Ειδήσεις

1 user comments
FPS
Τρέιλερ: Liverpool vs Paris St. Germain. [UPDATE]
29 Νοεμβρίου, 00:30
1 user comments
RPG
Ανακοινώθηκε από την Square Enix.
29 Νοεμβρίου, 00:21
2 user comments
Ενώ άλλοι πουλάνε άδεια χαρτόκουτα.
28 Νοεμβρίου, 15:21
1 user comments
+20 def κατά του κορωνοϊού.
28 Νοεμβρίου, 14:20
27 user comments
RPG
Θα μπορείτε να μεταφέρετε την πρόοδό σας από PS4 σε PS5. [UPDATE]
28 Νοεμβρίου, 13:44
2
Ο κυνηγός της Γιακούζα άλλαξε πρόσωπο και τακτικές.
28 Νοεμβρίου, 10:35
3 user comments
Gustavo Santaolalla: "Το Part 2 ήταν μόνο η αρχή". [UPDATE]
27 Νοεμβρίου, 23:33
1 user comments
Ο ατζέντης του Ibrahimovic λέει ότι η διαμάχη γίνεται μόνο για τα χρήματα.[UPDATE]
27 Νοεμβρίου, 22:31
2 user comments
Η Sucker Punch ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Good Smile Company.
27 Νοεμβρίου, 20:48
1 user comments
Η ESIC λαμβάνει καθημερινά πάνω από 100 κατηγορίες για δραστηριότητες διαφθοράς.
27 Νοεμβρίου, 20:03
1 user comments
FM 2021 στα 34 ευρώ. Dirt 5 στα 26 ευρώ. ΜΚ11U στα 35 ευρώ.
27 Νοεμβρίου, 19:20
Ειδήσεις FPS Call of Duty: Warzone Battle Royale

Call of Duty: Warzone Battle Royale

Tuesday, 10 Mar 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a1/e2/de/call-of-duty-battle-royale-warzone-mode-27-1583778405.jpg
 

Call of Duty: Warzone Battle Royale

Ώρες και πρόγραμμα που θα μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/7/19] Σύμφωνα με φήμες το νέο Call of Duty: Modern Warfare θα έχει Battle Royale.

Η διαρροή αυτή προέρχεται από το κανάλι του Youtube TheGamingRevolution, και παρόλο που δεν φαίνεται τόσο πειστική, αυτό είναι ένα κανάλι που οι διαρροές για το Call of Duty που έχει κάνει στο παρελθόν έχουν επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με τις ανώνυμες πηγές του καναλιού, το Modern Warfare θα έχει battle royale mode εώς 200 παίκτες.

Επίσης στο ίδιο κανάλι μπορείτε να δείτε ένα βίντεο, στο οποίο ισχυρίζεται ότι το battle royale mode θα περιέχει και zombies. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE: 9/8/19 - Έρχεται στις αρχές του 2020] Μετά τις αρχικές φήμες περί "μη εστίασης στο Battle Royale στο Call of Duty: Modern Warfare" και τις αντικρουόμενες δηλώσεις των ίδιων των στελεχών της Infinity Ward, πλέον δύο νέες πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρξει όντως Battle Royale mode στο νέο Call of Duty, απλά θα έρθει στις αρχές του 2020.

Τα LongSensation και TheGamingRevolution, δύο Twitter accounts με δεκάδες χιλιάδες followers και μία αξιοπιστία στο gaming community, δήλωσαν αμφότερα ότι την δεδομένη στιγμή δεν έχει δοθεί βάση στο Battle Royale mode, καθώς η Infinity Ward θέλει να προλάβει να λανσάρει το Call of Duty: Modern Warfare στην ώρα του. Ωστόσο, το συγκεκριμένο mode θα εμφανιστεί στις αρχές του 2020. 

Το Battle Royale mode του νέου Call of Duty θα είναι downloadable ως ξεχωριστό πακέτο, δηλαδή δεν θα εγκατασταθεί αυτόματα με κάποιο patch, ωστόσο θα συνδέεται κανονικά με το βασικό παιχνίδι, δηλαδή θα μπορείτε να το τρέξετε από κάποιο υπομενού. Επίσης, το Battle Royale mode θα γίνει διαθέσιμο για δωρεάν download.

[UPDATE 2: 3/10/19 - Βρέθηκε Battle Royale mode στον κώδικα του παιχνιδιού] Μία ομάδα από dataminers βρήκαν ότι στον κώδικα του νέου Call of Duty υπάρχει Battle Royale mode. Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν 40 modes και ένα από αυτά είναι το Battle Royale.

Ενδέχεται οι developers να είχαν τοποθετήσει σημειώσεις κατά την beta, οι οποίες απλά μεταφέρθηκαν στην τελική έκδοση. Επομένως ένα Battle Royale mode είτε βρισκόταν για ένα διάστημα σε ανάπτυξη, είτε βρίσκεται ακόμη και θα το δούμε στην τελική έκδοση του νέου Call of Duty ή αργότερα με patch. Θυμίζουμε άλλωστε ότι τον Αύγουστο πολλοί Call of Duty leakers ανέφεραν ότι το Battle Royale mode θα διατεθεί ως δωρεάν download -για όσους έχουν ήδη το Modern Warfare- το 2020.

[UPDATE 3: 17/11/19 - Νέο datamine αποκαλύπτει χάρτη, αριθμό παικτών και σύστημα respawns] Ένα νέο datamine που έγινε στο Call of Duty: Modern Warfare αποκάλυψε τον χάρτη του Battle Royale mode και το ότι θα έχει 200 παίκτες και solo, duo και squad modes.

Παράλληλα, θα χρησιμοποιηθούν respawns, αλλά αυτό θα γίνεται μόνο αν έχετε respawn tokens, τα οποία θα πρέπει να κάνετε loot. Αν τα εξαργυρώσετε τότε θα αφαιρούνται από το inventory σας. Επίσης, κάθε παίκτης που έχει respawn token θα μπορεί να κάνει respawn ένα συμπαίκτη του και να σύρει το πτώμα του...σε ασθενοφόρο. Έτσι, ο παίκτης θα μπει σε ένα Gulag queue. Σε κάποια φάση του παιχνιδιού το Gulag κλείνει και δεν επιτρέπει άλλα respawns.

Το χαρακτηριστικό του Gulag θα έχει φάση καθώς το prison camp θα επιτρέπει στους παίκτες να ξαναμπούν στο match κερδίζοντας μια μάχη 1v1. Οι παίκτες στο Gulag queue βλέπουν τους παίκτες που πολεμούν στο Gulag, ενώ υπάρχει αντίστροφη μέτρηση που θα δείχνει πόσος χρόνος απομένει μέχρι να μπείτε και εσείς να πολεμήσετε. Ανά διαστήματα γίνεται ένα jailbreak το οποίο πετάει τους παίκτες εκτός Gulag πίσω στο match.

call of duty modern warfare battle royale

Το ενδιαφέρον είναι ότι θα μπορείτε να βάλετε στοίχημα για τους παίκτες που βρίσκονται μέσα στο Gulag χρησιμοποιώντας Plunder, το οποίο κερδίζετε ολοκληρώνοντας αποστολές. Θα το ξοδεύετε σε αντικείμενα που βρίσκονται σε plunder boxes και θα το μετατρέπετε σε xp κάνοντάς το deposit σε μηχανήματα ATM (όταν μπείτε σε μια τράπεζα θα ακούτε τον ήχο της που ειδοποιεί άλλους παίκτες για την παρουσία σας).

Οι αποστολές περιλαμβάνουν τα Assassniation (σκοτώστε συγκεκριμένο παίκτη), Domination (κάντε capture ένα Domination point) και Scavenger Hunt (μαζέψτε Scavenger Crates). Το loot θα έχει rarity για κάθε αντικείμενο και θα έχετε περιορισμένο χώρο στο inventory. Επίσης θα υπάρχουν διαφορετικά level για το armor σας.

[UPDATE 4: 11/12/19 - Νέο bug αποκαλύπτει τον χάρτη] To Call of Duty: Modern Warfare της Infinity Ward είναι ένα από τα καλύτερα games του 2019. Δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον για πληροφορίες από περιεχόμενο που έπεται όπως επίσης δεν είναι τυχαίο ότι διαρρέουν πολλές πληροφορίες, αφού η ζήτηση γεννά προσφορά. Σε νέα διαρροή που κάνει τον γύρο του internet, αποκαλύπτεται ο χάρτης του Battle Royale mode που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα.

 

Όλως παραδόξως αυτή τη φορά η διαρροή δεν έρχεται από κάποιον dataminer ή από κάποιο πρόσωπο της εταιρείας, αλλά από το ίδιο το παιχνίδι. Ένα bug έχει επιτρέψει στους παίκτες να δουν τον χάρτη για το επερχόμενο mode. Το bug έχει αποκαλύψει τον χάρτη σε χρήστες PC αλλά και στις κονσόλες και επιπλέον μερικοί έχουν καταγράψει τις εικόνες σε βίντεο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω, ο χάρτης είναι πραγματικά τεράστιος με πάμπολλες λεπτομέρειες που προϊδεάζουν για ένα αξιοπρεπές free for all σε στυλ Hunger Games. Σε αντίθεση με τους χάρτες των γνωστών Battle Royale ο συγκεκριμένος έχει μεγάλες αστικές εκτάσεις που είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον μιας και διαφοροποιείται από το πλέον σύνηθες.

Φυσικά ο συγκεκριμένος χάρτης είναι ένα φλέγον ζήτημα στο Reddit αυτή τη στιγμή, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν το bug. Υπάρχουν κάποιες φήμες που λένε ότι το Battle Royale mode δεν σχεδιάστηκε από την ίδια την Infinity Ward αλλά από την Raven Software, δίνοντας χρόνο στην πρώτη να δουλέψει πάνω στην ανάπτυξη των multiplayer modes.

Με την Infinity Ward και την Activision να διατηρούν την μυστικότητα περί του θέματος, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για επίσημη ανακοίνωση που θα επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. Παρόλα αυτά, τα leaks μοιάζουν αξιόπιστα.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τον χάρτη παρακάτω.

Πολλά είναι αυτά που περιμένουμε να έρθουν στο Call of Duty: Modern Warfare στο σύντομο μέλλον και όλα μοιάζουν να έχουν πολύ ενδιαφέρον. Αναμένουμε νεότερα.

[UPDATE 5: 11/12/19 - Η Activision αποκαλύπτει επίσημα το Battle Royale στο νέο τρέιλερ]

H Activision δίνει τα πρώτα στοιχεία για το Battle Royale mode στο νέο official τρέιλερ της Season 2.

Στο βίντεο φαίνεται ολόκληρος ο χάρτης του Battle Royale mode του Call of Duty Modern Warfare.

call of duty mw battle royale map 768x790

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

[UPDATE 6: 11/2/20 - Ανακοινώθηκε η ονομασία του Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale mode] Οι παίκτες του Call of Duty: Modern Warfare, με την έναρξη της Season 2 παρατήρησαν μία νέα προσθήκη στο βασικό μενού του game, με τον όρο "Classified".

Αν και η Infinity Ward δεν έχει κάνει ακόμη ανακοινώσεις για το τι κρύβεται πίσω από τη νέα προσθήκη φημολογείτε ωστόσο ότι πρόκειται για το αναμενόμενο Battle Royale mode. Όσοι απέκτησαν πρόσβαση στο "Classified" mode διέρευσαν την ονομασία του. Πρόκειται για το Warzone και είναι η δεύτερη φορά που ακούγεται αυτός ο όρος την τελευταία εβδομάδα. Η πρώτη ήταν μετά από τη διαρροή μίας εικόνας.

call of duty warzone

Το Warzone μενού περιλαμβάνει μία επιλογή για ένα training course και μία άλλη για "squad fill", η οποία επιτρέπει στο game να επιλέξει ένα τυχαίο παίκτη εάν δεν συμπληρωθεί η ομάδα του. Δε φαίνεται ακόμη η επιλογή για solo ή two-player games, αλλά αναμένεται σύντομα.Η επιλογή για τα weapons επίσης υπάρχει κάτω από το Warzone. Ονομάζεται Drop Kit και ενώ δεν έχουμε καθαρή εικόνα τι αφορά η επεξήγηση, αναφέρει πως δεν πρόκειται για ένα παραδοσιακό loadout.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE 7: 18/2/20 - Σύμφωνα με νέα αναφορά θα κυκλοφορήσει στις αρχές του μήνα ως δωρεάν stand-alone mode] Σύμφωνα με νέα αναφορά του VGC η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το Battle Royale mode με όνομα Warzone στις αρχές του Μαρτίου, που σημαίνει ότι λογικά θα το δούμε στις 3 ή στις 10 Μαρτίου αφού τα updates του Call of Duty: Modern Warfare βγαίνουν Τρίτη. Η κυκλοφορία θα αντικαταστήσει την γκρίζα περιοχή του μενού που έχει προστεθεί με την έναρξη της δεύτερης σεζόν.

Έχει αναφερθεί επίσης ότι το Battle Royale mode θα κυκλοφορήσει ως δωρεάν standalone game και θα δίνει στους παίκτες την επιλογή να αναβαθμίσουν στην πλήρες Modern Warfare έκδοση. Γράφει επίσης ότι θα χρησιμοποιείται το ίδιο battle pass με το βασικό game επιτρέποντας σας να συνεχίσετε την πρόοδο σας και να παίρνετε cosmetics σε οποιοδήποτε mode. Έχει αναφερθεί επίσης ότι θα υποστηρίζει μέχρι 200 παίκτες σε κάθε game, διαιρημένοι σε ομάδες και παρόμοια με το Apex Legends, θα κάνει χρήση μηχανισμού ping. Επίσης έχει γίνει αναφορά στη νέα νομισματική μονάδα “Plunder” η οποία θα μπορεί να δαπανηθεί για την αγορά gear και για drops. Θα μπορείτε να αποταμιεύσετε τα Plunder για να τα χρησιμοποιήσετε σε άλλα match. Επίσης αν πεθάνετε σε ένα match δεν βγαίνετε απευθείας εκτός, αλλά μεταφέρεστε σε ένα “Gulag” όπου μάχεστε για την επιστροφή σας στο ματς, σε 1v1 εναντίων κάποιου άλλου παίκτη.

[UPDATE 8: 28/2/20 - Φήμη για 3 Μαρτίου] Σύμφωνα με νέα φήμη, ένα hint στο Call of Duty παραπέμπει την κυκλοφορία του Battle Royale mode στις 3 Μαρτίου, δηλαδή αυτή την Τρίτη. Το mode φημολογείται ότι αναπτύχθηκε από την Raven Software.

[UPDATE 9: 9/3/20 - Διέρρευσε gameplay και λεπτομέρειες] Κάποια στιγμή μέσα στον μήνα περιμέναμε να δούμε κάποιο τρέιλερ ή gameplay από την Activision για το επερχόμενο Battle Royale του Modern Warfare. Gameplay είδαμε… αλλά όχι από την Activision.

O YouTuber Chaos δημοσίευσε ένα ολόκληρο βίντεο με gameplay από το Battle Royale του Modern Warfare, το οποίο κατέβηκε μιας και υπάρχει embargo. Πριν κατέβει όμως, επιβεβαιώθηκαν οι λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay του.
Συγκεκριμένα έχουμε:
• Free-to-play, cross-platform.
• 150 παίκτες.
• Solo, duos, trios.
• Κάνετε spawn με πιστόλι.
• Δεν έχετε weapon attachments, pre-made blueprints σε πέντε επίπεδα σπανιότητας.
• Τρία επίπεδα armor.
• Κερδίζετε χρήματα με τα πάντα και μπορείτε να τα ξοδέψετε στα Buy Stations.
• Τα Buy Stations μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσετε killstreaks, loadouts, και να κάνετε respawn νεκρούς συμπαίκτες σας.
• Ο νεκρός παίκτης πρέπει να νικήσει σε μάχη 1v1 στο Gulag για να κάνει respawn.

Ακόμα στο βίντεο αποκαλύφθηκε ότι στον ίδιο χάρτη θα λαμβάνει χώρα και ένα game mode με όνομα “Plunder”. Αν και ο YouTuber Chaos δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το mode αυτό, είπε ότι θα είναι respawn game mode με στόχο την συλλογή χρημάτων.

[UPDATE 10: 9/3/20 - 19:00 - Έρχεται 10/3 και θα είναι free-to-play] Το Call of Duty: Modern Warfare - Warzone Battle Royale mode θα κυκλοφορήσει και επίσημα αύριο 10 Μαρτίου.

Θα είναι διαθέσιμο σε PC, PS4 και Xbox One δωρεάν. Επίσης, θα υποστηρίζει 150 παίκτες. Μελλοντικά η Infinity Ward θα το ενημερώνει με διαρκή updates. Το Call of Duty: Warzone θα είναι διαθέσιμο στις 19:00.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Το Warzone θα διαθέτει δύο modes. Το Battle Royale και το Plunder. Επίσης, θα υπάρχουν πάνω από 300 σημεία ενδιαφέροντος και πέντε είδη οχημάτων στο χάρτη, όπως ATV, cargo trucks και ελικόπτερα.

Το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί ήδη από τις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 11: 10/3/20 - Έρχεται σήμερα και δεν θα χρειάζεται συνδρομή PS+] Το Call of Duty: Modern Warfare - Warzone Battle Royale mode σε ανακοίνωση τελευταίας στιγμής μάθαμε ότι δεν θα χρειάζεται συνδρομή Playstation Plus για να παίξετε το παιχνίδι. 

Το Infinity Ward έχει επιβεβαιώσει μια βασική λεπτομέρεια για το Call of Duty: Warzone. Ο διευθυντής παραγωγής Paul Haile δήλωσε στο Twitter ότι οι παίκτες δεν θα χρειαστούν συνδρομή στο PlayStation Plus για να παίξουν το παιχνίδι royale μάχης.

Αυτό δεν αποτελεί τεράστια έκπληξη, καθώς πολλά άλλα δωρεάν παιχνίδια παιχνιδιών royale, συμπεριλαμβανομένων των Fortnite και Apex Legends, δεν απαιτούν συνδρομές επί πληρωμή στο PlayStation Plus. Είναι μια διαφορετική περίπτωση στο Xbox One, καθώς το Fortnite και Apex Legends απαιτούν το Xbox Live Gold.

[UPDATE 12: 10/3/20 -21:00 - Ώρες και πρόγραμμα που θα μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι] Ο επίσημος λογαριασμός του Call of Duty στο Twitter κυκλοφόρησε αυτό το πρόγραμμα λήψης του Warzone, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Οσοι παίκτες που έχουν ήδη το Call of Duty: Modern Warfare (2019) θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το Warzone λίγες ώρες πιο μπροστά από όλους τους άλλους .

Κάντε κλικ για να κατεβάσετε το Call of Duty: Warzone.

Για τους παίκτες που κατέχουν το Call of Duty: Modern Warfare (2019), το Warzone θα είναι διαθέσιμο στις 17:00 ώρα Ελλάδος την Τετάρτη 11 Μαρτίου. Για όλους τους άλλους, το παιχνίδι ξεκλειδώνει τέσσερις ώρες αργότερα - δηλαδή στις 21:00 ώρα Ελλάδος την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Εάν διαθέτετε το Modern Warfare (2019), απλά φορτώνετε το παιχνίδι και κατευθυνθείτε στο μενού Classified in the main menu του παιχνιδιού. Το μέγεθος της λήψης Warzone θα διαφέρει ανάλογα με το αν έχετε κατεβάσει το παιχνίδι, θα είναι 18-22GB αν έχετε και περίπου 80GB αν δεν έχετε. Μπορείτε, ωστόσο, να κατεβάσετε το Warzone ως αυτόνομο τίτλο αν δεν έχετε ήδη Modern Warfare (2019).

Θα εμφανίζεται ως ενας άλλος τίτλος Call of Duty στο PlayStation Store, στο Xbox Store ή στο Battle.net. Στον υπολογιστή (θα χρειαστείτε την εφαρμογή Battle.net για PC ή Mac για να κατεβάσετε το παιχνίδι). Η Activision είναι ο ιδιοκτήτης του Blizzard, γι 'αυτό και ο Warzone είναι μέσω του Battle.net της Blizzard - και η λήψη θα είναι προφανώς 80-101GB.

Μια δημοσίευση στο blog από την Activision ανέφερε ότι "η λήψη μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες ανάλογα με την ταχύτητα του internet και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε". Δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι μέσω του Steam ή του Epic Games Store.

"Η λήψη του Warzone είναι σε κομμάτια. Το πρώτο τμήμα των περίπου 20GB θα σας επιτρέψει να μεταβείτε σε κατάσταση offline, για να παίξετε solo σε αγώνες Gunfight με bots. Μετά την αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης, η εξέλιξη λήψης θα συνεχιστεί στο παρασκήνιο."

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification