Ειδήσεις

1 user comments
Αιτία η πρόθεση για "μη αποκλεισμό χρηστών".
25 Νοεμβρίου, 00:36
2 user comments
Προαιρετικά με δώρο in-game αντικείμενα. [UPDATE]
24 Νοεμβρίου, 23:56
0 user comments
Ο Phil Spencer άφησε θετικά σχόλια.
24 Νοεμβρίου, 23:33
0 user comments
FPS
Πιο ρεαλιστικό μαλλί και μύες στους παίκτες.
24 Νοεμβρίου, 23:03
0 user comments
RPG
Character customization, οδήγηση και μάχη.
24 Νοεμβρίου, 22:29
0 user comments
Επίσημη συνεργασία από την Konami.
24 Νοεμβρίου, 22:03
0 user comments
Τέσσερις δωρεάν τίτλοι για τον επόμενο μήνα.
24 Νοεμβρίου, 20:08
0 user comments
Zlatan Ibrahimovic: "Ποιος έδωσε άδεια στην EA να χρησιμοποιεί το όνομα μου;"
24 Νοεμβρίου, 19:40
0 user comments
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Valve.
24 Νοεμβρίου, 19:02
0 user comments
Οι scalpers πουλάνε τις κονσόλες σε υψηλότερες τιμές στο Ebay.
24 Νοεμβρίου, 18:20
1 user comments
Μόλις στα 29,98. 
24 Νοεμβρίου, 17:39
Ειδήσεις FPS Γυναίκες στο Battlefield V

Γυναίκες στο Battlefield V

Thursday, 23 Aug 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4a/33/82/women-should-have-been-in-battlefield-1-70-1535040466.jpg
 

Γυναίκες στο Battlefield V

DICE: "Ντροπή μας που δεν συμπεριλάβαμε γυναίκες στο Battlefield 1". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/5/18] Η EA μίλησε για τους θηλυκούς χαρακτήρες του Battlefield V.

Την Τετάρτη 23/5 έγινε η αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου Battlefield V από την EA DICE. Παρά το γεγονός το ότι το τρέιλερ ήταν παραπάνω από εντυπωσιακό, υπήρξαν αρκετοί fans που παραπονέθηκαν για την παρουσία γυναικών στο νέo FPS. Οι περισσότεροι ισχυριζόντουσαν ότι η εμφάνισή τους και η συμμετοχή τους δεν ήταν ακριβής με βάσει τα όσα συνέβησαν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο τον λόγο πήρε ο Oskar Gabrielson, general manager της EA DICE και σχολίασε το θέμα μέσω Twitter.

 

 

Ο ίδιος είπε ξεκάθαρα πως “Οι γυναίκες ως playable χαρακτήρες ήρθαν για να μείνουν. Θέλουμε το Battlefield V να αντιπροσωπεύει όλους όσους υπήρξαν μέρος του τεράστιου δράματος της ανθρώπινης ιστορίας και να δώσουμε στους παίκτες την επιλογή να επεξεργαστούν τους χαρακτήρες που παίζουν. Στόχος μας ως εταιρεία είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δημιουργήσουμε πλούσια games. Πάντα φτάνουμε στα όριά μας και παραδίδουμε απρόσμενες εμπειρίες. Πάνω από όλα όμως, τα games πρέπει να είναι ευχάριστα.

[UPDATE: 20/6/18 - Η EA δεν δέχεται κουβέντα] Ο Patrick Soderlund, Chief Design Officer της Electronic Arts, δήλωσε ότι η Αμερικάνικη εταιρεία δεν δέχεται συζήτηση για το αν θα πρέπει να υπάρξουν γυναίκες ή όχι στο Battlefield V.

Συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά ότι η προσθήκη των γυναικών "είναι κάτι που ήθελαν οι developers. Το Battlefield V έχει να κάνει με πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί και με καταστάσεις που δεν έχουν παιχτεί σε games. Υπάρχει μια πεποίθηση ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είχε γυναίκες. Υπάρχουν ένα σωρό γυναίκες στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που συμμετείχαν, ακόμα και στην πρώτη γραμμή".

Η απορία της κόρης του
Επίσης, ο Soderlund έχει μια 13χρονη κόρη, η οποία όταν είδε το τρέιλερ και ενώ παίζει Fortnite και μπορεί να επιλέξει γυναίκα, τον ρώτησε "Αφού μπορώ να επιλέξω γυναίκα στο Fortnite, τότε γιατί ο κόσμος είναι τόσο αναστατωμένος που θα μπει στο Battlefield V; Επομένως όσοι ασκούν σκληρή κριτική είναι ανεκπαίδευτοι άνθρωποι και δεν καταλαβαίνουν ότι οι γυναίκες είναι ένα πιθανό σενάριο που έχει συμβεί. Επίσης, είναι ένα παιχνίδι και σήμερα τα games πρέπει να απευθύνονται και στα δύο φύλα, κάτι που δεν συνέβαινε έως τώρα. Υπάρχουν πολλές γυναίκες gamers που θέλουν να παίξουν αλλά και άνδρες που επιθυμούν να ελέξουν μία badass ηρωίδα. Δεν δεχόμαστε αντίρριση σε αυτό και θα το αντιμετωπίσουμε. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν έχουν δύο επιλογές. Είτε το δέχονται, είτε δεν αγοράζουν το παιχνίδι. Εγώ τις αποδέχομαι και τις δύο".

[UPDATE 2: 23/8/18 - Η DICE μετανιώνει που δεν είχε γυναίκες στο Battlefield 1] Ο Aleksander Grondal, παραγωγός της DICE, δήλωσε σε συνέντευξή του στο GamesRadar+ ότι "αν η προσθήκη γυναικών είχε γίνει για να συμπλεύσουμε με το πνεύμα της εποχής, θα το είχαμε κάνει από το Battlefield 1". Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι είναι "ντροπή" το ότι αυτό δεν έγινε.

Σύμφωνα με τον Grondal, "αν δει κανείς το Battlefield ιστορικά, πρόκειται για έναν τρόπο έκφρασης μέσα από το gameplay, λύνοντας προβλήματα με τον τρόπο που θέλετε και αυτοί οι χαρακτήρες συνάδουν τέλεια με αυτό".

Διαβάστε επίσης το preview μας για το Battlefield V και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic..

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification