Ειδήσεις

0 user comments
Θα τρέχει στα περισσότερα PC.
12 Αυγούστου, 22:55
0 user comments
Η EA ανέλυσε τι θα ισχύσει με το νέο Division Rivals. [UPDATE]
12 Αυγούστου, 22:40
0 user comments
Από τους δημιουργούς του Abzu και τον art director του Journey.
12 Αυγούστου, 22:20
0 user comments
H 3D Realms ανακοίνωσε event αφιερωμένο σε retro FPS.
12 Αυγούστου, 22:10
0 user comments
Σε τέσσερις παραλλαγές.
12 Αυγούστου, 22:02
0 user comments
Το Quake 2 δωρεάν για τρεις ημέρες. [UPDATE]
12 Αυγούστου, 21:43
0 user comments
Το έγκλημα, ακόμα και το καρτουνίστικο, δεν αποδίδει.
12 Αυγούστου, 20:56
0 user comments
Θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 13 Οκτωβρίου.
12 Αυγούστου, 20:31
0 user comments
Διέρρευσε το gameplay της alpha έκδοσης. [UPDATE]
12 Αυγούστου, 20:30
0 user comments
FPS
Απλά για λόγους...marketing.
12 Αυγούστου, 20:10
0 user comments
Λόγω απλήρωτων υπερωριών και τοξικού περιβάλλοντος.
12 Αυγούστου, 20:08
0 user comments
Το νέο τρέιλερ αναλύει τα modes. [UPDATE]
12 Αυγούστου, 19:30
Ειδήσεις Action Φήμες για νέο Splinter Cell από την Ubisoft

Φήμες για νέο Splinter Cell από την Ubisoft

Sunday, 19 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (6 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b7/9a/b9/sam-fischer-new-splinter-cell-2018-28-1523117670.jpg
 

Φήμες για νέο Splinter Cell από την Ubisoft

Νέες φήμες από τον Ιταλό ηθοποιό. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 27/6/17] Τέσσερα χρόνια μετά το πιο πρόσφατο Black List και η σειρά Tom Clancy's Splinter Cell δεν έχει βγάλει κάποιο νέο τίτλο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Yves Guillemot, δήλωσε μέσω Reddit ότι το Splinter Cell "είναι ένα brand το οποίο συζητιέται πολύ στα γραφεία της εταιρείας" και αποτελεί μία από τις αγαπημένες του σειρές. "Δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι ακόμη, αλλά οι ομάδες μας δουλεύουν για διαφορετικά games, επομένως μείνετε συοντισμένοι για περισσότερα" κατέληξε.

[UPDATE: 13/3/18 - Εθεάθη καταχώρηση στο Καναδικό Amazon] To blog TheNerdMag δημοσίευσε μια καταχώρηση στο Καναδικό Amazon για ένα νέο Splinter Cell το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί.

Η σελίδα είναι σχεδόν κενή, αλλά αυτό δεν σταματά να γεννά υποψίες για επικείμενη αποκάλυψή του στην φετινή έκθεση E3. Η καταχώρηση φαίνεται να είναι επίσημη, δίνοντάς έναν βαθμό αξιοπιστίας, αλλά δεν είναι η μόνη λεπτομέρεια που τραβάει την προσοχή, καθώς ο αριθμός μοντέλου που αναγράφεται λέγεται "E3TomClancy'sSplinterCell2018_PC", το οποίο δίνει τροφή στον ισχυρισμό για την πιθανή επερχόμενη ανακοίνωσή του στην E3.

[UPDATE 2: 7/4/18 - Teaser μέσω νέου Ghost Recon: Wildlands τρέιλερ] Η Ubisoft ενδέχεται να ετοιμάζει κάποιο νέο Splinter Cell, καθώς μας έκανε tease τον Sam Fischer μέσα από το νέο τρέιλερ του Tom Clancy's: Ghost Recon: Wildlands.

Όπως μπορείτε να ακούσετε και από το τρέιλερ, ο Sam Fischer ετοιμάζεται για μια αποστολή στη Βολιβία στο Ghost Recon: Wildlands μέσω νέου DLC. Περισσότερα για το νέο Splinter Cell (ή έστω για το DLC του Ghost Recon) θα μάθουμε στις 9 Απριλίου.

[UPDATE 3: 3/10/18 - Οικονομικό θέμα στην ανάπτυξή του] Μετά την σύντομη εμφάνιση του Sam Fisher στο Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, και μάλιστα με την χαρακτηριστική φωνή του Michael Ironside, οι φήμες για ένα νέο Splinter Cell είχαν κατακλύσει το Internet. Παρόλαυτα, η επερχόμενη τότε E3 2018 ήρθε και έφυγε χωρίς αντίστοιχη ανακοίνωση από την Ubisoft. 

Επιτέλους, η Γαλλική εταιρεία σπάει τη σιωπή της στο ζήτημα, με την πρόσφατη συνέντευξη του Chief Creative Officer Serge Hascoet για το Game Informer, στην οποία αναφέρεται στις αγαπημένες σειρές Splinter Cell και Prince of Persia. "Αγαπώ το Splinter Cell. Αγαπώ το Prince of Persia. Δεν μπορώ να αποκαλύψω οποιαδήποτε πληροφορία αυτή τη στιγμή, αλλά μπορώ να πω, ότι παλεύουμε για χρηματοδότηση. Δεν είναι ζήτημα θέλησης, είναι ζήτημα μέσων."
 
Ο τελευταίος πρωταγωνιστικός ρόλος του Sam Fisher στο δικό του παιχνίδι, ήταν στο Splinter Cell: Blacklist του 2013, αν και απουσίαζε η εμβληματική φωνή του κυρίου Ironside. Το Prince of Persia από την άλλη δεν έχει κάνει την επανεμφάνισή του από το 2010 με το Forgotten Sands, τίτλος που μετά την εξαφάνιση της σειράς στην έρημο για οκτώ χρόνια, ακούγεται ειρωνικός. Η συνέντευξη του Hascoet αποκάλυψε ακόμη ορισμένα από τα σχέδια της εταιρείας, όσον αφορά στο μέλλον της ναυαρχίδας της, της σειράς Assassin’s Creed. "Το Assassin’s Creed δεν έχει multiplayer mode, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την κοινωνική πλευρά του gaming, οπότε το αναζητούμε."
 
Ακόμη, αναφέρθηκε στην επιθυμία της Ubisoft να μειώσει τη χρήση των cinematic ως αφηγηματικό εργαλείο. "Στα games θα πρέπει πάντα να είσαι δράστης. Αν θέλεις να είσαι παρατηρητής, θα πρέπει και πάλι αυτό να είναι απόφαση του παίκτη. Τα games δεν θα πρέπει να επιλέγουν εκ μέρους σου. Πρέπει να δώσουμε αυτού του είδους την ελευθερία στον παίκτη. Τα λιγότερα cutscenes είναι μια καλή κατεύθυνση, αλλά το καλύτερο θα είναι όταν ο παίκτης δεν θα στέκεται μπροστά σε ένα cinematic αν δεν επιθυμεί να το κάνει."

[UPDATE 4: 28/12/18 - Βρισκόταν σε ανάπτυξη] Η Jade Raymond, η οποία αποτελούσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Ubisoft και πρόσφατα έφυγε από την Electronic Arts, δήλωσε στο GameReactor ότι ένα Splinter Cell βρισκόταν κάποτε σε στάδιο σχεδιασμού.

Η ίδια από την στιγμή που έφυγε από την Ubisoft δεν γνωρίζει αν έχει προχωρήσει η ανάπτυξή του.

[UPDATE 5: 7/6/19 - Δεν βρίσκεται σε ανάπτυξη] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο νέο Splinter Cell σε ανάπτυξη, σύμφωνα με το Kotaku.

Ο συντάκτης του site, Jason Schreier, ρώτησε όλα τα στελέχη της Ubisoft, τα οποία του επιβεβαίωαν ότι δεν αναπτύσσεται κάτι. Αντ' αυτού βέβαια υπάρχει ένα άλλο Action game με Stealth στοιχεία, το οποίο βρίσκεται σε στάδιο αρχικής παραγωγής. Ας ελπίσουμε να έχει production values παρόμοια με την σειρά Splinter Cell.
 

[UPDATE 6: 4/9/2019 - Το GameStop φουντώνει τις φήμες για το νέο Splinter Cell] Η περιγραφή ενός προϊόντος μπορεί να προδίδει τα σχέδια της Ubisoft.

To Splinter Cell: Blacklist κυκλοφόρησε πριν από επτά χρόνια και έκτοτε οι fans της σειράς περιμένουν καρτερικά τη μεγάλη επιστροφή του Sam Fisher. Παρά το γεγονός ότι ο διοπτροφόρος πράκτορας έχει πραγματοποιήσει αρκετές cameo εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, όπως για παράδειγμα στα Ghost Recon: Wildlands και Tom Clancy's Elite Squad, δεν γίνεται λόγος για κάποιο νέο game στην κεντρική σειρά. Αυτό όμως ενδέχεται να αλλάξει σύντομα σύμφωνα με μια περιγραφή στο GameStop.


Ένας χρήστης του Reddit ανακάλυψε ότι στην περιγραφή μιας replica των, πλέον, εμβληματικών γυαλιών του Sam, αναφέρεται ότι ένα νέο Splinter Cell "διαγράφεται στον ορίζοντα". Αν και υπάρχει ο παράγοντας του ανθρώπινου λάθους, η εν λόγω περιγραφή μπορεί να σημαίνει κάτι παραπάνω, δεδομένου ότι πλέον η σελίδα του προϊόντος έχει κατέβει. Ερωτήματα δημιουργεί και η επιλογή του GameStop να δημιουργήσει ένα νέο ζευγάρι γυαλιών που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο μιας και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ubisoft.

Το μέλλον της σειράς φαντάζει αβέβαιο, καθώς τα μόνα νέα που έχουμε είναι ότι η γαλλική εταιρεία δεν θα βιαστεί να κυκλοφορήσει κάποιο νέο Splinter Cell αφού σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της, Yves Guillemot, θέλει να δημιουργήσει "ένα νέο είδος εμπειρίας".

[UPDATE 7: 8/11/19 - Νέο teaser στο Twitter] Η Ubisoft Ισπανίας έκανε tease το νέο Borderlands 3 μέσω Twitter.

Το tweet γράφει στα Ισπανικά: "Θα πρέπει να κατανοήσεις το σκοτάδι για να το αντιμετωπίσεις" και μας δίνει μια φωτογραφία του Sam Fischer. Δεν αποκλείεται βέβαια το teaser αυτό να αφορά και το Borderlands VR, το οποίο αναπτύσσει η Ubisoft σε συνεργασία με την Facebook.

[UPDATE 8: 20/1/20 - Ο Creative Director επέστρεψε] Ο Maxime Béland, creative director των περισσότερων Splinter Cell και τριών Far Cry παιχνιδιών (4, 5 και Primal), έφυγε πέρυσι από την Ubisoft για να δουλέψει ως Creative Director στην Epic Games. Πλέον, μετά από οκτώ μήνες, επέστρεψε στη Γαλλική εταιρεία, σύμφωνα με το VGC.Ο Béland θα γίνει αντιπρόεδρος στο τμήμα Editorial της Ubisoft. Άραγε θα τον δούμε και στην ομάδα του νέου Splinter Cell;

[UPDATE 9: 19/7/20 - Νέες φήμες από τον Ιταλό ηθοποιό] Ο Luca Ward, Ιταλός ηθοποιός που υποδύεται τον Sam Fischer στην Ιταλική έκδοση του παιχνιδιού, δήλωσε ότι "Το Splinter Cell θα επιστρέψει σε ένα τελειωτικό επεισόδιο αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Πιστεύω πάντως ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει".

 

Διαβάστε το review για το Splinter Cell: Blacklist και συζητήστε για το νέο Splinter Cell σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 27/06/2017 23:32
Τα προηγουμένα δεν βγήκαν και τόσο καλά...Ειδικά το co-op as always, fucked up. Ελπίζω στο επόμενο τουλάχιστον να δουλεύει φυσιολογικά το co-op.
#2 +1 ashbringer (Level 25) 29/06/2017 16:52
Τα Splinter Cell στο single player κομμάτι το οποίο με ενδιαφέρει περισσότερο τα σπάνε.Περιμένω να δώ νέες περιπέτειες για τον αγαπημένο μου πράκτορα Sam Fischer.
#3 Adam_Pap (Level 18) 29/06/2017 19:25
Ε καιρος ηταν,κοντευαμε να τον ξεχασουμε το τυπο!!!!Αντε μακαρι να δουμε κατι καινουργιο κ καλο!!! :lol:
#4 Professor_Severus_Snape (Level 26) 01/07/2017 05:17
Δεν έχω ασχοληθεί με τη σειρά, αλλά δε θα αργήσει πολύ ακόμα να συμβεί αυτό.
#5 akiszax (Level 21) 29/12/2018 10:55
Ολοι ελπιζουμε για να καλυτερο co-op.
#6 Krinidon (Level 6) 30/12/2018 17:03
Αν δεν έχει την φωνή του Michael Ironside, μην το βγάλουν καθόλου καλύτερα.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification