Ειδήσεις

26 user comments
RPG
Θα διαθέτει Hardcore Mode χωρίς User Interface. [UPDATE]
19 Ιουλίου, 13:48
0 user comments
Ο Βασιλιάς επέστρεψε.
19 Ιουλίου, 13:42
0 user comments
Τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store.
19 Ιουλίου, 13:05
1 user comments
Η Capcom το γιορτάζει με in-game δώρα. [UPDATE]
19 Ιουλίου, 11:46
0 user comments
H παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς Warhammer αρχίζει. [UPDATE]
19 Ιουλίου, 11:15
0
Η ματωμένη λεπίδα των Σαμουράι θα κόψει το νήμα της ζωής. 
19 Ιουλίου, 05:10
0 user comments
Η απόκτηση των δικαιωμάτων της Juve από την Konami πόνεσε αρκετά το FIFA.
18 Ιουλίου, 17:10
1 user comments
Στόχος της, να σώσει την υπηρεσία.
18 Ιουλίου, 15:37
0 user comments
Στην δεύτερη θέση ήρθε το PlayStation 4.
18 Ιουλίου, 14:21
0 user comments
Άφησαν πολλά συντρίμμια πίσω τους.
18 Ιουλίου, 13:13
0 user comments
Πλάνο παρουσίασης αλλά και Minecraft Dungeons.
18 Ιουλίου, 11:39
0 user comments
Φήμες για κυκλοφορία μέσα στους επόμενους μήνες. [UPDATE]
17 Ιουλίου, 23:40
Ειδήσεις FPS Rainbow Six Siege: Αφαιρούνται αναφορές σε σεξ, βία και τζόγο

Rainbow Six Siege: Αφαιρούνται αναφορές σε σεξ, βία και τζόγο

Wednesday, 21 Nov 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/67/e3/44/rainbow-six-siege-1-96-1541238389.jpg
 

Rainbow Six Siege: Αφαιρούνται αναφορές σε σεξ, βία και τζόγο

Οι αλλαγές που υπέστει το παιχνίδι θα διορθωθούν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/11/18] Η Ubisoft αναγκάστηκε να κρύψει το “πονηρό περιεχόμενο” στο Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Η Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε πως θα προβεί σε αισθητικές αλλαγές στο Rainbow Six Siege με αφορμή την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε κάποιες χώρες της Ασίας. Παρόλα αυτά, οι αλλαγές αυτές δυσαρέστησαν τους fans του παιχνιδιού, αφού θα αφορούν τις εκδόσεις όλου του κόσμου και όχι μόνο των παικτών που παίζουν στους ασιατικούς servers. Μέσω ενός blog post, η Ubisoft ανακοίνωσε τα εξής σύμφωνα με το Season 4 update: Θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στους χάρτες μας και τα εικονίδιά μας για να συμμορφωθούμε στα πρότυπα”.

Μπορεί να μην εξήγησε ουσιαστικά ως προς τι οφείλουν να συμμορφωθούν, παρόλα αυτά οι εικόνες που δημοσίευσε σχετικά με τις νέες αλλαγές καθιστούν ξεκάθαρο πως πρόκειται να αφαιρέσουν περιεχόμενο που έχει να κάνει με αίμα, σεξ, τζόγο και γενικότερα την βία. Για παράδειγμα το melee icon του παιχνιδιού θα αλλάξει σε γροθιά από μαχαίρι, ενώ αφαιρούνται εικόνες σκελετών, είτε σε μορφή icon και πάλι είτε στα wall arts.

Άλλα παραδείγματα αποτελούν οι κηλίδες αίματος στους τοίχους, οι “κουλοχέρηδες” και οι neon φωτισμοί που σχηματίζουν pole dancers. Πρόκειται επομένως για καθαρή περίπτωση censorship. Οι fans αντιμετώπισαν με έντονη δυσαρέσκεια όλα τα παραπάνω. Το γεγονός το ότι οι αλλαγές αυτές θα επηρεάσουν τους πάντες, οδήγησε μερικούς να την κατηγορήσουν για ακόμα μία φορά περί τεμπελιάς. Η ανακοίνωση της Ubisoft αναφέρει επίσης: “Διατηρώντας ένα κοινό build μπορούμε να μειώσουμε την διπλή δουλειά από άποψη development. Αυτό θα μας επιτρέψει να είμαστε πιο ευκίνητοι ως ομάδα και να εντοπίζουμε τα προβλήματα γρηγορότερα”.

[UPDATE 14/11/18 - Δείτε τις διαφορές πριν και μετά το censorship]Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην Κίνα, το Rainbow Six Siege θα υποστεί αλλαγές σε όλες τις εκδόσεις του, παγκοσμίως.

“Πρέπει να διαβεβαιώσουμε ότι η εμπειρία του Rainbow Six Siege θα παραμείνει η ίδια” είπε η Ubisoft σε σχετικό blog spot. Έτσι αναιρούνται όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού που το καθιστούσαν “βίαιο” και είχαν συσχετισμούς με τον τζόγο και το σεξ. Για παράδειγμα το σύμβολο τον melee επιθέσεων άλλαξε σε μία γροθιά, από ένα μαχαίρι.

rainbow 55

rainbow 33

rainbow 2rainbow 4

Τέλος, στο mid-season update (Year 3, Season 3), θα γίνουν αλλαγές στους Operators και στα όπλα, ειδικά στους Clash και Maestro. Oι αλλαγές θα περιέχουν και πολλές διορθώσεις σε bug.

[UPDATE 2 - 21/11/18 - Η Ubisoft θα αφαιρέσει το censorship στις υπόλοιπες χώρες] Μετά τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια, η Ubisoft θα ξεκινήσει να επαναφέρει τις οπτικές αλλαγές στο Rainbow Six Siege.

Σήμερα λοιπόν, η Ubisoft ανέφερε στο Siege blog ότι η ομάδα των developers θα δουλέψει για να επαναφέρει το παιχνίδι όπως ήταν στην αρχή. Ζητά επίσης από τους παίκτες να είναι υπομονετικοί αν κάποια από τα στοιχεία παραμείνουν. Ο λόγος είναι ότι ήδη δουλεύουν στην αλλαγή του Season και το χρονικό περιθώριο είναι μικρό.

Όπως ανέφερε η εταιρεία: “ Παρακολουθούμε την συζήτηση και τις απαιτήσεις των παικτών, για αυτό πήραμε την απόφαση μαζί με την Ubisoft team να επαναφέρουμε το παιχνίδι στο πρώιμο στάδιο του, επειδή σεβόμαστε αυτούς που μας έχουν στηρίξει από την αρχή”.

Διαβάστε το review του Tom Clancy’s Rainbow Six Siege και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 04/11/2018 14:36
Σφιγκουνε τα πραγματα βλέπω, ακόμα και στης εταιρίες.

Top-game-of-the-month 

 

Notification