Ειδήσεις

0 user comments
Διαφορετικές εκδόσεις για Ιαπωνία και Δύση.
14 Ιουλίου, 21:40
0 user comments
Ο λόγος είναι για να αποφύγει τον άμεσο και σκληρό ανταγωνισμό.
14 Ιουλίου, 21:02
0 user comments
Η επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού με launch τρέιλερ.
14 Ιουλίου, 20:30
0 user comments
H εταιρεία κάνει πιο αυστηρή την πολιτική της σε αυτά που δεν έχουν λάβει τα απαιτούμενα δικαιώματα.
14 Ιουλίου, 19:49
0 user comments
H Konami σκέφτεται να το διαθέσει μόνο ψηφιακά.
14 Ιουλίου, 19:08
0 user comments
FPS
Θα περιλαμβάνει μια ρέπλικα ενός flamethrower.
14 Ιουλίου, 18:28
0 user comments
Ο game designer υποσχέθηκε ότι θα το διορθώσει.
14 Ιουλίου, 17:32
0 user comments
Επίσημο με νέο βίντεο και ημερομηνία κυκλοφορίας. [Update]
14 Ιουλίου, 17:30
0 user comments
RPG
Gameplay trailer για το Nier Reincarnation.
14 Ιουλίου, 17:06
1
Η οργή του δαιμονικού σαμουράι.
14 Ιουλίου, 17:05
2 user comments
Launch Trailer με την εσωτερική διαμάχη του Jin. [UPDATE]
14 Ιουλίου, 16:15
Ειδήσεις Sports Football Manager 2018

Football Manager 2018

Tuesday, 31 Oct 2017  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/43/c4/c4/fm-2018-graphics-74-1508783348.jpg
 

Football Manager 2018

Βίντεο με την νέα match engine. [UPDATE]

[Αρχική ανακοίνωση: 29/9/17] Η Sega ανακοίνωσε τα χαρακτηριστικά του Football Manager 2018. 

Η μεγάλη αλλαγή θα είναι η μηχανή γραφικών. Η Sports Interactive θα συνεργαστεί με την Creative Assembly, η οποία όπως ξέρουμε έχει άριστη σχέση στο θέμα των γραφικών στα Strategy Total War που αναπτύσσει. Επίσης θα χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές ως μοντέλα για motion capture.

Πέρα από τα γραφικά, θα βελτιωθεί το A.I., θα υπάρχουν νέες επιλογές τακτικής, ρόλοι παικτών, καλύτερη ανάλυση αγώνα, καλύτερο feedback από τους γυμναστές και επιλογές για share για όσους κάνουν livestream. Το σύστημα scouting θα βελτιωθεί ανάλογα με το πως κάνουν οι ομάδες μεταγραφές στο πραγματικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, το Dynamics θα είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού για το οποίο η εταιρεία ανάπτυξης Sports Interactive δεν έχει ανακοινώσει ακόμη λεπτομέρειες. Με βάση τα screenshots, παρατηρούμε ότι θα αποτελεί μάλλον μια πυραμίδα ιεραρχίας, όπου θα εμφανίζονται ο προπονητής και από κάτω στην πυραμίδα οι αρχηγοί, παίκτες που εμπνέουν τους άλλους πολύ, παίκτες που τους εμπνέουν λιγότερο και στο τέλος άλλοι αξιόλογοι παίκτες. Έτσι θα γνωρίζετε πως θα αντιμετωπίσετε τον κάθε παίκτη, αφού μια πιθανή φηγή μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.

[UPDATE: 9/10/17 - Νέες πληροφορίες για το Dynamics] Πριν από λίγο καιρό η Sega ανακοίνωσε τα χαρακτηριστικά του Football Manager 2018, με τη νέα προσθήκη του Dynamics. Μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε τι ακριβώς ήταν αυτό, αλλά η Sega έδωσε φως στην όλη κατάσταση παρουσιάζοντας λεπτομέρειες για αυτό. Ουσιαστικά με το Dynamics εξερευνάτε σε έναν πολύ μεγαλύτερο βαθμό τον κόσμο των αποδυτηρίων όπου οι παίκτες χωρίζονται ιεραρχικά ανάλογα με τις συνήθειές τους ή άλλα γνωρίσματα και θα πρέπει να τους κρατάτε στα θετικά τους πάντοτε ώστε να έχετε την ομάδα σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ορισμένοι παίκτες θα γίνονται μάλιστα κέντρα επιρροής άλλων οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς τους αντιμετωπίζετε. Θα υπάρχει ακόμη και ένα ειδικό μενού για να παρακολουθείτε το Dynamics. Δείτε το βίντεο:

[UPDATE 2: 11/10/17 - To scouting σύστημα] Το scouting σύστημα του νέου Football Manager 2018 αναλύεται στο παρακάτω βίντεο. Βαθμολογήστε με ανώτερο βαθμό το 100 τους παίκτες όπως ένας πραγματικός προπονητής. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 3: 17/10/17 - Οι τραυματισμοί] Στο νέο της βίντεο, η Sports Interactive παρουσιάζει πως θα βλέπετε το ρίσκο τραυματισμού των παικτών σας. Η νέα αυτή επιλογή σας δείχνει αν υπάρχει υψηλό ή χαμηλό ρίσκο τραυματισμού στους παίκτες σας, ούτως ώστε να τους προστατέψετε από σκληρές προπονήσεις ή από τα λεπτά που θα τους χρησιμοποιήσετε σε κάθε αγώνα. Θα υπάρχουν αναλυτικές αναφορές από γιατρούς που θα σας βοηθούν σε αυτό τον σκοπό.

[UPDATE 4: 23/10/17 - Ανανέωση στη μηχανή γραφικών] Η Sports Interactive ανακοίνωσε την νέα μηχανή γραφικών του Football Manager 2018.

Η ανανεωμένη μηχανή γραφικών περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια παρουσίαση των ομάδων. Θα βλέπετε τις ενδεκάδες μέσα από καλοσχεδιασμένα πλαίσια, τους παίκτες να προθερμαίνονται στο βάθος και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στα αποδυτήρια όπου θα διεξαχθεί το καθιερωμένο Team Talk.

Οι προσθήκες περιλαμβάνουν περισσότερες συμβουλές από τον βοηθό σας και λεπτομερείς ρυθμίσεις κάμερας. Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά την μηχανή γραφικών που υποστηρίζει DirectX 11 (η προηγούμενη υποστήριζε DirectX 9). Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η ποιότητα των γραφικών στα textures, τα animations και ο σχεδιασμός των γηπέδων έχει βελτιωθεί. Στα γήπεδα θα βλέπετε απεικόνιση με βάση την χωρητικότητα και το είδος της κερκίδας. Υπάρχει τεράστια διαφοροποίηση, ανάλογα με το γήπεδο όπου αγωνίζεστε. Αναμένεται να δούμε τα καλύτερα μέχρι στιγμής γραφικά στη σειρά Football Manager, ωστόσο, τα textures εξακολουθούν να έχουν μέτρια ποιότητα σε σχέση με τα εμπορικά ποδοσφαιράκια της αγοράς.

[UPDATE 5: 31/10/17 - Βίντεο με την νέα match engine] Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως το Football Manager 2018 θα έχει νέα μηχανή γραφικών. 

Η Sports Interactive κυκλοφόρησε ένα βίντεο διάρκειας 1:30 λεπτού όπου αναφέρονται οι αλλαγές που έγιναν στα γραφικά και δείχνει το Football Manager στις μεγαλύτερες γραφικές δόξες του:

Το Football Manager 2018 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC (Windows/Linux) και Mac. Συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 12/10/2017 14:01
Το πάνε σε άλλο επίπεδο με αυτές τις αλλαγές. Στο FM 2016 έχω ξεπεράσει τις 1000 ώρες και συνεχίζω ακάθεκτος. Δεν ξέρω αν θα πάρω το '18 αλλά μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον.
#2 aims (Level 20) 01/11/2017 11:45
ωραιες αλλαγες..
οσοι δοκιμαζουν τη ΒΕΤΑ ειναι ευχαριστημενοι...
ισως το παρω..

Top-game-of-the-month 

 

 

 

Notification