Ειδήσεις

3 user comments
H Misha Green θα είναι η νέα σκηνοθέτης. [UPDATE]
27 Ιανουαρίου, 17:26
1 user comments
Τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό.
27 Ιανουαρίου, 17:25
1 user comments
Η Ευρωπαϊκή Οργάνωση Καταναλωτών ξεκίνησε να ερευνά το ζήτημα.
27 Ιανουαρίου, 16:59
1 user comments
Παίκτες το χρησιμοποιούσαν για να κερδίσουν packs και coins.
27 Ιανουαρίου, 16:20
1 user comments
Collection το οποίο περιλαμβάνει τα τέσσερα πρώτα games της σειράς.
27 Ιανουαρίου, 14:32
1 user comments
Sequel του αρχικού 8-bit Celeste.
27 Ιανουαρίου, 13:38
1 user comments
FPS
Το τρέιλερ παρουσιάζει το περιεχόμενο της νέας σεζόν. Το παιχνίδι και στο Switch. [UPDATE]
27 Ιανουαρίου, 13:35
1 user comments
Οι περισσότεροι εντοπίστηκαν από το anti-cheat σύστημά του.
27 Ιανουαρίου, 12:42
1 user comments
Το Xbox Game Pass έχει πια 18 εκατομμύρια χρήστες.[UPDATE]
27 Ιανουαρίου, 01:21
1 user comments
Μετατίθεται για το 2022.
27 Ιανουαρίου, 00:37
Ειδήσεις RPG Final Fantasy VII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Final Fantasy VII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Monday, 30 Mar 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/07/e2/a5/final-fantasy-7-remake-22-1558175161.jpg
 

Final Fantasy VII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Δεν θα υπάρξει καθυστέρηση στα retail αντίτυπα. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 18/5/19] Οι οικονομικές προβλέψεις της Square Enix καθιστούν σχεδόν ξεκάθαρο ότι το Final Fantasy VII remake δεν θα κυκλοφορήσει πριν τον Μάρτιο του 2020.

Μπορεί το πρόσφατο State of Play να έδειξε πως ακόμα υπάρχουν σημάδια ζωής όσον αφορά στο πολυαναμενόμενο remake του Final Fantasy VII, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα για να το δούμε να κυκλοφορεί, βάσει των όσων δημοσιεύει η Square Enix που το αναπτύσσει. Όπως δείχνουν οι αναφορές του Wccftech, η ιαπωνική εταιρεία έχει ρίξει χαμηλά τον πήχη σχετικά με τα προβλεπόμενα έσοδα της μέχρι το τέλους αυτού του οικονομικού έτους, που θυμίζουμε πως ισχύει από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και το αντίστοιχο μήνα του 2020.

Αυτό καθιστά ξεκάθαρο πως δεν μπορούμε να περιμένουμε κάποιον τεράστιο τίτλο από πλευράς Square Enix μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, αφού πιθανότατα καθένα εκ των Final Fantasy VII remake ή του μυστηριώδους Avengers project σίγουρα θα τίναζε τα έσοδά τους στα ύψη. Το γεγονός το ότι οι ίδιοι δεν περιμένουν κάποια έκπληξη μας αποθαρρύνει και εμάς από το να ισχυριστούμε πως ένας τόσο μεγάλος τίτλος θα φανεί πριν τον Μάρτιο του 2020, επομένως αν ανυπομονείτε για αυτό το remake καλό θα ήταν να δείξετε αρκετή υπομονή ακόμα.

[UPDATE: 10/6/2019 - Έρχεται τον Μάρτιο του 2020] Το πρώτο επεισόδιο του Final Fantasy VII remake θα έρθει στις 3 Μαρτίου του 2020. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει με επεισόδια, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Δείτε το τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο παρακάτω:

 

[UPDATE 2: 14/1/20 – Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Square Enix ανακοίνωσε μέσω του παραγωγού της Yoshinori Kitase, πως το Final Fantasy VII remake θα κυκλοφορήσει τελικά στις 10 Απριλίου αντί για τις 3 Μαρτίου που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ο Kitase απολογήθηκε στην gaming κοινότητα για την καθυστέρηση, τονίζοντας πως η ομάδα ανάπτυξης θα χρειαστεί μερικές ακόμη εβδομάδες για να τελειοποιήσουν το παιχνίδι. Συμπλήρωσε δε πως το τελικό προϊόν θα πρέπει να συνάδει με το όραμα της εταιρίας και το τελικό αποτέλεσμα θα ανταμείψει τους φαν για την αναμονή.

Επιπλέον, ένα demo του παιχνιδιού διέρρευσε στο διαδίκτυο αν και δε γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το demo περιλαμβάνει την αρχή του Final Fantasy VII remake, με την εμβληματική εικόνα του Cloud όπου μαζί με την Avalanche προσπαθούν να σαμποτάρουν ένα Mako Reactor.

[UPDATE 3: 18/3/20 - Τα retail αντίτυπα ίσως καθυστερήσουν] Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις με τον κορωνοϊό, η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Final Fantasy VII Remake θα κυκλοφορήσει στην ώρα του, ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα με τα retail αντίτυπα.

Με τα σημερινά δεδομένα κι επειδή τα retail αντίτυπα του παιχνιδιού κατασκευάζονται στην Κίνα, η διάθεσή τους στα καταστήματα ίσως καθυστερήσει λόγω της πανδημίας. Κατά τα άλλα, η online έκδοση θα είναι κανονικά διαθέσιμη στις 10 Απριλίου. Για το αν θα έχουμε την retail έκδοση διαθέσιμη στην ώρα της, αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε μεθαύριο 20 Μαρτίου, σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία.

[UPDATE 4: 30/3/20 - Δεν θα υπάρξει καθυστέρηση στα retail αντίτυπα] Η Square Enix δούλεψε αρκετά σκληρά ώστε τα retail αντίτυπα του Final Fantasy VII Remake να κυκλοφορήσουν χωρίς καθυστέρηση.

Η εκδότρια εταιρία του Final Fantasy VII Remake, η Square Enix, που προηγουμένως είχε ανακοινώσει ότι ίσως τα retail αντίτυπα να καθυστερήσουν λόγω του κορωνοϊού, βρήκε την λύση. Η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα ότι τα retail αντίτυπα για Ευρώπη και Αυστραλία έχουν αποσταλεί νωρίτερα από το συνηθισμένο.

 

 

Η Square Enix ελπίζει ότι τα αντίτυπα αυτά θα φτάσουν στους fans την ημέρα του λανσαρίσματος, όμως αναγνωρίζει τον κίνδυνο μερικοί να το αποκτήσουν πριν το παγκόσμιο λανσάρισμα και τους προτρέπει να μην κάνουν spoil στους υπόλοιπους.


To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου για το PS4, ενώ η έκδοση για PC ανακοινώθηκε για περίπου ένα χρόνο μετά.

 

Διαβάστε το review του Final Fantasy XV στο GameWorld και συζητήστε το σε αυτό το forum topic. 

Διαβάστε περισσότερα για το remake του Final Fantasy VII και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Smoses (Level 26) 18/05/2019 13:51
Αναμένουμε με ανυπομονησία...
#2 Blood Prince (Level 29) 18/05/2019 14:21
Αναμένω και εγώ για το remake του 1997.Είδα το παιχνίδι του 2016 και φαίνεται ενδιαφέρον..

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification