H1Z1

09 Dec 2014 16:46 - 09 Dec 2014 16:48 #153917 by Πιέρρος Φουστέρης


Η Sony Online Entertainment ανακοίνωσε το νέο της project, το οποίο θα είναι ένα MMO με ζόμπι/survival θεματολογία με την ονομασία H1Z1. Για όσους δεν πιάσατε το όνομα, να πούμε ότι έξυπνα αντικαθιστά το γράμμα "Ν" από τον ιό της γρίπης H1N1 με το Z, υπονοώντας ένα νέο στέλεχος που θα δημιουργεί τα ζόμπι!

Ο πρόεδρος της Sony Online Entertainment, John Smedley, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το νέο τους εγχείρημα στο Reddit. Όπως καταλαβαίνετε, το σκηνικό τοποθετείται σε μια zombie post-apocalypse, και λέμε "post" γιατί το παιχνίδι διαδραματίζεται 15 χρόνια μετά το ξέσπασμα του ιού. Εσείς καλείστε φυσικά σε πρώτη φάση να κάνετε τα... προβλεπόμενα, δηλαδή να ψάξετε για προμήθειες, να κάνετε crafting εργαλεία και να πολεμήσετε ενάντια στα ζόμπι, τα άγρια θηρία της φύσης και τους άλλους επιζώντες.

O Smedley είπε πως όπως όλα τα games της SOE, το H1Z1 θα έχει τεράστιο εύρος και κλίμακα με πολλές συνδεδεμένες φυσικές περιοχές και αστικές ζούγκλες. "Ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα sandbox στυλ gameplay, όπου οι παίκτες θα μπορούν να χτίζουν καταφύγια αξιοποιώντας resources που βρίσκουν στον κόσμο" εξηγεί ο Smedley. "Μπορούν ακόμα να συνεργαστούν για να χτίσουν φοβερά φρούρια με πλήρη οπλισμό για να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους από τα ζόμπι και τους άλλους παίκτες. Επίσης θα υπάρχει πρόσβαση σε ένα βαθύ crafting system το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν τρομερά πράγματα, όπλα, βόμβες, εκρηκτικά... και άλλες διασκεδαστικές εκπλήξεις".
Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι στο σχετικό άρθρο!

Update [9/12/2014]: Η Sony Online Entertainment ανακοίνωσε το Early Access για το νέο της Zombie Survival MMO, H1Z1. Μιλώντας στο Reddit o πρόεδρος της Sony Online Entertainment, John Smedley, έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Alpha. Δήλωσε πως όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν το Early Access από το Steam δεν θα πρέπει να περιμένουν ένα ολοκληρωμένο Game. Αντιθέτως, θα πρόκειται για μια πολύ πρώιμη έκδοση του MMO και τα όποια bugs υπάρχουν θα εξαφανιστούν με την βοήθεια των παικτών.
Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2014 16:53 #153918 by Χριστιάνα Θάνου
Replied by Χριστιάνα Θάνου on topic H1Z1
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ το περιμένω πως και πως. Βέβαια έχω και τα δικά μου κόντρα στο DayZ, οπότε είναι ένας λόγος παραπάνω για να το παίξω :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2015 21:42 #155398 by Πάνος Σωτηριάδης aka Vallinor
Πολυ ενδιαφερον game το παρακολουθω εδω και μηνες και πιστευω θα ειναι αξιολογο. 2 ερωτησεις θελω να κανω:
1. Το early access θα ειναι κι αυτο free?
2. Θα υπαρχουν συναλλαγες μεσα στο παιχνιδι με πραγματικα χρηματα? Και αν υπαρχουν θα ειναι καθαρα bonus (στυλ GW2) η pay2win?

Assassins Creed Greece Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Apr 2015 18:27 - 01 Apr 2015 18:28 #158858 by Gerasimos Kontos
Replied by Gerasimos Kontos on topic H1Z1

ventos wrote: Πολυ ενδιαφερον game το παρακολουθω εδω και μηνες και πιστευω θα ειναι αξιολογο. 2 ερωτησεις θελω να κανω:
1. Το early access θα ειναι κι αυτο free?
2. Θα υπαρχουν συναλλαγες μεσα στο παιχνιδι με πραγματικα χρηματα? Και αν υπαρχουν θα ειναι καθαρα bonus (στυλ GW2) η pay2win?


Αν και απαντώ αργά...
1. Πληρώνεις 20 ευρώ
2.Yπάρχουν συναλλαγές που είναι καθαρά cosmetics αλλά και κάποιες λίγο αμφισβητούμενες ως προς το pay2win από ορισμένους. όπως το air drop. Αν και για το τελευταίο είναι λίγο δύσκολο να τα αποκτήσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2015 15:12 - 10 Jun 2015 15:12 #162463 by Νίκος Γκουζούμας
Ελιωσα στο H1Z1, το παιχνίδι είναι μακράν ότι πιο ολοκληρωμένο Early Access survival έχω παίξει τον τελευταίο καιρό. Ειλικρινά μετά την απογοήτευση που έφαγα από το DayZ standalone, δεν περίμενα πολλά να πω την αλήθεια... Αλλά αποδείχτηκα λάθος. Ποιοι έχετε παίξει h1z1 εδώ μέσα???? Για πείτε μου γνώμες :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2015 15:30 #162464 by Dimos Tsimopoulos
Replied by Dimos Tsimopoulos on topic H1Z1
Μ****ια μου που διάλεξα DayZ αντί H1Z1 :C Έχω απογοητευτεί αρκετά, ελπίζω να το σουλουπώσουν αρκετά και σύντομα (πολλά ζητάω) Ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2 και διάλεξα DayZ λόγο του οτι είναι ποιο παλιό άρα και ποιο "complete" Early access. Το development team κάνει ψευτο-progress... Τώρα ελπίζω σε τρελό sale του H1Z1 στο summer sale που (λογικά με τα announcements) ξεκινάει από αύριο... 'Εχω δει οτι όντως το Η1Ζ1 είναι μακράν καλύτερο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2015 16:40 #162469 by Νίκος Γκουζούμας
Αστα να πανε φιλε, εγω επαιζα DayZ mod τουλαχιστον 2 χρονια πριν βγει το Standalone. Το αγορασα την πρωτη ωρα που κυκλοφορησε.... Εχει περασει ποσος καιρος απο τοτε και κοντευουμε τα 2 χρονια, τιποτα ουσιωδες δεν εκαναν. Ακομη και σημερα το mod ειναι πολυ ανωτερο. Τωρα το h1z1 ειναι ακριβως το αντιθετο του DayZ, συνεχες development και αρκετα διασκεδαστικο, δεν χρειαζεται να περπατας 2 ωρες για να συμβει κατι :P
Αν μπορεσεις παρτο και δεν θα το μετανιωσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2015 16:44 - 26 Jan 2016 23:01 #162470 by Άκης Ζαχαριάδης
H1Z1



Ένα δυνατό MMO Zombie Apocalypse, έκανε την εμφάνιση του 15 Ιανουαρίου 2015, ο τίτλος Η1Ζ1 αντικαθιστά το γράμμα "Ν" από τον ιό της γρίπης H1N1 με το Z, υπονοώντας ότι ο νέος virus θα δημιουργεί τα ζόμπι, το game είναι αρκετά ενδιαφέρων τόσο για τον τεράστιο "κόσμο" του όσο και για τους 150 παίχτες που μπορεί να φιλοξενήσει σε κάθε map το game, ποια είναι η άποψη σας για το H1Z1, και πόσοι έχετε ασχοληθεί? Εγώ το βρήκα άκρως ενδιαφέρων για την προσιτή τιμή του και για τα game modes που προσφέρει, τα οποία είναι PvP, PvE και Battle Royale!





Διαβάστε περισσότερα για το H1Z1 Preview

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Aug 2017 21:45 - 16 Aug 2017 19:53 #203920 by Angel
Replied by Angel on topic H1Z1 Preview
Το H1Z1 Γίνεται Just Survive


Το MMO Survival Shooter H1Z1 θα μετονομαστεί σε Just Survive. Πέρα απ' την αλλαγή ονόματος, η Daybreak ανακοίνωσε μια σειρά από προσθήκες.

Καταρχήν θα προστεθεί ένας νέος χάρτης, ο Badwater Canyon, με διανομή loot και πολλές επιλογές εξερεύνησης. Θα προστεθούν επίσης τα Strongholds, ένα είδος βάσης το οποίο χτίζετε και εξοπλίζετε με αμυντικά συστήματα και παγίδες για να αποφύγετε επιθέσεις. Περιέχουν πλήθος από customizations.

Το σύστημα μάχης και οπλισμού έχει δουλευτεί σύμφωνα με τον developer. Όλα τα όπλα έχουν φτιαχτεί από το μηδέν. Επίσης, έχει προστεθεί ένα in-game νόμισμα με την ονομασία Golden Eagle Coins, το οποίο αποκτάτε αν κάνετε trade πολύτιμα αντικείμενα τα οποία βρίσκετε στον κόσμο του παιχνιδιού. Χρησιμοποιείτε το νόμισμα για να αγοράσετε οικόπεδα και να χτίσετε το Stronghold σας. Η χρήση του νομίσματος θα επεκταθεί στο μέλλον.



Θυμίζουμε ότι το 2016 υπήρχε ήδη ο διαχωρισμός του H1z1 στο open world Survival H1Z1: Just Survive και στο multiplayer Shooter H1Z1: King of the Hill. To King of the Hill θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον. Αμφότερα τα games βρίσκονται σε early access.

Δείτε το προφίλ του H1Z1: Just Survive στο Steam και το αντίστοιχο του King of the Hill . Οι developers μάλλον ακολουθούν λάθος στρατηγική, αφού αντί να φτιάξουν ένα παιχνίδι με δύο modes, το χωρίζουν χωρίς λόγο σε δύο games, καθένα εκ των οποίων κοστίζει 20 ευρώ. Εύλογα θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί αν θέλουν να εισπράξουν από τους gamers εις διπλούν. Με την σημερινή τους ανακοίνωση αλλάζουν τελείως ακόμα και το branding που έχτισαν.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Dec 2017 14:50 #209421 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το H1Z1 δωρεάν στο Steam για μία εβδομάδα


Η εταιρεία ανάπτυξης Daybreak Games ανακοίνωσε ότι το H1Z1 θα διατίθεται δωρεάν στο Steam από αύριο Πέμπτη στις 20:00 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα.

Η προσφορά θα τρέξει για μία εβδομάδα και θα σας επιτρέψει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να αγοράσετε το παιχνίδι με 75% έκπτωση, δηλαδή από τα 20 ευρώ που πωλείται θα το αποκτήσετε για 5 ευρώ.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε το βράδυ της Πέμπτης στις 20:00.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification