Νέο FPS VR από την Respawn Entertainment

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Νέο FPS VR από την Respawn Entertainment

Νέο FPS VR από την Respawn Entertainment

Θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/10/17]  Η Respawn Entertainment, γνωστή για την ανάπτυξη του Titanfall, εργάζεται πάνω σε ένα φιλόδοξο project. Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα συνεργαστεί με την Oculus για έναν νέο τίτλο ο οποίος είναι FPS και σε virtual reality. Δείτε το παρακάτω μυστηριώδες τρέιλερ:

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο project παραμένουν κρυφές. Γνωστό είναι μόνο ότι το αναμένουμε το 2019 και πως στόχος του νέου τίτλου είναι να μεταφέρει την αγωνία και την ένταση της μάχης μέσω του virtual reality.

[UPDATE: 2/8/19 - Θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο] Η Respawn Entertainment θα μας αποκαλύψει επιτέλους το φιλόδοξο FPS VR παιχνίδι της τον Σεπτέμβριο.

Η αποκάλυψη και παρουσίαση του παιχνιδιού θα γίνει κατά την διάρκεια της έκθεσης Oculus Connect 6, σύμφωνα με blog post της Oculus, η οποία θα λάβει χώρα στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου. Πέρα από την παρουσίαση του παιχνιδιού, θα υπάρχει διαθέσιμο και playable demo στην έκθεση.

Σε άλλα νέα, διαβάστε για τις νέες εκδόσεις του Oculus που ανακοινώθηκαν χτες και συζητήστε περισσότερα γι’αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/10/2017 09:10
Απο την εκπληκτική δουλειά που έκαναν στο titanfall περιμένω και εδώ να δώ κάτι πολύ δυνατό.