Ειδήσεις

1 user comments
H Microsoft κάνει διαγωνισμό στο Twitter με δώρο ένα ψυγείο Xbox Series X. [UPDATE]
28 Οκτωβρίου, 23:00
0 user comments
Θα κυκλοφορήσει το 2021 και μέσω Xbox Game Pass. [UPDATE]
28 Οκτωβρίου, 22:45
0 user comments
Πρόκειται για βασικό μέλος της ομάδας του Hearthstone και του World of Warcraft.
28 Οκτωβρίου, 21:37
0 user comments
Το πρόβλημα οδηγεί σε σβήσιμο της κονσόλας.
28 Οκτωβρίου, 21:05
0 user comments
Άνοδος 22% στο κομμάτι του gaming και αισιόδοξες προβλέψεις για τη συνέχεια, χάρη στο λανσάρισμα του Xbox Series X/S.
28 Οκτωβρίου, 20:42
0 user comments
Δύο ακόμη games προστέθηκαν στη λίστα. [UPDATE]
28 Οκτωβρίου, 20:02
0 user comments
Το πρώτο δωρεάν video game για το PS5.
28 Οκτωβρίου, 19:58
0 user comments
Η δήλωσή του δημιουργεί ερωτήματα αν υπάρχουν ακόμη Xbox exclusives.
28 Οκτωβρίου, 19:46
0 user comments
Η Sony δήλωσε ότι είναι πολύ μεγάλη η ζήτηση για το PS5.
28 Οκτωβρίου, 19:28
0 user comments
Οι πρώτες εντυπώσεις όσων έχουν στα χέρια τους τις κονσόλες.
28 Οκτωβρίου, 18:53
1 user comments
Η κυκλοφορία αναβλήθηκε. [UPDATE]
28 Οκτωβρίου, 18:25
0 user comments
Με αφήγηση από τον Travis Scott.
28 Οκτωβρίου, 17:28
Ειδήσεις Κονσόλες Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online

Thursday, 07 Feb 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (9 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/98/6f/15/nintendo-switch-online-prices-88-1525812631.jpg
 

Nintendo Switch Online

Προστίθενται τα Super Mario Bros 2 και Kirby's Adventure. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/1/17] Στην παρουσίαστη του Nintendo Switch ανακοινώθηκε ότι η κονσόλα θα έχει online υπηρεσία. Μία trial έκδοσή της θα είναι διαθέσιμη μετά το λανσάρισμα της κονσόλας. Για να παίξετε online multiplayer θα χρειαστείτε online συνδρομή, η οποία θα ξεκινήσει την λειτουργία της από το φθινόπωρο του 2017. Έως τότε πιθανόν θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν.

Μέσα στο καλοκαίρι θα διατεθεί και ένα app για smartphones με το οποίο θα μπορείτε να συνδεθείτε στην online υπηρεσία του Switch, για να διαχειριστείτε το προφίλ σας, να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας οργανώνοντας online sessions, να κάνετε chat κτλ. Οι συνδρομητές της online υπηρεσίας θα λάβουν δωρεάν ένα video game για NES ή SuperNES κάθε μήνα. Η προσφορά αυτή είναι αντίστοιχη με τα δωρεάν games που δίνουν Sony και Microsoft κάθε μήνα, μόνο που σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για...retro game!

[UPDATE: 2/6/17 - Τιμή και υπηρεσίες] Η Nintendo ανακοίνωσε το κόστος συνδρομής για την online πλατφόρμα της για το Switch, η οποία θα ακολουθήσει τα χνάρια των Xbox Live και PlayStation Plus.

Κάποια στιγμή μέσα στο 2018, θα χρειαστεί να αρχίσετε να πληρώνετε για να απολαμβάνετε το online multiplayer των games του Switch. Η τιμή της συνδρομής κρίνεται αρκετά χαμηλή σε σχέση με τους ανταγωνιστές της Nintendo, αφού η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 4 ευρώ, η τρίμηνη στα 8 ευρώ και η ετήσια στα 20 ευρώ. Συγκριτικά, το ετήσιο κόστος των Xbox Live Gold και PlayStation Plus ανέρχεται στα 60 ευρώ περίπου.

switch online timi

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα παρακάτω, η συγκεκριμένη συνδρομή σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε online multiplayer, πρόσβαση στα Online Lobby και Voice Chat, εκπτώσεις στο eShop και πρόσβαση σε retro games μέσω του Classic Game Selection όπως τα Super Mario Bros 3, Balloon Fight και Dr. Mario, τα οποία θα μπορείτε να παίξετε και online. Ως δωρεάν χρήστες, θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στο Nintendo eShop, ενώ θα μπορείτε να μοιραστείτε τα screenshots σας στα social media.

[UPDATE 2: 8/5/18 - Τελική ονομασία και λεπτομέρειες] Η Nintendo ανακοίνωσε ότι η συνδρομητική υπηρεσία της θα ονομάζεται Nintendo Switch Online.

Η υπηρεσία θα λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο και θα είναι απαραίτητη από εδώ και στο εξής για να παίξετε online multiplayer σε games όπως τα Splatoon 2 και Mario Kart 8 Deluxe. Επίσης θα σας δίνει πρόσβαση σε κλασικά αγαπημένα retro games, τα οποία είναι games δεκαετιών που οι περισσότεροι έχουμε παίξει, ενώ τα βρίσκουμε και σε sites όπως το Planetemu.net. Τουλάχιστον θα είναι πολλά σε αριθμό.

Στο λανσάρισμα η υπηρεσία θα έχει 20 games, ενώ στην πορεία θα προστεθούν περισσότερα. Ανακοινώθηκαν τα πρώτα 10 τα οποία είναι τα παρακάτω NES games:

Balloon Fight
Donkey Kong
Dr. Mario
Ice Climber
The Legend of Zelda
Mario Bros.
Soccer
Super Mario Bros.
Super Mario Bros. 3
Tennis

Ένα ακόμη θετικό της υπηρεσίας είναι ότι όσοι είστε φίλοι στο Nintendo Network θα μπορείτε να παίξετε single-player games online, να δείτε ο καθένας τι παίζουν οι φίλοι σας και αυτός που παίζει θα μπορεί να "πασάρει" το χειριστήριο σε φίλο του.

Η συνδρομή θα κοστίζει 4 ευρώ το μήνα, 8 ευρώ για το τρίμηνο και 20 ευρώ για ένα έτος. Η Nintendo προσφέρει επίσης και το Family Plan με κόστος 35 ευρώ, το οποίο σας επιτρέπει να προσκαλέσετε μέχρι επτά φίλους σας, ακόμα και σε διαφορετικές κονσόλες κι έτσι να έχετε όλοι πρόσβαση στην υπηρεσία του Nintendo Switch Online. Τέλος, η Nintendo δήλωσε ότι δεν θα επαναφέρει την υπηρεσία VIrtual Console, ενώ δεν ανακοινώθηκε αν θα προσφερθούν games από SuperNes, Nintendo 64 ή άλλα format στην υπηρεσία Nintendo Switch Online.

[UPDATE 3: 14/9/18 - Ημερομηνία διάθεσης, NES games και Cloud Saves] Κατά τη διάρκεια του νεότερου Nintendo Direct, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την online συνδρομητική υπηρεσία του Switch.

Αρχικά, από τις 19 Σεπτεμβρίου θα χρειαστεί να πληρώνετε συνδρομή για να παίζετε online την πλειοψηφία των games της κονσόλας. Το Fortnite και τα games της Tencent δεν θα απαιτούν να είστε συνδρομητές.

Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα saves σας στο cloud, αν και σε περίπτωση που λήξει η συνδρομή σας, τα saves αυτά θα σβηστούν, οπότε για καλό και για κακό να κρατάτε και ένα backup τοπικά στην κονσόλα σας. Τέλος, η Nintendo αποκάλυψε τα 20 games του NES που θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν εάν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να τα παίξετε offline, θα πρέπει να συνδέεστε έστω μια φορά στο internet κάθε εβδομάδα. Τα παρακάτω games θα είναι διαθέσιμα από τις 19 Σεπτεμβρίου. Έως τον Δεκέμβριο αναμένονται να προστεθούν ακόμα εννέα games.

Ακολουθεί η λίστα με τα 20 πρώτα NES games:
- Tennis
- Donkey Kong
- Mario Bros.
- Super Mario Bros.
- Balloon Fight
- Ιce Climber
- Dr. Mario
- The Legend of Zelda
- Super Mario Bros. 3
- Double Dragon
- River City Ransom
- Ghosts 'n Goblins
- Tecmo Bowl
- Gradius
- Pro Wrestling
- Excitebike
- Yoshi
- Ice Hockey
- Baseball

Οκτώβριος:
- Solomen’s Key
- NES Open
- Super Dodge Ball

Νοέμβριος:
- Metroid
- Mighty Bomb Jack
- TwinBee

Δεκέμβριος:
- Wario’s Woods
- Ninja Gaiden
- Adventures of Lolo

Η συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online θα διατεθεί στις 19 Σεπτεμβρίου. Θα κοστίζει 4 ευρώ το μήνα, 8 ευρώ το τρίμηνο και 20 ευρώ για ένα έτος. Nintendo προσφέρει επίσης και το Family Plan με κόστος 35 ευρώ, το οποίο σας επιτρέπει να προσκαλέσετε μέχρι επτά φίλους σας, ακόμα και σε διαφορετικές κονσόλες κι έτσι να έχετε όλοι πρόσβαση στην υπηρεσία του Nintendo Switch Online.

[UPDATE 4: 07/02/19 - Δύο νέα games] Τα Super Mario Bros 2 και Kirby's Adventure προστίθενται στην λίστα των games της συνδρομητικής υπηρεσίας Nintendo Switch Online.

Δείτε το review μας για το Nintendo Switch. Συζητήστε για την κονσόλα σε αυτό το forum topic.

Επίσης, συζητήστε για την υπηρεσία Nintendo Switch Online με ένα κλικ εδώ όπου μπορούμε να ανταλλάξουμε Nintendo Network IDs για να αποκτήσουμε το Family Pack σε προνομιακή τιμή. κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξετε Nintendo Network IDs.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Efane (Level 24) 13/01/2017 14:40
Και εδώ θα παίξει η τιμή τον ρόλο της. Για τα games πιστεύω να τα κρατάς στην κονσολα και όχι να τα "νοικιάζεις" με κάθε ανανέωση συνδρομής.
#2 +1 supermario644ever (Level 20) 13/01/2017 22:04
Quoting efane:
Και εδώ θα παίξει η τιμή τον ρόλο της. Για τα games πιστεύω να τα κρατάς στην κονσολα και όχι να τα "νοικιάζεις" με κάθε ανανέωση συνδρομής.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
#3 +1 drakul (Level 16) 14/01/2017 16:55
ολες οι εταιριες λειτουργουν ετσι πλεον.το θεμα ειναι τι παιχνιδια θα δινουν δωρο καθε μηνα.αν και η nintendo σε αυτο δεν εχει προβλημα.απο nes μεχρι wii.
#4 +1 Efane (Level 24) 02/06/2017 17:41
Πολυ χαμηλό κόστος το εικοσάρικο για ένα έτος.
Θα ιντριγκαρει πολλούς :o
#5 +3 Nemesis11 (Level 9) 02/06/2017 18:31
Κατά την γνώμη μου η αδιανόητη και άκρως αισχροκερδή πολιτική που εφαρμόστηκε με το έτσι θέλω από MS και SONY για τα Xbox Live και PlayStation Plus, δυστυχώς θα εφαρμοστή και από την Nintendo «μετά Βαΐων και κλάδων»
Με μεγάλη λύπη μου ωστόσο διαπιστώνω ότι ο κόσμος καταπίνει αμάσητο ότι του προσφέρεις και μάλιστα πιστευτεί ότι είναι και προνομιούχος έχοντας ενεργοποιημένο πχ: το PS Plus η Xbox Live!
Θεωρώ λοιπόν ότι και η δύο υπηρεσίες αμφότερες (τώρα πλέον και η Nintendo) θα έπρεπε να ήταν εντελώς δωρεάν, όπως ήταν κάποτε το Plus στο PS3! Και όχι να πληρώνουμε για να μπορούμε να παίζουμε online ενώ χώνουμε ήδη φράγκα για το internet μας.

Υ.Γ Προσωπικά έχω ακόμα την πολυτέλεια να αδιαφορώ παντελώς για οτιδήποτε έχει να κάνει με online multiplayer μιας και είμαι καθαρά single player gamer! Και όταν θέλω να παίξω multiplayer με άλλους απλά το κάνω με τον παραδοσιακό τρόπο που γουστάρω (δλδ καλό τους φίλους μου στο χώρο μου και παίζουμε games όπως πχ: το MKXL)

Υ.Γ2 Σέβομαι απόλυτα ότι υπάρχουν κάτι εκατομμύρια gamers εκεί έξω που γουστάρουν αποκλειστικά τα online multiplayer games και δεν τους νοιάζει το επιπλέον κόστος που θα επωμιστούν, (και καλά κάνουν) αλλά αυτό που δεν αντέχω με τίποτα εγώ είναι ότι η εταιρείες όπως MS / SONY επιβάλουν με τσαμπουκά την επιπλέον συνδρομή και όλοι απλά κάνουν (τουμπέκα) σαν να μην συνέβη τίποτα!

Υ.Γ3 Τέλος πάντων ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι αυτός θεωρεί σωστό και συμφέρων για την τσέπη του, απλά κάποιες επιλογές δεν βγάζουν καν νόημα όταν οι απανταχού PC gamers γελάνε καθημερινά με το παράλογο χαράτσι του επωμίζονται οι console gamers έτσι χωρίς λόγο!
Και σε αυτό το σημείο αναρωτιέμαι εγώ!? δηλαδή PC gamers είναι πιο μάγκες από μας??? :-* η οι console gamers είναι ευκολότερο να τους χειραγωγήσεις?? :zzz (για να το πω και κόσμια δλδ :D )
#6 +1 philippos19 (Level 12) 03/06/2017 03:14
Quoting Nemesis11:
Κατά την γνώμη μου η αδιανόητη και άκρως αισχροκερδή πολιτική που εφαρμόστηκε με το έτσι θέλω από MS και SONY για τα Xbox Live και PlayStation Plus, δυστυχώς θα εφαρμοστή και από την Nintendo «μετά Βαΐων και κλάδων»
Με μεγάλη λύπη μου ωστόσο διαπιστώνω ότι ο κόσμος καταπίνει αμάσητο ότι του προσφέρεις και μάλιστα πιστευτεί ότι είναι και προνομιούχος έχοντας ενεργοποιημένο πχ: το PS Plus η Xbox Live!
Θεωρώ λοιπόν ότι και η δύο υπηρεσίες αμφότερες (τώρα πλέον και η Nintendo) θα έπρεπε να ήταν εντελώς δωρεάν, όπως ήταν κάποτε το Plus στο PS3! Και όχι να πληρώνουμε για να μπορούμε να παίζουμε online ενώ χώνουμε ήδη φράγκα για το internet μας.

Υ.Γ Προσωπικά έχω ακόμα την πολυτέλεια να αδιαφορώ παντελώς για οτιδήποτε έχει να κάνει με online multiplayer μιας και είμαι καθαρά single player gamer! Και όταν θέλω να παίξω multiplayer με άλλους απλά το κάνω με τον παραδοσιακό τρόπο που γουστάρω (δλδ καλό τους φίλους μου στο χώρο μου και παίζουμε games όπως πχ: το MKXL)

Υ.Γ2 Σέβομαι απόλυτα ότι υπάρχουν κάτι εκατομμύρια gamers εκεί έξω που γουστάρουν αποκλειστικά τα online multiplayer games και δεν τους νοιάζει το επιπλέον κόστος που θα επωμιστούν, (και καλά κάνουν) αλλά αυτό που δεν αντέχω με τίποτα εγώ είναι ότι η εταιρείες όπως MS / SONY επιβάλουν με τσαμπουκά την επιπλέον συνδρομή και όλοι απλά κάνουν (τουμπέκα) σαν να μην συνέβη τίποτα!

Υ.Γ3 Τέλος πάντων ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι αυτός θεωρεί σωστό και συμφέρων για την τσέπη του, απλά κάποιες επιλογές δεν βγάζουν καν νόημα όταν οι απανταχού PC gamers γελάνε καθημερινά με το παράλογο χαράτσι του επωμίζονται οι console gamers έτσι χωρίς λόγο!
Και σε αυτό το σημείο αναρωτιέμαι εγώ!? δηλαδή PC gamers είναι πιο μάγκες από μας??? :-* η οι console gamers είναι ευκολότερο να τους χειραγωγήσεις?? :zzz (για να το πω και κόσμια δλδ :D )


ναι ρε φίλε μεγάλη τσοφτα η online συνδρομή
αλλα και από την άλλη τα games που σου προσφέρει πχ κάτι είναι από το τίποτε γιατί αλλιώς θα θεωρητών καθαρά σαν να πετάς τα λεφτά σου στο κάλαθο
#7 +2 EzioADF-Priestjohn (Level 10) 03/06/2017 03:42
Κρίμα γιατί αντί να τιμήσει το όνομά της και την ιστόρια της ως εταιρία στον χώρο των video games και να πάει κόντρα στις ξεφτίλες (συγνώμη για την έκφραση αλλά αυτό θεωρώ πως είναι οι υποχρεωτικές συνδρομές σε υπηρεσίες για το multiplayer) της Sony και της Microsoft τις ακολουθεί πιστά.
#8 +2 geololj (Level 28) 03/06/2017 04:38
Η αλήθεια είναι ότι το μοντέλο που ακολουθούν Microsoft και Sony, έχει αρκετό value, ειδικά για κάποιον που δεν αγοράζει πολλά games. Μιλώντας για το Xbox Live (μιας και από κονσόλες έχω μόνο Xbox One), παίρνεις κάθε μήνα τέσσερα games και στην πλειοψηφία τους είναι πολύ καλά παιχνιδάκια (βλέπε το διασκεδαστικότα το Sunset Overdrive).

Αν αύριο όμως έβγαιναν και έλεγαν ότι σταματάνε να δίνουν δωρεάν games κάθε μήνα στους συνδρομητές, τότε οι μισοί ίσως να σταματούσαν να αγοράζουν Xbox Live Gold/PlayStatio n Plus. Συμφωνώ ότι είναι κάπως το ότι το multiplayer χρειάζεται πληρωμή, αλλά μην ξεχνάμε ότι πίσω από όλα αυτά έχουμε και χιλιάδες servers, το κόστος των οποίων θα πρέπει να καλυφτεί από κάπου.

Η Nintendo από την πλευρά της πρέπει να δει τι θα κάνει με την σειρά της με τα δωρεάν games. Για τώρα ανακοίνωσε retro games που αν και δεν είναι κακή ιδέα, όταν μεγαλώσει η βιβλιοθήκη του Switch, θα πρέπει να δώσει και από εκεί κανένα game. Πιστεύω ότι προς τα εκεί θα πάει το πράγμα. Ευτυχώς η τιμή της ετήσιας συνδρομής είναι πολύ χαμηλή.
#9 DimutriKs (Level 16) 14/09/2018 18:49
Quoting Nemesis11:
Κατά την γνώμη μου η αδιανόητη και άκρως αισχροκερδή πολιτική που εφαρμόστηκε με το έτσι θέλω από MS και SONY για τα Xbox Live και PlayStation Plus, δυστυχώς θα εφαρμοστή και από την Nintendo «μετά Βαΐων και κλάδων»
Με μεγάλη λύπη μου ωστόσο διαπιστώνω ότι ο κόσμος καταπίνει αμάσητο ότι του προσφέρεις και μάλιστα πιστευτεί ότι είναι και προνομιούχος έχοντας ενεργοποιημένο πχ: το PS Plus η Xbox Live!
Θεωρώ λοιπόν ότι και η δύο υπηρεσίες αμφότερες (τώρα πλέον και η Nintendo) θα έπρεπε να ήταν εντελώς δωρεάν, όπως ήταν κάποτε το Plus στο PS3! Και όχι να πληρώνουμε για να μπορούμε να παίζουμε online ενώ χώνουμε ήδη φράγκα για το internet μας.

Υ.Γ Προσωπικά έχω ακόμα την πολυτέλεια να αδιαφορώ παντελώς για οτιδήποτε έχει να κάνει με online multiplayer μιας και είμαι καθαρά single player gamer! Και όταν θέλω να παίξω multiplayer με άλλους απλά το κάνω με τον παραδοσιακό τρόπο που γουστάρω (δλδ καλό τους φίλους μου στο χώρο μου και παίζουμε games όπως πχ: το MKXL)

Υ.Γ2 Σέβομαι απόλυτα ότι υπάρχουν κάτι εκατομμύρια gamers εκεί έξω που γουστάρουν αποκλειστικά τα online multiplayer games και δεν τους νοιάζει το επιπλέον κόστος που θα επωμιστούν, (και καλά κάνουν) αλλά αυτό που δεν αντέχω με τίποτα εγώ είναι ότι η εταιρείες όπως MS / SONY επιβάλουν με τσαμπουκά την επιπλέον συνδρομή και όλοι απλά κάνουν (τουμπέκα) σαν να μην συνέβη τίποτα!

Υ.Γ3 Τέλος πάντων ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι αυτός θεωρεί σωστό και συμφέρων για την τσέπη του, απλά κάποιες επιλογές δεν βγάζουν καν νόημα όταν οι απανταχού PC gamers γελάνε καθημερινά με το παράλογο χαράτσι του επωμίζονται οι console gamers έτσι χωρίς λόγο!
Και σε αυτό το σημείο αναρωτιέμαι εγώ!? δηλαδή PC gamers είναι πιο μάγκες από μας??? :-* η οι console gamers είναι ευκολότερο να τους χειραγωγήσεις?? :zzz (για να το πω και κόσμια δλδ :D )


Πολύ σωστός. Sony και MS λειτουργούν καθαρά σαν μεγάλες αισχροκερδοσκοπ ικές εταιρίες η οποίες δεν σέβονται τους πελάτες τους που τους κάναν τους κολοσσούς που είναι σήμερα. Δυστυχώς όσοι βάζουν συνδρομή δεν το κάνουν επειδή τους περισσεύουν η επειδή είναι σύμφωνοι με αυτή την πολιτική. Απλά επειδή παίζουν αποκλειστικά η πολύ συχνά online games μην έχοντας δυνατό pc η άλλη επιλογή πληρώνουν το χαράτσι. Το pc είναι πολύ διαφορετική ιστορία. Αν και το steam είναι η νο1 πλατφόρμα υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές όπως το origin, uplay, battlenet και λοιπά τα οποία θα αποκτήσουν πολύ μεγαλύτερη δυναμικότητα αν πχ το steam βάλει χαράτσι. Οι cheaters που είναι διαχρονικό πρόβλημα στο pc gaming δεν θα εξαφανιστούν με συνδρομή και θα οδηγηθεί ο κόσμος στις κονσόλες. Αν μπορούσαν και στο pc θα το είχαν ήδη κάνει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification