Τηλεοπτική σειρά The Secret World με παραγωγό τον Johnny Depp

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τηλεοπτική σειρά The Secret World με παραγωγό τον Johnny Depp

Τηλεοπτική σειρά The Secret World με παραγωγό τον Johnny Depp

Με τον σεναριογράφο του Hook.

Ο Johnny Depp και η εταιρεία παργωγής του, Infinitum Nihil, ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο The Secret World της Funcom.

Το The Secret World κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα έκδοση την οποία μπορείτε να παίξετε δωρεάν, ακολουθώντας το free-to-play μοντέλο. Η αρχική έκδοση είχε κυκλοφορήσει το 2012. Συγγραφέας της τηλεοπτικής σειράς θα είναι ο James V. Hart που έγραψε το σενάριο του Hook (1991). Το σενάριο της σειράς The Secret World θα αφορά μια ομάδα από πράκτορες και τον πόλεμο των μυστικών κοινωνιών Illuminati, Dragon και Templar.

Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Johnny Depp, Christi Dembrowski, Sam Sarkar, Gudrun Giddings (G4C) και Pam Veasey (CSI: New York).

Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά The Secret World σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/08/2017 09:28
Μπράβο του αν και δεν το περίμενα διότι σύμφωνα με τα τελευταία νέα η οικονομική του κατάσταση ήταν στα χειρότερά της.Το secret world είναι στα κορυφαία mmorpg στον κόσμο και αξίζει τη δική του σειρά.
Notification