Ειδήσεις

0 user comments
Θα ανεβαίνουν και στο πλοίο.
13 Ιουλίου, 00:15
0 user comments
Ξεκίνησε και επίσημα.
12 Ιουλίου, 23:47
0 user comments
FPS
Ο γιος του μονάρχη.
12 Ιουλίου, 22:54
0 user comments
Ανακοινώθηκε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας.
12 Ιουλίου, 22:44
1 user comments
Νέο τρέιλερ στο Ubisoft Forward. [UPDATE]
12 Ιουλίου, 22:31
0 user comments
Εκτενές βίντεο στο Ubisoft Forward event. [UPDATE]
12 Ιουλίου, 22:15
3 user comments
Σε εξέλιξη. [LIVE UPDATE]
12 Ιουλίου, 22:00
0 user comments
Free-to-play από την Devolver Digital.
12 Ιουλίου, 21:36
0 user comments
Το καρτουνίστικο Battle Royale έρχεται πολύ σύντομα. [UPDATE]
12 Ιουλίου, 20:45
0 user comments
Ετοιμάζει ήδη τον πρώτο της τίτλο.
12 Ιουλίου, 20:14
1 user comments
FPS
Η Devolver παρουσίασε το πρώτο gameplay trailer. [UPDATE]
12 Ιουλίου, 18:15
Ειδήσεις Events Gamescom 2020

Gamescom 2020

Tuesday, 07 Jul 2020  | in Events | Γράφτηκε από τον Αργύρης Ανδριανάτος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5c/75/5b/gamescom-2020-10-1587132797.jpg
 

Gamescom 2020

Ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το online event που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/3/20] Η συνεχιζόμενη κρίση της επιδημίας του κορωνοϊού παγκοσμίως έχει επιπτώσεις στη βιομηχανία των games. Πολλά σημαντικά γεγονότα ακυρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της E3 2020 τον Ιούνιο.

Με το πρώτο εξάμηνο του έτους θα απουσιάσουν σημαντικά events και οι gamers ελπίζουν ότι το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι καλύτερο. Τώρα που η E3 ακυρώθηκε, όλα τα βλέμματα βρίσκονται στην Gamescom 2020. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του event, το μεγαλύτερο gaming event δεν θα ακυρωθεί. Οι διοργανωτές εξέδωσαν επίσημη δήλωση στο Twitter που αναφέρει την πρόσφατη απαγόρευση της εκδήλωσης στην Κολωνία, η οποία ισχύει μέχρι τις 10 Απριλίου και εφόσον η Gamescom θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου, υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Αυτή τη στιγμή διερευνάμε για το πώς μια πιθανή απειλή από τον κορωνοϊό μπορεί να επηρεάσει την Gamescom. Λαμβάνουμε αυτό το θέμα πολύ σοβαρά, διότι η υγεία όλων των επισκεπτών και συνεργατών της διοργάνωσης αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα. Στις 10 Μαρτίου, η πόλη της Κολωνίας απαγόρευσε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις με περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες μέχρι και τις 10 Απριλίου, βάσει απόφασης που εξέδωσε την ίδια ημέρα η κυβέρνηση. Δεδομένου ότι η Gamescom λαμβάνει χώρα στα τέλη Αυγούστου, δεν επηρεάζεται αυτή τη στιγμή από αυτό το διάταγμα. Ωστόσο, θα ακολουθήσουμε φυσικά τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών σχετικά με σημαντικά γεγονότα, θα τις αξιολογήσουμε καθημερινά και θα λάβουμε τις αποφάσεις μας μετά από προσεκτική εξέταση. Οι προετοιμασίες για την Gamescom 2020 συνεχίζονται όπως σχεδιάστηκε σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση για την καθορισμένη ημερομηνία".

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: "Σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης της Gamescom, όλες οι αγορές εισιτηρίων από το επίσημο κατάστημα εισιτηρίων θα επιστραφούν. Οι κωδικοί κουπονιών χάνουν την ισχύ τους και θα είναι και πάλι διαθέσιμοι για νέες εκδηλώσεις. Ανυπομονούμε να σας δούμε."

[UPDATE: 31/3/20 - Η Gamescom 2020 θα γίνει ψηφιακά]  Η E3 2020 έχει ακυρωθεί, όμως η Gamescom 2020 ενδέχεται να επιβιώσει. Η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο, όμως μπορεί να γίνει ψηφιακά για την αποφυγή της έκθεσης των όσων παρευρεθούν στον κορωνοϊό.

Η Gamescom θα γίνει στις 25 Αυγούστου έως τις 29 Αυγούστου το λιγότερο και οι διοργανωτές θα αποφασίσουν τον Μάιο το αν θα γίνει στην Κολωνία της Γερμανίας όπως έχει προγραμματισθεί ή όχι. Συγκεκριμένα αναφέρεται: “Αν είναι δυνατή μια διοργάνωση, θα υπάρξουν περεταίρω πληροφορίες για τις αλλαγές που θα γίνουν ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών.”

Η Gamescom είναι τυπικά το δεύτερο στάδιο καλοκαιρινών ανακοινώσεων, με τις εταιρείες ανάπτυξης να κρατάνε κρυφά μερικά από τα δυνατά τους χαρτιά για την παρουσίαση του Αυγούστου.

[UPDATE 2: 17/4/20 – Οριστική απόφαση: H Gamescom 2020 θα διεξαχθεί ψηφιακά] Η Γερμανική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τις ομαδικές συγκεντρώσεις και τα events έως τέλη Αυγούστου και αυτό συνεπάγεται ότι η φυσική διεξαγωγή της Gamescom ακυρώνεται.

Ωστόσο η Gamescom πραγματοποίησε επίσημες ανακοινώσεις ότι το event θα διεξαχθεί κανονικά online, με περισσότερες πληροφορίες να κυκλοφορούν τις επόμενες εβδομάδες. Τέλος θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων για τα αγορασμένα εισιτήρια.

[UPDATE 3: 18/5/20 - Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες] Η Gamescom θα διεξαχθεί φέτος ψηφιακά και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και ώρες των παρουσιάσεων.

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί online το διάστημα 27-30 Αυγούστου. Την παρουσίαση του Opening Night Live, η οποία θα γίνει στις 27 Αυγούστου, θα έχει και φέτος ο Geoff  Keighley. Για αρχή θα παρουσιαστούν οι εκπομπές "Awesome Indies" (με indie games) και "Daily Show". Το event θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου με την παρουσίαση "Best of Show". Δείτε τις παρουσιάσεις live στον παρακάτω player:

Το ετήσιο Devcom conference θα διεξαχθεί το διάστημα 17-30 Αυγούστου, άρα οι τρεις τελευταίες ημέρες θα τρέξουν παράλληλα με την Gamescom.

[UPDATE 4: 7/7/20 –Ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το 4ημερο online event] Οι διοργανωτές της Gamescom 2020 αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του online event, στο οποίο θα υπάρχουν καθημερινές εκπομπές όπου θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο στις 27-30 Αυγούστου. Δείτε το σχετικό tweet.

 

 

Το Opening Night Live θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου. Στις 28 και 29 Αυγούστου θα παρουσιαστούν "Daily Shows" από τον Michael Swain, καλύπτοντας τις καλύτερες στιγμές της ημέρας, καθώς και esports, cosplay και πολλά άλλα θέματα. Στις 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί και το "Awesome Indies", το οποίο θα δώσει έμφαση σε μερικά από τα πιο πρωτότυπα και συναρπαστικά παιχνίδια που βγαίνουν από την σκηνή της ανάπτυξης των indie games.

Το event θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου με μια εκδήλωση το "Best of Show", η οποία θα περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές από το showcase, διαγωνισμούς cosplay αλλά και τα βραβεία της Gamescom.

Συζητήστε για την Gamescom 2020 σε αυτό το forum topic.

Διαβάστε επίσης για την ακύρωση όλων των esports events από την EA και συζητήστε για τον κορωνοϊό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

Notification