Ειδήσεις

0 user comments
Τον φοράτε και θυμάστε τα παλιά!
23 Απριλίου, 04:49
0 user comments
RPG
Η CDPR δεν έχει ανακοινώσει έκτοτε τις πωλήσεις του. Ανακοινώθηκαν και οι επιστροφές. [UPDATE]
23 Απριλίου, 04:00
3 user comments
RPG
World trailer εν όψει της κυκλοφορίας. [UPDATE]
23 Απριλίου, 03:30
0 user comments
Ο διευθύνων σύμβουλος Jim Ryan τοποθετήθηκε επί του θέματος.
22 Απριλίου, 23:30
0 user comments
Θα τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
22 Απριλίου, 23:04
0 user comments
Δεν επηρεάστηκαν ιδιαίτερα οι πωλήσεις.
22 Απριλίου, 21:08
0 user comments
Από τους δημιουργούς του Destiny.
22 Απριλίου, 20:27
0 user comments
Με ρόλο “αυτόματου πιλότου”.
22 Απριλίου, 19:48
5 user comments
Τρέχουν ακόμα κι αν έχετε PC πατάτα!
22 Απριλίου, 19:47
0 user comments
Διαθέσιμο από την Πέμπτη 29/4.
22 Απριλίου, 18:54
1 user comments
Διαθέσιμα από σήμερα. [UPDATE]
22 Απριλίου, 18:30
  • Ειδήσεις
  • Action
  • Gotham Knights: Οι ήρωες θα ανεβαίνουν levels ακόμα και όταν δεν παίζετε με αυτούς

Gotham Knights: Οι ήρωες θα ανεβαίνουν levels ακόμα και όταν δεν παίζετε με αυτούς

Ερμής Δερβίσης
Gotham Knights: Οι ήρωες θα ανεβαίνουν levels ακόμα και όταν δεν παίζετε με αυτούς

Gotham Knights: Οι ήρωες θα ανεβαίνουν levels ακόμα και όταν δεν παίζετε με αυτούς

Η Warner Bros. Montreal μίλησε για τον επερχόμενο τίτλο.

Το Gotham Knights όπου θα χειρίζεστε τους Batgirl, Nightwing, Red Hood και Robin,  ανακοινώθηκε το 2020 και θα δεν θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με τη σειρά Batman: Arkham.
 
Η παραγωγός του Fleur Marty και ο σκηνοθέτης του Patrick Redding μίλησαν για τον επερχόμενο τίτλο στο GamesRadar. Για τους τέσσερις playable χαρακτήρες θα μπορείτε να βρίσκετε εξοπλισμό και στολές αλλά και να ξεκλειδώνετε νέες ικανότητες καθώς πολεμάτε το έγκλημα στην Gotham City. Η Marty εξήγησε πως όποιους ήρωες αφήνετε πίσω για πολεμήσετε για παράδειγμα το Court of Owls ή τον Mr. Freeze, δεν θα καθυστερεί η πρόοδός τους.
 
 
Η ίδια δήλωσε: "Καθώς η πρόοδος της ιστορίας είναι η ίδια σε όλους τους χαρακτήρες, είναι λογικό να μην χρειάζεται να ξεκινήσετε τον κάθε χαρακτήρα από την αρχή, όποτε θέλετε να αλλάξετε. Τα μέλη της οικογένειας Batman είναι πάντα παρόντα όταν βρίσκεστε έξω στον κόσμο και παλεύετε με το έγκλημα ή προσπαθείτε να λύσετε ένα μυστήριο και δεν μένουν απαθή. Έτσι είναι λογικό να γίνονται και αυτοί δυνατότεροι".
 
Κάθε βράδυ θα πηγαίνετε σε μία από τις πέντε περιοχές των κακών οι οποίοι έχουν ανέβει με την απουσία του Batman και τα πρωινά θα μένετε στην βάση σας στο Belfry για να επεξεργαστείτε τον εξοπλισμό σας και να σχεδιάσετε την επόμενη αποστολή σας. Παρόλο που μπορείτε να παίξετε μόνοι σας υπάρχει ένας μηχανισμός ώστε ένας δεύτερος παίκτης για να μπαίνει και να βγαίνει οποιαδήποτε στιγμή.
 
Ο Redding δήλωσε: "Η δυναμική δύο παικτών ταιριάζει με την φαντασία και την Gotham City. Η “ομάδα” είναι κεντρικό χαρακτηριστικό του σύμπαντος και υπάρχουν πολλές αναφορές σε αυτό στα comics, σε animations, σε ταινίες και στην τηλεόραση. Η Gotham City αποτελείται από στενά και ταράτσες οπότε το gameplay είναι σχεδιασμένο με αυτόν τον τρόπο".
 
Οι αλλαγές στις μάχες της σειράς Batman: Arkham.
Η Warner Bros. Montreal είπε ότι οι μάχες είναι εμπνευσμένες από την σειρά Batman: Arkham, όμως έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να μπορούν να παίζουν δύο παίκτες. Ο Marty δήλωσε ότι "οι μάχες έχουν επανασχεδιαστεί ώστε να δουλεύουν καλά σε co-op. Όσοι έχουν παίξει τα Arkham games θα νιώσουν αρκετά οικεία όμως υπάρχουν πολλές διαφορές".
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/01/2021 17:08
(Spoiler included)Είναι πολύ παράξενο το ότι δεν συνδέεται με την σειρά Arkham γιατί αν θυμάμαι καλά στα πρώτα βίντεο που είχαμε δεί όταν είχαν βγεί τα πρώτα τρέιλερ βλέπουν τις ειδήσεις που αναφέρουν οι δημοσιογράφοι ότι ανατινάχτηκε η έπαυλη Γουέιν όπως και έγινε στο τέλος του Arkham Knight. Όπως και να έχει ανυπομονούμε για την παιχνιδάρα.

Top-game-of-the-month 

 
Notification