Ειδήσεις

0 user comments
Κίνηση 3 σε 1 από την Epic Games.
24 Σεπτεμβρίου, 00:32
0 user comments
Η κόντρα με την Apple δεν φαίνεται να έχει τέλος.
23 Σεπτεμβρίου, 23:09
0 user comments
Θα πρέπει να αγοράσουν το Spider-Man: Miles Morales και να δώσουν επιπλέον χρήματα για το remaster.
23 Σεπτεμβρίου, 22:46
0 user comments
RPG
Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο βίντεο της Larian Studios.
23 Σεπτεμβρίου, 22:14
0 user comments
Ένα από τα πιο ξεχωριστά games του PS2 επιστρέφει.
23 Σεπτεμβρίου, 21:34
0 user comments
RPG
Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8GB RAM και 70GB στο σκληρό δίσκο.
23 Σεπτεμβρίου, 21:08
0 user comments
Τριάντα ένα χρόνια μετά από την πρώτη του κυκλοφορία.
23 Σεπτεμβρίου, 20:55
0 user comments
Hackers βγάζουν μέχρι και 20.000 δολάρια τη μέρα απ' το Fortnite.
23 Σεπτεμβρίου, 20:32
3 user comments
Επίσημη περίληψη. [UPDATE]
23 Σεπτεμβρίου, 19:45
0 user comments
Η Bethesda την είχε παρουσιάσει στην E3 2019.
23 Σεπτεμβρίου, 19:28
0 user comments
Ημερομηνία προβολής. Για πρώτη φορά ψηφιακά. [UPDATE]
23 Σεπτεμβρίου, 18:40
Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ένας ιερέας του Βατικανού δημιουργεί δικό του Minecraft server

Ένας ιερέας του Βατικανού δημιουργεί δικό του Minecraft server

Tuesday, 03 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a1/d1/20/minecraft-vatican-priest-server-gameworld-5-1575286794.jpg
 

Ένας ιερέας του Βατικανού δημιουργεί δικό του Minecraft server

Λίγη ώρα μετά δέχθηκε DDos attack. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση : 2/12/19] Ένας Ιησουίτης ιερέας αποφάσισε να δημιουργήσει τον δικό του server στο Minecraft με σκοπό να παρέχει στους παίκτες ένα λιγότερο τοξικό περιβάλλον.

Ο Fr. Robert Ballecer, είναι Ιησουίτης ιερέας του Βατικανού και πρόσφατα σπούδασε ως μηχανικός στο πανεπιστήμιο του Silicon Valley. Στόχος του πλέον είναι να δημιουργήσει έναν Vatican’s Minecraft server με σκοπό να παρέχει ένα λιγότερο τοξικό περιβάλλον, όπου οι παίκτες θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα σε μια κοινότητα πιο οικία από αυτή που συνήθως υπάρχει στα online games. Ένας ακόμα στόχος του είναι να βοηθήσει τους παίκτες να κοινωνικοποιηθούν, να εκφράζουν την δημιουργικότητα τους και να κτίσουν ισχυρές σχέσεις μεταξύ τους. Όλα άρχισαν με τον ιερέα να θέτει ένα poll στους ακολούθους του στο Twitter, ρωτώντας σε ποιο παιχνίδι θα ήθελαν να ξεκινήσει αυτή η πρωτότυπη προσπάθεια δημιουργίας ενός τέτοιου είδους server. Τα παιχνίδια που έβαλε στην ψηφοφορία ήταν τα Rust, Ark, Team Fortress 2 και φυσικά το Minecraft, το οποίο επικράτησε με 64 ψήφους. Σε βίντεο που ανέβασε η ιστοσελίδα Rome Reports, ο ιερέας έχει παραχωρήσει μερικές δηλώσεις για την ιδέα του λέγοντας τα παρακάτω:

"Δεν έχει να κάνει με την τεχνολογία και στο κάτω κάτω ούτε με το gaming. Σκοπός είναι να ενώσουμε τους χρηστές και να μεταφέρουμε αυτές τις σχέσεις στον πραγματικό κόσμο. Στην αρχή οι περισσότεροι ήταν πολύ διστακτικοί με την ιδέα, καθώς βλέπεις έναν τύπο με κολάρο ιερέα να μιλά για τις τελευταίες παροχές της Google και για το πώς η τεχνολογία των οπτικών ινών περνά από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα. Αλλά μετά από λίγο καιρό όλοι σκέφτηκαν: "Ωραία, φαίνεται να ξέρει για τι πράγμα μιλάει, απλώς τυχαίνει να είναι παράλληλα και ιερέας.". Και τελικά αυτό που ήθελα να κάνω πέτυχε".

Αυτή την στιγμή ο server του Ballecer ελέγχεται και τεστάρεται, ενώ ο ίδιος περιμένει με ανυπομονησία τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που θέλετε να υποστηρίξετε το έργο του ιερέα και παίζεται Minecraft, μπορείτε να συνδεθείτε με του minecraft.digitaljesuit.com.

[UPDATE: 3/12/19 - Ο server δέθηκε DDos attack] Δυστυχώς ή ευτυχώς, η προσπάθεια του Βατικανού να δημιουργήσει server στο Minecraft με λιγότερο τοξικό περιβάλλον, δεν έχει και την καλύτερη έναρξη. Λίγο μετά την ενεργοποίηση του server, έγινε επίθεση DDoS.

 

Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα αφού ο Ιερέας είπε πως επρόκειτο για έναν test server και μετά την ανακοίνωση του η ζήτηση εκτοξεύθηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί συμφόρηση.

 

Διαβάστε τα reviews όλων των εκδόσεων του Minecraft. Συζητήστε για την σειρά Minecraft σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 26) 02/12/2019 15:19
Θεάρεστος πράξις! Εύγε!

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification