Ειδήσεις

0 user comments
Θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά. [UPDATE]
06 Ιουνίου, 15:55
Το νέο Card game της Riot Games στο μικροσκόπιο του GameWorld.
06 Ιουνίου, 15:31
1 user comments
Επειδή νόμιζαν ότι κρατούσε αληθινό όπλο!
06 Ιουνίου, 14:50
0 user comments
Καθυστερεί για μία εβδομάδα. [UPDATE]
06 Ιουνίου, 13:35
0 user comments
Δωρεάν τα Overcooked, Total Annihilation και PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS.
06 Ιουνίου, 12:19
0 user comments
Δείτε ποιο παιχνίδι δήλωσε να κερδίσει από το Instant-Gaming!
06 Ιουνίου, 11:47
0 user comments
Έχουν μείνει ελάχιστα Steam keys!
06 Ιουνίου, 10:34
0 user comments
Έκαναν μαζικές επιθέσεις, με αφορμή την δολοφονία του George Floyd.
05 Ιουνίου, 21:32
0 user comments
Οι παίκτες φτιάχνουν μέχρι και avatars με καρικατούρες αφροαμερικανών.
05 Ιουνίου, 21:14
0 user comments
Κρατήστε το κλασικό RTS με τα expansions του για πάντα.
05 Ιουνίου, 18:19
Ειδήσεις Action Quadratum Mortis

Quadratum Mortis

Monday, 23 Jan 2012  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
 

Quadratum Mortis

Παιχνίδι δράσης για το PlayStation Move από Τούρκους developers!

Μέχρι σήμερα καμία ελληνική προγραμματιστική εταιρεία δεν έχει δημιουργήσει κάποιο video game για κονσόλα, κάτι που στη γειτονική Τουρκία θα γίνει για πρώτη φορά πραγματικότητα και μάλιστα με την χρήση ενός motion controller.

Η εταιρεία Lamagama, αναπτύσσει το Quadratum Mortis, ένα παιχνίδι δράσης για το PS3 με μεσαιωνικές μάχες, στο οποίο θα χρησιμοποιείτε το PlayStation Move. Η Lamagama ιδρύθηκε το 2008, έχει μόλις οκτώ developers στο δυναμικό της και εδώ και τρία χρόνια αναπτύσσει mobile games. Τώρα αποφάσισε να στρέψει το ενδιαφέρον της στην αγορά της Sony. Πέρα απ' τον νέο της τίτλο, δουλεύει ταυτόχρονα και πάνω στο Egg'n'Roll, ένα 3D Action παιχνίδι για το PlayStation Vita και το iOS, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2012. Το Quadratum Mortis θα κυκλοφορήσει κι αυτό ενός του έτους.

Τα πιο δημοφιλή Τουρκικά games μέχρι στιγμής είναι το Darkness Within και το Mount & Blade. Τα δικά μας αντίστοιχα είναι το Darkfall και η σειρά World Basketball Manager.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Geonick (Level 19) 24/01/2012 13:02
Για την ηλικία μας καλή και η.....
Περίμενα πιο πολλά απ τους Τούρκους καθότι είναι και περισσότεροι.Αλ λά game για κονσόλες που τέτοια γνώση η δική μας.Κι όμως είναι η καλύτερη δουλειά.Βγάζεις ένα DLC και γλιτώνεις την πειρατεία των PC έτσι.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

Notification