απουσία της Toyota και της Mitsubishi (σ.σ. προσωπικά ήθελα να τρέξω με ένα Lancer). Πέρα από τα αγωνιστικά μπορείτε να οδηγήσετε buggies, τζιπάκια μέχρι και τροχόσπιτα για όσους είναι πιο νοικοκύρηδες. 


Για καλή τύχη όλων μας, απουσιάζουν τα microtransactions και τη θέση τους παίρνει ένα grinding το οποίο κινείται σε λογικά επίπεδα. Υπάρχουν και τα wheelspins τα οποία μπορούν να σας παρέχουν -πέρα από κάποια ανούσια διακοσμητικά για το drivatar σας- κάποιο πανάκριβο όχημα εντελώς δωρεάν αν είστε τυχεροί. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα skill points αφορούν πλέον το ξεκλείδωμα επιπλέον bonus για κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά αν και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την αναβάθμιση κάποιου άλλου.

Για τους λάτρεις των φωτογραφιών (και του Instagram) το Photo Mode είναι και πάλι εδώ και σας επιτρέπει να αποθανατίσετε εντυπωσιακές σας στιγμές. Η επεξεργασία τους πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα ενώ μπορείτε να προσθέσετε και διάφορα φίλτρα και hashtag κατά τη διάρκεια του sharing. Για να είμαστε πάντως ειλικρινείς, ο αριθμός και η ποικιλία των διαφορετικών events είναι υπερβολικά αρκετός και σε συνδυασμό με τον Course editor που θα έρθει μέσα στους επόμενους μήνες μιλάμε για μια τρομερή και χορταστική διάρκεια. 

Ωμή (ιππο)δύναμη
Η ποικιλία συνεχίζεται και στο gameplay του Forza Horizon 4. Aνάλογα με τον τύπο αγώνα που θα συμμετάσχετε (Circuit, Crosscountry, Drag, Drift, Rally και Street) θα χειρίζεστε και ανάλογα οχήματα. Ανάλογα τον αγώνα πρέπει να εξοπλίσετε το θηρίο σας με τα σωστά εξαρτήματα. Για παράδειγμα, σε αγώνες drag πρέπει να τοποθετήσετε τα drag λάστιχα, σε αγώνες με λάσπη τα αντίστοιχα κ.ο.κ.

Η οδήγηση στο Forza Horizon 4 είναι φανταστική και το gameplay παραμένει προσιτό για όλους με τη δυνατότητα χρήσης των assists που μας έχει συνηθίσει η σειρά. Αυτό πάντως που κλέβει τη παράσταση είναι η αλλαγή της συμπεριφοράς των αυτοκινήτων λόγω των διαφορετικών καιρικών συνθηκών και το γεγονός ότι από όχημα σε όχημα θα έχετε διαφορετική αίσθηση οδήγησης. Γενικά, τα οχήματα είναι ελαφρώς πιο δύσκολα στον έλεγχο ειδικά πάνω από διάφορα άλματα ή σε έξοδο από στροφές (απότομες και μη) αλλά η οδήγηση με το gamepad αγγίζει την τελειότητα, με τις δονούμενες σκανδάλες να δίνουν ρεσιτάλ.

Όσον αφορά το multiplayer κομμάτι του Forza Ηorizon 4, πέρα από το γεγονός ότι μέχρι και 72 παίκτες μπορούν να βρίσκονται στο ίδιο instance, μπορείτε να παίξετε co-op διάφορους αγώνες ενώ και το ανανεωμένο Team Adventure προσφέρει unranked και ranked επιλογές. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να συναγωνιστείτε σε πιο hardcore αγώνες ή σε αγώνες με πιο ήπιους και χαλαρούς τόνους. Υπήρξαν βέβαια κάποιες στιγμές όπου οι αγώνες σταμάτησαν απροσδόκητα αλλά σε γενικές γραμμές οι online αναμετρήσεις ήταν ικανοποιητικές. Στους αγώνες PvP μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι και 12 παίκτες και στους co-op μέχρι και έξι ταυτόχρονα.

Τύφλα να ‘χει ο ανταγωνισμός
Κάθε σύγχρονο Racing που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά. Αυτό προσπάθησε να κάνει το Forza Horizon 4 και τα κατάφερε. Τα μοντέλα των αυτοκινήτων είναι ρεαλιστικά και με τρομερές λεπτομέρειες (αντανακλάσεις, ζάντες κ.τ.λ) με τη Playground Games να δίνει τεράστια προσοχή στην λεπτομέρεια. Με το Forza Vista σας δίνετε και η δυνατότητα να ανοίξετε μέχρι και τις πόρτες και να κοιτάξετε μέσα στο καπό.

Οι διάφορες τοποθεσίες είναι εντυπωσιακές και διαθέτουν ποικιλομορφία με το ρεαλιστικό skybox να δίνει ρέστα. Ο χάρτης αποτυπώνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο με γραφικές τοποθεσίες που είναι χάρμα οφθαλμών και στενά δρομάκια που θυμίζουν έντονα αυτά που υπάρχουν στη πραγματικότητα. Οι εναλλαγές των εποχών είναι εκπληκτικές και διαθέτουν όμορφες λεπτομέρειες που προσθέτουν το κάτι παραπάνω στον οπτικό τομέα. Το frame rate παραμένει σταθερό στα 60fps στο Xbox One X αλλά είναι στα 30fps στα απλά Xbox One -ανεξαρτήτως της δράσης επί της οθόνης- αν και παρατηρήθηκαν κάποια slowdowns τα οποία οφείλονται στον server και όχι στην αδυναμία της κονσόλας. Υπάρχουν κάποια pop-ups που και που αλλά το τελικό οπτικό αποτέλεσμα είναι άκρως θεαματικό. Υπάρχει η δυνατότητα βέβαια για 4K ανάλυση με 30fps στα X αλλά ακόμη και χωρίς αυτό στα 60fps είναι απλά απολαυστικό.

Ο ήχος είναι εξαιρετικός με τις διάφορες μηχανές να «μουγκρίζουν» όμορφα και καθαρά όπως και οι εξατμίσεις που βήχουν ανελέητα. Ηχητικές λεπτομέρειες όπως τα χαλίκια που πετάγονται και τα λάστιχα που αφήνουν το αποτύπωμά τους στην άσφαλτο σίγουρα εντυπωσιάζουν αλλά και οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους στους NPC’s καθώς και η Anna (GPS) είναι ταλαντούχοι και σας ταξιδεύουν με τις έντονες αγγλικές προφορές τους. Το soundtrack διαθέτει τραγούδια για όλα τα γούστα καθώς οι έξι διαφορετικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί προσφέρουν απλόχερα αρκετά γνωστά κομμάτια με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς να τονίζουν κάποιες από τις επιτυχίες που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια του road trip σας.

 

Η βόλτα της ζωής σας
Σε σχέση με το Forza Horizon 3 όπου τα έπαθλα ήταν περιορισμένα, το Forza Horizon 4 ανέβασε το επίπεδο σε κάτι πραγματικά ουσιώδες. Επιβραβεύει τη διάρκεια της ενασχόλησής σας και εκεί που νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, σκάει συνέχεια κάτι καινούργιο. Το νέο κεφάλαιο της σειράς είναι κατά πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το προηγούμενο και αυτό αποδεικνύει ότι η Playground Games κάνει τα πάντα για να προσφέρει σε όλους τους fans των Racing μια ακόμα πιο όμορφη, εμπλουτισμένη και διασκεδαστική εμπειρία.

Η αλήθεια είναι ότι το Forza Horizon 4 είναι ένας εξαιρετικός τίτλος και ένα από τα δυνατά χαρτιά/exclusives της Microsoft. Με τις πάρα πολλές επιλογές που σας προσφέρει, τα αρκετά οχήματα και τον κόσμο του καθώς και το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται και στο μέγιστο τις δυνατότητες του Xbox One X, η αναμονή της κυκλοφορίας του άξιζε και με το παραπάνω. Φτάνοντας στη γραμμή του τερματισμού, η σημαία πέφτει και ο νικητής σε αυτό το genre -τουλάχιστον για τη γενιά που διανύουμε- είναι το αριστούργημα της Playground Games.

Θετικά:
- Τεχνικά και οπτικά άριστο
- Ποικιλία οχημάτων και customization
- Ικανοποιητική online εμπειρία
- Πλούσιο και ποικίλο soundtrack
- Τεράστιος χάρτης που εντυπωσιάζει με την ποικιλομορφία του
- Υποστήριξη cross-play και cross-buy
- Υπερβολικά πολλά και διαφορετικά events που θα σας κρατήσουν συντροφιά για αρκετό καιρό
- Εναλλαγή των τεσσάρων εποχών
- Η οδήγηση είναι άκρως απολαυστική

Αρνητικά:
- Τρέχει στα 30fps στα απλά Xbox One ενώ το Xbox One X δεν βγάζει 4K/60fps
- Ο κατακλυσμός εικονιδίων στο χάρτη μπορεί να μπερδέψει μερικούς
- Κάποιες απροσδόκητες αποσυνδέσεις στο online

Βαθμολογία
Γραφικά: 9
Ήχος: 9
Gameplay: 9
Αντοχή: 9
Γενικά: 9

Ένας τίτλος που δεν πρέπει να απουσιάζει από τη συλλογή σας. Πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι.

Μάρκος Ασκανιάν

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

Forza Horizon 4

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/18] Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα το Forza Horizon 4 Posted (26 Sep 2018)

Παίζουμε Forza Horizon 4

Στα πλαίσια της Gamescom θαυμάσαμε τα όμορφα αυτοκίνητα στο περίπτερο της Microsoft και παίξαμε Forza Horizon 4.

Δείτ...
Posted (23 Sep 2018)

Forza Horizon 4: Η λίστα με όλα τα αυτοκίνητα

[Αρχική δημοσίευση: 26/6/18] Η Playground Games ανέβασε κατά λάθος το Forza Horiz...
Posted (17 Sep 2018)

Forza Horizon 4 demo

[Αρχική Δημοσίευση: 12/9/18] Posted (13 Sep 2018)

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Efane (Level 24) 08/10/2018 16:32
Έχοντας παίξει τα προηγούμενα τρία περίμενα το review για να επιβεβαιώσω ότι ίσως είναι το καλύτερο της σειράς και το πιο διασκεδαστικό racing της χρονιάς. Τα σχόλια μέχρι στιγμής είναι αποθεωτικά και μάλιστα για έναν τίτλο που δίνεται "δωρεάν" στα memberships. Να σημειωθεί ότι την ultimate edition την βρήκα μόνο στις γνωστές αλυσίδες καταστημάτων! Ευχαριστούμε τον Μάρκο για το review!!!
#2 +3 geololj (Level 28) 08/10/2018 17:09
Τα Forza Horizon είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Αποτελούν ίσως τα πιο διασκεδαστικά games του είδους και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Microsoft. Το 4 ειδικότερα φαίνεται βελτιωμένο σε όλους τους τομείς και η αλλαγή εποχών ανοίγει δρόμο για πιο emergent gameplay.

Το έχω βάλει ήδη να κατεβαίνει και όπως είναι φυσικό θα πέσει τρελό λιώσιμο! Ωραίο review Μάρκο :)
#3 -2 akiszax (Level 21) 10/10/2018 20:44
Ωραίο review Μάρκο και πλήρες ενημερωτικό!! Όπως και τα προηγούμενα έτσι και το 4 ήρθε να δώσει ρεσιτάλ :D
#4 +1 Astro (Level 19) 14/10/2018 09:48
Ωραίο review Μάρκο και πλήρες ενημερωτικό.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

Notification