Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Darwin Project

12 Jun 2017 01:07 #199691 by Μάνος Γρυπάρης
Κατά την διάρκεια της press conference της Microsoft στην E3 2017 παρουσιάστηκε το The Darwin Project.

Πρόκειται για ένα Action/Survival τρίτου προσώπου με low poly γραφικά, το οποίο θα διεξάγεται σε ένα μοντέρνο σκηνικό. Περιλαμβάνει multiplayer αγώνες με άλλους παίκτες και κλασικές ειδικά abilities για κάθε χαρακτήρα.
Δείτε το πρώτο τρέιλερ:



Το παιχνίδι παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου της Microsoft υπό την μορφή ενός eSports game. Τα καρτουνίστικα γραφικά του πάντως είναι χαριτωμένα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Aug 2017 00:03 #203794 by Angel
Replied by Angel on topic The Darwin Project
Αποκαλύφθηκε η Πρώτη Ικανότητα του Show Director


Το επερχόμενο The Darwin Project της Scavenger Studios μας έχει δείξει ως τώρα πως τα ίχνη, η θερμοκρασία και ο μικρότερος χάρτης μπορούν να επηρεάσουν τους αγώνες.

Ένα σημαντικό στοιχείο που το ξεχωρίζει από τα άλλα games του είδους είναι ο Show Director. Πρόκειται για έναν εκφωνητή αγώνων όπως στις ταινίες Hunger Games ο οποίος θα μπορεί να επηρεάσει τον αγώνα με κάποιες ικανότητες. Οι developers πρόσφατα αποκάλυψαν την πρώτη από αυτές.
Φαίνεται πως ο Show Director θα έχει την ικανότητα να δημιουργήσει μια βαρυτική καταιγίδα, η οποία θα επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν άλματα σε τεράστια ύψη και θα αλλάξει τα δεδομένα ενός αγώνα.

Δείτε το σχετικό video εδώ. .

Η ικανότητα αποκαλύφθηκε σαν την πρώτη φάση ενός διαγωνισμού όπου οι παίκτες λαμβάνουν κάποια στοιχεία και ο πρώτος που θα μαντέψει σωστά την ικανότητα του Show Director κερδίζει πρόσβαση στην alpha του The Darwin Project. Το πρώτο στοιχείο ήταν ένας πίνακας του Νεύτωνα με ένα Χ πάνω στο πρόσωπό του.

Δείτε το σχετικό tweet .

Καθώς αποκαλύπτονται οι ικανότητες του Show Director θα δούμε τους τρόπους που μπορεί να αλλάξει η αρένα και κυρίως τον τρόπο που θα επηρεάσουν τον αγώνα οι θεατές του αγώνα. Είναι προφανές πως το The Darwin Project θέλει να ενθουσιάσει όχι μόνο τους παίκτες των αγώνων αλλά και τους θεατές οι οποίοι θα έχουν ενεργό ρόλο, όπως ο Show Director.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2018 15:58 #213079 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Σύντομα στο Steam Early Access

Η Scavengers Studio ανακοίνωσε πως το επερχόμενο Darwin Project θα εισαχθεί στο Steam Early Access στις 9 Μαρτίου.

Η κυκλοφορία του στο Early Access σηματοδοτεί όπως αναφέρουν “το επόμενο στάδιο της ανάπτυξής του”, ενώ όλα τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής στην beta του παιχνιδιού μπορούν πλέον να θεωρηθούν μόνιμα.

Το Darwin Project επομένως κάνει την εμφάνισή του στις 9 Μαρτίου και θα κοστίζει 15 ευρώ μέσα από την υπηρεσία τoυ Steam.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2020 02:00 #234403 by Giorgos Tsolaridis
Darwin Project: Οι servers θα κλείσουν στο τέλος της χρονιάς
Η Scavengers προσπάθησε να εφαρμόσει όλες τις πιθανές λύσεις.


Η Scavengers ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη στο Darwin Project.

Το τελευταίο update θα γίνει μέσα στον Απρίλιο ενώ οι servers θα παραμείνουν ενεργοί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σε ένα post αποχαιρετισμού η εταιρεία ανάπτυξης αναφέρει ότι προσπαθεί να κάνει τα πάντα για την αντιμετώπιση της συρρίκνωσης της βάσης των παικτών, όμως δεν κατάφερε να βρει μία μακροπρόθεσμη λύση: "Μέσα στα τελευταία χρόνια, είδα μία πτωτική τάση στην βάση των παικτών μας και εργαστήκαμε σκληρά για την εύρεση της λύσης, από την ανάπτυξη για επιπλέον πλατφόρμες, μέχρι νέο περιεχόμενο (class system, battle passes, systemic maps, customizable craftwheel, νέα tiles και live events), προσπαθήσαμε να κάνουμε συνεχείς βελτιώσεις. Έχουμε εφαρμόσει όλες τις πιθανές λύσεις στο πρόβλημα, όμως δύστυχος το Darwin Project δεν μπορεί να διατηρήσει την βάση των παικτών του και κατά συνέπεια έχουμε φτάσει σε αυτή την δύσκολη απόφαση. Εκτιμούμε βαθύτατα την συνεισφορά του community. Έχουμε λάβει αμέτρητες παθιασμένες ιδέες και προτάσεις για την βελτίωση του Darwin Project. Αυτό μας δείχνει πόσο υποστηρικτικοί υπήρξατε σε αυτό το ταξίδι μας. Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για την αγάπη και την στήριξης σας τα τελευταία χρόνια."


Μετά την επιτυχία του beta, το Darwin Project είδα καθοδική πορεία, με την δημοτικότητα του στις livestreaming πλατφόρμες να πέφτει συνεχώς ενώ έφτασε σε σημείο να γίνει free-to-play στην έκδοση των PCs και χωρίς επιτυχία.

Η Scavengers σκοπεύει να επικεντρωθεί σε άλλα projects τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.