Ειδήσεις

0 user comments
FPS
Συνδυασμός τρόμου και cyberpunk.
24 Σεπτεμβρίου, 22:43
1 user comments
FPS
Παρουσιάστηκε ο χάρτης του μετρό στο Verdansk. [UPDATE]
24 Σεπτεμβρίου, 22:40
0 user comments
Μετά την κυκλοφορία του στο Xbox One, έρχεται και στα PC.
24 Σεπτεμβρίου, 22:03
0 user comments
FPS
Κατεβάστε το και κρατήστε το μόνιμα.
24 Σεπτεμβρίου, 21:28
0 user comments
Ετοιμάζεται από την Sega και δύο εταιρείες παραγωγής.
24 Σεπτεμβρίου, 19:13
0 user comments
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας.
24 Σεπτεμβρίου, 17:53
0 user comments
Μετον Craig στην...πίσω πλευρά.
24 Σεπτεμβρίου, 17:47
0 user comments
RPG
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]
24 Σεπτεμβρίου, 16:55
Ειδήσεις Strategy Commandos 2 και Praetorians HD remasters

Commandos 2 και Praetorians HD remasters

Wednesday, 13 Nov 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c0/1a/7b/commandos-2-hd-remaster-2-1560369829.jpg
 

Commandos 2 και Praetorians HD remasters

Ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/19] Η Kalypso Media, publisher της σειράς Tropico, ανακοίνωσε ότι το Commandos 2 και το Praetorians θα επιστρέψουν μέσω HD Remasters.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Για όσους δεν το είχαν προλάβει, το Commandos ήταν μια Strategy σειρά με top-down κάμερα στην οποία η τακτική έπαιζε μεγάλο ρόλο. Ελέγχατε κομάντο με σκοπό να εισβάλετε σε βάσεις, αεροδρόμια και άλλες περιοχές χωρίς να γίνετε αντιληπτοί, σκοτώνοντας εχθρούς με stealth επιθέσεις και φορώντας μεταμφιέσεις.

Οι κομάντο ήταν μια μικρή ομάδα και αντιμετώπιζαν μεγάλες στρατιές εχθρών, προσπαθώντας να ξοδέψουν σωστά τα resources τους και να κάνουν αντιπερισπασμό αν χρειαστεί. Καθένας από τους εννέα κομάντο έχει τα δικά του ξεχωριστά ταλέντα και ο ένας εξ αυτών...είναι σκύλος. Πέρα από τα remasters, η Kalypso Media ετοιμάζει και νέα Commandos games.

Praetorians
Το Praetorians (Real-time Tactics) επιστρέφει κι αυτό με remaster καθώς σας στέλνει στην Αίγυπτο, την Ιταλία και την περιοχή των Κελτών.

Desperados 3
Την επιστροφή του θα κάνει και το Desperados, που ήταν το Commandos (των φτωχών) στην Άγρια Δύση. Το Desperados 3 παρουσιάστηκε στην E3 από την εταιρεία ανάπτυξης Mimimi Productions, η οποία μας είχε χαρίσει προηγουμένως το Shadow Tactics.

Τα Commandos 2 HD Remastered και Praetorians HD Remastered θα κυκλοφορήσουν μέσα στο Δ' τρίμηνο του 2019 για PC, Mac, Switch, Android και iOS.

[UPDATE : 13/11/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας]Τα Commandos 2 και Praetorians θα γίνουν remaster και θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο από την εταιρία ανάπτυξης Kalypso Media. Θα βγουν πρώτα για PC και έπειτα για κονσόλες.

Στις 13 Δεκεμβρίου ξεκινάει το closed beta, για όσους έχουν κάνει προ παραγγελία και θα έχει τις αποστολές στο campaign. Στο Preatorians θα είναι διαθέσιμο και το multiplayer mode.

Και τα δύο είχαν κυκλοφορήσει στις αρχές του 2000 και είναι ακόμη playable στις original εκδόσεις τους, όμως η απουσία του widescreen όπως και οι νέες τεχνολογίες απεικόνισης είναι στοιχεία που θα εισαχθούν στα remakes.

Τα Commandos 2 HD Remastered και Praetorians HD Remastered θα είναι διαθέσιμα στις 23 Ιανουαρίου 2020. Αν τα αγοράσετε μαζί θα έχετε και έκπτωση.

Διαβάστε τα reviews των Commandos και συζητήστε για τις HD Remastered εκδοχές τους στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification