Ειδήσεις

0 user comments
Κατεβάστε το και κρατήστε το μόνιμα στο PC σας.
25 Σεπτεμβρίου, 12:07
0 user comments
Όταν το First-Person Action συνάντησε το Stealth.
25 Σεπτεμβρίου, 11:10
2 user comments
Η νέα υπηρεσία game streaming.
25 Σεπτεμβρίου, 00:02
1 user comments
FPS
Συνδυασμός τρόμου και cyberpunk.
24 Σεπτεμβρίου, 22:43
1 user comments
FPS
Παρουσιάστηκε ο χάρτης του μετρό στο Verdansk. [UPDATE]
24 Σεπτεμβρίου, 22:40
1 user comments
Μετά την κυκλοφορία του στο Xbox One, έρχεται και στα PC.
24 Σεπτεμβρίου, 22:03
0 user comments
FPS
Κατεβάστε το και κρατήστε το μόνιμα.
24 Σεπτεμβρίου, 21:28
1 user comments
Ετοιμάζεται από την Sega και δύο εταιρείες παραγωγής.
24 Σεπτεμβρίου, 19:13
Ειδήσεις FPS Review bombing στο Call of Duty: Modern Warfare λόγω προπαγάνδας

Review bombing στο Call of Duty: Modern Warfare λόγω προπαγάνδας

Monday, 28 Oct 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a0/41/d4/call-of-duty-mobile-russian-propaganda-92-1572300103.jpg
 

Review bombing στο Call of Duty: Modern Warfare λόγω προπαγάνδας

Με στόχο το Metacritic.

 

Η κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare συνοδεύτηκε από review bombing στο Metacritic, καθώς πολλοί gamers θεωρούν ότι οι σεναριογράφοι της Infiinity Ward, θυγατρικής της Activision, κατασκεύασαν προπαγάνδα κατά της Ρωσίας, αλλάζοντας γεγονότα του παρελθόντος.

 

3.300 χρήστες στην έκδοση για PS4 και 500 στην έκδοση για Xbox One έχουν δώσει ένα 3/10. Στα PC η κατάσταση είναι χειρότερη με 1.300 gamers να δίνουν ένα 2.4/10, σκορ που αποτελεί το χαμηλότερο όλων των εποχών από χρήστες στη σειρά Call of Duty.

Η αφορμή
Στο Call of Duty: Modern Warfare, οι Ρώσοι εμφανίζονται ως οι "κακοί" της υπόθεσης, με ορισμένες ιστορικές επιθέσεις στη Μέση Ανατολή να παρουσιάζονται ότι έγιναν από αυτούς, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί από την Αμερική και τις Δυτικές δυνάμεις. Ορισμένα σχόλια αναφέρουν ότι γίνεται "Προπαγάνδα κατά της Ρωσίας κι ότι οι Ρώσοι είναι οι κακοί της υπόθεσης", ενώ προκαλούν τους developers να τους δείξουν μέσω νέων games τα πραγματικά γεγονότα και τα πολεμικά εγκλήματα των Αμερικανών.

Στο σενάριο παρουσιάζονται συστηματικές επιθέσεις Ρώσων στρατιωτών προς στρατιώτες της Μέσης Ανατολής, ενώ γίνονται αναφορές και σε γεγονότα του παρελθόντος και συγκεκριμένα "Ρωσικές επιθέσεις που συνέβησαν δεκαετίες πριν". Ωστόσο, το Call of Duty: Modern Warfare περιέχει ένα υποθετικό και όχι πραγματικό σενάριο. Ορισμένα από τα σχόλια κατηγορούν μάλιστα τους σεναριογράφους του Call of Duty ότι παρουσίαζαν τους Ρώσους μονίμως ως τους κακούς της υπόθεσης.

 

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: Mobile και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification