Ειδήσεις

0 user comments
Διαφορετικές εκδόσεις για Ιαπωνία και Δύση.
14 Ιουλίου, 21:40
0 user comments
Ο λόγος είναι για να αποφύγει τον άμεσο και σκληρό ανταγωνισμό.
14 Ιουλίου, 21:02
0 user comments
Η επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού με launch τρέιλερ.
14 Ιουλίου, 20:30
0 user comments
H εταιρεία κάνει πιο αυστηρή την πολιτική της σε αυτά που δεν έχουν λάβει τα απαιτούμενα δικαιώματα.
14 Ιουλίου, 19:49
0 user comments
H Konami σκέφτεται να το διαθέσει μόνο ψηφιακά.
14 Ιουλίου, 19:08
0 user comments
FPS
Θα περιλαμβάνει μια ρέπλικα ενός flamethrower.
14 Ιουλίου, 18:28
0 user comments
Ο game designer υποσχέθηκε ότι θα το διορθώσει.
14 Ιουλίου, 17:32
0 user comments
Επίσημο με νέο βίντεο και ημερομηνία κυκλοφορίας. [Update]
14 Ιουλίου, 17:30
0 user comments
RPG
Gameplay trailer για το Nier Reincarnation.
14 Ιουλίου, 17:06
1
Η οργή του δαιμονικού σαμουράι.
14 Ιουλίου, 17:05
2 user comments
Launch Trailer με την εσωτερική διαμάχη του Jin. [UPDATE]
14 Ιουλίου, 16:15
Ειδήσεις Platform Bloodstained: Ritual of the Night - Περίοδος κυκλοφορίας

Bloodstained: Ritual of the Night - Περίοδος κυκλοφορίας

Thursday, 02 May 2019  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8d/5d/3c/bloodstained-ritual-of-the-night-periodos-kukloforias-97-1535037418.jpg
 

Bloodstained: Ritual of the Night - Περίοδος κυκλοφορίας

Έρχεται τον Ιούνιο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/8/18] Μέσω ενός νέου βίντεο, o Designer του Bloodstained: Ritual of the Night Koji Igarashi, ανακοίνωσε ότι ο πνευματικός διάδοχος των Castlevania θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο 2019.

Το Bloodstained: Ritual of the Night δέχεται άλλη μια καθυστέρηση στην κυκλοφορία του, την τρίτη έως τώρα. Θυμίζουμε ότι είχε καταφέρει να μαζέψει πάνω από 5.5 εκατομμύρια δολάρια το 2015 μέσω του Kickstarter και τα τελευταία στοιχεία έκαναν λόγο για κυκλοφορία στις αρχές του 2018.

Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι η έκδοση για PS Vita ακυρώνεται. Για την καθυστέρηση ο Igarashi ανέφερε ότι η ομάδα του χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φτάσει το παιχνίδι στα ποιοτικά στάνταρ που έχει θέσει, ενώ όσον αφορά την ακύρωση της έκδοσης του PS Vita, σημειώνεται ως λόγος η απόφαση της Sony να σταματήσει τις retail κυκλοφορίες για την φορητή κονσόλα, καθώς και την παύση των online υπηρεσιών της.

[UPDATE: 16/2/19 - Έρχεται το καλοκαίρι] Ανακοινώθηκε η περίοδος κυκλοφορίας του Bloodstained: Ritual of the Night.

Το πολυαναμενόμενο Igavania, όπως το αποκαλούν οι developers, έχει υποστεί πολλά delays, παρόλα αυτά φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει επιτέλους. Ο τίτλος των ArtPlay και 505 Games αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι για όλες τις πλατφόρμες, αν οι developers τηρήσουν αυτή την φορά την υπόσχεση περί “Summer 2019”. Η ανακοίνωση της περιόδου κυκλοφορίας του συνοδεύτηκε από ένα νέο τρέιλερ.

 

[UPDATE 2: 2/5/19 - Έρχεται τον Ιούνιο] Ανακοινώθηκε πως το Bloodstained: Ritual of the Night έρχεται τον Ιούνιο! Οι developers παραδέχθηκαν πως άργησαν να ανακοινώσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς ήθελαν λίγο παραπάνω χρόνο για να βελτιώσουν ορισμένα στοιχεία του τίτλου.

Το Bloodstained: Ritual of the Night αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One ενώ στις 25 του ίδιου μήνα θα έρθει και στο Switch.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Bloodstained: Ritual of the Night και την συνέντευξη του GameWorld για τον πνευματικό διάδοχο των Castlevania. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

Notification