Εθεάθη χειριστήριο PS4 με το σύμβολο του God of War

Hot
Εθεάθη χειριστήριο PS4 με το σύμβολο του God of War

Εθεάθη χειριστήριο PS4 με το σύμβολο του God of War

Εντείνονται οι φήμες για συλλεκτική God of War έκδοση της κονσόλας.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου God of War πλησιάζει και η Sony έχει ήδη εντείνει την προώθησή του.

Ήδη κυκλοφορούν φήμες για ένα επερχόμενο God of War PlayStation 4 bundle το οποίο λέγεται πως θα περιλαμβάνει μια συλλεκτική έκδοση της κονσόλας. Αν και δεν υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν τις εν λόγω φήμες, ο χρήστης του Reddit Huff2994 φαίνεται να αποκαλύπτει μερικά νέα στοιχεία.

Ο Huff2994 δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός νέου χειριστηρίου DualShock 4 το οποίο αγόρασε από το Amazon, το οποίο φέρει το σύμβολο του God of War στην δεξιά λαβή. Το εν λόγω σύμβολο είναι το ίδιο με εκείνο που φαίνεται στην θήκη steelbook η οποία συνοδεύει την collector’s edition του νέου God of War. Το πως ακριβώς βρέθηκε το συγκεκριμένο χειριστήριο στα χέρια του Huff2994 παραμένει άγνωστο, αλλά ενισχύει την πεποίθηση ότι η Sony ετοιμάζει μια συλλεκτική God of War έκδοση της κονσόλας.

Φυσικά, είναι επίσης πιθανό να πρόκειται για ανεξάρτητη κυκλοφορία χειριστηρίου God of War, όπως εκείνο του Gran Turismo Sport edition.

To God of War θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου 2018 για PS4.

Διαβάστε περισσότερα για την Ελληνική μεταγλώττιση του επερχόμενου God of War, καθώς και για την ημερομηνία κυκλοφορίας και την Collector's Edition. Συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/02/2018 11:32
Το God of War θα το λιώσουμε τρελά.Θα είναι η κυκλοφορία του μήνα Απρίλη.
Notification