Ειδήσεις

0 user comments
Η Techland γιορτάζει την πέμπτη επέτειο του πρωτότυπου game της.
28 Ιανουαρίου, 21:31
0 user comments
FPS
Η EA Dice αποκάλυψε νέο χάρτη και όπλα. [UPDATE]
28 Ιανουαρίου, 21:15
0 user comments
Η Ninja Theory ανακοίνωσε αλλαγές λόγω του Xbox Game Pass. [UPDATE]
28 Ιανουαρίου, 21:10
0 user comments
Οι κάτοχοι μη υποστηριζόμενων εκδόσεων Mac και Linux θα αποζημιώνονται μέσω Steam. [UPDATE]
28 Ιανουαρίου, 21:05
10 user comments
Η Sony κατοχυρώνει το trademark στην Ελβετία. [UPDATE]
28 Ιανουαρίου, 19:06
0 user comments
Κάνουν λόγο για επιστροφή του Ethan Winters και την εισαγωγή λυκανθρώπων.
28 Ιανουαρίου, 17:05
0 user comments
Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα σκαριά.
28 Ιανουαρίου, 16:35
1 user comments
Θα φιλοξενούν esports διοργανώσεις και θα προσφέρουν VR/AR εμπειρίες.
28 Ιανουαρίου, 15:55
1 user comments
Οι πληροφορίες μπορεί και να αληθεύουν τελικά.
28 Ιανουαρίου, 15:24
0 user comments
Έμπαινε στα καταστήματα με όπλο και φόρτωνε κονσόλες στο μίνι βαν.
28 Ιανουαρίου, 14:34
0 user comments
Σύμφωνα με εσωτερικές πληροφορίες.
28 Ιανουαρίου, 13:46
0 user comments
Από την πρώτη έκδοση στα Arcade.
28 Ιανουαρίου, 13:38
Ειδήσεις Action Gears of War 4

Gears of War 4

Monday, 19 Sep 2016  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (29 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/7a/70/fb/gears-4-characters-53-1460369270.jpg
 

Gears of War 4

Υποστήριξη split-screen co-op στα PC και launch τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/1/14] Ο Αμερικάνικος κολοσσός προχώρησε σε αγορά της σειράς Gears of War και κάθε δικαιώματος αυτής από την Epic Games.

Οι τέσσερις τίτλοι Gears of War που έχουν κυκλοφορήσει για Xbox 360 έχουν πουλήσει πάνω από 22 εκατομμύρια αντίτυπα, φέροντας έσοδα ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και καθιστώντας την σειρά μία από τις σημαντικότερες της κονσόλας. Την ανάπτυξη των νέων τίτλων Gears of War θα αναλάβει η εταιρεία ανάπτυξης Black Tusk από τον Καναδά, με την υποστήριξη των Microsoft Studios. Κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε στο Xbox One, εκεί όπου η Microsoft έχει δώσει αποκλειστικά όλες τις δυνάμεις της εδώ και ένα χρόνο.

Νέα για κάποιο sequel θα μάθουμε αργότερα μέσα στο 2014, σύμφωνα με τον Hanno Lemke, lead designer της Black Tusk.

[UPDATE: 20/2/14] Ο ιθύνοντας της Microsoft Studios Phil Spencer, σε συζήτηση που είχε στο Twitter ανέφερε ότι η Black Tusk θα δουλέψει σκληρά για να διαθέσει το επόμενο Gears of War, παρόλα αυτά η κυκλοφορία του θα αργήσει αρκετά αφού αμφότερες οι δύο εταιρείες θέλουν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία με την έλευση του Gears of War στο Xbox One.

gow-xbox-one

Η Microsoft όπως είναι λογικό, θα προσπαθήσει να στηρίξει την σειρά Gears of War όσο περισσότερο μπορεί, αφού αποτελεί ένα από τα δυνατά της χαρτιά στην μάχη της όγδοης γενιάς κονσολών.

[UPDATE 2: 12/11/14] Στο παρακάτω podcast της Black Tusk, εταιρείας ανάπτυξης του νέου Gears of War, γίνεται hint ότι πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας ενδέχεται να τοποθετηθεί χρονικά τον Νοέμβριο του 2015.

Ο λόγος είναι ότι το πρώτο Gears of War είχε κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου του 2006, συνεπώς υπάρχει πιθανότητα να δούμε το Gears of War 4 στις 7 Νοεμβρίου 2015. Δείτε το βίντεο για περισσότερα.

Ο Shinobi602, γνωστή περσόνα του Twitter που δημοσιεύει πολλά νέα εκ του παρασκηνίου, επιβεβαιώνει το εν λόγω σενάριο στο Twitter profile του.

[UPDATE 3: 5/12/14] Η Microsoft αποκάλυψε...σχεδόν επίσημα την ανάπτυξη του Gears of War 4 μέσω δηλώσεων του Phil Spencer, επικεφαλή του τμήματος Xbox, ο οποίος ομολόγησε πως η εταιρεία ανάπτυξης του Gears of War, Black Tusk, έχει κάνει μεγάλη πρόοδο μέχρι στιγμής στο κομμάτι του development.

Το νέο Gears of War θα είναι το πρώτο που δεν θα αναπτυχθεί απ' την Epic Games. Δυστυχώς δεν θα δούμε τίποτα απ' την Microsoft στα The Game Awards συνεπώς θα πρέπει να αναμένουμε κάτι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015.

[UPDATE 4: 1/1/15] Το νέο Gears of War δεν θα κυκλοφορήσει στο Xbox 360 σύμφωνα με σχόλιο του Jack Felling της Black Tusk Studios στο Twitter.

Σε αντίθεση με την σειρά Forza Motorsport που είναι η μόνη blockbuster της Microsoft που συνεχίζει στο Xbox 360, η αμερικάνικη εταιρεία βάζει πλέον όλα τα όπλα της στο Xbox One.

[UPDATE 5: 8/3/16] Το Gears of War 4 θα διεξάγεται 25 χρόνια μετά τα γεγονότα του Gears of War 3 και θα περιέχει τρεις νέους χαρακτήρες, ένας εκ των οποίων θα είναι ο γιος του Marcus Fenix, JD Fenix.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε στο Game Informer, όπως θα δείτε στο παρακάτω developer diary. Πιο αναλυτικά, οι τρεις χαρακτήρες θα είναι οι Delmont 'Del' Walker, JD Fenix και Kait Diaz. Βασικός πρωταγωνιστής θα είναι ο JD Fenix, ο οποίος θα παρουσιάζεται ως ιδεαλιστής που το έσκασε από το σπίτι του για να στρατολογηθεί με τους COG. Την φωνή του θα υποδυθεί ο Liam McIntyre της τηλεοπτικής σειράς Spartacus.

Όσο για τους άλλους δύο χαρακτήρες, την Kait Diaz θα υποδύεται η Laura Bailey, γνωστή ως Jaina Proudmoore στο World of Warcraft και τον Delmont "Del" Walker ο Eugene Byrd, γνωστός απ' τον ρόλο του Marcus "Boomer" Boone στο Battlefield Hardline. Τέλος, το παιχνίδι θα υποστηρίζει Co-Op στην ίδια κονσόλα μέσω split-screen.

[UPDATE 6: 11/4/16] H Μicrosoft έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ μικρής διάρκειας για το επερχόμενο Gears of War 4. Απολαύστε το.

[UPDATE 7: 14/4/16 - Microtransactions] Η Coalition ανακοίνωσε ότι το Gears of War θα περιλαμβάνει microtransactions.

Θα μπορείτε να αγοράσετε με πραγματικά χρήματα κιβώτια, τα οποία θα περιέχουν διαφορετικής σπανιότητας κάρτες. Οι κάρτες αυτές θα σας παρέχουν διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα, τα οποία δε θα έχουν κανένα αντίκτυπο στο gameplay. Η εταιρεία ανάπτυξης ανέφερε ότι όλα αυτά τα αντικείμενα θα μπορείτε να τα αποκτήσετε και χωρίς να πληρώσετε, αφού θα κερδίζετε credits παίζοντας, τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε τα crates με τις κάρτες.

[UPDATE 8: 14/6/16 - Κυκλοφορία στα PC και co-op gameplay] Κατά την διάρκεια της press conference της στην E3 2016, η Microsoft παρουσίασε ένα gameplay βίντεο του Gears of War 4 που αφορά το co-op. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε ότι πέρα από το Xbox One, θα κυκλοφορήσει τελικά και στα PC (Windows 10). Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 9: 15/6/16 - Δώρο τα προηγούμενα Gears of War με κάθε αγορά] Ο director του Gears of War 4, Rod Fergusson, ανακοίνωσε στο Twitter πως με αγορά του νέου κεφαλαίου της σειράς θα παίρνετε δώρο όλα τα προηγούμενα.

Η προσφορά αυτή θα ισχύει για ορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωτό. Ωστόσο θα ισχύει τόσο για pre-orders όσο και για αγορά μέσα στον πρώτο καιρό κυκλοφορίας του. Διευκρίνισε επίσης ότι όλα τα προηγούμενα Gears of War, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει για Xbox 360, θα είναι backwards compatible ώστε να παίζουν σε Xbox One.

[UPDATE 10: 20/7/16 – Επιστρέφει ο Marcus Fenix] H Microsoft έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay βίντεο από το campaign του Gears of War 4, στο οποίο βλέπουμε φευγαλέα τον Marcus Fenix, τον εμβληματικό πρωταγωνιστή της σειράς.

Θυμίζουμε ότι στο νέο κεφάλαιο της σειράς πρωταγωνιστεί ο JD Fenix (o γιος του Marcus), παρόλα αυτά σε μία τουλάχιστον αποστολή ο Marcus Fenix αποτελεί μέλος της ομάδας σας. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τους JD, Del, Kait και Marcus να κυνηγούν τα πλάσματα που ονομάζονται The Swarm στις πεδιάδες της Sera.

Μετά τα όσα είδαμε απομένει να μάθουμε αν ο Marcus Fenix θα είναι playable χαρακτήρας στο Gears of War 4 (στο co-op τεσσάρων παικτών λόγου χάρη) ή αν ο δημοφιλής πρωταγωνιστής περιορίζεται απλά σε μια cameo εμφάνιση.

[UPDATE 11: 10/8/16 - Pre-order bonuses] Η Microsoft ανακοίνωσε τα bonus προπαραγγελίας του Gears of War 4.

Όσοι το προπαραγγείλετε, θα λάβετε τέσσερα skins χαρακτήρων συγκεκριμένα τα Old Man Marcus, Tomorrow Anya, Zombie Dom και Vintage Del. Ταυτόχρονα, θα αποκτήσετε διάφορα weapon skins, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα Gold Wave Lancer και Gold Wave Gnasher, ενώ θα σας δοθούν ως δώρο και όλα τα προηγούμενα games της σειράς, δηλαδή τα Gears of War 1-3 και το Gears of War: Judgment, τα οποία θα είναι προσβάσιμα μέσω του backwards compatibility για τα games του Xbox 360.

gears-of-war4-pre-order-bonuses

[UPDATE 12: 16/8/16 - 4Κ gameplay video] Στα πλαίσια της φετινής Gamescom, η Microsoft έδωσε στην δημοσιότητα ένα gameplay video διάρκειας 10 λεπτών και 4Κ ανάλυσης για το επερχόμενο Gears of War 4. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 13: 3/9/16 – Παρουσίαση του Horde 3.0 mode] Το Horde mode, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Gears of War 2 αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα modes της σειράς. Η The Coalition είχε επιβεβαιώσει εδώ και αρκετούς μήνες, ότι στο Gears of War 4 θα βλέπαμε την επιστροφή του Horde mode, παρόλα αυτά μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει κάποιο τρέιλερ.

Στο Horde 3.0 mode θα υπάρχουν ξεχωριστά classes (Soldier, Sniper, Scout, Engineer και Heavy) και μπορούν να συμμετάσχουν από 2-5 παίκτες. Η αποστολή σας είναι να επιβιώσετε για όσο το δυνατόν περισσότερο απέναντι σε συνεχόμενα κύματα εχθρών. Να σημειωθεί ότι θα μπορείτε να στήσετε διάφορες αμυντικές οχυρώσεις για να κάνετε το έργο σας πιο εύκολο.

Πέρα από το παραπάνω τρέιλερ η The Coalition έδωσε στην δημοσιότητα μια σειρά από νέα screenshots, τα οποία και μπορείτε να δείτε στην gallery του άρθρου.

[UPDATE 14: 19/9/16 - Υποστήριξη split-screen co-op στα PC] To Gears of War 4 στα PC θα υποστηρίζει split-screen co-op στο singleplayer campaign.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Coalition, θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε το campaign του Gears of War 4 σε split-screen co-op και στα PC. Οι έως τώρα πληροφορίες έκαναν λόγο για υποστήριξη αυτή του χαρακτηριστικού μόνο στο Xbox One, παρόλα αυτά, όπως δηλώνει η εταιρεία ανάπτυξης, μετά από το feedback που έλαβαν από το community, θα το συμπεριλάβουν και στην έκδοση για τα PC. Αρχικά, δεν ήταν στα σχέδια της εταιρείας ανάπτυξης να προστεθεί split-screen co-op στα PC, μιας και υπήρχαν δυσκολίες όσον αφορά τις διαφορετικές αναλύσεις, τις αναλογίες οθόνης και το user interface.

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε ότι στο launch του, το Gears of War 4 δεν θα υποστηρίζει HDR στα PC, παρόλα αυτά, η Coalition αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην εισαγωγή του HDR μελλοντικά. Θυμίζουμε ότι στα PC θα μπορείτε να παίξετε σε 4K ανάλυση και σε Ultrawide aspect ratio. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το launch τρέιλερ, παρόλο που η κυκλοφορία του Gears of War 4 είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί λίγες εβδομάδες αργότερα.

To Gears of War 4 θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One στις 11 Οκτωβρίου 2016.

Διαβάστε το preview του Gears of War 4 από τον Παντελή Δασκαλέλο και δείτε τα Gears of War 4 Xbox One S bundle και Gears of War 4 Xbox Elite Controller, καθώς και τις συλλεκτικές εκδόσεις. Συζητήστε για το νεότερο μέλος της σειράς στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 tzoymtzoym (Level 11) 27/01/2014 18:01
χωρίς τον cliffy b, η σειρά δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Μεγάλη απώλεια και τα αποτελέσματα φάνηκαν από το κατά τη γνώμη μου μέτριο gow:judgement
#2 -1 HOTBLADE (Level 9) 27/01/2014 19:19
αφου ποια δεν θα την η epic games η σειρα βλεπω να παιρνει τη κατω βολτα
#3 charalsias (Level 6) 27/01/2014 19:35
Δεν ειναι λίγο ενδιαφέρον πως οι 4οι τίτλοι σε τόσες σειρές(exclusiv es κιόλας) βγήκαν μέτριοι μετά το πέρας της πρώτης "τριλογίας"?God of war,gears of war,halo πιο ηχυρα.

Φαντάζομαι ειδικά τώρα μακριά από την μάνα Epic η σειρά δεν έχει πολύ μέλλον...
#4 +3 asmilon (Level 26) 27/01/2014 22:34
To Gears of War ηταν απο τα πιο δυνατα χαρτια της MS στο 360 και ειμαι σχεδον βεβαιος πως το πρωτο παιχνιδι της σειρας στο One θα ειναι παλι system seller και ας μην εχει την υπογραφη της Epic. Υπαρχουν και τα resourses και η θεληση να γινει κατι τετοιο.
#5 Skiadas (Level 14) 27/01/2014 22:48
Και εγώ αυτό πιστεύω!
#6 +1 izamaru (Level 14) 28/01/2014 01:00
Quoting HOTBLADE:
αφου ποια δεν θα την η epic games η σειρα βλεπω να παιρνει τη κατω βολταΚαι το Halo άλλαξε developers μετά το 3, παρ'ολα αυτά το 4 ήταν έπος!
#7 Niosys (Level 10) 21/02/2014 09:55
Quoting charalsias:
Δεν ειναι λίγο ενδιαφέρον πως οι 4οι τίτλοι σε τόσες σειρές(exclusives κιόλας) βγήκαν μέτριοι μετά το πέρας της πρώτης "τριλογίας"?God of war,gears of war,halo πιο ηχηρα.


Iσχύει όντως σε αρκετές περιπτώσεις και ίσως πιο τρανταχτές όπως τα Crash Bandicoot και Spyro. Τα συγκεκριμένα τα πήραν άλλοι δημιουργοί βέβαια. Πάντως δε θα συμφωνήσω με το GoW. Το μόνο που έλειπε απ' το Ascension έναντι του 3 (που προσωπικά δεν το θεωρώ εξαιρετικό) ήταν οι επικές μάχες με αρχηγούς κατα τα άλλα ήταν αρκετά καλύτερο.
#8 aims (Level 20) 21/02/2014 21:56
ΤΕΡΑΣΤΙΑ σειρά..
αλλα δυστυχώς ο tzoymtzoym έχει δίκιο..
δύσκολα απο εδώ και πέρα θα έχει ανάλογη επιτυχία..
#9 alucard1984 (Level 13) 22/02/2014 02:54
Καλή φάση!
#10 Lordwinter (Level 28) 13/11/2014 19:42
Νέο Tomb Raider, Quantum Break, Halo 5, είναι ήδη να βγουν αυτό το διάστημα. Έτσι και βγει Gears θα πέσουν τα μπετά.
#11 NoGood! (Level 24) 15/11/2014 22:17
Πολύ καλά νέα!Μακάρι να είναι και η συνέχεια της ιστορίας!
#12 ashbringer (Level 25) 02/04/2015 15:33
Περιμένουμε για τη συνέχεια του τίτλου.Ας το δούμε πρώτα και μετά ας σχολιάσουμε παιδιά.Καλημέρα
#13 McAwesome! (Level 4) 08/03/2016 23:36
Πολύ ενδιαφέρον η είδηση ότι ο πρωταγωνιστής θα είναι ο γιος του Marcus! Ο τυπάς είναι ένας από τους πιο badass χαρακτήρες που έχω δει!
#14 DestroyerGR (Level 17) 09/03/2016 00:33
Like father like son,από τον Adam στον Marcus και από τον Marcus στον JD.Legacy έχτισαν οι Fenix :D
#15 Efane (Level 23) 09/03/2016 17:48
Αγαπημένος τίτλος. Για να δούμε λοιπόν τι έχει να μας δώσει το τέταρτο μέρος 8)
#16 luffy3131990 (Level 14) 11/04/2016 13:45
Φοβερο το trailer, λιγες μερες εμειναν για να ερθει η beta και θα γινει πανικος!!!!
#17 drakul (Level 16) 13/04/2016 12:26
καιρος για xbox one.τελειο θα ειναι το game οπως ολα.
#18 ashbringer (Level 25) 14/06/2016 07:40
Δυνατός τίτλος και δεν περίμενα τίποτα λιγότερο απο την παρουσίαση.Χαμό ς θα γίνει στο xbox one.Θα λιώσουμε πάλι.
#19 mastrogas (Level 9) 20/06/2016 18:42
περιμένω το παιχνίδι πως κ πως !
#20 Skateboarder (Level 7) 21/07/2016 05:59
Δεν το πιστεύω τόσο πιστολίδι για αγορά μόλις βγει.
#21 Efane (Level 23) 21/07/2016 07:57
Gears of war και θα τρελαθούμε λέμε!
#22 drakul (Level 16) 21/07/2016 11:50
το νεο gameplay τα σπαει.το παιχνιδι θα ειναι τελειο.7/10/16 emerge day.
#23 RemaliMal (Level 4) 17/08/2016 15:41
για να παιξεις 4Κ πρπ να εχεις τηλεοραση 4Κ? και αν δεν εχεις θα πεξει απλα κανονικα?
#24 LimeBone (Level 16) 17/08/2016 15:46
Quoting RemaliMal:
για να παιξεις 4Κ πρπ να εχεις τηλεοραση 4Κ? και αν δεν εχεις θα πεξει απλα κανονικα?


Στην μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει η οθόνη σου τότε.
#25 RemaliMal (Level 4) 17/08/2016 23:26
Quoting LimeBone:
Quoting RemaliMal:
για να παιξεις 4Κ πρπ να εχεις τηλεοραση 4Κ? και αν δεν εχεις θα πεξει απλα κανονικα?


Στην μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει η οθόνη σου τότε.

και για το HDR παλι πεζει ρολο η οθονη ?
#26 drakul (Level 16) 18/08/2016 16:08
οχι αλλα trailer ελεος.δεν μπορω να περιμενω.
#27 CutieKiller (Level 10) 03/09/2016 21:23
εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ!
#28 Efane (Level 23) 03/09/2016 23:51
Φαίνεται ότι θα δώσει βροντερό παρόν το Gear of War. Το περιμένω πως και πως !
#29 drakul (Level 16) 04/09/2016 13:23
θα πεσει πολυ καψιμο.αντε ενας μηνας ακομη.

Top-game-of-the-month 

 

Notification