Ειδήσεις

0 user comments
Μοιάζει λίγο με το Switch, αλλά έχει πιο μεγάλη οθόνη.
18 Σεπτεμβρίου, 23:06
0 user comments
Τέσσερα είδη Icons για κάθε ποδοσφαιριστή.
18 Σεπτεμβρίου, 22:47
0 user comments
Αρκετές οι διαμαρτυρίες σε Steam και Reddit
18 Σεπτεμβρίου, 22:17
44 user comments
Αργό σενάριο και περισσότερη δράση μετά το 50%. [UPDATE]
18 Σεπτεμβρίου, 20:55
0 user comments
FPS
Έρχεται τον Οκτώβριο με Battle Royale mode. [UPDATE]
18 Σεπτεμβρίου, 19:35
0 user comments
Μέσω virtual χαρακτήρων.
18 Σεπτεμβρίου, 19:06
1 user comments
Ανακοινώθηκαν νέα games. [UPDATE]
18 Σεπτεμβρίου, 19:04
0 user comments
RPG
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]
18 Σεπτεμβρίου, 18:15
0 user comments
FPS
Παίκτες εντόπισαν τον Crypto in-game. [UPDATE]
18 Σεπτεμβρίου, 17:27
0 user comments
Θα εφαρμοστεί τον Οκτώβριο.
18 Σεπτεμβρίου, 17:20
0 user comments
Dataminers ανακάλυψαν φακέλους που παραπέμουν σε crossover με θέμα την Gotham City.
18 Σεπτεμβρίου, 16:39
0 user comments
Θα αντικαταστήσει την Founder’s Edition σε περίπτωση εξάντλησης αποθεμάτων.
18 Σεπτεμβρίου, 16:03
0 user comments
Διαθέσιμη μόνο για όσους έχουν κάνει preorder.
18 Σεπτεμβρίου, 15:15
0 user comments
Το νέο UI είναι πλέον διαθέσιμο στο κοινό.
18 Σεπτεμβρίου, 14:35
Ειδήσεις Action The Last of Us Part 2

The Last of Us Part 2

Tuesday, 10 Sep 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (67 σχόλια)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
New Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5e/fe/39/the-last-of-us-part-II-info-news-52-1528834023.jpg
 

The Last of Us Part 2

Θα γίνει event από την Sony για το TLOU 2. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/2/14] Ο Neil Druckmann από την Naughty Dog αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το The Last of Us 2 υπάρχει ως ιδέα την οποία επεξεργάζονται εδώ και καιρό αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο το πως θα εξελιχθεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η περίπτωση το The Last of Us 2 να είναι ένα καινούριο IP είναι το ίδιο πιθανή με το να υπάρξει sequel στην ιστορία του Joel και της Ellie. Η Naughty Dog έχει δύο ομάδες από τις οποίες η μία εργάζεται σκληρά πάνω στο Uncharted 4, ενώ η δεύτερη μόλις ολοκλήρωσε το Last of Us: Left Behind.

Ένα sequel του Last of Us αφήνει ερωτήματα για το αν θα υπάρχει port του στο PS4, όμως ο Druckmann απέφυγε να απαντήσει ευθέως σε αυτό το ερώτημα. Αντιθέτως είπε πως αυτή τη στιγμή η εταιρία έχει περιορισμένους πόρους και θα τους χρησιμοποιήσει στα κατάλληλα μέρη. Λέγοντας αυτό, αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να δούμε κάποιο port στη συνέχεια αλλά όχι σύντομα. Ο Druckmann δήλωσε στο Reddit ότι δίνει 50% πιθανότητα ώστε το sequel να υλοποιηθεί τελικά. Η ερώτηση που του έγινε ήταν "Πόσες πιθανότητες έχουμε να ξαναδούμε τον κόσμο του The Last of Us;" για να απαντήσει "Αν ρωτάς σχετικά με το sequel, είναι 50-50".

[UPDATE: The Last of Us 2 και επίσημα] Σύμφωνα με το NeoGAF, ο Michael Knowland, πρώην εργαζόμενος της Naughty Dog, αποκάλυψε και επίσημα ότι το The Last of Us 2 βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη! Σύμφωνα με το προφίλ του στο Linkedin, ο ίδιος δούλεψε ως lead character artist για τα Uncharted και The Last of Us. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι η αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης δουλεύει πάνω στο sequel απ' τις αρχές της χρονιάς. Κατά το διάστημα αποχώρησής του, ο Knowland δούλευε ήδη στην εταιρεία για τα Uncharted 4 και The Last of Us 2.

[UPDATE 2: 30/6/15 - Έμμεση επιβεβαίωση στην MetroCon] Ο Nolan North, voice actor των games της Naughty Dog, αποκάλυψε το The Last of Us 2 σε Q&A συζήτηση στην MetroCon.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρισκόταν σαν guest σε τρία Q&A πάνελ. Η φωνή του Nathan Drake στο Uncharted και του Desmond Miles στο Assassin’s Creed, έδωσε αυτή τη σημαντική είδηση άθελά του. Σε πηγαδάκι που είχε δημιουργηθεί με κάποιους fans, αποκάλυψε ότι η Naughty Dog εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη του “The Last of Us 2”, χωρίς να απασχολείται για το αν η εταιρία το έχει ανακοινώσει και επίσημα. Ο North απαντούσε σε ερώτηση για το ποια άλλα projects δουλεύει με την Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης. Αστειεύτηκε ακόμα και για το γεγονός πως ο χαρακτήρας του (David) δε θα γυρίσει στο sequel, μετά και από ότι έχει γίνει στο πρώτο “The Last of Us”.

Αν και ποτέ δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση, είναι κοινό μυστικό το γεγονός πως το στούντιο Naughty Dog εργαζόταν πάνω στο sequel. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Naughty Dog ποτέ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός sequel.

[UPDATE 3: 16/9/15 - Επιβεβαιώθηκε μέσω Naughty Dog] Σε πρόσφατο livestream της Naughty Dog, developer ανέφερε κατά λάθος την φράση "στο πρώτο The Last of Us" μαρτυρόντας ότι η εταιρεία του αναπτύσσει το The Last of Us 2.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

[UPDATE 4: 3/12/16 - Επίσημη αποκάλυψη στο PlayStation Experience] Οι φήμες που ήθελαν το The Last of Us 2 να ανακοινώνεται στα πλαίσια του PlayStation Experience 2016 αποδείχθηκαν βάσιμες. Με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν λοιπόν, το The Last of Us ένα από τα καλύτερα games των τελευταίων ετών θα αποκτήσει το sequel του.

Η Naughty Dog ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του The Last of Us: Part II, το οποίο θα λαμβάνει χώρα μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα του προκατόχου του. Σε αυτό θα δούμε τόσο την Ellie, η οποία έχει πλέον ενηλικιωθεί, αλλά και τον Joel.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE 5: 5/12/16 - Θα ελέγχετε την Ellie] Η εταιρεία ανάπτυξης Naughty Dog δήλωσε ότι στο νέο The Last of Us θα ελέγχετε την Ellie.

Στο τρέιλερ που παρουσιάστηκε στο PlayStation Experence, η Ellie ορκίζεται "ότι θα τους σκοτώσει όλους" χωρίς να διευκρινίζει τον στόχο της. Η Ellie πάντως θα είναι κανονικά playable χαρακτήρας στο παιχνίδι, όπως και στο The Last of Us: Left Behind DLC, σύμφωνα με τον creative director του παιχνιδιού, Neil Druckmann, ο οποίος πρόσθεσε ότι η Ellie θα έχει διαφορετική ανταπόκριση στο gameplay σε σχέση με τον Joel.

Συνθέτης του The Last of Us: Part II θα είναι για άλλη μια φορά ο ο Gustavo Santaolalla.

Χωρίς τον Bruce Straley, με την Halley Gross ως συγγραφέα
Ο σκηνοθέτης του πρώτου The Last of Us, Bruce Straley, δεν θα είναι δυστυχώς στην ομάδα ανάπτυξης του The Last of Us Part II. Σύμφωνα με την Sony, Ο λόγος είναι ότι ο Straley αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία συνεχύ άδεια μετά από δύο απανωτά games και ότι "σύντομα θα αναλάβει ρόλο στο επόμενο project που θα του δοθεί". Το project αυτό ωστόσο δεν θα είναι το The Last of Us Part II, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Neil Druckmann. Για να δούμε αν θα τα καταφέρει εξίσου καλά με τον συνάδελφό του.

Πέρα από τον Druckmann, στη συγγραφή θα βοηθήσει και ο Halley Gross (Westworld). 

[UPDATE 12: 8/12/16 - To τατουάζ της Ellie] Το The Last of Us: Part II είχε γίνει tease από την Sony τον Σεπτέμβριο χωρίς κάποιος να το αντιληφθεί.

the last of us tattoo 1

Η παρακάτω αφίσα που βγήκε στις 26 Σεπτεμβρίου (την Outbreak Day του παιχνιδιού) δείχνει το τατουάζ που θα έχει η Ellie στο παιχνίδι και το οποίο θα έχει ήδη αποκτήσει στο The Last of Us Part II όπως μπορείτε να δείτε από το σχετικό τρέιλερ. Η Outbreak Day είναι η εικονική ημέρα του The Last of Us στην οποία ο ιός Cordyceps fungus εξαπλώθηκε.

the last of us tattoo 1the last of us tattoo 1

Θυμίζουμε ότι η Naughty Dog είχε κάνει tease το αρχικό The Last of Us σε εφημερίδα στο Uncharted 3.

[UPDATE 13: 8/4/17 - Η Shannon Woordward στο cast] Η ταλαντούχα ηθοποιός Shannon Woodward που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Westworld, θα βρίσκεται στο cast του The Last of Us Part 2.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσω του Twitter μέσω φωτογραφίας που από ότι φαίνεται προέρχεται από την διαδικασία motion capture του παιχνιδιού, μιας και δίπλα της βρίσκεται ο director του sequel Neil Druckmann. Θυμίζουμε ότι την ιστορία του The Last of Us Part 2 γράφει η σεναριογράφος του Westworld Halley Gross.

the last of us part2 shannon woodward casting

Το The Last of Us: Part 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS4 σε άγνωστη ημερομηνία.

[UPDATE 14: 28/6/17 - Motion capturing σε γουρούνι] Για τις ανάγκες του The Last of Us Part 2, η Naughty Dog κάνει motion capturing σε ένα γουρούνι, όπως ανακοίνωσε στο Twitter. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον αυτό το γουρούνι θα έχει έναν ρόλο (μεγάλο ή μικρό) στο σενάριο και δεν θα είναι απλός κομπάρσος, όπως τα περισσότερα ζωάκια.

pig the last of us part 2

Στο σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε τον συμπαθή φίλο μας. Μετά από αυτό να σας δω με τι καρδιά θα ξαναφάτε χοιρινό (δεν είμαι vegan, αλλά τον λάτρεψα).

 

[UPDATE 15: 30/10/17 - Παρουσίαση στην Paris Games Week] Στη συνέντευξη τύπου της στο Παρίσι, η Sony παρουσίασε ένα cutscene για το The Last of Us Part II.

Το cutscene παρουσιάζεται με απόλυτα ρεαλιστικά γραφικά, βία, βασανισμούς και αιματοχυσίες. Στο βίντεο, μία ομάδα από ηρωίδες που είναι έτοιμες να βασανιστούν, σώζεται από έναν Ιάπωνα τοξότη την τελευταία στιγμή. Η ηρωίδα που κρεμάστηκε πρώτη λογικά πρέπει να είναι η Ellie σε μεγαλύτερη ηλικία.

[UPDATE 16: 11/12/17 - Πάνελ πρωταγωνιστών] Κατά την διάρκεια του PlayStation Experience διεξήχθη ένα πάνελ στο οποίο συμμετείχε ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της σειράς The Last of Us, Neil Druckmann, καθώς επίσης και οι Troy Baker (Joel) και Ashley Johnson (Ellie), πρωταγωνιστές της σειράς. Αποκαλύφθηκαν κάποιες σημαντικές πληροφορίες για το gameplay.

Ενώ το πρώτο μέρος είχε να κάνει με την αγάπη, στο The Last of Us Part II θα βιώσουμε το μίσος, κάτι που είδαμε άλλωστε από το πρώτο τρέιλερ της Paris Games Week. Ο Neil Druckmann θεωρεί ότι η ιστορία "αποδίδει δικαιοσύνη" και αναδεικνύει τα θετικά και τα αρνητικά της συγκεκριμένης φράσης.

Η ηθοποιός Laura Bailey θα υποδυθεί χαρακτήρα, της οποίας το όνομα δεν γνωρίζουμε ακόμη. Ο Druckmann τόνισε ότι οι fans του πρώτου παιχνιδιού μπορεί να μην συμπαθήσουν το sequel (λογικά εξαιτίας του μίσους που εμπεριέχει).

Τέλος, η Naughty Dog ανακοίνωσε στα πλαίσια του PlayStation Experience 2017, ότι το The Last of Us: Part 2 είναι κατά 50-60% ολοκληρωμένο και πως στην E3 2018 θα παρουσιαστεί ένα νέο gameplay video. Επιβεβαιώθηκε ακόμη, ότι ένα μέρος του σεναρίου θα διεξάγεται στο Seattle της Αμερικής, κάτι που κυκλοφορεί εδώ και καιρό ως φήμη στο Reddit.

[UPDATE 17: 12/6/18 - ] Ο σκηνοθέτης του The Last of Us Part II, Neil Druckmann, δήλωσε ότι η Ellie θα είναι 19 ετών στο επερχόμενο παιχνίδι. Πλέον θα έχει βρει την ηρεμία της, κάτι που δεν θα διαρκέσει για πολύ, αφού η ηρεμία αυτή θα διακοπεί από μια βίαιη πράξη.

Στο Part 2 του The Last of Us η Ellie θα είναι ο βασικός playable χαρακτήρας και όπως είδατε και στο gameplay video ίναι και πολύ ικανή μαχήτρια, ενώ έχει κι ένα νέο σύστημα stealth και προηγμένα animations τα οποία αλλάζουν ανάλογα με τα συναισθήματα της ηρωίδας. Τα περιβάλλοντα θα είναι μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα. 

[UPDATE 18: 10/9/19 - Θα γίνει event από την Sony για το TLOU 2] Μέσα στον μήνα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το The Last of Us: Part 2.

Η Sony θα κάνει host μια παρουσίαση για τα media σχετικά με το The Last of Us: Part 2 αργότερα μέσα στον μήνα. Ειδικότερα η εκδήλωση γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Όπως επεσήμανε το The Sixth Axis, το συγκεκριμένο event θα είναι μόλις δυο ημέρες πριν το Outbreak Day, που είναι στις 26 Σεπτεμβρίου. Είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς και να δούμε κάποιο gameplay.

Διαβάστε το review του The Last of Us από τον Μάνο Γρυπάρη. Συζητήστε για το The Last of Us 2 σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Jimys (Level 8) 07/02/2014 17:25
ωπα ωπα, κατσε τι 2; Ακομα δεν εχουμε παιξει το 1...
#2 +3 cyclopes (Level 15) 07/02/2014 18:59
Quoting Jimys_Lympe:
ωπα ωπα, κατσε τι 2; Ακομα δεν εχουμε παιξει το 1...


Αν δεν το έχεις παίξει το 1ο χάνεις!!! απλα ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑΑΑΑΑΑ ΑΑ.
#3 +1 Akis 7 (Level 20) 07/02/2014 19:35
Mαγεια το game!!!!!!Εννοε ιτε οτι θα βγει και δευτερο,δειτε το τελος του πρωτου και θα καταλαβετε.Μπηκ ε στα τρια αγαπημενα μου games επαξια!!!
#4 djgiogr (Level 14) 08/02/2014 02:35
Υπέροχα νέα! Από την στιγμή που το παιχνίδι έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, επόμενο να βγάλουν και sequel. Go Naughty Dog! ;-)
#5 +2 Antonis-211 (Level 8) 08/02/2014 04:43
Εξαιρετική η εμπειρία του The Last of us !!!!
Ομως θα ήθελα το επόμενο να αφηγείται την ιστορία κάποιων άλλων
(που ενδεχομένως να σχετίζονται με τον Joel ή την Ellie, γιατί όχι ? )
διότι κατά τη γνώμη μου οι πρωταγωνιστές ,το σενάριο και η εξέλιξη
της ιστορίας στο πρώτο είναι κάτι που καλό θα ήταν να μείνει στις καρδίες
μας όπως ήταν , χωρίς "τραβήγματα".
Ο Joel και η Ellie είναι αυτοί που είναι, τους γνωρίσαμε, μας έκαναν να τους
αγαπήσουμε και αρκετοί να σηκωθούμε απ τους καναπέδες μας στο τέλος
και να χειροκροτήσουμε κιόλας την καταπληκτική αυτή δημιουργία.
Αλλά that's it !

Δεν βλέπω το λόγο ο Joel να ξαναπάρει τα άρματα. :-)

Οπως και να χει η Naughty dog σίγουρα θα μας παρουσιάσει
games που θα μας ενθουσιάσουν και θα μιλάμε καιρό για εκείνα.
#6 ABBY (Level 17) 08/02/2014 16:02
Σε όλα τα ωράια πράγματα αξίζει να υπάρχει συνέχεια...πόσο μάλλον στα γαμάτα games!!!
#7 GamerPs3maniac (Level 16) 08/02/2014 22:58
Το δύσκολο δεν είναι να υπάρξει συνέχεια αλλά να είναι αντάξια αυτής της κληρονομιάς. ;-)
#8 -1 braveheart15383 (Level 7) 09/02/2014 13:10
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ND ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΙΣΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
#9 +1 kmanikas13 (Level 3) 09/02/2014 15:59
παιχνιδάρα το the last of us μακάρι να βγεί και συνέχεια
#10 +1 Sotiris (Level 29) 09/02/2014 18:28
Σίγουρα θα είναι ωραίο και το 2 θα δείξει στην πορεία.
#11 +1 Vitril (Level 20) 25/02/2014 12:48
Θα είναι κρίμα να βγει συνέχεια. Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτή η μανία με τα franchises. Θα προτιμούσα πολύ περισσότερο να έβγαζε ένα καινούριο IP η Naughty Dog. Αν είναι να βγάλουν sequel για το Last of Us θα πρέπει να είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία με άλλους χαρακτήρες και κατά προτίμηση σε άλλη περιοχή, χωρίς καμία συμμετοχή των πρωταγωνιστών του 1.
#12 +1 HOTBLADE (Level 9) 25/02/2014 13:25
Μακαρι να βγαλουν το sequel του the last of us γιατι το παιχνιδι ηταν εκπληκτικο τα γραφικα,το story ολα ηταν εξαιρετικα ελπιζω το 2 να εχει την ιδια ατμοσφαιρα με το 1.
#13 +1 Akis 7 (Level 20) 25/02/2014 14:47
"Αν ρωτάς σχετικά με το sequel, είναι 50-50" Καλα ενταξει ηδη το φτιαχνουν το παιχνιδι....
#14 +1 SirLvr (Level 27) 25/02/2014 15:27
Ξέρει τι κάνει η Naughty Dog... :P
#15 +1 palex94 (Level 12) 25/02/2014 15:28
ΜΑΚΑΡΙ!!!! ειδικα για PS4 θα ειναι τελειο αρκει να παραμηνουν καλη στο main-story
#16 WastedReaper (Level 13) 25/02/2014 20:47
Το εύχομαι να βγει και δεύτερο παιχνίδι στη σειρά και άμα βγει εύχομαι να είναι τόσο κάλο όσο και το πρώτο.
#17 luffy3131990 (Level 14) 26/02/2014 00:12
αυτα ειναι νεα!!!!!!!!
#18 +1 Artplay (Level 4) 22/07/2014 23:14
Μακάρι να υλοποιηθεί τελικά γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ένα από τα καλύτερα games που έβγαλε το PS3, με χαρακτήρες, συναισθήματα και συνδυασμό Survival Horror και Shooter που δεν βλέπεις συχνά.
#19 +1 geololj (Level 28) 23/07/2014 02:46
Ακριβώς ArtPlay και το συγκεκριμένο IP έχει να δώσει πολλά όσων αφορά το story narration σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους ποιοτικούς τομείς. Πιστεύω ότι έχουμε να δούμε πολλά πράγματα ακόμα από το The Last of Us.
#20 nikos123 (Level 21) 23/07/2014 10:14
Μακάρι να βγάλουν και 2ο!!! Μόλις τερμάτισα το 1ο πριν από μια εβδομάδα που μου το έφεραν για τα γενέθλιά μου και το λάτρεψα!!! πολύ καλοφτιαγμένο με τα πάντα να είναι τέλεια(γραφικά, story,multiplay er....) Αν βγει 2ο θα είναι τρομερό! Θα έχει αρκετά καλύτερα γραφικά και αναβαθμισμένο gameplay κλπ. αλλά φοβάμαι μήπως χαλάσει το story αλλά naughty dog είναι αυτή και δεν την φοβόμαστε καθόλου!!!
#21 alexis fygas (Level 11) 23/07/2014 15:34
μετά απο αυτό περιμένω ακόμα περισσότερα το remastered
#22 DoUzOs (Level 27) 23/07/2014 19:28
Πολύ γρήγορα, μας δίνουν και sequel. Πολύ ωραία κίνηση από την Naughty Dog, θα πέσει πολύ χρήμα. Το πρώτο κομμάτι, όμως, είναι πάρα πολύ καλό και θα πρέπει να φτιάξουν το δεύτερο με τα ίδια standards, κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο, αλλιώς θα δημιουργηθεί μεγάλη ένταση από τους αγοραστές. Μπράβο, πάντως! Περιμένουμε review! :)
#23 flabio25 (Level 9) 24/12/2014 09:41
Πολυ καλα νεα, εγω προσωπικα θελω κ παλι ο Joel να θεριζει κοσμο κ η Ellie να βγαζει το βιβλιαρακι κ διαβαζει ανεκδοτα.

Endure and Survive 8)
#24 NoGood! (Level 24) 24/12/2014 12:27
Yeahh babyy!!!Άντε τώρα να περιμένουμε μέχρι να βγειιι!!!! :lol:
#25 koskinas18 (Level 17) 24/12/2014 15:43
Ξέρουμε εάν έχει τα ίδια πρόσωπα
#26 +1 Glamorous (Level 26) 27/12/2014 02:01
Yihaaa! Περιμένω πως και πως να δω τι θα γίνει με την συνέχεια της ιστορίας! Θα εκτιμήσει η Ellie ότι έκανε ο Joel για αυτήν ή θα αρχίσει τα "παιχνιδάκια" του Hollywood που νευριάζει επειδή της έκρυψε την αλήθεια;
#27 nadia nasedo (Level 7) 30/12/2014 16:56
κ εγω καθομαι ακομα και περιμενω ποτε θα μπορεσω να παιξω το πρωτο... το εχω δει ολο σε walkthrough σαν ταινια. πολλεεεες ωρες! :Ρ (ναι ξερω οτι τωρα δεν θα ναι το ιδιο οταν καταφερω να το παιξω, αλλα δεν μπορουσα:P )
#28 +1 anarchas (Level 6) 22/01/2015 17:37
αναμενόμενο να συνεχιστή αυτός ο τίτλος που είναι ένα απο τα παιχνίδια που πραγματικά αξίζουν να τερματιστούν 2 και 3 φορές άμεσα :D
#29 tonyler (Level 23) 30/06/2015 12:17
Απανωτα χτυπηματα απο κοσνολες σε pc......
Δε νομιζω να βγει στο ps3 ,γι'αυτο πιστευω πως δεν θα το παιξω.Το 1ο το λατρεψα(ηταν η 1η μου horror εμπειρια χΔΔΔ) ,αν και ψιλοφοβομουν να κανω 50 μετρα χωρις να πατησω R2.
#30 supermario644ever (Level 20) 30/06/2015 15:58
Για μένα αυτά είναι πολύ καλά νέα
#31 +1 Parou (Level 20) 30/06/2015 16:10
Το 1ο είναι από τα αγαπημένα μου και περιμένω πως και πως για το 2ο :lol: :D
#32 katsam (Level 3) 30/06/2015 16:12
Πήρα PS4 από τώρα, δεν θα αγοράσω κανένα παιχνίδι και θα περιμένω το TLoU2. Αυτό μόνο. Τέλος.
#33 An arrow in the knee (Level 22) 30/06/2015 17:06
Ακομα και εγω ως pc gamer εχω πραγματικα ενθουσιαστει! σιγουρα θα βρω τροπο να το παιξω καπως αν και δεν παιζει να παρω ps4
#34 +1 ThanosRipper (Level 15) 30/06/2015 23:46
Ρε παιδιά Naughty Dog είναι αυτή! Μας έχει απογοητεύσει ποτέ? Αυτή η εταιρία μόνο διαμάντια βγάζει!!! Uncharted 4 και TLOU 2 ΘΑ είναι επικά και αυτό είναι 100% σίγουρο!
#35 ashbringer (Level 25) 01/07/2015 10:59
Τιτλάρα με τα όλα της και απο τους καλύτερους τίτλους μακράν για ps3,ps4.Φοβερό σενάριο, συναισθήματα ,χαρακτήρες ,καταστάσεις.H Naughty Dog δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ και οι τίτλοι της είναι πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων.
#36 Lord Samaka (Level 5) 09/07/2015 11:26
το καλυτερο σεναριο ever.παιχνιδαρα
#37 JImBala (Level 6) 10/07/2015 15:35
Θελει πολύ προσοχή για το 2o μερος του TLOU αλλα Naughty Dog ειναι αυτή. Εχει δειξει πως μπορούμε να την εμπιστευόμαστε. Αναμένουμε ανακοινώσεις!
#38 donkrueger (Level 13) 12/07/2015 02:28
Αυτά είναι... εγώ πάντως θα ήθελα να το κάνουν και ταινία με Τζεραρντ Μπάτλερ στον ρόλο του Τζόελ, φτυστός!
#39 Hypeazz (Level 5) 12/07/2015 22:05
Παιχνιδαρα οπως και το 1ο της σειρας
#40 Crazy Samurai (Level 3) 15/07/2015 16:06
Μακαρι να συνεχιστει και να ειναι ωραιο.. ελπιζω να μην καταστραφει η ολη ιδεα του last of us εξαιτιας του sequel!!
#41 +1 Professor_Severus_Snape (Level 26) 16/09/2015 14:01
Είναι πολύ μεγάλο το στοίχημα για τη Naughty Dog γιατί το The Last of Us 2 δε θα πρέπει να είναι ούτε ένα κλικ κάτω από το πρώτο. Σε ένα τόσο ατμοσφαιρικό και ολοκληρωμένο παιχνίδι, θα ήταν κρίμα να ακολουθήσει οτιδήποτε κατώτερο.
#42 ThanosRipper (Level 15) 17/09/2015 17:57
Ένα παιχνίδι με τα όλα του!!! Μακάρι το δεύτερο να μην απογοητεύσει γιατί το πρώτο ήταν διαμάντι!!! Απλά αναμένουμε! ;-)
#43 supermario644ever (Level 20) 18/09/2015 11:56
Ανυπομονώ μανιακά την κυκλοφορία του
#44 SnakeEater (Level 17) 01/10/2015 02:56
ας πανε με το πασο τους ετσι ωστε να φτασει και αυτο στο μεγαλειο του πρωτου!!
#45 Lena Vrax (Level 6) 02/10/2015 14:44
Αμαν και πότε.Τώρα απλά περιμένουμε...
#46 TonyBoy (Level 8) 03/10/2015 12:49
Απλώς ας βγει όσο πιο γρήγορα μπορεί...
Από τα καλύτερα game που έχουν βγει...
#47 BoBKiD (Level 15) 12/04/2016 02:04
Ευχάριστα νέα!
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να κυκλοφορήσει, αν και θα καθυστερήσει αρκετά.
#48 Professor_Severus_Snape (Level 26) 12/04/2016 02:05
Είδα το πρώτο The Last of Us σε walkthrough, καθώς δεν έχω PS4. Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και μακάρι η συνέχεια να αποδειχθεί ανάλογη. Λογικά στην καλύτερη των περιπτώσεων θα το δούμε στα τέλη του 2017, μπορεί να λέω και λίγο.
#49 Blood Prince (Level 27) 12/04/2016 03:52
Πολύ ωραίο παιχνίδι φαίνεται.
#50 tsimpa_3 (Level 1) 12/04/2016 11:54
Quoting Professor_Severus_Snape:
Είδα το πρώτο The Last of Us σε walkthrough, καθώς δεν έχω PS4. Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και μακάρι η συνέχεια να αποδειχθεί ανάλογη. Λογικά στην καλύτερη των περιπτώσεων θα το δούμε στα τέλη του 2017, μπορεί να λέω και λίγο.

Υπάρχει και για ps3 να ξέρεις. Απ'τα καλύτερα games που έχω παίξει στην ζωή μου.
#51 -1 pro-patzis (Level 20) 12/04/2016 12:42
Eνας απο τους καλυτερους τιτλους του ps3...και ντροπη μου που δεν το εχω παιξει ΑΚΟΜΑ...
Οπως ειπαν και τα παιδια τα καλα πραγματα πρεπει να συνεχιζονται... ΑΛΛΑ με τον ιδιο και ακομα καλυτερη συνεχεια...Για να δουμε...
#52 ashbringer (Level 25) 29/11/2016 09:53
Ο καλύτερος τίτλος του ps3 μαζί με το uncharted εννοείται έρχεται με τη συνέχεια του και όλος ο κόσμος περιμένει για να ακούσει νέα σχετικά με αυτό το έπος.
#53 Professor_Severus_Snape (Level 26) 01/12/2016 14:11
Χρειάζεται να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να βγάλεις κάτι καλύτερο από το πρώτο The Last of Us. Μακάρι να τα καταφέρουν, είναι πολύ δύσκολο αυτό που πάνε να πετύχουν.
#54 Professor_Severus_Snape (Level 26) 04/12/2016 00:27
Ειδησάρα ατελείωτη η ανάπτυξη της συνέχειας του The Last of Us. Η Naughty Dog καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της για μία ακόμη φορά.
#55 An arrow in the knee (Level 22) 04/12/2016 11:35
Ειμαι περιεργος να δω αν θα καταφερει να φτασει ή και να περασει το πολυ υψηλο πηχη που εθεσε η Naughty Dog με το πρωτο παιχνιδι.
Τρομερη ειδηση οπως και να εχει :-)
#56 Asxetoss (Level 19) 04/12/2016 15:28
αχ πολύ καλή ειδηση για του κατόχους ps . και από τα λίγα παιχνιδια που πραγματικά ζηλεύω τους κατόχους της κονσόλας.
#57 ashbringer (Level 25) 04/12/2016 21:48
Έπος παιδιά.Game Of all years για PS3 και PS4 απο τώρα με συνοπτικές διαδικασίες.
#58 Professor_Severus_Snape (Level 26) 05/12/2016 22:41
Κάτι τέτοια exclusives είναι που διατηρούν τη Sony στην κορυφή των πωλήσεων κονσολών.
#59 pavtso (Level 10) 07/12/2016 23:46
το game Last of Us απλα τα σπαει!!!!!
#60 Efane (Level 23) 08/04/2017 23:05
το καλύτερο exclusive κατά την άποψή μου για το playstation, αν γίνει καλύτερο του πρώτου θα είναι μεγάλη έκπληξη!
#61 ashbringer (Level 25) 09/04/2017 07:19
Πολύ καλή ηθοποιός.Αναμέν ουμε για πληροφορίες σχετικά με ημερομηνία κυκλοφορίας.
#62 ashbringer (Level 25) 29/06/2017 16:50
Και το γουρουνάκι θα παίξει το ρόλο του μέσω της τεχνολογίας motion-capture.
#63 ashbringer (Level 25) 31/10/2017 15:32
Βλέποντας το τρέιλερ πιστεύω ότι δεν έχω να πω πολλά .Ο καλύτερος τίτλος της χρονιάς θα είναι σύντομα κοντά μας.
#64 ashbringer (Level 25) 11/12/2017 07:36
Περιμένω για ημερομηνία κυκλοφορίας και όταν αυτό γίνει θα πέσει τρελή προπαραγγελία.
#65 Efane (Level 23) 11/12/2017 09:58
Καλύτερα να αργήσει για να γίνει καλή δουλειά. Όλοι μας θέλουμε να το παίξουμε και η εταιρεία έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Θα είναι απογοήτευση αν είναι λίγο πιο κάτω απο το πρώτο και η Naughty το ξέρει πολυ καλά αυτό.
#66 Blood Prince (Level 27) 13/09/2018 17:10
Στο διάστημα 2018-2019 έχουμε αρκετές ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες ήδη όπως είχαμε και το 2015.Δεν θα αγοράσω το The Last of Us αλλά σκέφτομαι να αγοράσω το The Last of Us Part 2 όταν κυκλοφορήσει.

Η μόνη μου ανησυχία είναι μήπως αποσυρθούν από τα καταστήματα με το βγεί το PS5 και δεν τα βρίσκω. :P Με τον τρόπο σκέψης μου είμαι ικανός σε μια παραγγελία να αγοράσω 5-10 παιχνίδια μαζεμένα. :D looool
#67 Tsolebas (Level 7) 10/09/2019 21:22
χαχαχα μου αρεσει οταν βλεπω να γινεται μακελειο στα σχόλια!!! εννοείται ότι όλοι περιμένουμε αυτή την παρουσίαση με ανυπομονησία! ελπίζω η SOny να το κρατήσει σαν closure κυκλοφορία για το ps4. Αντε να δουμε τι θα δουμε!!

Top-game-of-the-month 

 

Notification