Ειδήσεις

0 user comments
Έπεσε η καρό σημαία.
13 Ιουλίου, 17:56
0 user comments
Δείτε πως θα είναι τα rap battles. [UPDATE]
13 Ιουλίου, 17:37
0 user comments
Κατεβάστε το δωρεάν από την ιστοσελίδα της Ubisoft. [UPDATE]
13 Ιουλίου, 17:03
0
Ένα FPS παλιάς κοπής
13 Ιουλίου, 15:57
0 user comments
Δείτε πως θα είναι τα Viking rap battles. [UPDATE]
13 Ιουλίου, 15:20
0 user comments
Κάποια στιγμή μέσα στο έτος.
13 Ιουλίου, 15:18
0 user comments
Και όχι αυτόματα όπως σε προηγούμενους τίτλους.
13 Ιουλίου, 15:06
0 user comments
Easter egg με αναφορά στο Assassin's Creed. [UPDATE]
13 Ιουλίου, 14:42
0 user comments
FPS
Ο Anton θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο συγκριτικά με προηγούμενους ανταγωνιστές. [UPDATE]
13 Ιουλίου, 14:29
0 user comments
Στο πρώτο επεισόδιο αναλύουμε το The Last of Us.
13 Ιουλίου, 14:20
0 user comments
Επίσης, δεν θα έχει τα κλασικά side quests.
13 Ιουλίου, 13:58
Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Weedcraft Inc: Marijuana Tycoon Simulator

Weedcraft Inc: Marijuana Tycoon Simulator

Tuesday, 02 Oct 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e0/34/f3/weedcraft-30-1538468158.jpg
 

Weedcraft Inc: Marijuana Tycoon Simulator

O επιχειρηματίας..."το σκασε"!

Η Devolver Digital είναι η εταιρεία που τρολάρει περισσότερο από όλους με τα games που αναπτύσσει ή που κάνει publish. Αυτή τη φορά επέλεξε να υλοποιήσει ένα Business Simulator διαχείρισης...φυτείας μαριχουάνας.

Το τρέιλερ του παιχνιδιού ξεκινάει παρουσιάζοντας επώνυμους να μιλάνε για την νομιμοποίηση ή όχι της Μαριχουάνας και συνεχίζει με αποσπάσματα από το παιχνίδι. Στόχος σας θα είναι να αναπτύξετε την φυτεία σας, να φτιάξετε τους μπάφους σας και να τους πουλήσετε στην Αμερική, αλλά και να κάνετε συναλλαγές με κόσμο που τους χρειάζεται. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα θέλουν μαριχουάνα για ιατρικούς λόγους.

Στην πορεία στο παιχνίδι η μαριχουάνα θα νομιμοποιείται στην Αμερική και θα χρειάζεστε συγκεκριμένο κόστος άδειας καλλιέργειάς της, ενώ θα πληρώνετε και αντίστοιχους φόρους, ενώ θα ψηφίζονται νόμοι με συγκεκριμένες διατάξεις όπως αλλαγές στους φόρους, στο κόστος άδειας ή στη διαφήμισή της, ενώ οι γερουσιαστές που θα ψηφίζουν τους νόμους θα μπορούν να μιλήσουν μαζί σας κι εκεί θα τους πιέζετε για νομιμοποίηση.

Στο Weedcraft Inc θα μπορείτε να λαδώσετε την αστυνομία για να κάνει τα στραβά μάτια. Θα υπάρχουν ακόμα και challenges του στυλ "Φτιάξε τόσα κιλά μαριχουάνα σε αυτό το χρονικό διάστημα για αυτό τον σκοπό".

Το Weedcraft Inc θα κυκλοφορήσει το 2019 για PC (σ.σ. μάλιστα ένας στα σχόλια ζητάει να κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου (4/20) για ευνόητους λόγους). Blaze it 420 στο παρακάτω forum topic. Για να δούμε αν θα επιτραπεί στο Steam και σε άλλα δίκτυα. Δείτε ακόμη την συνέντευξη τύπου της Devolver Digital στην E3 2018.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

Notification