Ειδήσεις

0 user comments
Κερδίζει Steam key προσφορά του Gamivo.
20 Ιανουαρίου, 06:02
0 user comments
Η κίνηση οχημάτων και ανθρώπων θα είναι πιο ρεαλιστική.
20 Ιανουαρίου, 01:30
1 user comments
FPS
Μέσα στο 2021 για την κονσόλα της Nintendo. [UPDATE]
20 Ιανουαρίου, 00:35
0 user comments
Ο coach της United το προτιμάει από το FIFA!
20 Ιανουαρίου, 00:22
0 user comments
Από τους δημιουργούς του Auto Chess mod.
19 Ιανουαρίου, 23:43
1 user comments
Ομάδα από scalpers έχει αγοράσει 2.000 PS5. [UPDATE]
19 Ιανουαρίου, 20:40
0 user comments
Θα διεξαχθεί ένα Pelé Cup και θα προστεθούν 23 νέα skins ποδοσφαιρικών ομάδων.
19 Ιανουαρίου, 20:26
0 user comments
Έκαναν την τρίτη αλλαγή στην επωνυμία τους.
19 Ιανουαρίου, 19:24
1 user comments
Ο creative director του The Last of Us μίλησε για τις σειρές στις οποίες θα ήθελε να δουλέψει.
19 Ιανουαρίου, 18:50
1 user comments
Χρήστης στο Twitter έφτιαξε τρέιλερ του Cyberpunk 2077 με σκηνές του "Super Mario Bros.".
19 Ιανουαρίου, 18:20
1 user comments
Ένα μέρος τους θα αφιερωθεί για τον εμβολιασμό του ευρύ κοινού.
19 Ιανουαρίου, 17:40
1 user comments
FPS
Εκπρόσωπος της Ubisoft δήλωσε ότι η ημερομηνία στο Ubisoft Connect είναι λανθασμένη.
19 Ιανουαρίου, 16:51
Ειδήσεις FPS Γυναίκες στο Battlefield V

Γυναίκες στο Battlefield V

Thursday, 23 Aug 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4a/33/82/women-should-have-been-in-battlefield-1-70-1535040466.jpg
 

Γυναίκες στο Battlefield V

DICE: "Ντροπή μας που δεν συμπεριλάβαμε γυναίκες στο Battlefield 1". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/5/18] Η EA μίλησε για τους θηλυκούς χαρακτήρες του Battlefield V.

Την Τετάρτη 23/5 έγινε η αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου Battlefield V από την EA DICE. Παρά το γεγονός το ότι το τρέιλερ ήταν παραπάνω από εντυπωσιακό, υπήρξαν αρκετοί fans που παραπονέθηκαν για την παρουσία γυναικών στο νέo FPS. Οι περισσότεροι ισχυριζόντουσαν ότι η εμφάνισή τους και η συμμετοχή τους δεν ήταν ακριβής με βάσει τα όσα συνέβησαν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο τον λόγο πήρε ο Oskar Gabrielson, general manager της EA DICE και σχολίασε το θέμα μέσω Twitter.

 

 

Ο ίδιος είπε ξεκάθαρα πως “Οι γυναίκες ως playable χαρακτήρες ήρθαν για να μείνουν. Θέλουμε το Battlefield V να αντιπροσωπεύει όλους όσους υπήρξαν μέρος του τεράστιου δράματος της ανθρώπινης ιστορίας και να δώσουμε στους παίκτες την επιλογή να επεξεργαστούν τους χαρακτήρες που παίζουν. Στόχος μας ως εταιρεία είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δημιουργήσουμε πλούσια games. Πάντα φτάνουμε στα όριά μας και παραδίδουμε απρόσμενες εμπειρίες. Πάνω από όλα όμως, τα games πρέπει να είναι ευχάριστα.

[UPDATE: 20/6/18 - Η EA δεν δέχεται κουβέντα] Ο Patrick Soderlund, Chief Design Officer της Electronic Arts, δήλωσε ότι η Αμερικάνικη εταιρεία δεν δέχεται συζήτηση για το αν θα πρέπει να υπάρξουν γυναίκες ή όχι στο Battlefield V.

Συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά ότι η προσθήκη των γυναικών "είναι κάτι που ήθελαν οι developers. Το Battlefield V έχει να κάνει με πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί και με καταστάσεις που δεν έχουν παιχτεί σε games. Υπάρχει μια πεποίθηση ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είχε γυναίκες. Υπάρχουν ένα σωρό γυναίκες στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που συμμετείχαν, ακόμα και στην πρώτη γραμμή".

Η απορία της κόρης του
Επίσης, ο Soderlund έχει μια 13χρονη κόρη, η οποία όταν είδε το τρέιλερ και ενώ παίζει Fortnite και μπορεί να επιλέξει γυναίκα, τον ρώτησε "Αφού μπορώ να επιλέξω γυναίκα στο Fortnite, τότε γιατί ο κόσμος είναι τόσο αναστατωμένος που θα μπει στο Battlefield V; Επομένως όσοι ασκούν σκληρή κριτική είναι ανεκπαίδευτοι άνθρωποι και δεν καταλαβαίνουν ότι οι γυναίκες είναι ένα πιθανό σενάριο που έχει συμβεί. Επίσης, είναι ένα παιχνίδι και σήμερα τα games πρέπει να απευθύνονται και στα δύο φύλα, κάτι που δεν συνέβαινε έως τώρα. Υπάρχουν πολλές γυναίκες gamers που θέλουν να παίξουν αλλά και άνδρες που επιθυμούν να ελέξουν μία badass ηρωίδα. Δεν δεχόμαστε αντίρριση σε αυτό και θα το αντιμετωπίσουμε. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν έχουν δύο επιλογές. Είτε το δέχονται, είτε δεν αγοράζουν το παιχνίδι. Εγώ τις αποδέχομαι και τις δύο".

[UPDATE 2: 23/8/18 - Η DICE μετανιώνει που δεν είχε γυναίκες στο Battlefield 1] Ο Aleksander Grondal, παραγωγός της DICE, δήλωσε σε συνέντευξή του στο GamesRadar+ ότι "αν η προσθήκη γυναικών είχε γίνει για να συμπλεύσουμε με το πνεύμα της εποχής, θα το είχαμε κάνει από το Battlefield 1". Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι είναι "ντροπή" το ότι αυτό δεν έγινε.

Σύμφωνα με τον Grondal, "αν δει κανείς το Battlefield ιστορικά, πρόκειται για έναν τρόπο έκφρασης μέσα από το gameplay, λύνοντας προβλήματα με τον τρόπο που θέλετε και αυτοί οι χαρακτήρες συνάδουν τέλεια με αυτό".

Διαβάστε επίσης το preview μας για το Battlefield V και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic..

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification