Ειδήσεις

1 user comments
Πέντε πολιτικοί έστειλαν επιστολή ζητώντας άρση του ban. [UPDATE]
18 Οκτωβρίου, 23:35
5 user comments
"Το Okami θα επιστρέψει" δηλώνουν οι σχεδιαστές του. [UPDATE]
18 Οκτωβρίου, 22:10
0 user comments
Ο τυχερός που κερδίζει δώρο της επιλογής του από το GameWorld Pool.
18 Οκτωβρίου, 21:59
0 user comments
Γιατί την δημιούργησε η Epic Games;
18 Οκτωβρίου, 21:46
0 user comments
Ο Joker βασανίστηκε άγρια με τσιγάρα, ποτά και γροθιές.
18 Οκτωβρίου, 21:33
0 user comments
Εξέλιξη ή αναβάθμιση;
18 Οκτωβρίου, 21:11
0 user comments
FPS
Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του. [UPDATE]
18 Οκτωβρίου, 20:45
0 user comments
Το πρόσωπό του δεν έχει καμία σχέση με αυτό του FIFA 19.
18 Οκτωβρίου, 20:20
0 user comments
RPG
Δημοσιεύθηκε το launch τρέιλερ. [UPDATE]
18 Οκτωβρίου, 17:50
0 user comments
Η Sega σε συνεργασία με την Retro-Bit Gaming θα κυκλοφορήσει τέσσερις εκδοχές.
18 Οκτωβρίου, 16:55
1 user comments
Screenshots αποκαλύπτουν το βαθύ Friendship System. [UPDATE]
18 Οκτωβρίου, 15:45
0 user comments
Εκτός απο χαμόγελα μοίρασαν και πολλές κονσόλες και games.
18 Οκτωβρίου, 14:23
Ειδήσεις Action Bully 2: Οι μέχρι τώρα φήμες

Bully 2: Οι μέχρι τώρα φήμες

Monday, 07 Oct 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/da/24/c9/bully-2-leak-2s-36-1498056685.jpg
 

Bully 2: Οι μέχρι τώρα φήμες

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν σε ανάπτυξη και ματαιώθηκε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/6/17] Το GameInformer ανέβασε πριν από καιρό το προφίλ του Bully 2 στο site του με την ακριβή ονομασία "Bully 2: Kevin's Back Jack".

Το προφίλ έπεσε στην αντίληψη χρηστών στο Reddit και μόλις αυτό συνέβη αφαιρέθηκε μόλις χθες. Περιείχε αναφορές για 1-2 παίκτες και στο format μόνο το PS4.

Γνωρίζουμε μέχρι τώρα ότι η Rockstar πιθανόν να μην πραγματοποιήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση στην E3, καθώς αναλυτές κάνουν λόγο ακόμα και για μη παρουσία του Red Dead Redemption 2. Η ίδια ωστόσο δεν έχει ενημερώσει για το αν θα πραγματοποιήσει ή όχι ανακοινώσεις.

Από την μεριά του το GameInformer ανακοίνωσε ότι ανέβασε το συγκεκριμένο προφίλ κατά λάθος. Το μέλλον θα δείξει αν και κατά πόσο επρόκειτο όντως για λάθος ή απλά για αμέλεια (σ.σ. καμιά φορά οι δήθεν "αμέλειες" γίνονται εσκεμμένα για λόγους hype).

[UPDATE: 21/7/17 - Screenshots σε λογαριασμό στο Twitter] Το Twitter account Twitter.com/Bully2Info φέρεται να έχει screenshots και artwork από το Bully 2.

Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε αν οι εικόνες αυτές όντως ισχύουν, συνεπώς τις προσθέτουμε στην gallery και σας αφήνουμε να κρίνετε οι ίδιοι. Τα screenshots προέρχονται από διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 25/7/19 - H Rockstar κάνει tease πιθανό sequel στο GTA Online] Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν αρκετές φήμες για το sequel του Bully.

Αρχικά ακούσαμε πως το παιχνίδι βρισκόταν σε development, φήμη η οποία τελικά ακυρώθηκε. Ένα νέο reference της Rockstar στο GTA Online ωστόσο αναζοπυρώνει τις φήμες. Στο νέο update του GTA Online προστέθηκε casino καθώς και νέες ιδιοκτησίες που μπορείτε να αποκτήσετε αλλά και να διακοσμήσετε. Ένα από τα διακοσμητικά τοίχου που μπορείτε να αγοράσετε στο GTA Online για το νέο σας σπίτι έχει τον τίτλο ''Canis Canem Edit'', δηλαδή το όνομα με το οποίο κυκλοφόρησε η Ευρωπαϊκή έκδοση του Bully.

bully 2 tease gta online 768x384

Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής το αν πρόκειται απλά για ένα easter egg ή αν η Rockstar κάνει με αυτό τον τρόπο tease ένα νέο game στην σειρά.

[UPDATE 3: 8/8/19 - Νέες φήμες από Rockstar Insider] Ο Yan2295, ένας αξιόπιστος Rockstar Insider με 62.000 followers στο Twitter, δήλωσε στο forum της Rockstar ότι έχει έγκυρες πηγές "εκ των έσω", σύμφωνα με τις οποίες το Bully 2 βρίσκεται σε ανάπτυξη. Μάλιστα δημοσίευσε ένα σχετικό μήνυμα στο forum της Rockstar, link του οποίου μας δίνει μέσω Twitter.

 

 [UPDATE 4: 7/10/19 - βρισκόταν σε ανάπτυξη, αλλά ματαιώθηκε] Οι fans του Bully, βλέποντας διάφορες αναφορές στα GTA V και Red Dead Redemption 2 που παρέπεμπαν σε αυτό, πίστευαν ότι η Rockstar ετοιμάζει στα κρυφά ένα sequel.

Σύμφωνα με πηγές που αναφέρει το VGC, ισχύει ότι ένα δεύτερο μέρος του Bully βρισκόταν υπό ανάπτυξη πριν από μερικά χρόνια, και μάλιστα υπήρχε και ένα playable κομμάτι του, αλλά η παραγωγή του τελικά δεν προχώρησε. Σύμφωνα με τις πηγές, υπήρχε ένα σχεδιάγραμμα του σεναρίου στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Jimmy (ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί στο πρώτο Bully) και εξιστορούνται στιγμές από τα χρόνια του ως μαθητής ή/και φοιτητής.

Κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο του 2010, η Rockstar ανέπτυξε ένα playable Κομμάτι του Bully 2, "ολοκληρωμένο και με απλό open-world gameplay. Αναπτύχθηκε με την Rockstar Advanced Game Engine (RAGE), την ίδια engine που χρησιμοποιήθηκε για τα GTA 4 & 5, Max payne 3 και τα δύο Red Dead Redemption". Η παραγωγή του όμως σταμάτησε εκεί και η ομάδα ανάπτυξης προχώρησε σε άλλα projects.

 

Διαβάστε το review του Bully και συζητήστε για το Bully 2 σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 09/06/2017 08:48
Μακάρι να το δούμε να υλοποιείται. Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλό.

Top-game-of-the-month 

 

Notification