Αλλαγές στο VIP membership του Forza Motorsport 7

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
Αλλαγές στο VIP membership του Forza Motorsport 7

Αλλαγές στο VIP membership του Forza Motorsport 7

Νέο σύστημα με mods περιορισμένων χρήσεων.

Το Forza Motorsport 7 θα κυκλοφορήσει αύριο αλλά η Ultimate Edition είναι διαθέσιμη από την περασμένη Παρασκευή και αρκετοί gamers παρατήρησαν αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί το VIP membership.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα VIP μέλη έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν αποκλειστικά αμάξια και να συμμετάσχουν σε ξεχωριστά online events, καθώς και αυξήσουν την πρόοδο τους. Για παράδειγμα, στα Forza Motorsport 5 και 6 τα VIP μέλη είχαν 100% αύξηση στα κέρδη από τους αγώνες. Το συγκεκριμένο σύστημα υπάρχει καιρό στην σειρά Forza και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της.

Στο Forza Motorsport 7 τα VIP μέλη αμείβονται με πέντε VIP mods που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν την 100% αύξηση των κερδών συν άλλα πράγματα. Το κάθε mod μπορεί να χρησιμοποιηθεί πέντε φορές, οπότε συνολικά μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε για 25 αγώνες. Επιπλέον δεν μπορείτε να τα εφαρμόσετε σε όλα τα events. Αυτό προκάλεσε την δυσαρέσκεια πολλών gamers καθώς θεωρούν πως χωρίς κάτι άλλο σε αντάλλαγμα, αυτή η αλλαγή μειώνει την αξία των VIP μελών.

Επιπλέον, πολλοί gamers αγόρασαν την Ultimate Edition του Forza Motorsport 7 για αυτό το λόγο και δεν γνώριζαν για αυτή την αλλαγή. Η Microsoft άλλαξε την περιγραφή του Forza 7 VIP membership στο κατάστημά της μετά την κυκλοφορία της Ultimate Edition σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η αρχική περιγραφή ανέφερε την χρήση των συγκεκριμένων mods αλλά όχι πως η χρήση τους ήταν περιορισμένη. Ο λόγος για αυτή την αλλαγή παραμένει προς το παρόν άγνωστος.

Διαβάστε το preview μας για το Forza Motorsport 7. Εσάς πως σας φαίνεται η αλλαγή στο VIP σύστημα; Πείτε μας τις απόψεις σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 thunderspeeder (Level 14) 27/12/2017 21:30
Ας πει κάποιος στην 10 turn ότι μας αρέσουν τα παιχνίδια τους αλλά αν συνεχίσει έτσι θα ανταγωνίζεται σε χειρότερη εταιρία την EA σε θέματα πολιτικών, για να παίζεις και να κάνεις όλα τα achievements στα Forza πρέπει να σκάσεις μια περιουσία ας αφήσουν τα vip και να βγάλουν compatible το forza 3& 4, έχουμε βγάλει όλα τα παιχνίδια και αυτοί πέρα βρέχει....
Notification