Ειδήσεις

0 user comments
Επειδή η Sony δεν έστειλε στη Sega development kit.
27 Σεπτεμβρίου, 12:03
0 user comments
Έρχεται σε PC, κονσόλες Xbox και Switch.
26 Σεπτεμβρίου, 18:20
0 user comments
Σε τρυφερές στιγμές...μπορεί και όχι.
26 Σεπτεμβρίου, 17:01
1 user comments
Θα δουλέψει σε άσυλο άγριων ζώων.
26 Σεπτεμβρίου, 15:40
0 user comments
Μάχες από την Γη ως τον Cybertron.
26 Σεπτεμβρίου, 13:47
1
Hulk τσαντισμένος, Hulk σπάσει κεφάλι και παϊδι. 
26 Σεπτεμβρίου, 12:50
1 user comments
Τρέχει αυτές τις μέρες στο Steam.
26 Σεπτεμβρίου, 12:41
0 user comments
Δωρεάν τα Rocket League, Scrap Garden και Left 4 Dead 2.
26 Σεπτεμβρίου, 12:23
2 user comments
RPG
Ονομασία, περίοδος και περιεχόμενο. [UPDATE]
26 Σεπτεμβρίου, 10:50
0 user comments
Έναντι 192 εκατομμυρίων δολαρίων.
26 Σεπτεμβρίου, 10:32
1 user comments
Ανακοινώθηκε στο Tokyo Game Show.
26 Σεπτεμβρίου, 00:37
Ειδήσεις FPS Φήμες για το S.T.A.L.K.E.R. 2

Φήμες για το S.T.A.L.K.E.R. 2

Monday, 23 Mar 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Παναγιώτης Σεντουκάς   | (2 σχόλια)
Παναγιώτης Σεντουκάς

Παναγιώτης Σεντουκάς  

Now Playing: Dark Souls 2
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6a/21/0d/stalker2-80-1526422345.jpg
 

Φήμες για το S.T.A.L.K.E.R. 2

Δημοσιεύτηκε το πρώτο screenshot. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/4/12] Η GSC, εταιρία πίσω από τη σειρά S.T.A.L.K.E.R. αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Μετά την είδηση από τον περασμένο Δεκέμβριο, που θέλει τον δημιουργό της, Sergei Grigorovich, να επιθυμεί να την κλείσει, τα πάντα γύρω από την εταιρία και το νέο της παιχνίδι S.T.A.L.K.E.R. 2, έχουν καλυφτεί από ένα πέπλο αβεβαιότητας.

Τα πράγματα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν για την Ουκρανική εταιρία. Παρόλα αυτά η ανάπτυξή του S.T.A.L.K.E.R. 2 συνεχίζεται σε ένα βαθμό. Οι developers, οι οποίοι βάζουν τα δυνατά τους στην προσπάθειά τους να τελειώσουν το παιχνίδι, για να δώσουν ελπίδες στους fans που το περιμένουν, κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο που επιδεικνύει animations και άλλα χαρακτηριστικά της μηχανής σχεδιασμού τους.

Το βίντεο δεν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς gameplay τρέιλερ, μιας και φαίνεται να είναι από τα πρώτα στάδια ανάπτυξης. Όπως και να χει, είναι κάτι το θετικό, μιας και αποτελεί ένα μικρό σημάδι ζωής από ένα παιχνίδι το οποίο φημολογούνταν να έχει ακυρωθεί. Η ομάδα των δημιουργών δηλώνει πολύ ευτυχισμένη, μιας και με μαζί με αυτό το βίντεο ανακοινώνουν ότι η ανάπτυξή του παιχνιδιού θα συνεχιστεί και μετά τις γιορτές.

[UPDATE 1: 16/5/18 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Το S.T.A.L.K.E.R. 2 ανακοινώθηκε και επίσημα από τη GSC Game World, ενώ η game engine που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η Source 2.

Θα κυκλοφορήσει το 2021, πιθανότατα για PC, PS4 και Xbox One. Αρχικά αναμενόταν να το δούμε στις κονσόλες έβδομης γενιάς.

[UPDATE 2: 30/5/18 - Η πρώιμη ανακοίνωση έγινε για την εύρεση publisher] Το S.T.A.L.K.E.R. 2 ανακοινώθηκε επίσημα στις 16 Μαΐου, ωστόσο η παραδοχή ότι θα κυκλοφορήσει το 2021 δεν έγινε ευπρόσδεκτη από την gaming κοινότητα.
 
Μιλώντας σε podcast του ρωσικού DSO Gaming, το στέλεχος της Epic Games, Sergey Galyonkin, αποκάλυψε ότι το νέο κεφάλαιο της σειράς ανακοινώθηκε τόσο νωρίς και δίχως να δώσει την παραμικρή πληροφορία στη δημοσιότητα, προκειμένου να προσεγγίσει υποψήφιους publishers. Επίσης, τόνισε πως βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.
 
Ο Galyonkin δεν εργάζεται για την GSC Game World, όμως γνωρίζει το ζήτημα διότι, όπως υποστήριξε, η τελευταία θα εκμεταλλευτεί τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4 της Epic Games για την ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2, αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι θα χρησιμοποιηθεί η Source 2.

[UPDATE 3: 29/3/19 – Προστέθηκε νέο artwork και μουσική] Η επίσημη σελίδα του S.T.A.L.K.E.R. 2 έλαβε ένα μικρό update αυτή την βδομάδα με την προσθήκη νέου artwork και μουσικής.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το παιχνίδι μέχρι στιγμής. Ωστόσο, η κίνηση αυτή φαίνεται να δείχνει ότι project είναι ενεργό ακόμα. Η κίνηση αυτή από την GSC Game World φαίνεται να οφείλεται, σύμφωνα με αναφορές, στην προσπάθεια της να πείσει εκδότες να υποστηρίξουν το projectproject. Η ανακοίνωση έγινε επίσης και στο twitter από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού.
 

[UPDATE 4: 17/6/19 - Δεν θα βασίζεται στο ακυρωμένο project] Ένας εκπρόσωπος της GSC Game World έδωσε συνέντευξη στον Ρώσο YouTuber Antishnaps. Στην συνέντευξη. Σε μια από τις ερωτήσεις που του ετέθησαν, απάντησε ότι η εταιρεία δεν συνεχίζει την ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2 από εκεί που σταμάτησε όταν ακυρώθηκε το 2012, αλλά πρόκειται για ένα εντελώς νέο project. Επίσης ο εκπρόσωπος της εταιρείας είπε πως η ίδια χρηματοδοτεί την ανάπτυξη και δεν υπάρχουν σχέδια για κάποιο crowdfunding campaign προς το παρόν, ενώ δεν αναφέρθηκαν πληροφορίες για τις πλατφόρμες κυκλοφορίας πέραν του ότι δεν θα υποστηρίζει VR.

Η συνέντευξη παρατίθεται παρακάτω, αν και είναι στα Ρωσικά:

[UPDATE 5: 11/11/19 - Παγωμένο το project] Βετεράνοι από την GSC Game World έχουν δημιουργήσει την Vostok Games η οποία μας προσέφερε το Survarium, ένα free-to-play MMOFPS  που θυμίζει αρκετά το S.T.A.L.K.E.R. Η εταιρεία έχει δηλώσει πως το development του S.T.A.L.K.E.R. 2 έχει παγώσει από τον Δεκέμβριο και καθώς η Vostok Games δεν μπορεί να κατοχυρώσει τα δικαιώματα του IP της σειράς Stalker, συνεχίζει με το development άλλων τίτλων. Αυτά μάλλον είναι άσχημα νέα για την σειρά καθώς θα περιμένουμε αρκετά μέχρι να δούμε το sequel, ή μπορεί και να μην υπάρξει ποτέ.

[UPDATE 6: 3/1/20 - Με την χρήση της Unreal Engine 4] Σύμφωνα με ένα tweet από το επίσημο Twitter account του S.T.A.L.K.E.R., η εταιρεία ανάπτυξης GSC Game World ανακοίνωσε ότι το S.T.A.L.K.E.R. 2 θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4. Η προηγούμενη έκδοση αξιοποιούσε την X-Ray Engine που επέτρεπε ικανοποιητικό φωτισμό, σκίαση και καιρικές συνθήκες, απλά η Unreal Engine απλοποιεί τα πράγματα για τους developers και προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες.

 

Σύμφωνα με την GSC Game World, η Unreal Engine 4 "θα βοηθήσει τους developers να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα έντασης και μυστηρίου, κάτι που αποτελεί την πεμπτουσία του κόσμου του STALKER. Επίσης, το modding θα είναι για τους χρήστες πιο εύκολο και προσβάσιμο".

 [UPDATE 7: 23/3/20 - Δημοσιεύτηκε το πρώτο screenshot] Η GSC Game World δημοσίευσε στο Twitter το πρώτο της screenshot από το S.T.A.L.K.E.R. 2.

 

 

Η εικόνα δείχνει ένα αλλόκοτο φαινόμενο σε μια δασώδη περιοχή με εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα.

H ομάδα ανάπτυξης ανέβασε και μια δημοσίευση στο Facebook, στην οποία περιγράφει το S.T.A.L.K.E.R. 2 ως "το πιο φιλόδοξο" project της μέχρι τώρα και ότι "θα είναι άξιο του ονόματός του".

To S.T.A.L.K.E.R. 2 θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες πλατφόρμες κυκλοφορίας πέραν των PC.

Διαβάστε τα reviews της σειράς S.T.A.L.K.E.R. και συζητήστε για το S.T.A.L.K.E.R. 2 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 16/05/2018 14:00
Με χάνετε παιδιά...Χαίρομ αι που θα το φτιάξει η ίδια ομάδα,όσοι έμειναν στη GSC δηλαδή.Αλλά 3 χρόνια αναμονής είναι πολλά αν αναλογιστούμε πόσα χρόνια περίμενε ήδη ο κόσμος μέχρι την ανακοίνωση.
#2 the_prophet1987 (Level 22) 31/05/2018 10:54
Τέτοια αμφίβολα projects που απαιτούν ρίσκο τα αναλαμβάνει συνήθως η Focus Home Interactive.Και η αλήθεια είναι οτι αν έπρεπε να διαλέξω εγώ Publisher θα διάλεγα την ίδια.Όμως οτι και να λέμε τώρα είναι πολύ νωρίς.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification