Ειδήσεις

0 user comments
FPS
Η περιοχή της Yara βασίζεται στην Κούβα. [UPDATE]
15 Ιουλίου, 19:34
0 user comments
Ίσως κάποια μέρα όπως είπαν.
15 Ιουλίου, 17:42
0 user comments
Αυτή τη φορά ζητάνε προσωπικό για 3D.
15 Ιουλίου, 17:01
0 user comments
Έξι video games που δημιουργήθηκαν στα game jams της.
15 Ιουλίου, 16:33
0 user comments
RPG
Κάθε πέντε θανάτους αλλάζει το παιχνίδι.
15 Ιουλίου, 15:55
0 user comments
Modder ανακαλύπτει την αλήθεια.
15 Ιουλίου, 15:32
0 user comments
Σύμφωνα με τον ηθοποιό Tom Holland.
15 Ιουλίου, 14:53
0 user comments
Ένα Life Simulation με πολλά στοιχεία από τα Animal Crossing, Harvest Moon, και Pokemon.
15 Ιουλίου, 14:41
0 user comments
Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στο πόσο των 7.1 εκατομμυρίων ευρώ.
15 Ιουλίου, 14:18
0
Πηδώντας λύνονται και οι γρίφοι
15 Ιουλίου, 13:35
0 user comments
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Konami. [UPDATE]
15 Ιουλίου, 13:21
0 user comments
Το Dreams κέρδισε το βραβείο Game of the Year.
15 Ιουλίου, 13:05
Ειδήσεις Fighting One Punch Man: A Hero Nobody knows

One Punch Man: A Hero Nobody knows

Wednesday, 05 Feb 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Σπύρος Σολανάκης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7f/bb/cc/one-punck-man-81-1573841312.jpg
 

One Punch Man: A Hero Nobody knows

 Αποκαλύφθηκαν οι τέσσερις τελευταίοι χαρακτήρες του Roster. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση 27/6/19] To δημοφιλές manga και anime θα αποκτήσει δικό του Fighting game σε PS4, Xbox One και PC (Windows). Θα αναπτυχθεί από την Spike Chunsoft, των Jump Force και One Piece: Burning Blood.

Το trailer που δημοσιεύτηκε σήμερα δείχνει λίγη από τη δράση που θα συναντήσετε και τον πρωταγωνιστή Saitama να αντιμετωπίζει μερικούς από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες της σειράς. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Saitama είναι ένας υπερήρωας, που έχει βαρεθεί να ζει χωρίς προκλήσεις, οπότε ψάχνει να βρει έναν άξιο αντίπαλο. Το art που βλέπουμε στο trailer είναι σαφώς επηρεασμένο από άλλα γνωστά anime Fighting games, όπως τα Dragon Ball FighterZ και My Hero One’s Justice, ενώ μένει πιστό στο original στυλ του anime.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι θα περιλαμβάνει μάχες 3 vs 3, όπου θα μπορείτε να σχηματίσετε ισχυρές ομάδες. Θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα επιτευχθεί ισορροπία στο One Punch Man: A Hero Nobody knows, καθώς ο Saitama μπορεί να καταστρέψει κάθε εχθρό του με μία μόνο γροθιά. Όμως παρατηρώντας καλύτερα το trailer, ο υπερήρωας χτυπάει πολλές φορές τον Genos, όπως σε ένα συνηθισμένο Fighting. Άλλοι χαρακτήρες που κάνουν την εμφάνισή τους είναι ο γρήγορος ninja Speed-o’-Sound Sonic και ο Mumen Rider, ο οποίος χρησιμοποιεί τη μηχανή του.

[UPDATE: 15/11/19 - Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας.] Θα κυκλοφορήσει για κονσόλες 28 Φεβρουαρίου του 2020.

Αναμένεται να είναι ένα ισορροπημένο fighting game παρά το σενάριο του anime όπου ο πρωταγωνιστής βαριέται να παλέψει με τους αντιπάλους του και για αυτό τους βγάζει knock out με μια γροθιά. Επίσης αναφορές λένε ότι θα υπάρχει και multiplayer mode.

[UPDATE 2: 12/12/19 - Opening movie trailer] Η Bandai Namco δημοσίευσε το εναρκτήριο intro του One Punch Man: A Hero Nodoby Knows

 

[UPDATE 2: 12/12/19 - Αποκαλύφθηκαν οι 4 τελευταίοι χαρακτήρες του Roster] Οι τελευταίοι χαρακτήρες για το One Punch Man: A Hero Nobody Knows έχουν αποκαλυφθεί.

Το Roster του Fighting της Bandai Namco έχει επεκταθεί με τέσσερις επιπλέον χαρακτήρες που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την σειρά ή τους χαρακτήρες,  μερικές λεπτομέρειες των χαρακτήρων βρίσκονται παρακάτω.

Puri-Puri Prisoner: Φυλακίστηκε επειδή είχε τάσεις επιθετικότητας προς άλλους άνδρες. Κατατάσσετε στους S-rank heroes. Υποδυόμενος τον αρχηγό μιας συμμορίας φυλακισμένων, καταφέρνει να αποδράσει από την φυλακή για να προστατέψει τους πολίτες από τον Deep Sea King. Όταν ενδυναμώνεται, οι μύες του αυξάνουν όγκο, σκίζοντας το πουκάμισο του καταλήγοντας πάντα να μάχεται γυμνός.

SnakebiteSnek: Α-Rank hero και γνωστός διαγωνιζόμενος του Super Fight tournament. Είναι martial artist και βασίζεται στην ταχύτητα και την δύναμη του για να ρίξει τους αντιπάλους του. Μετά την νίκη του ενάντια σε ένα τέρας τύπου φιδιού, δημιούργησε στολή από το δέρμα του και τώρα την φοράει σαν τρόπαιο πολέμου.

Crablante: Πρώην άνθρωπος που μεταλλάχτηκε σε καρκινοειδές τέρας μετά από αλόγιστη κατανάλωση καβουριών. Είναι επίσης τα πρώτο τέρας που συναντάει ο πρωταγωνιστής Saitama στον δρόμο του, όταν ακόμα είχε λίγα μαλλιά.

Boros: Γνωστός επίσης ως Dominator of the Universe, πρόκειται για τον αρχηγό των εξωγήινων πειρατών. Η δύναμη του είναι τεράστια αφού ψάχνει τον γαλαξία για αντάξιους αντιπάλους.

Στο story mode One Punch Man: A Hero Nobody Knows, δημιουργείτε τον δικό σας χαρακτήρα ο οποίος αναρριχείται στην ιεραρχία των ranks μέσα από την καταπολέμηση του εγκλήματος και τις μάχες με τους κακούς τις πόλης που τρομοκρατούν τους πολίτες. Η ιστορία βασίζεται στην πρώτη season του anime που θα βιώσετε μέσα από την οπτική του χαρακτήρα σας. Όσο για το anime, οι χαρακτήρες θα μάχονται με έναν αντίπαλο μέχρι ο Saitama να φτάσει στη μάχη και να ρίξει την μοναδική του One Punch.

 

To One-Punch Man: A Hero Nobody Knows θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε τα reviews των One Piece: Burning Blood και Jump Force. Συζητήστε για το One Punch Man στο αντίστοιχο Forum Topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

Notification