Rumu

Hot
Rumu

Rumu

Ένα point-and-click Adventure με πρωταγωνίστρια μια ηλεκτρική σκούπα.

Πολλάκις έχουμε αναφερθεί σε τίτλους με περίεργη πλοκή και αλλόκοτο στήσιμο. Το Rumu λοιπόν είναι ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να τοποθετηθεί ανάμεσα στα πιο περίεργα games του έτους. Διότι επιλέγει να έχει ως πρωταγωνιστικό χαρακτήρα μια τεχνιτή νοημοσύνη. Αλλά δεν μιλάμε για κανένα ανθρωπόμορφο ρομπότ. Αντιθέτως, πρωταγωνίστρια του Rumu είναι μία…σκούπα.

Πρόκειται για ένα point-and-click Adventure γεγονότα του οποίου διαδραματίζονται σε ένα σπίτι και εσείς καλείτε να χειριστείτε μια ηλεκτρική σκούπα. Για την ακρίβεια περιφέρεστε μέσα στο σπίτι και συναντάτε και άλλες τέτοιες έξυπνες συσκευές. Πρόκειται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2017 όπως δηλώνει ο δημιουργός του Adam Matthews.

Από άποψη πλοκής, πολύ απλά ξυπνάτε μη γνωρίζοντας πως γίνατε μια ηλεκτρική σκούπα με νόηση. Η μόνη σας υποστήριξη είναι το AI του σπιτιού με όνομα Sabrina που λειτουργεί περίπου όπως η Alexa του Amazon. Είναι όμως άξια εμπιστοσύνης;

Σίγουρα το Rumu είναι ακόμα ένα…διαφορετικό παιχνίδι, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το τέλος του έτους για να ανακαλύψουμε τι εκπλήξεις κρύβει.

Συζητήστε περισσότερα για το Rumu στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/11/2017 12:39
Για τους φανς της καθαριότητας. :lol:
Notification